עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maorcohen1991,

מה ההבדל בין ddr3 8gb 1600mhz ל-ddr3 8gb 2600mhz ככול שזה יותר גבוה זה יותר טוב או ההפך ? ושאלה נוספת גם במעבד יש קיצור דל 2.60ghz מזה אומר ? וככול שזה יותר גבוהה זה טוב או ההפך..? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9078204&st=dell+1525&lp=5&type=product&cp=1&id=1218016541623

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. http://www.israelcoupon.co.il/ נראה לי כמו מחשב די טוב, מה אתם אומרים עליו ועל המחיר? נשמע לי כמו דיל משתלם. איך הוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by itaibarber,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לא כולל אביזרים חיצונים עד 3000 ש"ח שישמש בעקר לעבודה בphotoshop אשמח לקבל גם עם מעבד אינטל וגם עם AMD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE Zotac 9600GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) סה"כ 2790 תודה איתי

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by n37,

שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by Elad87,

אחותי צריכה מחשב בשביל הבית שלה וגם בשביל הלימודים.. המחשב יעבוד עם תוכנה כמו פוטושופ אז צריך 512 זיכרון המחשב גם יעבוד עבודה משרדית אקסל וואורד אינטרנט. צריך מסך וצורב.. המחיר 3000שקל לא צריך כרטיס מסך חזק 5200/9200

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by beyle,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 (מזומן) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 700 (מזומן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, מכונות וירטואליות לעבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - VMWare, Vbox - כבד (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD AW וכל החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך של DELL 24" - 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  12. Started by blade runner,

בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם

13. היי, הוצע לי המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/n97galhc אשמח להערות/שינויים קלים. פרטים: 1. אם אין Sonata, נלך על 6A19+FSP450. 2. אין לי בעיה לחכות שבועיים עד שהמעבד יהיה יותר זול, ואז התקציה יהיה הגיוני. 3. רק Intel. 4. רק TMS. תודה!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by --Adidas,

רציתי שתציעו לי מה לשדרג המפרט הוא : מעבד: פנטים 4 3.0 כרטיס מסך :1950 pro זיכרון :512*2 לוח אם :gigabye 8i915p ספק:hec 400 art

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oriklo,

לפני כמה חודשים אמרו לי לחכות כמה חודשים עד שנדע אם הדור החדש של המעבדים, לוחות והזיכרון באמת טובים ובטוחים בלי בעיות. אז רציתי לשאול אם זה טוב ועדיף על הדור הישן. http://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart.tmpl?command=add&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&lang=heb&sku=HX426C15FBK2-16&quantity=1&Submit=%E4%E5%F1%F3+%EC%F2%E2%EC%E4 האם המפרט הזה טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. אהלן זו אחת ההצעות שקיבלתי, ורציתי לשמוע אם למישו יש משו להגיד על זה: המפרט לא כולל מסך, יש למישו עצה למסך טוב - 19 אינצ', עד 1000 ש"ח, מהיר, נוח לקריאה... 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel PearlCreek DG31PR לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G31 Express Chipset Dual channel memory DDR2/667/800Mhz - 2 sockets/4GB max Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel® GMA 3100) onboard 2x PCI, 1xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (8xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1xPATA(2dev), 4xSATA including 1 eSATA port (3gb/s) 6-channel (5.1) audio subsyste…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by avatar123,

יש לי מחשב נייד עם משטח קירור עכשיו הטמפרטורה של המעבד כשהוא ללא מאמץ הוא 37 וכשהוא במאמץ בינוני וכבד הוא מגיע ל 40 ומשהו ויכול לעבור את ה45 וההארד דיסק נע בסביבות ה30 מעלות אז רציתי לישאול אם אלה טמפרטורות נורמליות או שאני צריך להיות מודאג?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. אני מחפש לקנות מחשב נייד כל שהוא להעברת הזמן בצבא מחשב נייד שמחירו בין 3000-4000 שמסוגל להריץ משחקים חדשים ורציו עם סוללה מעל יותר מ 6 תאים של חברה טובה כל שהיא עזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by ofergpr,

התקציב הוא 4500 ש"ח זה מפרט שנתנו לי פה בפורום,איך אתם מציעים לשפר אותו? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 ש"ח M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 650 של asus 650 ש"ח 512MB Twinmos 260 במהירות של 667Mhz 2X274 ש"ח X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1290 ש"ח 160GB 7200RPM 8MB SATA II 355 355 ש"ח ספק ומארז COMPUCASE CI-6A19 BLACK עם ספק 370 ש"ח ס"כ 4100

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. שלום, רכשתי נייד Dell N5110 בגירסת i7 עם כרטיס מסך nVidia GT525M לפני כשנה. אני נתקל במצבים בהם המחשב מתחמם מאוד, כאשר שיא החום נמצא בצדו השמאלי היכן שפתחי האוויר ומשמיע רעש מאווררים חזק (הגיוני). כדי למנוע צרות, אני רוצה לטפל בבעיה כבר מעכשיו. 1. יכול להיות שההתחממות מגיעה גם מהצטברות לכלוך ואבק? אם כן, איך ניתן לנקות זאת? 2. האם יש אביזרי קירור מומלצים? ("15) תודה רבה, שגיא.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. אורח ASHMOZ10
    Started by אורח ASHMOZ10,

שלום, אני סטודנט ונמאס לי להסתובב עם קלסרים ומחברות. במיוחד שאני חוזר הביתה זה מעצבן והולך לאיבוד עם כל הדפים. שמתי לב כי הרבה סטודנטים עובדים לעבוד עם טאבלטים במקום לכתוב על נייר כותבים על הטאבלט עצמו. וכך אני החלתתי לעשות זאת. אך לא יודע איזה מוצר לבחור? ויש לי חשש מטאבלטים כי כוח העיבוד שלהם קטן יחסית למחשבים ניידים. אז חברה, אני אשמח על הצעות, ושאלה נוספת האם כדי לעבוד עם עם הממשק של מיקרוסופט, ONENOTE ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. Started by kdani,

אני מניח שמדובר בנושא רגיש, אבל האם אפשר להחזיק בפורום רשימה של חנויות מומלצות ? אולי אפילו בצורה של סקר שכל משתתף יכול להצביע פעם אחת לחנות ולתת ציון מ-1 עד 5 על מקצועיות, אמינות, מחיר, מבחר, ושרות. למרות הרגישות של הכלי הזה, וחשש להטיות התוצאות, זה יכול להוות מנגנון חשוב לשיפור השרות של החנויות (בדומה למה שיש ב-ZAP), רק שפה מסתובבים אנשי מקצוע. אפשר להגביל את ההשתתפות בסקר לוותק מסויים בפורום.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.