ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב שישמש בעיקר לילדים לאופיס/אינטרנט ומשחקים, בנוסף אשתי מתכננת קצת עבודות פוטושופ ואילוסטריטור. לא משחקים כבדים במיוחד ולא צריכים לרוץ בפריים רייט גבוהים . המפרט כנראה: Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מארז כולל ספק Antec VSK4450B-U3 ATX Mid Tower Black 450W השאלה היא לגבי כרטיס המסך, מה עדיף (לא יכול להוסיף יותר כסף ולא רוצה משומש)? האם משנה ה-1GB או ה-2GB ברמות האלו? כ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינ…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
P4 1.8A ABIT IT7-MAX XTREME DDR PC2700 256MB LEADTEK TI 4200 128MB WD 80GB 8MB CACHE TSUNAMI P3\4+350W TEAC FLOPPY LGX52 CREATIVE SB VIBRA 4D GENUIS TXR III TOTAL:5073 על הלוח אני ממש לא בטוח, אבל אם אני לא מתבלבל בדגם, אז זה האסוס המומלץ(אני חושב) שעולה 923 ש"ח. אפשר להוריד או להחליף ללוחות שכולם יותר זולים ממנו ב100 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! חבר שלי ביקש ממני שאני אתן לו המלצה למפרט ב5000 ש"ח ללא מסך וכונן 1.44 שאותם הוא מעביר מהמחשב הישן. הנה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 389.00 ¤ 1 389 ¤ 1 4209 AMD Athlon 64 2800 BOX CPU 905.79 ¤ 1 905.79 ¤ 2 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 5468 Gigaybyte GA-K8VM800M KT800 520.98 ¤ 1 520.98 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ 6 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 337.45 ¤ 1 337.45 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 4913 Albatron Geforc…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מחשב זה מגיע עם מצלמה???
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, בעזרתכם, קניתי X61. המחשב מגיע ללא כונן דיסקים. איך ניתן לפרמט ולאחר מכן להתקין עליו מערכת הפעלה? כמדומני יש לו אפשרות לקרוא מUSB בזמן ההפעלה... כמו כן הגיע עם המחשב תיקית i386 - למיטב הבנתי תיקית חלונות. מישהו יודע מה מטרתה? (המחשב נקנה מי שניה). תודה רבה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מה המארז הכי קטן עבור microATX ? הכי קטן שמצאתי: Sohoo S610W HTPC 500W גובה: 99 מ''מ רוחב: 295 מ''מ עומק: 365 מ''מ תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי פורום HWZ בלינק הזה http://down.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEVEVEzes3 יש מחשב חזק לפי דעתי והוא יותר מדי זול בשביל חלקים כאלה מישהו יכול להגיד לי למה הוא זול? האם החלקים הם טובים? ומה המילקוד פה? בבקשה תענו לי בהמהרה כי אני חייב לקנות מחשב.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מקודם פתחתי שרשור בפורום הלא נכון... אני פונה לפורום כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-YNET המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869&came=572 אני צריך את המחשב לבת שלי בת ה-13. השימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, משחקי SIMS, מוזיקה. התקציב שאני חושב עליו - הוא בין 2700-3500 המעבד T4400 נראה באמת חדש. איך האחריות של ACER? מה עוד אני צריך לקחת בחשבון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב חדש, המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להתקדם כמה דורות קדימה, הבעיה שאני כבר הרבה שנים לא בעניינים, ולא יודע מה לקנות מאיפה לקנות ועל מה להשקיע, איך שהוא תמיד אני נופל עם חתול לא מי יודע מה בשק. עכשיו חשוב לי כמה דברים אני עובד אם תלת מימד, 3D MAX בעיקר הרבה vray, עריכת ווידאו די הרבה, הרבה שילוב של פוטושופ, ועוד דברים נוספים במקביל כמו פלאש, ואילוסטרטור. ואני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שנים ולא יגביל אותי בצורה כל שהיא. כמו כן אני לפעמים משחק, אז שהמשחקים יעבדו גם. אני צריך רק מחשב, לא מסך והדברים מסביב, יש לי אותם זה רק הקופסא, ללא כרטיס קול, או דברים כאלו. עוד משהו חשוב אני לא יודע עם הקירור למעבד מספיק וצריך קירור לכל המחשב בנ…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מפרט טוב למשחקים עד 3500 לא כולל מסך
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך.. אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל.. ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה?? טוב תודה מראש לעוזרים..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני מתחיל בקרוב את התואר שלי במדעי המחשב ולכן צריך לקנות מחשב נייד. הרבה אמרו לי מה לחפש אז בעקרון - מחשב בגודל 13-14 , עדיפות למקלדת מלאה אם יש בגדלים האלה , מעבד i5 , חיבור HDMI ושיהיה אפשרות להריץ בו סרטים באיכות 1080P . אין צורך במשחקים. המחשב ייקנה פה בארץ או בתאילנד לשם אני נוסע בקרוב. אשמח לטיפים , המלצות והכוונה. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד של דל. אך ורק דל. בתקציב של 3K כבר מצאתי את המפרט הרצוי אבל כעט מגיע השאלה שלי. יש את אותו המפרט לשני הניידים אך הדגם שונה. DELL INSPIRON 1545 DELL VOSTRO 1015 השאלה היא, איזה מהדגמים עדיף? איזה יתרונות יש לכל נייד ואיזה חסרונות. תודה. arielyaroker
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי בביצועים. אך מעדיף לשלם כמה שפחות איפה שניתן מבלי לפגוע בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק גיימינג. לא מתכנן לעשות סטרימינג או להשתמש בתוכנות עריכה. אני מתכנן לשחק ברוב משחקי AAA העומדים לצאת בשנים הקרובות ב1080p/60 fps עם האפשרות שאקנה בעתיד מסך של 1440p/144Hz. משחקים ספציפיים שאשחק הם: Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Monster Hunter World, Overwatch. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצות למסך 144…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-