ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בהמשל לדיון בת'רד הזה, אשמח לקבל המלצות לספק שקט ואמין, רצוי במחיר עד 200 ש"ח. מכיוון שמדובר במערכת צנועה יחסית, ללא כרטיס גרפי ובלי כוונה לשדרוגים מסיביים בעתיד, אין צורך בספק חזק במיוחד.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מכל הסוגים וציור עם לוח Cintiq של וואקום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי ותוכנות איור למינהם (אני רוצה לפתוח אופציות לעריכת וידאו ותלת מימד. לדוג' פיסול בתוכנות כמו Zbrush [עם הוואקום]. ברור לי שזה לא התקציב האידאלי לתלת ואפטר אפקט אבל מה שנכנס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג בכלל. 3. האם יש צורך בצ…
-
- 76 תגובות
- 12.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , עקב הזדמנות שנוצרה "נאלצתי" לרכוש במוזל מעבד 6950X יחד עם זכרונות kingston 32gb 2400 ddr 4 ולוח אם gigabyte ga-x99- ultra gaming .. נשאר עדיין לרכוש מארז נחמד, קירור, ssd, ספק, כרטיס מסך (נראה לי ש 1070) המחשב עושה קצת עריכות וידאו ותמונה, לא משחק בכבד, מה הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חברה, אני חייל, לכן אני חושש לקנות מחשב יקר ולהביא לבסיס. עוד שנתיים וחצי מהיום אתחיל תואר בטכניון במדעי המחשב- רציתי לשאול האם לדעתכם המחשב יוכל להספיק לי גם שם, או שעדיף לקנות משהו פשוט יחסית, למכור אותו לפני התואר ולקנות משהו חזק יותר? בסופו של דבר לשנה וחצי הקרובות יספיק לי גם מחשב ב2 לדעתי. אם אקנה מחשב זול ואשדרג אותו במידת הצורך, זה יצא לי יקר יותר? בכל מקרה בינתיים זה מה שחשבתי עליו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם לצורך ולמה שפירטתי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת בעיקר …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. שימוש כבד בתוכנת MATLAB, עיבוד אותות קול, והרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להגיע עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר להתלבטות שיש לי. לפני כמעט שנתיים רכשתי מחשב לאולפן הביתי שלי בתקציב מצומצם ביותר, היום התקציב קצת יותר משוחרר ובנוסף המחשב הנוכחי שלי לא עומד בפרוייקטים שאני עובד עליהם. המחשב שלי היום: מעבד i3 4170 socket 1150 לוח אם של gigabyte לא זוכר בדיוק איזה אבל סדרה פשוטה ביותר 8GB DDR 3 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית והפרוייקטים שלי מגיעים ל200+ ערוצים (כבד מאוד), לא יודע אם זה אומר פה משהו למישהו. אז ההתלבטות היא בין האפשרויות הבאות: 1. לקנות מעבד I7 מאותו דור, המתאים ללוח אם שברשותי, ולהוסיף 16 ג'יגה של DDR3 - מצד אחד זו היא האופציה הזולה ביותר, מכיוון שאין לי צורך בלוח אם חדש ורק סטיק אחד של זכרון, מצד שני היום אנחנו 3 דורות קדימה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות מרובות + הפעלת מדיה כבדה (1080P - 3D) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מחשב מחובר לטלויזיה 55" LG ומשדר ברזולוציית 1920X1080 עם כרטיס מסך קיים RADEON HD6950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מדובר בשידרוג המחשב ולכן בסעיף 12 מצורף פירוט הציוד הקיים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 23 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעברי הייתי מנהל IT והרחבת אחריות לניידים הייתה חובה בעיקר כי דיסקים קשיחים היו הולכים כמו לחמניות אצל העובדים. היום כשאני בא לקנות נייד עם SSD אני תוהה על הנחיצות. בגדול אני שומר מאוד על המחשבים שלי (יש לי dell כבר 7 שנים ללא שום תקלה חוץ מHD שהחלפתי בעצמי) זה עולה 500 ש"ח לעוד שנתיים (כי שנה מגיע עם המחשב) מחשבות ? בבקשה אל תכתבו סתם "חייב להגדיל או לא צריך" תנמקו את דעתכם שיהיה דיון
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייח חזק לעריכת וידאו באופן שוטף, מדובר על קבצי וידאו של 1080p לא יותר מזה. התכונה המיועדת לעבודה היא Camtasia. מאוד חשוב שהמרה הסרטונים יהיה במהירות מירבית ושתחסוך כמה שיותר זמן, גם בהמרה הסופית וגם בניגון הקטעים הערוכים תוך כדי העריכה עצמה לפני היצוא הסופי, מאמין שאנשי עם ניסיון בעריכה יבינו על מה אני מדבר, בכל אופן זה הפרט הכי חשוב. תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי?17,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל15K אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עריכת סרטוני וידאו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט ולא יכול להחליט בין שני ניידים עם מפרטים די זהים (כ.גרפי 1060/6GB, מעבדים 6700/7700HQ) : - MSI GS63VR STEALTH קומפקטי וסקסי, מאד חם בעת משקחים חדשים , מקלדת יפה , זה מאיביי שזה אומר חתול בשק , כונן SSD קטן יחסית של 128GB שיזדקק להחלפה בבלק פריידיי , שידרוג עצמי בעייתי (SSD + זכרון נמצאים מתחת ללוח האם כחלק מניסיון לשמור על קור תחתית המחשב -- גם המעבד וכ.מסך נמצאים שם) . מחיר: כ-1200 דולר , פלוס איזה אלף ש"ח מע"מ בארץ (אחרי משלוח) , פלוס כמה שזה יעלה החריטה של עברית על המקלדת . המעבד הוא משנה שעברה וזה מוזיל את המחיר ההתחלתי , והמחשב גם קצת זול יותר בגלל שהוא "refurbished " (כלומר חזר למפעל לצורך תיקון) . במחיר כזה (היחסית זול למוצר פרמיום…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפשת לפטופ בשביל המגמה בעיקר, ובכללי לבי"ס. קיבלתי המלצות על Dell Vostro 5468. אני מחפשת מחשב 14 אינץ' ושיהיה דק וקל כדי שאני יוכל לסחוב אותו לבית ספר. אני משתמשת ב Visual Studio בשביל המגמה הדגם שרשמתי טוב בשביל זה? אני גם לא רוצה להחליף כל שנתיים אני רוצה לפטופ טוב שאני יוכל גם להמשיך להשתמש בו מתי שאני ימשיך להתעסק במדעי המחשב בצבא וגם אחרי אבל התקציב שלי עד 3,500 ועדיף בפחות. אם Dell Vostro 5468 לא ככ טוב אז יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מה עדיף... יש לי שני דגמים יד שנייה שמתאימים לי לתקציב - Asus Rog g750jz gtx 880m i7 4720hq Lenovo y50 960m i7 4720hq או לחפש נייד חדש עד 3 אלף אבל זה נראה לי אופציה פחות טובה במיוחד עם המחירים בישראל... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: starcraft 2 ו battleground ו bf1 החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1920 במידה וחשוב הדגם אז אני אבדוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות בטווח 3-3.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ותוכנת LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LIGHTROOM פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שלהלן. מדובר במחשב לשימוש ביתי "פשוט", לכן בחרתי במעבד צנוע יחסית וללא כרטיס מסך. מדובר במחשב עבור אשתי, לא בדיוק גיקית מחשבים ומבחינתה עדיף שהמחשב ימשוך כמה שפחות תשומת לב (מראה, רעש); היות והמחשב חייב להיות ממוקם על השולחן שלה (אילוצים כאלה ואחרים), בחירת מארז קומפקטי ואסתטי ורכיבים שקטים הם שיקולים חשובים. שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: האם יש צורך בקירור טוב יותר למעבד, או שהמאוורר שבא עם המעבד מספיק לצרכים הצנועים שלי? מה רמת הרעש שלו? האם הרכיבים האחרים שקטים יחסית? לא צריך דממה מוחלטת, אבל חשוב לי לא להכניס הביתה טרקטור 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 2500 ש"ח …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בעקבות לפטופ ששבק חיים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור למקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio/Matlab/Python + גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם, באטלפילד וכו', ואולי עוד דברים, עוד לא נכנסתי לזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, חלפו שלוש שנים עם היוגה פרו 2. הגיע הזמן להחליף לפטופ. הדרישות שלי הן מחשב חזק לפיתוח (16 גיגה ראם, i7), מעבד גרפי סביר+, thunderbolt להטענה של הנייד וחיבור נוח לתחנת עגינה, עט ומסך מתאים לצייר דיאגרמות, מתהפך. תקציב=7500 שקלים. מבדיקתי רק המחשב הזה, HP Spectre x360, עונה לדרישות אבל מאוד קשה להשיג אותו בארץ: http://www.misradia.co.il/product/id/16667 יש את האח העיסקי שלו, EliteBook X360 G2, שעולה 1000 שקל יותר ועמוס בהמון דברים שאני לא צריך: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19756 ישנן עוד אופציות? איך אילו שהעליתי? תודה! יוני
-
היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו') תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא כבדים, סרטים ובעיקר מולטיטסקינג כבד. ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל, counter strike. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD. טלויזית פלזמ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-