ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למחשקים *חשבו שהכרטיס מסך יהיה טוב וחזק לא צריך את ה620MB 320MB יספיקו לי *לא חשבתי על הקוורד *מארז - חשבו לי השקט לא אהבתי את הP150 בגלל היצוב שלו.... יש אפשרות לשלב את הP180 או את הatlas? *מסך- שיהי טוב בסגרת התקציב הנרומלית *לא מתכונן אוובר קלוק משוגע אם בכלל זה יהיה קטן וגם לא עכשיו אז אם זה מוזיל עדיף *שכל המערכת תיהיה קרירה *250 דיסק קשיח מספיק לי *משמלם במזומן אז עדיך חנויות שזה מוזיל תעסק.. תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין למכור את המחשב וזקוק לעצתכם בנוגע למחיר ריאלי. סיבת המכירה היא מעבר לנייד. מפרט המחשב: AMD 64BIT 3200 754 GIGABYTE K8NS NFORCE3 250 KINGSTON 512MB CL3 DDR400 W.D H.D 120GB SATA 8MB W.D H.D 80GB IDE 8 MDB THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W LG DVD 4081B אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זיכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז CoolerMaster דגם Cosmos SE צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX780 Ti אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. אני מתלבט לקנות 2 כרטיסי מסך במקום הכרטיס הזה ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
.. אינטרנט, עבודה משרדית (לא כבדה מדי), הורדות, סרטים (צפייה) ועריכת וידאו ביתית. אחרי מעקב הפינליסטים עושה רושם הם הDELL INS 6400, HP 6286DV המחשב הוא DESKTOP REP אבל חשוב שעדיין לא יהיה כבד מדי לנשיאה. אחרי כל כך הרבה מאמרים עדיין קשה להחליט בין הנכון והטוב לבין רק מה שמאוד אטרקטיבי מבחינת הSPEC קפצה לי ההודעה לפני שהספקתי ... ACER גם אופציה (נסיון לא רע איתם) - עם יש המלצות - ה5633 (??) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3474 או ה 9302 (??) - 17" במחיר של 15.4 איכותי יותר .. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3785 יש באפשרותי גם לבקש ממשהו להביא מחו"ל, גם במקרה הזה דרושה המלצה למקום הקנייה ואיזו אחריות לדרוש. אשמח ללינקים ועצות קונקרטיות
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייל ומחפש מחשב נייד לשנתיים שנשארו לי בצבא שימושים עקריים סרטים ואינטרנט{אני מתחבר לאינטרנט סלולרי} מסך לא משנה לי הגודל רוצה שיהיה יציאת HDMI אני קונה את המחשב באילת במזומן ככה שהנחת מזומן זה 5% ומעמ זה עוד16.5% ככה שהתשלום שלי יהיה 3000 פחות כ 20-25% ואם אפשר שלא יהיה מסך 15.4 אם אפשר מסכים יותר קטנים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם למחשב שאני מתכוון לקנות בחודש הקרוב, התקציב שלי עומד על 8,500 ללא אפשרות חריגה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, הורדות בביטורנט, עריכת סרטים ביתיים (ולכן צריך Firewire) יישומי אופיס (2007) וקצת משחקים (בלי אוברקלוק). מיותר לציין שאני צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות את גירסת הultimate של vista. בנוסף, מסך 19" ומארז שחור (עקב ניסיון עגום, אני לא מוכן לשמוע על Compucase - לא על המארזים שלהם ולא על הספקים שלהם. שמעתי דברים טובים על פוסידון נדמה לי של gigaByte ). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד לשימושים ביתיים, המחשב לא אמור להפעיל משחקים כבדים או תוכנות מטורפות. אינטרנט,תוכנות התכתבות כמו מסנג'ר וכאלה.. התקציב הינו 3000 שח ואשמח לחיי סוללה שיחזיקו לפחות 4-5 שעות. האחריות חשובה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 15.6 כשהתכונות החשובות לי הן : 1. מסך LED איכותי לצפייה בסרטים 2.כרטיס מסך טוב עבור משחקים חדשים כגון GTA 4 3.חיי סוללה סבירים, שזה אומר מבחינתי יותר משעתיים וחצי 4.משקל לא יותר מדי כבד, כלומר לא מעבר ל 2.80 וכמובן הדבר הכי חשוב זה יצרן ודגם אמינים .. ואם כבר באותה השאלה, מה אתם אומרים על מחשבים של ACER? תודה טוב אחרי חיפוש וסינון נותרתי עם שני דגמים: Dell Inspiron 1545 ו ACER AS5738G ל ACER יש מעבד יותר חזק (T 6600) הארד דיסק גדול יותר (500) וגם כרטיס מך יותר טוב ATI Radeon HD4570 512MB וחיבור HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855 ל DELL כאמור אין שום יתרונות "על הנייר" חוץ מאולי משקל קצת יותר קל וזיכרון יותר מהיר (800 MHZ) ht…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייא חברה אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נישא. תקציב 1300$ במקרה הכי גרוע 1400$ לא יותר.. כרטיס מסך לא פחות מזה : 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS זיכרון לא פחות מ1G DDR2 מעבד כפול ליבה 4M 2000GHZ |לא פחות.. מסך או 15 או 17 מה שבא לכם... וסוללה שתהיה הכי טובה שיש .. בלי שום תוכנה ואביזרים נלווים... וזהו... תודה רבה רבה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הבטריה שלי התחילה לסיים את הקריירה. חיפשתי בארץ ולא מצאתי שום דבר במחירים נורמליים. מצאתי באמזון את הפריט הזה. אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות בטריה לא מקורית. אשמח אם מישהו יכול לזרוק לי עצם. יש גם אפשרות שיביאו לי אותה ממיאמי, כך שיש עוד דלתות פתוחות. תודה מראש ושלא יגמר לכם המיץ.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד Compaq presario cq60-220ej הבטרייה שלו כבר מתה לחלוטין וגם המטען כבר מתפרק חוטים חשופים תוקן פעמיים אצל טכנאי בקיצור אמרתי אם כבר אני קונה בטרייה חדשה אקנה גם מטען חדש כדי לא ליצור בעיות עתידיות.. מבדיקה קצרה המחירים בארץ מטורפים לכן אני רוצה להזמין מEBAY רציתי לבקש את עזרתכם במציאת הדגם המתאים הן של הבטרייה והן של המטען שאני צריך למחשב צירפתי תמונות של הבטרייה הנוכחית והמטען: מה הכוונה בREPLACE WITH HP SPARE ? איזה דגם אני צריך ? האם הבטרייה והמטען שמצאתי בEBAY הם אלו שאני צריך להזמין ? http://www.ebay.com/itm/Original-Battery-Compaq-CQ50-CQ60-498482-001-485041-001-/220647398273?pt=Laptop_Batteries&hash=item335f9c1b81#ht_2790wt_1396 http://ww…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-