ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט וגם התיעצתי עם עוד כמה אנשים החלטתי לקחת מעבד של אינטל.. במקום AMD שכתוב לי במפרט.. אף פעם לא עבדתי עם AMD ככה שאני לא ממש בטוח לגביהם וגם 3 אנשים שונים אמרו לי לא לקחת AMD ולקחת אינטל מסדרה i3 או i5 תלוי בתקציב.. עכשיו אני צריך עזרה בזה כי אני לא יודע איזה מעבד לקחת שיתאים זה המפרט : AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש שני מפרטים שנראים לי כמעט בלתי אפשריים... המחשב ישמש לתוכנות סאונד של חדר הקלטות התקציב עומד על 2500 ש"ח והחלקים הרצויים הם מעבד 2800 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה 512 מגה זיכרון דיסק קשיח 160 גיגה כונן תקליטורים צורב תקליטורים מארז בלבד!!! מחפש מפרט אחד עם מעבד פנטיום 2800 ואחד עם AMD 2800 אין צורך בכרטיס קול (יש כבר אחד מקצועי) ואין צורך בציוד היקפי. יש משהו שנכנס בתקציב?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אנשים זה מפרט שאני אמור להגיע איתו עד 3000 בעיקרון מה שאני רוצה זה מחשב שאני יוכל לעבוד איתו גם שהאמיול ברקע ולעבוד עם אופיס ומה שחשוב לי זה האפשרות לשידרוג למשחקים בעתיד כי כרגע אני נכנס לצבא ולמשחקים לא יהיה לי זמן. מה אתם חושבים אפשרי עם מפרט כזה לשרוד 3 שנים ואז לשדרג למשחקים? וד"א אם אפשר המלצה למארז אני יודה... אם אתם חושבים על משהו יותר טוב תגידו תודה Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 256Mb 400MHz Samsung 2X160 Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E 460 80GB 7200 8MB WD800JB 335 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 סה"כ 2750
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מחשב על-פי דרישות התוכנה הנ"ל. אני יודע שאני זקוק לשני כוננים קשיחים אחד למע' ההפעלה והשני למדיה. 4G זיכרון כמה שיותר מהר יותר טוב, מתלבט בין מעבדי QUAD ל-DUAL של INTEL אני לא עובד ב-MULTY TASKING עצבני אז אולי dual עם תדר גבוה יהיה לי מספיק לעריכה, או בכלל AMD ???? רצוי לוח אם מדגם איכותי ומומלץ כרטיס מסך NVIDIA מארז עם פילטר לסינון יחסי של האויר שנכנס. כרטיס קול לא on-board firewire לא מתוכנן OC אשמח לרכיבים מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם. אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה דגשים עיקריים לקניה: 1. העיקרי ביותר- תאימות ל VISTA, אני יודע שזה בעייתי ושהיום אין מחשב כמעט שיוכל להחזיק את ויסטה אז מה שאני בעצם עושה זה קונה לוח אם ושיתאים לשדרוג עתידי כלומר הוספה של כרטיס מסך נוסף וזיכרון נוסף. 2. המחשב הוא למשחקים (בעיקר סימולטורים של מטוסים, טיסנים וכו'...), גרפיקה ברמה סבירה, העברה של סרטים מפורמט MINI-DV ל DVD וצריבה על דיסק. 3. תוכנות פלאש למיניהן ועיצוב אתרים. 4. גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'... נכון לעכשיו זהו המפרט, בסוף המפרט אני אתאר את ההתלבטויות שלי. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 2,990 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 …
-
- 90 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ערב טוב. אבקש המלצות בנוגע למפרט מחשב עד 2000 ש"ח. המחשב לא ישמש בתור מכונת משחקים מפלצתית, לא יבוצע עליו OC, בגדול הוא ישמש לתיכנות, גלישה, עיבוד תמונה. המפרט צריך לכלול רק מארז, מעבד, לוח אם, כונן קשיח וזיכרון. כיום אני משתמש בAMD 700 384 מ"ב זיכרון 133 20 ג"ב 7200 של IBM TNTRiva 2 64 MB. נא לציין האם ידועה בעיה בהעברת כרטיס המסך ללוח האם החדש (מתחים וכאלה). תודה רבה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הי, אנא עזרו במפרט למשחקים ועיבוד תמונות. אני לא מתכנן OV, המפרט די גמיש, ואפשר לשנות את הסכום +- 1000 ש"ח, אני מעדיף רכיבים "שקטים", אז אם למשל יש כרטיס מסך מקביל או חזק יותר, ויותר שקט, אנא המליצו לי. רעיון ראשוני למפרט (אפשר גם של אינטל): EPoX EP-8HDA5J VIA K8T800 754-pin 584 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,333 Seagate 160GB 8MB 7200 SerialATA 770 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 (2 X 512 = 1GB) 1,310 343 Compucase super Midi Tower CI 6A19 Vantec ThermoFlow 120MM Smart 92 NEC DVD Recorders 2510A DVD±R Double Layer 515 ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PRO 128MB 1,333 …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום שלום נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש ישןןןן משנת 2001 (פנטיום 3 1GHZ על RAM של 704M) הוא עובד סבבה לצרכים שלי אבל חלאס צריך לשדרג ! אני יחסית אחד שמבין במחשבים אבל עזרה אף פעם לא תזיק אז ככה התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (ללא מסך , וללא רמקולים) הייעוד של המחשב הוא בגדול לטובת מולטימדיה (שירים סרטים ,הורדות ואינטרנט ) ,ובפרט עריכת סרטים ,וטלויזיה . יש לי חלק מהרכיבים העיקפים (כרטיס טלויזיה טוב של HAUPPAUPPAUGE - PVR 150 ,מסך 22אינצ של CHIMEI וארד יסק של W.D 250G ) יש לי כבר כיוון של רכיביי הליבה שאני רוצה ופה אני צריך את העזרה המקצועית ! 1) לום אם של GIGABYTE- GA-P35-DQ6 (או שעדיף את הדגם שתומך ב DDR3 ? ) 2) מעבד אינטל E6700 (יעבוד טוב עם הלוח אם שאני רוצה ? ) 3) RAM של 2G על…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות . אני צריך רק מעבד + לוח + זכרון בתקציב של 3000-3200 שקל. כרטיס מסך בחרתי כבר (evga geforce 7800gt) א. מה התקציב? 3000-3200 ב. מטרות המחשב?משחקים כבדים / סרטים/ עריכת תמונות / אינטרנט + הורדות/ עבודה בOFFICE ותוכנות דומות (אני סטודנט למדעי המחשב) . ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? לא. רשמתי כבר מה אני צריך. ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעדיף חלקים איכותיים עם אחריות ארוכה. ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?לא ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?לא ח. מהי שיטת התשלום?כרטיס אשראי ט. הערות- ? 1 ג'יגה זכרון חובה(2X512) . כרטיס קול ורשת חובה על הלוח. תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שמעון ואני צריך מפרט של מחשב מפרט בתקציב של 3500 ש"ח לכל היותר ושיהיה במחשב: 0> מעבד חזק ומהיר עם אחריות 1> כרטיס מסך טוב למשחקים וגרפיקה גבוהה 2> כרטיס זיכרון 512 mb {בסטיק אחד בלבד} 3> לא צריך דיסק קשיח {יש לי} של excel stor 80 g"b ושיתאים למפרט הזה של 4> לא צריך סידירום וגם לא צורב {יש לי"} 5> לא צריך פלופי כונן דיסקטים {יש לי} 6> ולכל מי שמבין ויכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות כל חלק בכמה שיותר זול כדי לחסוך אז תודה מראש 7> ואם אפשר גם להרכיב אותו אני יוסיף כסף ואם לא אז חבר שלי ירכיב אותו דרך אגב: יש לי ציוד היקפי... {רמקולים מקלדת עכבר } וגם סידירום וכונן דיסקטים ודיסק קשיח נ.ב. עם עזרה של שני חברים בפורום כאן…
-
- 18 תגובות
- 864 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3 bf3 multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 סמסונג p2379 syncmaster -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן, אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אבל קחו בחשבון שזה מהאוכל של הכלבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher, skyrim, dragon age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביבות 23-24 אינץ'. -לאילו הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי ההמלצות בנעוץ בניתי את זה: [table][tr][td][/td] [td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 889₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td] [td][/td] [td] 513₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td] [td][/td] [td] 278₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 99₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL[/td] [td][/td] [td] 1150₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td] [td][/td] [td] 353₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 360₪ [/td] [/tr][/tab…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 לא כולל מסך. המטרה העיקרית היא משחקים כבדים והרבה! אני רוצה מפרט עצבני שיאכל משחקים חדשים בלי להתאמץ דגשים חשובים: לוח אם רק של אסוס. מארז שקט. אם אפשר שהלוח כבר יתמוך SATA 6.0 GB ו USB3 ( אני יודע שעדין אין שימוש של זה בארץ אבל יהיה בעתיד) לא צריך מסך יש לי כבר ברוזלוציה 1920x1080 כרטיס מסך שיתמוך DX11 הרדיסק: כמובן הדגם 103sj של סמסונג. כולל סט מקלדת עכבר של לוג'טיק וכרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR-150 MCE מפרט מחנות skypc כי שם אני מתכוון לקנות. זהו לבנתיים תודה רבה...!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחשב נועד לעבודה עם matlab ,אינטרנט ,סרטים ,עבודה עם photoshop, premiere לא כל כך למשקים בינתיים קיבלתי הצאה בskypc למפרט הבא לוח gigabyte 965 ds3 מעבד e4300 זיכרון g.skill 2 gb 2 הרדיסקים של wd 160g כרטיס מסך xfx 7600gs מארז של thermaletake swing window ספק enermax liberty 400 סהכ 4670 שח הבעיה שאנרו שלוח של gigabyte אין במלאי וכנראה יגיעה רק בעוד שבועיים ובמקום הצאיו לקחת לוח abit ab9 pro שקצ יקר יותר הודה על דעתכם
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט שהרכבתי: מארזים: ATOP Gladiator Silver/black 500W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3798 מארז מעוצב של ALIEN, אחד היפים וגם מידי טאוור, אוורור טוב וספק של ATOP 500W. אני לא סגור לגבי הספק שלו. A-Top Gladiator BLACK http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=946 אותו המארז, רק מעוצב שונה, לחלון במקום דלת רשת, אוורור קצת פחות טוב. A-Top X-Blade Black http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=947 דגם ה-XBLADE של ALIEN, יפה לא פחות. Sunbeam Transformer BLACK http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2246 מארז יפה של סנבים, אוורור מצויין, אבל רועש. לסנבים שבא בלי ספק אני ארכיב…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן. התקציב שלי לא גדול, אני מודע לזה אבל אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים כמה שיותר מלשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פעולה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , צריך קצת עזרה בהחלטות . הסכון המדובר של 3000 שקל הוא בשביל הרכיבים באים : כרטיס מסך , לוח אם ומעבד , זיכרון DDR , והחלק הרביעי הוא לא מוחלט - או דיסק קשיח או במקרה והמארז שלי לא מספיק , מארז חדש . יש לי כמה דלימות : מעבד : Amd Athlon XP בטוח , השאלה איזה - 2100+ , 2200+ , 2000+ ? לוח אם : מתלבט בין Asus A7N8X המצוין ו A7V333 גם הוא של אסוס , או לוח אם צנוע יותר כמו Gigabyte GA-7VAX מכיוון שאני לא צריך כרטיסי רשת או Raid/SATA . ומה אם ABIT ? האם עדיף לקנות את AB-NF7 בשלוש מאות שקל פחות ? זיכרון : איזה חברה ? אני מכוון ללכת על 333mhz ואני גם לא בטוח אם לקנות 256MB או 512MB . כרטיס מסך : Geforce 4 TI4200 , או 64MB או 128MB .. אבל על חברה אין ל…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-