עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matanh10,

היי אני מעוניין בקניית מחשב טוב גם למשחקים הכי חזקים שיש וגם לאינרנט להקליט תוכניות כל מה שצריך + מסך lcd רצוי 32 שיראו בו חלך בלי קירטועים גם טלויזיה וגם את המחשב עצמו מחפש המלצות עד 10000 שח כולל הכול תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3500 מתאפשרת חריגה עד 4000\ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?פורטנייט בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מאמין שהילד יתלהב אם יהיה דלת זכוכית וRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

3. שלום, אח שלי מעוניין במחשב...חשבתי להציע לו: № Code Product Price Quant. Summ 0 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 1 6324 Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU 459.00 ¤ 1 459 ¤ 2 5152 Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory 319.00 ¤ 1 319 ¤ 3 4455 V-Tech 630-B Midi Tower Front USB Silver Black 500W 209.00 ¤ 1 209 ¤ 4 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 335.00 ¤ 1 335 ¤ 1940 ¤ כמה שאלות: 1. האם הלוח אם מתאים למעבד ה-celeron, או שהוא "מתקדם מדי"? 2. האם קיימים הבדלים מהותיים בין המעבד הזה ל- Intel P5 805Dual Core 2.66Ghz 775 Box? 3. אם אני מוסיף לזיכרון שבמפרט, זיכרון של 256MB ישן (DDR- I) , האם הוא מו…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. * מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by דונגרינגו,

שלום רב, מחפש מחשב נייד חדש ללימודים. הדרישות: מסך סטנדרטי (15.6) וחייב שיהיה HD או LED. מעבד i7 שטח אכסון לא קטן מ 1TB זכרון וכרטיס מסך אשר טובים למשחקים. (גרפיקה פחות חשוב). משקל המחשב לא חשוב. כל שאר הדברים יכולים להיות סטנדרטיים, והתקציב הוא באיזור ה4000.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום אני מחפש עזרה בקניית מחשב למשחקים עדיף שיהיה AMD 64 עם DDR של ג'יגה או יותר עם כרטיס מסך טוב אני לא צריך ציוד נלווה (מסך, מקלדת, וכו...) ואם יש לכם הצעות אחרות שהן לא AMD או מה שאמרתי פה יתקבל בברכה וצריך להיות עד מחיר של 3000 ש''ח (המצב במשק על הפנים) תודה רבה אדם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ישוחקו כל סידרת בטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב למשחקים כמו שרשמתי בכותרת אין צורך במסך/ מקלדת/ עכבר וכוכוכו אני לא מתכוון לעשות OC עוד דבר יכול להיות שבעתיד אני יתחיל לעסוק בתחום המוזיקה והרדיו אז חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, לא יקר מיד דבר נוסף, שיהיה כרטיס טלויזיה במחשב גם לא יקר מידי תודה רבה לכל העוזרים=]=]=]

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by assaf181,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by geraw,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  16. היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית בלבד כלומר מעבד תמלילים ואינטרנט מהיר (בעיקר לצפייה באתרים כמו YNET REST וכו.. אולי מאט מאוד סירטונים בYOUTUBE וסיכוי קטן מאוד להורדת סרטים מהאינטרנט) יש לי ציוד היקפי: מקלדת,עכבר,מסך, רמקולים אין צורך בכל מיני תוספים שאין להם קשר לגלישה בסיסית באינטרנט (מהיר) ומעבד תמלילים - DVD, צורב,, כרטיס קול איכותי לא משנה עיצוב המחשב ועם מערכת ההפעלה נסתדר כבר המחשב הכי חשוב לי שהוא יוכל לעשות מה שצריך לעשות אחר כך שיהיה זול, איפה שאפשר לחסוך אני מעדיף לחסוך אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה חדש ואמין קיבלתי שתי הצעות מחיר תגידו מה דעתכם (גם מבחינת האמינות של החנות) גאיה: 3 שנים אחריות על המחשב, 1370 ש"ח פנטיום דיול 2.8GH לוח אם GIGABYTE DDR זיכרו…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מבקשת עזרה בקניית מחשב מולטימדיה לעבודה בעיקר עם תוכנות גרפיות, תוכנות אנימציה ומשחקי מחשב (לעיתים עריכת וידאו). תקציב: כ-7000 ש"ח. אין צורך ברמקולים. חשוב: עט גרפי (WACOM)+עכבר אלחוטי-אופטי, מקלדת אלחוטית. מסך שטוח - CRT

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. אני מחפש מפרט שיהיה במיוחד לעריכה בתוכנות avid ו- affter effects . אני צריך גם מסך אחד וכרטיס מסך שיהיה עם שתי יציאות למסכי מחשב (לא clone) ויציאה לטלוויזיה. אני יישן לידו בחדר אז אני צריך מחשב שקט יחסית ולא מתחמם יותר מידיי. אם יש מפרט שבתוספת כמה מאות מעבר לתקציב יתן מחשב הרבה יותר טוב אז עדיף לי. ואם אפשר להמליץ על מקום לקנות מבחינת מחיר ושירות תיקונים, אני אשמח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ebg,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לעריכת וידיאו - מחפש מחשב בסביבות ה4,000 ש"ח (יכול לחרוג עד ל5,000 אבל עדיף שלא) שיתאים לעריכת וידיאו ושהתוכנות של אדובי (פרימייר ופוטושופ) ירוצו בו בקלות. יש לי איזו העדפה קלה למחשבים של Lenovo, אבל אשמח לשמוע על כל מה שטוב. מעדיף בלי מסך מגע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים