ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה. * גודל המסך 15.6 או יותר * רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים * לא משנה המשקל בכלל * לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה * עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול * אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ * מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות * מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים * נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד ב4000 שקל המטרה שלו היא גיימינג בינוני משחקים כמו gta iv bf3 cod nfs fifa13 וגם אינטרנט שירים וסרטים אם תוכלו להמליץ אני מאוד ישמח
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)רק עבודות אינטרנט סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שפחות (אני לא מבין במשקל כמה זה סטנדרטי וכו') * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?הכיייי חשוב זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI ו4 USB * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ACER DELL TOSHIBA בנתיים חשבתי על זה:
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. המחשב ישמש אותי אך ורק במהלך צילומים, אני מצלם עם כבל ישירות למחשב וכל תמונה שמצולמת מופיעה על גבי המסך. אני זקוק למחשב עם מסך 15.6 אינץ המסך במצלמה הוא 2.5 אינץ מלבד השימוש במחשב כצג אני אשלח דרכו מיילים ותמונות, עיבודי תמונה מבוצעים על גבי המחשב הנייח בלבד. האם יש העדפה למעבד מסויים על פני אחר, התקציב עד 2000 ש״ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי להתבלט בנוגע לכמה משחבים ניידים עד 5000 שקל במיוחד בשביל משחקים כמו LOL CS ... יש לי כמה שרציתי שתייעצו לי מה יותר טוב: (ואם יש לכם משהו יותר טוב להמיע אשמח לתגובות הראשון: מחשב נייד DELL דגם 15r-7548 i7-8-4K מפרט טכני: גודל המסך: “15.6 רזולוציה: 3840x2160 כרטיס מסך: AMD Radeon R7 M270 טכנולוגית מסך: 4K Ultra HD Truelife LED-Backlit with Wide Viewing Angle IPS מסך מגע רחב: מסך מגע Touch-screen סוג מעבד: Intel Core i7 דגם מעבד: 5500U מהירות המעבד: 2.4GHz תמיכה ב-TurboBoost עד -: 3.0GHz זיכרון מטמון cache: 4MB נפח זיכרון: 16GB/8GB סוג זיכרון: DDR3 ד.קשיח נפח אחסון: 1000GB חיבור דיסק קשיח: S.ATA כרטיס רשת אלחוטי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום רב! אני ידוע שפה בפורום אתם תותחים בעניין אז אני כותב את ההודעה הזאת בשם חבר שלי שהחליט לשדרג את המחשב הישן בעיקר למשחקים. כעכרון הוא החליט על כ.מסך על לוח אם ומעבד. אבל אני חושב שהמפרט שהוא בחר לא יעבוד טוב ביחד. אם כבר שידרוג אז לשדרג גם את הזכרון לDDR2 1GB. להלן המפרט שהוא רוצה לקנות: מעבד: ? AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 כרטיס מסך: ?Radeon X1800 XT 512MB 2xDVI, VIVO, PCI-E? http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=122 בקשר לזכרון: אז ככה יש לו במחשב 1.3GB של DDR1 אני חושב שזה לא יתאים ללוח אם היות…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio Speakers Two channel high definiti…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב עומד בערך על 4000-4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכונת גרפיות לא באופן שוטף אבל כן פוטושופ אילוסטרייטור ואפילו משחק או שתיים אם יהיה עניין לשחק- לא בא לי להיות מוגבל מדי ביכולת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, יש לי SSD של 120 אבל לא נראה לי משמעותי מדי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי מאוד 6. האם ישנה ה…
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל: Lenovo IdeaPad Flex 5 15-IIL Multi-touch 81X3003SIV כבר עבר תיקון פעמיים החליפו את כל המחשב חוץ מהמעטפת לא נישאר עוד מה להחליף כולו הוחלף והתקלה חוזרת קבוע. לגופו של עניין הציעו לי את הדגם Lenovo IdeaPad Flex 5 81X3004FIV i7-1065G7 שהוא אותו מחשב רק שוני במעבד, כי אין את הדגם הקודם... השאלה אם עדיף להילחם איתם על החלפה לסדרה של יוגה? שהיא עם 3 שנים אחריות או שזה מאמץ חסר הצלחה מהתחלה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני בתיכנונים ליקנות מחשב חדש, רק שאני לא יודע איזה מחשב לקנות, התקציב שלי עומד על כ- 3000... אני רוצה שהמשחקים החדשים יעלו לי חלק, אשמח עם מישהו יעזור לי לבנות מפרט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט הזה. הכרטיס מסך והמחיר נראים נהדר. האם יש פה איזה קאץ'?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי פורום מפרטי מחשב היקרים ביליתי היום 4 שעות באיזור הביקורות שלכם ובאינטרנט בקריאה על הדברים האחרונים בשוק: מעבדים, לוחות אם, כרטיסי מסך ועוד ועוד.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב 3000-4000 ש"ח, לעבודה ביתית ומשחקים (ספיידרמן3 ?). כמה נקודות: שמתי לב שיש פה הרבה המלצות על מעבדי AMD. מאז ומתמיד היו לי מחשבים INTEL. מה מיוחד ב-AMD? לפחות במעבדים החדשים שלהם? הם יותר טובים מאינטל? אם כן איזה דגמים ולמה ? אני רוצה לשמור אופציה לשדרוג עתידי כמובן אבל לא מעניינים אותי כל הדברים כמו SLI, OC וכדומה. אני מקווה ליצור חלוקה שווה של תקציב בין המעבד, לוח האם והכרטיס מסך כדי שהכל יעבוד הכי טוב שאפשר. והאם כדאי 2 או 4 GB RAM (כמובן DUAL CHANNEL) ? לא צריך: מסך…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אח שלי מתכנן לקנות בקרוב (בשבועיים הקרובים פחות או יותר) מחשב חדש. הוא רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות מקסימלית ברזולוציה של 1920X1080, ובנוסף, שהוא גם יוכל להריץ מספר מועט של מכונות וירטואליות (לפחות אחת, אבל לא יותר משלוש). מספר הערות: 1. המחשב הולך להיות בעל לפחות 4 הארד דיסקים בסופו של דבר, אז אני מעוניין במארז מספיק גדול (כלומר, לפחות mid-tower גדול..). 2. ההארד-דיסק צריך להיות לפחות 2TB. 3. צריך גם SSD. התשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ועבודה…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני חדש פה בפורום וזה כבר כמה ימים שאני מדפדף וקורא נושאים ודביקים למיניהם לגבי רכישת מחשב חדש לצרכי גיימינג , וגם לצרכים אחרים כמו הורדות וצפיות בכל מיני תכנים - אינטרנט התקציב שעומד לרשותי הוא בעיקרון 10 אלף ש"ח עם אופציה לחריגה קטנה) אני סומך עליכם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו טוב ) רוב המשחקים שאני מתכנן להתקין הם בעיקר משחקים חדשים וכאלה שיצאו בעתיד ) כמובן) אז ככה, אין לי מושג בכלל בכל הקשור לחומרה, כך שאני מודה מקרב לב לכל העוזר והמשקיע זמן מזמנו. הדברים שקראתי קצת מסביב ולמדתי שצריך לשים דגש עליהם : כרטיס מסך זיכרון ram דיסק קשיח) גם רגיל וגם ssd ( ספק טוב מארז יחסית גדול מסך ) כציוד הקפי, יש לי כרגע 19 אינץ של Lg אבל הוא בן 8 שנים כבר רמקולים *מקלדת וע…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של גיגהבייט W468N והייתי רוצה לכבות את כל הנורות הקטנות של הסוללה, ההפעלה והאלחוטי הנמצאים בקדמת המחשב. הם מפריעים לי בלילה לישון כי חלק מהבהבים וזה מפריע לי. ולמען האמת אני ממש לא צריך אותם. אני לא מעוניין בניתוק חשמלי כי יש לי אחריות, רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת תוכנתית או כל דרך אחרת שלא תפגע בכלום. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מרכיב לאט לאט מפרט חדש. הסיבה שאין לי תקציב בכותרת הוא שאין לי בדיוק הגבלה אליו, המטרה שלי היא לקבל עצה לחלקים הטובים ביותר שחסרים לי לחלקים שקיימים אצלי כרגע, ללא OVERKILL. אז מה יש לי: E8400 GeForce 260GTX (הליבה החדשה) Corsair HX520 מארז NZXT APOLLO אז מה חסר לי: - דיסקים קשיח ( למרות שהגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום HD, שאני הולך לקנות את הHD502HJ ולשים שניים כאלה במערך RAID 0) - לוח אם: מחפש באמת עצה רצינית פה, הרבה המלצות הלכו לעבר הeVGA 780i, אבל זה אומר הזמנה מחול, אז אני ישמח למשהו מקומי יותר - זכרונות: בהתאם כמובן ללוח אם, עדיף DDR2 מעל 1000 בשביל OC, הDDR3 נראה לי כרגע עדין כבזבוז כסף. 4 גיגה לפחות כמובן. - כרטיס קול: יהיה נחמד ל…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכטיס NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! לפעמים המסך כבה ונדלק לאחר מספר שניות, והמערכת מודיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ונעשה עליו RECOVERY. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לעזור? בנוסף רציתי לדעת שעם הקנייה שלו, לא קיבלתי שום דיסק התקנה של מערכת ההפעלה, ורציתי לדעת במקרה שארצה לפרמט, מה אני אמור לעשות לגבי הנושא הזה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש נייד בחול , ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD רציתי לדעת מה החוזק שלו , מה הוא מסוגל להריץ , ואם ניתן להקביל אותו לכרטיסי מסך הנייחים הנפוצים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי, אני מתכננת ללמוד שנה הבאה תחום של מדעים מדויקים ועשיתי רשימה של מחשבי נייד שיכולים להתאים למי שהולך ללמוד תחום כזה (מחשב עם מעבד חזק להורדת תוכנות, גודל מסך מסוים וכו) אשמח שתעזרו לי לבחור מבין הרשימה את המחשב הטוב ביותר בשבילי לטווח ארוך מאוד( לפחות חמש שש שנים) https://docs.google.com/document/d/1NSm9bxei7zZ5U3ayFTD6x2VvbxBiWWOtr9jVb00X9CY/edit יש גם קישור שמצורף פה וגם קובץ של הרשימה רשימה של מחשבי נייד.pdf
-
- 1 תגובה
- 348 צפיות
- 1 follower
-