ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט המחשב שאני עומד לקנות: מסך מחשב 23.6 1920*1080 samsung מארז+ספק 600W GX300-600+600W Antec זיכרון RAM 8*2GB HyperX דיסק קשיח 1TB seagate כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB מעבד 4.0 Ghz i7 6700K אס-אס-די intel ssd 600p m.2 256GB לוח M Gigabyte H170M-3DH-GSM אני מתגייס עוד 9 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מחשב , כי בזמן שאני יהיה בצבא אני בקושי ייגע בו. …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, שמי עידו ואני מבקש את עזרתכם במציאת מפרט טוב למחשב החדש שלי. אני צריך כרטיס מסך חזק, משהו כמו redeon9700 / gforce ti 4600 כמו כן אני מעדיף מעבד של amd שיהיה במהירות של מינימום 2400 אני גם צריך הארד דרייב 80 ג'יגה. עכשיו, אל תתחילו לתת לי שמות מוזרים, אני לא אבין כלום. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
התקציב שלי: 6000 ש"ח חריגה אפשרית: 600 ש"ח השימוש: גיימינג כבד המשחקים שבהם אשחק: Hitman absolution, Prototype 2, max payne 3, battle field 3, Army of one וכל המשחקים שיצאו ב 3 - 4 השנים הקרובות ברור שאשתמש במערכת הפעלה עדכנית של 64bit המפרט לא יכלול מערכת הפעלה שימושים מיוחדים: חוץ מגיימינג ושימושים כליליים אין שימושים מיוחדים ציוד היקפי: לא צריך מסך: 22" NEON חומרה אופציונלי: מעוניין בשני צורבים במפרט אפשרויות רכישה: מעדיף לקנות ב"נעה מחשבים" בנשר או ב"מאג מחשבים" במגדל העמק... או כל חנות אחרת שקרובה למגדל העמק ( חוץ מ-KSP בגלל חוות דעת נוראיות ששמעתי ) הערות נוספות: חשוב מאוד שיהיו הרבה חיבורי USB למחשב, בעיקר מאחורה. חשוב מאוד עבודה שקט…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות …
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב וברוכים הנמצאים. בכוונתי לרכוש מחשב (למעשה שניים) חדש. טרם נרשמתי לפורום קראתי את המדריך לרכישת מחשב חדש וכן הצצתי במפרטים, ואני מודה ומתוודה שהבלבול רק החריף. אני זוכר שפעם, לפני אי-אילו שנים, זה היה כל כך פשוט... בכל מקרה אני אגדיר את הצרכים שלי - מחשב לעבודה באופיס + עבודה עם מצלמה דיגיטלית (הורדת תמונות, איחסון), שיתאים לסרטי DVD (ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי ''22). האמת שאני לא משחק במשחקים פרט -אולי - ל-FLIGHT SIMULATOR ואני לא יודע אם זה אומר שצריך להשקיע גם בכרטיס מסך. הייתי גם רוצה שהמחשב יתאים למערכת ההפעלה VISTA. נראה לי שזהו בגדול. עכשיו -אילו מהמפרטים מתאימים לי ? מישהו יכול להמליץ על חנות (באינטרנט או במציאות הקיומית) טובה? מה אתם יכולים להגיד על IVOR…
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עכשיו ורציתי שתמליצו לי על חנות שמעודכנת במחירים ושתהיה אמינה, הבנתי ש AMD וגם אינטל הורידו מחירים משמעותית... אזדקק למפרט של מחשב חזק שמיועד בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת פוטושופ (לא כולל כרטיס קול - את זה אני אקנה מחנות שמיועדת לכך) וחשוב שתמליצו לי מניסיון שלכם אם להתמקד בקניה שלי על AMD או אינטל. תודה מראש הוספתי קישורים בנוגע להורדת המחירים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281375,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282855,00.html#n
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ניתנת חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (For honor , FPS ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים (לא גדולים משתמש בעיקר באוזניות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב חלקית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה חלונות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. מה שאני מבקש זה שתעזרו לי לתכנן מפרט למחשב, בשווי של בין 3,000-4,000 ש"ח (אם תהיה חריגה קלה, זה גם תופס). בלי מסך, רמקולים זו בהחלט אופציה, ועדיפות לכרטיס מסך של nVidia. אם אתם גם מכירים מקום שכדאי לקנות בו, מה טוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, COD AW, ASSASSIN'S CREED UNITY, GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. הופנתי לכאן במטרה שאוכל לקבל מיכם עזרה בבחירת מחשב, שיותאם לי אישית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ובין היתר אני בודק מס' מחשבים. אחד מהם, שבדקתי הוא המחשב הבא: מחשב AMD 3000( 64-bit) לוח אם: ABIT KV8 Gigabit lan, Serial-ATA דיסק קשיח: 80GB SATA אם אפשרות לבחור בין: Seagate ל Hitachi. זכרון: 512MB DDR 4-- A-DATA כרטיס מסך: RADEON 9600 256 MB, DVI + TV תוצרת ABIT. מארז: 400W (יוצאות USB מלפנים ומאחור) + מייצב מתח אני מוכן להשקיע במחשב 3500 ומעלה, כך שהסכום ינוע בסביבות ה 4000 - 4500 - 5000 - 5500. המחשב צריך לשמש אותי: למשחקים - החדשים ביותר. אלו שיוצאים ויצאו בקרוב, משחקים בעלי דרישות חומרה גבוהות. אינטרנט - גלישה רגילה, תוכנות (כמו איסיקיו וכד') אינט…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח בערך ואני לא יודעת מה אני צריכה לקנות איזה חלקים למחשב וגם אם משהוא יכול להציע לי חנות טובה שבה אפשר לקנות את המחשב ושהם עושים שם מחירים טובים ואם משהוא יודע אם יש win xp חדש??
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, שיתאים למשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, gta וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס עד גבוהות. (עדיף כמה שיותר גבוהות). 3. האם יש צ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש שעיקר שימושו יהיה לעריכת וידאו (על תכנת Avid הכבדה בעיקר). עד כה ערכתי רק במקומות עבודה חיצוניים כך שזהו מחשב ראשון שאני קונה עם צרכים כאלו ואין לי מושג מהם טווחי המחיר ואוסיף עוד אם צריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה לא יפגום יותר מידי באיכותו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID Media Composer לשימוש כבד עד פרנסה ב) במידה והמחשב מי…
-
- 39 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים אשמח לקבל את חוות דעתכם עבור המפרט הבא. ברצוני לציין שאני משתמש במחשב רק למורכי אניטרנט, מולטמדיה כלומר צפייה בסרטים, ומוסיקה כמובן. כמו כן ברצוני שהמחשב ישמש אותי לפחות לשלוש שנים או יותר. התקציב הוא לא לעלות מעל 2000 ש"ח. להלן. לוח אם G41 או P43 מעבד E7500 זיכרון DDR2 4GB של קינגסטון או חברה ידוע אחרת (העדפה של DD3 אבל המחיר הוא יותר יקר). צורב DVD של LG לאחד מלוחות האם יש צורך בכרטיס מסך בסיס והוא *.8400 ספק רגיל. המחיר הוא 1875 כמו כן אין לי מושג מי נגד מי ניסיתי לקרוא פה אודות לוחות אם ואני מכיר רק אינטל בכל החברות דיברו איתי אודות חברת MSI או ASUS חשוב לי שיהיה זכרון של 4 GB ומעבד חזק לאורך זמן ואפשריות הרחבה בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור החבר-של-החברים-של-הבת שמבין במחשבים, נבחרתי ע"י איש נחמד להיות זה שיחליט בשבילו איזה מחשב הוא עומד לקנות. ההנחיות היחידות שקיבלתי הן: (1) מדובר באדם מבוגר שהולך לעבוד עם Premier (לומד לעבוד עם התוכנה עכשיו). ו- (2) הוא יעבור רק עם מסך אחד. קיבלתי מפרט לדוגמה, שהוא בוודאות קצת יותר טוב ממה שאותו איש מחפש, אבל תכלס, אני לא ממש יודע איפה אפשר לחסוך...? במה הכי חשוב להשקיע ואיפה חשוב פחות... מה כדאי ומה לא... קיוויתי שתוכלו להעיר / להציע / להפנות אותי למקומות אחרים. המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 - 3.2 Ghz (775) זכרון: פעמיים Kingston DDR2 512MB 533Mhz לוח אם: Asus P5LD2 Intel 945 Chipset + Firewire דיסק קשיח: WD 250GB SATA כרטיס מסך: Asus NX660 256MB DVI צורב:…
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך עד כ 3000-3500 ש"ח הוא ישמש למשחקים חדשים, ותוכנות גרפיקה (תמונות וסרטים) מה כדאי לי לקנות? (כרטיס מסך? ליבה כפולה וכו') אם מישהו יוכל לעזור לי??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש בעיקר למשחקים ולסרטים אני לא יודעת איזה חלקים אני צריכה למחשב ובאיזה חנות הכי כדי לקנות את המחשב חנות על רמה וגם אם מישהוא יודע אם יש win xp חדש?? תעזרו בבקשה ??? ??? שירן
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-