ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב נייח, סכום קנייה בין 3K-5K מחשב שיחזיק לארבע שנים הקרובות לפחות, לשימוש יום יומי של משחקים כבדים, תוכנות תכנות כבדות כמו: VISUAL STUDIO וכמובן אינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה. עדיפות למעבד I5 של אינטל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, מארז לא הכי חשוב אבל שלא יהיה משעמם מידי. ללא מערכת הפעלה וקנייה במזומן. יש לי מפרט לדוגמא שבניתי ואני מעלה אותו פה, אשמח לשיפורים ועצות. בברכה עידו [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה לפני כמה זמן שאלתי פה על מפרט ב4000 עכשיו קיבלתי הצעה מאחד האנשים פה והלכתי לאייבורי והם נתנו לי אותה ב3900 כאשר גם התקציב גדל ל4600 עכשיו אני רוצה שתשפרו לי תמחשב מ3900 ל4600 כמה שאפשר.. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה ב 23 חלק המחלקים אמורים להגיע וב24 הכול יהיה מוכן טוב אז הנה המפרט- (החלקים שיש להם * הם מאמריקה) AMD 64BIT 3400+ 1440* CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM- 1030* MSI R 9800 PRO- 880* EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 650 TT 480 WATT PS 450 RAIDMAX COBRA 460 CREATIVE T5400 690 COOLERMASTER COLD CATHODE X2 150 TT LED FANS X2 100 MICROSOFT KEYBOARD AND OPTICAL MOUSE 120 LG F700B 900 WD 160 GB SATA HARD DRIVE 640 ZALMAN 7000B AL CU 180 צורב דיוידי אני אקנה מתי שיהיה משתלם... הכול הכול יוצא בסוף 7820 שקל... אם יש הצעות שיפור אז בבקשה תגיבו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה בפירוק מכסה המאוורר במחשב LENOVO 3000 N500 שלום, המאוורר של המחשב מרעיש נורא. ניקיתי אותו מבחוץ עם לחץ אוויר אך זה לא עוזר. יש לפרק את הכיסוי האחורי של המחשב על מנת להגיע למאוורר ולנקות אותו בצורה יותר יסודית או אפילו לשמן את הציר המרכזי של המאוורר. העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח את הכיסוי האחורי. יש שם בסה"כ שני ברגים שברגע שאני פותח אותם הכיסוי נשאר קבוע במקומו כאילו עוד משהו מחזיק אותו. אין לי מושג איך שני ברגים בלבד מחזיקים כזה כיסוי גדול, אלא אם כן יש שם מסילה או משהו כזה. אני לא רוצה לפתוח בכוח כדי לא לשבור את הכיסוי. בדגם G550 לדוגמא, כבר יש 3 ברגים. גם לפי המדריך של לנובו, לא אמורה להיות בעיה לפתוח את הכיסוי ובכל זאת אני לא מצליח. יש פה איזה טריק שאני מפספס??…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי את המחשב נייד הזה כבר שנה וחצי, יש עליו מערכת הפעלה של ויסטה דבר שנורא מכביד על המחשב ולא נותן לו להגיע לביצועים מקסימלים. אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדאוס XP, רציתי לדעת אם תהליך הפירמוט והתקנת מערכת הפעלה הוא זהה כמו במחשב PC רגיל או שמחשבים ניידים יש משהו אחר? הבנתי שזה יותר מסובך ויש בעיות עם הדרייברים וזיהוי HD וכל מיני. רציתי לשאול מישהו עם ניסיון שעשה את התהליך הזה כבר אם זה מסובך או שזה פשוט כמו במחשב רגיל, דיסק של ווינדאוס - פרמוט - התקנת מערכת הפעלה + דרייברים וסלאמת. בנוסף, נגיד ופירמטתי + התקנתי XP, איך אני מפעיל את כל הבלוטוס והWIRELESS והמצלמה וכל הדברים האלה, במילים אחרות - איך אני משיג דרייברים למחשב?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למחשקים *חשבו שהכרטיס מסך יהיה טוב וחזק לא צריך את ה620MB 320MB יספיקו לי *לא חשבתי על הקוורד *מארז - חשבו לי השקט לא אהבתי את הP150 בגלל היצוב שלו.... יש אפשרות לשלב את הP180 או את הatlas? *מסך- שיהי טוב בסגרת התקציב הנרומלית *לא מתכונן אוובר קלוק משוגע אם בכלל זה יהיה קטן וגם לא עכשיו אז אם זה מוזיל עדיף *שכל המערכת תיהיה קרירה *250 דיסק קשיח מספיק לי *משמלם במזומן אז עדיך חנויות שזה מוזיל תעסק.. תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין למכור את המחשב וזקוק לעצתכם בנוגע למחיר ריאלי. סיבת המכירה היא מעבר לנייד. מפרט המחשב: AMD 64BIT 3200 754 GIGABYTE K8NS NFORCE3 250 KINGSTON 512MB CL3 DDR400 W.D H.D 120GB SATA 8MB W.D H.D 80GB IDE 8 MDB THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W LG DVD 4081B אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זיכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז CoolerMaster דגם Cosmos SE צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX780 Ti אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. אני מתלבט לקנות 2 כרטיסי מסך במקום הכרטיס הזה ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.. אינטרנט, עבודה משרדית (לא כבדה מדי), הורדות, סרטים (צפייה) ועריכת וידאו ביתית. אחרי מעקב הפינליסטים עושה רושם הם הDELL INS 6400, HP 6286DV המחשב הוא DESKTOP REP אבל חשוב שעדיין לא יהיה כבד מדי לנשיאה. אחרי כל כך הרבה מאמרים עדיין קשה להחליט בין הנכון והטוב לבין רק מה שמאוד אטרקטיבי מבחינת הSPEC קפצה לי ההודעה לפני שהספקתי ... ACER גם אופציה (נסיון לא רע איתם) - עם יש המלצות - ה5633 (??) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3474 או ה 9302 (??) - 17" במחיר של 15.4 איכותי יותר .. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3785 יש באפשרותי גם לבקש ממשהו להביא מחו"ל, גם במקרה הזה דרושה המלצה למקום הקנייה ואיזו אחריות לדרוש. אשמח ללינקים ועצות קונקרטיות
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייל ומחפש מחשב נייד לשנתיים שנשארו לי בצבא שימושים עקריים סרטים ואינטרנט{אני מתחבר לאינטרנט סלולרי} מסך לא משנה לי הגודל רוצה שיהיה יציאת HDMI אני קונה את המחשב באילת במזומן ככה שהנחת מזומן זה 5% ומעמ זה עוד16.5% ככה שהתשלום שלי יהיה 3000 פחות כ 20-25% ואם אפשר שלא יהיה מסך 15.4 אם אפשר מסכים יותר קטנים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-