עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

2. Started by dan_dekel,

חשוב: מעבד סביר, זיכרון 2GB, נפח אחסון של לפחות 320GB וכרטיס קול איכותי, וצורב DVD LS אם יש בSATA. תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. רציתי לדעת בדיוק איך אני עושה את זה? כי אין לי שום דיסקים? (או שהיו אבל אין לי מושגע..) ההתקנה של הווינדוס 7 אמורה להיות כבר על המחשב? או שאני צריך להשיג ווינדוס משלי ולפרמט כרגיל? כל מחשב נייד זה משהו שונה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by netivi,

שלום לכולם , יש ברשותי תחנת עגינה של ACER דגם EASY PORT III ( מצ"ב תמונה למטה ) האם יש אפשרות לתאם את החיבור הקיים של התחנת עגינה למחשב נייד מדגם ASPIRE 5600 של חברת ACER ??? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשבים ומשחקים עד 3000 ש"ח ורק במקרה חריג אפשר לחרוג עד 3.5 אם תוכלו לתת לי טיפים להוריד את המחיר אני אשמח ותגידו מה דעתכם על המפרט המון תודה G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 439 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 875 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 371 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail 170 ש"ח Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB 685 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16Mb ST3500410AS 325 ש"ח המפרט הורכב בפנדה. סה"כ 3,390 ש"ח הרכבה אני מרכיב לבד אין שום צורך ב O…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. Started by bati6,

יש לי מחשב של DELL נמצא אצלי כבר חודש וחצי קניתי חדש, והסוללה לא נטענת, זה תקוע על שני אחוז, כשנסיתי לעשות ריסט למחשב זה נותן לי את ההודעה הזאת alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined ואז הוא נותן לי כמה אפשרויות, אחת מהאפשרויות לעשות בדיקה למחשב, הרצתי בדיקה לקחה איזה שעה וחצי והכל היה תקין, והעלתי אותו מחדש וזה עדיין לא נטען וכשאני עושה ריסט זה נותן לי כל פעם מחדש את ההודעה הזאת. אם אני מוציא מהחשמל המחשב ישר נסגר, ולא יודע אם זה קשור, אבל הוא גם ניהיה כבד ברמות מאז הבעייה הזאת

11. אשמח לקבל עזרה לגבי מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית ואינטרנט. על המחשב לכלול: צורב יכולת חיבור אלחוטית, ואם ניתן - יציאות לחיבור לטלויזיה, לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתי. באופן כללי על המחשב אני מעוניין לשים תמונות (ולהקרינם על הטלויזיה) ושירים (ושלהשמיעם במערכת). תודה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by ronensa,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

14. שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים וגיימינג קל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. אין העדפה למשהו מסוים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (חדר שיינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס+אופיס, הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by nizzan7,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. מבקש עזרה להתקין XP

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. שלום רב, אני שוקל לקנות נייד והדגם שרשמתי בנושא "מתח" לי את התקציב לאזור ה5500 (שקלתי לרכוש "אח קטן" שלו והגעתי למסכנה שעדיף להוסיף כסף ולקחת אותו) הדגם המדויק: FUJITSU-SIEMENS AMILO L1142 V2065 המפרט: אז ככה א. מה אתם אומרים עליו? ב. מה האלטנטיבות שלי לדעתכם בגבולות התקציב (5500) בהנחה שאני לא מעוניין להתפשר על כרטיס מסך נחות ממה שיש במחשב הזה, כמו כן אני מעוניין בחיבור FIREWIRE ג. על איזה מהן הייתם ממליצים ומדוע? אני אציין שנתקלתי במחשב DELL עם מעבד CORE DOU בגבולות התקציב - ובגלל שיש בו כרטיס מסך אינטל אני פחות מעדיף אותו. צרכים: בעקרון אני מייעד אותו להורים שלי אז רוב הזמן ישתמשו בו לצרכי אינטרנט/אופיס (פחות)/ סרטים אבל אני גם אשתמש בו מדי פעם ולכן ההתעקשות על כרטי…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. האם חלקי מחשב נייד (מחברות ידועות) נוטים להתקלקל / לתקלות מהר יותר מחלקי מחשב נייח במקרה של שימוש יומיומי במשך כעשר שעות?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. נתבקשתי לוודא שיש כ.מסך עם לפחות 500 mb של זיכרון.כמדומני שקראתי פה באתר שזה לא ממש משנה.האם זה משנה? אם לא,לא צריך.... תודה מראש,יום נהדר... ( :

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by op3589,

אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7

23. אורח שני
    Started by אורח שני,

האם אפשר לעבוד עם מחשב נייד או שעדיף נייח? מה מומלץ בנתונים הבאים: מעבד, זיכרון RAM, מהירות מעבד, מהירות כונן קשיח. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mmw,

המפרט נמצא פה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913317&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he האם המחשב הזה מספיק טוב להרצת משחקים יחסית כבדים ותוכנות כבדות?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. [table][tr][td][/td][td]סוג[/td][td]תמונה[/td][td]שם המוצר[/td][td]יצרן[/td][td]אתר[/td][td]זמינות[/td][td]איפוס[/td][/tr][/table] כמות [/t]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[tabl…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.