ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להזמין מחשב למשפחה אני מוכן להשקיע הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק הרבה זמן, יריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה הטובה ביותר ושיהיה לו מעבד טוב והכל.. קיבלתי הצעה למפרט מחשב ואני לא יודע אם הוא טוב ואם הוא שווה את המחיר אם אפשר לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של המחשב והאם כדאי לקנות אותו אם אני מחפש מחשב חזק מאוד מארז מחשב משופר + ספק כח SPIRE 550W לוח ראשיGIGABYTE P55A-UD3 CROSSFIRE USB3 SATA3: כרטיס זיכרון DDR3 1333 בנפח 4 גיגהבייט KINGSTON. מעבד INTEL CORE I5-750 דיסק קשיח 500GB SATA 7200RMP כ.מסך ATI HD5770 1GB PCI EXP DDR5 צורב DVD X24 מסך PHILIPS 241E1SB 5MS 1:25000 DVI FHD בגודל 23.6" סה"כ כולל מע"מ 5590 ₪
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1132 כרטיס מסך: 7600GS או 7600GT שעוד כחצי שנה אני אעביר למחשב שני בבית לחיבור SLI (כרגע יש לו 7600 GT ) ואני אשדרג לכרטיס dx10 750¤ זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1510¤ מארז: Lian-Li Aluminum Midl-Tower PC-A10 Black¤1415 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וshering כאשר מתוכנן ביצוע OC. הדברים בהם אני מתלבט וצריך יעוץ ספק כוח (שיתאים לOC ולכרטיס מסך ה"חזק" העתידי) דיסק קשיח: או אחד של 250 או שניים של 150 (7200 SATA II) בתצורת RAID0 אני לא כל כך בטוח עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב. כרטיס…
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
(א. אני מקווה מאוד שזו לא עברה על חוקי הפורום, פשוט ישנן כ"כ הרבה אזהרות על איום מחיקה שאני חושש לכתוב :-\ . ב. אין לי גישה חופשית לאינטרנט, כך שיעברו כמה ימים עד שאגיב להודעה זו.) שלום. אני רוצה לעסוק בעריכת וידאו לפרנסתי וצריך מפרט חזק - אין מגבלת תקציב. ראיתי את רשימות המפרטים ואני זקוק למפרט חזק יותר. לוח אם - רצוי של giga-byte, עם מקום ללפחות 2 מעבדים ולפחות 4GB זיכרון פנימי. זיכרון פנימי - הכי מהיר + שם יצרן. דיסקים קשיחים - לפחות חצי טרה, למיטב ידיעתי מדובר בשניים של 250GB במהירות 7200RPM כ"א (רצוי מהירים יותר). כרטיס מסך - משהו בסגנון ATI readeon 9800 pro 128mb. 2 מסכים שטוחים בגודל 17" לפחות. מקלדת עריכה. רמקולים פשוטים - סטריאו. מעבד - של אינטל, הכי ח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משתמש בפרמייר פרו המפרט כולל מקלדת רמקולים ומסך ומארז פצצה וכרטיס מסך בן......
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, השימושים העיקריים הם תוכנת אוטוקאד סקאטצאפ וכדומה. איך המפרט הבא? אשמח להערות או הארות! התקציב הוא בסביבות 3500 [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 מחיר: ₪22 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Corsair 8Gb CML8GX3M1A160…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיימינג. משחקים כמו COD, GTA אין העדפה לשום רכיב אין צורך ב: מסך, צורב וציוד היקפי כדאי שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. כדאי SSD. 4000 ש"ח תודרבה!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
פייי יא.... 5 שנים מאז שנכנסתי לכאן.....לפני 5 שנים נרשמתי לפורום וביקשתי מפרט למחשב כן כן גם עכשיו אותו הדבר. אז ככה, הרכבתי מאין סקיצה גסה על המפרט שאני רוצה, אני דיי בטוח שישנם כמה דברים שניתן להוריד ברמה (כמובן באותו הזמן גם את המחיר). הבעיה שלי זה עיניים גדולות ולפעמים אני נסחף ולא מבדיל בין העיקר לבין הטפל, לכן יוצא שאני פשוט בוחר חלקים יקרים בכל האספקטים. בעקרון המפרט שאני רוצה הוא עד 15K, אבל שוב זה תלוי בנחיצות של כמה מהחלקים שבמפרט. מעבד: Intel Core i7 920 Tray - 1,300 -פה אני לא חושב שיש יותר מדי מקום לשחק, אבל אני אשמח לשמוע הצעות אחרות גם כן. לוח אם: Asus P6T7 WS SuperComputer - 2,420 -הלוח הכי יקר של אסוס. ואסוס זה אסוס. חחח סתם... אבל בהחלט לוח מטור…
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שעיקרו הרצת pro evolution soccer ומשחקים דומים, אינטרנט ואופיס. אין לי צורך ברכיבים פריפריאלים, למרות שאם יסתדר בתקציב אשדרג גם את המסך. אני סגור על זה שיהיה למחשב 4GB זכרון, כרטיס מסך גם לא ממש בעיה לבחור, דיסק יהיה כנראה 500GB. עיקר ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד - Core 2 duo או i3 או אולי בכלל i5? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב בין 5 ל 7 K . מזכיר לא למשחקים. יש למחשב דרישות אחרות . כיום עם פנטיום 4 3K + 2 גיגה זיכרון החישובים לתמונה יכולים לקחת שעה לתמונה אחת!
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט למפתח תוכנה, עבודה על ויז'ואל סטודיו, תוכנות פלאש, מספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה בלפחות 15-20 חלונות (לשוניות) במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו, פלאש פרו, פלאש בילדר, משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פלאש בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המפרט הבא : - לוחGA-8I945PLG INTEL945PL, FSB800, DDR 2 533 S8C, LAN 1GB, PCI X 16 RAID, SATA II ---------------------------------------------------------------------------------------- PCX6600GT NX66T256DE כ.מסך 256MB DDR2, MEM CLOCK 1000 TV, 128BIT, DVI, GT VERSION, HDTV ------------------------------------------------------------------------------------ P4 3 G 64BIT 1MB X 2, BOX INTEL DUAL CORE / 830 --------------------------------------------------------------------------- S776 SUPER SLIM DVI MAG מסך מג דק-כסוף \ שחור + רמקולים 17" LCD 1:700 8MS -------------------------------------------------------------------------- DDR II 512MB PC533 MAJOR זכ…
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1) חריגה עד 500 שקל 2) המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך סמסונג t260hd אמרו לי שהוא טוב אני מתכוון להריץ משחקים כבדים gta crysis וכו כנראה ארכוש גם בנפרד רמקולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 בנוסף ראיתי מפרט של עד 4k עם מעבד i5 וכרטיס מסך חזק האם כדאי? האם רצוי לשים ddr3??? כי זה הכיוון שלי.. הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט לא צריך להחשיב מערכת הפעלה במפרט אך אשמח לקבל הצעות איזו כדאי לשים ואיזו גרסה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מסך 19 אינץ' אני צריך מפרט משהו חזק עם מארז יפה. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב שיתן בראש מבחינת הביצועים , אפשרות גם לOC ללא ציוד הקפי וללא מסך בבקשה עזרו לי להשלים תמפרט מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL או Club3D ATI Radeon 4870 1024MB GDDR5 | Overclocked Edition מה יותר עדיף ? ומה הבדל ביניהם ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך (יש מסך LCD BENQ FP71G) עבור סבא וסבתא שלי. השימוש היחיד שלהם הוא גלישה באינטרנט ואולי לפעמים מסמך WORD. מבקש מפרט מחשב זול ככול הניתן (מספר מאות שקלים). אין צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה: אני מעוניין ליקנות מחשב לצורכי: אינטרנט,מוזיקה וצפייה בסרטים. ראיתי את מפרט המחשב לעבודה משרדית ללא מסך ב 3000 שח' במומלצים של האתר. יש כמה פריטים שאין לי צורך בהם במפרט הזה כי אני ייקח אותם מהמחשב הקודם שלי(הדגשתי אותם בקו) : דיסק קשיח, צורב וכרטיס קול(XFI). זה משאיר לי 480 שח פנויים. המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box מחיר - 930 שח' לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard מחיר - 430 שח' זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 מחיר - 450 שח' דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty מחיר - …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פירסמתי דיון לפי 3 שבועות על מחשב שאני צריך וקיבלתי מ"bit" את המפרט הבא: 940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 660 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 499 ₪ - NVIDIA GeForce Sparkle GTX650 1GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 299 ₪ - Cooler Master CMP-250 + Cooler Master 460W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W 340 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT 60 ₪ - Microsoft Wired Keyboard 600 USB 122 ₪ - Microsoft Comfort Mouse 6000 זה מאתר startpc, ניסית להרכיב את המפרט הזה ב tms אבל יש כל מיני רכיבים לא תואמים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , אשמח לעזרתכם ( לא מבין ממה במפרט מחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו hitfilm2017 ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
:bash סוף סוף מתכונן לשבת ולערוך את הסרטים שלי DV מסרטה סוני P120 תוכנה ,EDIUS רוצה להנות מהמערכת שלא תתקע וכו'
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב שיהיה מיועד לגרפיקה (פוטושופ, לייטרום), קצת תלת מימד (3dsmax) וקצת וידאו (after effect). כמו כן ישמש ליישומי אופיס, צפייה בסרטים ומקור ראשי להזרמת סרטים לסטרימר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו קלה (after effects), תלת מימד קל (3dsmax), עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הזרמת סרטים לסטרימר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, לי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-