ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב... כבר שבוע שאני קורא כתבות על טכנולוגיות חדשות על חיבורים זכרונות וכו' וכמה שקראתי יותר כך יותר קשה לי להרכיב מחשב! או קי .... אז מה שאני צריך מהמחשב זה כך: 1. מחשב חזק שיכול להריץ סביבות עבודה רציניות לתכנות כמו .NET ו- Eclips 2. יכול להריץ הרבה מאוד אפליקציות בו זמנית ולא יקרטע. 3. תהיה לו יציאה לטלביזיה כדי לראות סרטים באיכות טובה. 4. שיתאים למערכת ההפעלה החדשה Vista של microsoft. 5. שתהיה אופציה במידה שאני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב ושהמחשב יוכל להריץ משחקים באופן סביר. 6. המחשב צריך להיות עם מסך 17 LCD כמו כן 2 שאלות: 1. יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 128MB DDR האם הוא יתאים לי למחשב החדש? 2. מה בדיוק ההבדל היום בין AMD ל- INTE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצוות המומחים שלום, מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים (חדשים ועדכניים) בתקציב מוגבל - 3,000-2,500 ש"ח. מגבלות: דיסק קשיח - לא מעל 160 ג'יג'ה. המעבד יהיה של חברת AMD. לא יבוצע OC. השקט של המחשב לא משנה לי - יכול לעשות קולות של עדר כבשים מבחינתי... המפרט לא יכלול ציוד היקפי / מסך. תודה מראש, דיד.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הכי חשוב: מסך מט מסך 14-15 אינצ' משקל בסביבות 2 ק"ג (כמה שפחות כבד יותר טוב) פחות אבל עדיין חשוב: רצוי עם זכרון של לפחות 3G 3 כניסות USB לפחות כונן DVD מערכת הפעלה אחריות בבית לקוח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , פעם בכמה שנים (בערך 10 שנים) אני קונה מחשב חדש. מה שחשוב לי הוא : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה שוטפת . 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת ועכבר אלחוטיים . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט ורצוי קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות ומעדיף מארז MID TOWER 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לעיצוב גרפי, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו'. צריך מחשב עבודה חזק שלא יגמגם עם כמה תוכנות ביחד ומספר קבצים בכל תוכנה, בנוסף לוורד אקסל ואינטרנט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת גרפיקה, פירוט תוכנות למעלה. לפחות 2TB זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב ש…
-
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000שח לא רוצה לחרוג אבל אפשרי ב500שח , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מעוניין במסך 3K 1440p 144/165 Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה העיקר שיהיה שקט ומואר יפה ושנוכל לראות מהב…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרתכם בבניית מפרט למחשב אשר יהיה מסוגל להריץ פוטושופ. השימוש בפוטושופ הוא לעריכה בסיסית של תמונות שצולמו ולא בעבודה על קבצים ענקיים עם שכבות רבות. בנוסף המחשב ישמש כמחשב בייתי (אינטרנט, אופיס, וכו') העדפה למארז קומפקטי (כמו של סטרימר / מסופון או מארז שוכב) תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שהשימושים שלו הם: צפייה בסרטים ( חיבור s-video לטלויזיה וצפיה על גבי מסך המחשב). השמעת שירים. גלישה באינטרנט. ותוכנת OFFICE. חשוב שהמחשב יהיה שקט. אין צורך במערכת הפעלה וציוד היקפי. מחיר: עד 2000 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש. מצאתי מספר מפרטי מחשב, אבקש את המלצתכם שימושים: עבודה משרדית (מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה ישנים בעיקר כמו Age of Empires ו StarCraft). תקציב: עד 2000 ש"ח למחשב בלבד, עד 2500 ש"ח למחשב כולל מסך. ציוד הקפי: אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. מסך: מסך דק בגודל ''19 ומעלה, רק אם נכנס במסגרת התקציב. אני לא מתכנן OC. עדיפות למארז בצבע לבן. עדיפות לחנות שיש לה סניף במרכז הארץ (ראשון לציון, רחובות). 1. מחשב מוכן מבוסס מעבד אינטל Dual Core E2200 כולל מסך 19 Acer X193WBD מחברת IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחיר 1720 ש"ח אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח לSeagate 500GB SATA II 7200RPM בתוספת 65 ש"ח. ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6700 ואני רוצה לבנות מסביבו מערכת ב 3500 ש"ח דגשים לוח אם - מבוסס CHIPSET 965 או מקביל של NVIDIA ללא כרטיס מסך מובנה רצוי ASUS \ GIGABYTE זיכרון 1GB - מה עדיף ? 800 \ 667 כרטיס מסך - ברמה סטנדרטית שיתאים למשחקים אבל לא מוגזם 256MB יציאות ל 2 מסכים מה בנוגע ל 1300 של ATI או ל 7600 של NVIDIA ספק של מינימום 400W אבל לא משהו זול שמגיע אם המארז מארז רצוי אלומינים כמובן כל השאר - צורב DVD , דיסק קשיח 250 אם אפשר לרשום גם קצת הסברים למה בחרתם באותו פריט - תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למפרט מחשב של עד 3.5K ש"ח עם אפשרות ל OC. ללא ציוד היקפי ומסך. השימוש - משחקים סרטים ומוזיקה. ללא כרטיס מסך כי אני מוסיף לו כבר 88GT שיש לי בבית. נ.ב ידוע מתי המחירים של Q9450 יורדים ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לתכנות ולשימוש כללי של המחשב. משחקי מחשב בקטנה, אין צורך להשקיע בכרטיס מסך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse, visual studio וכו' אין צורך ביותר מדי חוץ מיכולת עיבוד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לא חובה אם יש על הלוח אם כבר כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום. זקוקה לייעוץ לגבי מפרט שקיבלתי. אני סטודנטית לאנימציה ועובדת על בעיקר על מאיה וגם פוטושופ. בנוסף אני קונה מסך מחשב - Dell 2209WA Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 1 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות 2GB Kingston 2 כרטיסי מסך Zotac כמות 9800GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital כמות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים Samsung כמות SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling כמות Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) 1 מארזים HEC כמות Compucas…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שמהסך יהיה 19? (אם זה אפשרי לתקציב) זיכרון חייב מינימום 1G ושיהיה מהעבדים החדשים של אינטל... מממ ואם אפשר שהכרטיס מסך יהיה סביר+ (ז"א לא פחות מ700 שקל - כמובן רק אם זה אפשרי לתקציב) תודה רבה לעוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות אלו: adobe master collection- כל האפליקציות, בעיקר after effects ו- premier 3D max ו - maya. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עזרה בבנית מפרט לשימושים אלו ללא מסך. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם אוכל לקבל כאן כמה מפרטים למחשב נייח ומסך האם עדיף היום לעבוד עם מעבר וכרטיס של AMD או שכדאי להשאר בחיקם של INTEL NIVIDIA ?? המחשב ישמש ברובו לגיימינג וקצת לתוכנות מידול (SOLIDWORKS,FUSION 360) מחשב: טווח מחירים: 6500 +- מעבד וכרטיס מסך AMD SSD 1T 16-32 RAM ספק כוח 750W ( יותר מידי? ) מסך: 144hz 23-24 אינצ' טווח מחירים: 1000-1500 +- תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, אחלה יום אנשים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום! שימוש במחשב בעיקר משחקי רשת /סרטים+HD (מחובר בנוסף למסך מחשב גם LCD 37 בשביל סרטים ) אינטרנט וכולהה. אני מח]ש מחשב מהיר בלי תקיעות ושטויות הכי חשוב שיירציץ את החשקי רשת בצורה בכי טובה שיש. עד עכשיו חשבת על המפרט הבא אשמח לייעוץ בעיקר על ספק / מארז שממש לא מבין ו על כרטיס המסך ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית !!! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 420 420 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 1 410 410 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GT220 1GB GDDR…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לאחר הכותרת הלא תקחנה שפתחתי מקודם אני מנסה אחת חדשה. נעזרת בכמה אנשים להרכבת המפרט הזה צריך את עזרת המומחים. תקציב : 3500 חריגה : 200-300 ייעוד :משחקי רשת (לא כבדים כל כך כגון frosken world /perfect world ) צפייה בסרטי HD (המחשב מחובר גם למסך מחשב וגם ל LCD ) מה חשוב לי : מעבד רק אינטל /שהמחשב יהיה חזק/עדיפות לחלקים של gigabyte . OC : כן אני מעוניין איזה חלקים צריך להוסיף ? ואיזה קירור צריך להוסיף? והאם כדאי לי בכלל ? חנות:עדיפות למשהו בצפון שעושה OC שאלה נוספת האם אני צריך מארז כזה יקר או אפשר משהו פשוט יותר כמו מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪238 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VM30001W2Z Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.c…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. בנוסף יש כבר: דיסק קשיח, קירור מעבד, כרטיס מסך. צריך רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז נחמד וספק כח. (אלא אם 450W שיש לי יספיק למפרט החדש) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-