ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים בתקציב של עד חריגה של 3700 אין לי בעיה אם אינטל או AMD המחשב ישמש גם כמחשב HTPC מה שאומר שיגיע אם מארז HTPC כרגע אני חושב לקנות דרך KSP ניסיון טוב איתם. המארז שבחרתי מהם זה Bach של טרמלטייק יש לי ספק ויש לי כרטיס קול של קריאטיב זה חוץ מזה מחכה להצעתכם בבקשה לקחת בחשבון שהמחשב יריץ משחקים כבדים GTA IV וכו וקבצי HD אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף במשפחת הATI 5770 או ה4890 ולאן נעלמה נווידיה? אין להם משהו להציע דומה(תמיד העדפתי אותם על פני ATI) ובנוגע למעבד מה דעתכם I5 או AMD Phenom זיכרונות ראיתי שכבר יצא DDR3 1600 וזה הנפוץ האם יש צורך בזה כבר? האם כדאי להשקיע את זה? תודה רבה לעוזריםם
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לגיימינג ועבודות כבדות (הרבה VMים ופיתוח). התקציב הוא לא שקל מעל 6.5K (או שאשתי תכעס... ). המחשב האחרון שרכשתי היה ב2007 שהשתחררתי מהצבא, זה היה Q6600 (אאל״ט המרובע-ליבות הראשון של אינטל) ואותו מחשב משרת אותי עד היום לאחר שעבר החלפת כרטיס מסך ב2011. מציין שעברתי על המפרטים המומלצים אך הייתי שמח גם לקבל סיוע מהפורום. לגבי OC, אף פעם לא עשיתי ובאמת שאין לי תשובה. הדרישות הבסיסיות: אין צורך בציוד הקפי כרטיס מסך של nVidia (עובד הרבה עם לינוקס והם היחידים שכותבים דרייברים נורמליים) 16 ג״ב RAM SSD של מינימום 250 ג״ב כונן קשיח שני (לדעתי 2 ט״ב יספיקו בינתיים) כרטיס מסך מפנק שיחזיק איתי (יחסית) הרבה זמן. כיום יש ל…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב גיימיניג ללא צורך בציוד היקפי, כרגע המסך שלי זה gigabyte m27q, ככה שאשחק על 1440P, משחקים כמו atomic heart, jedi knight survivors וכו'.. התקציב סביבות ה- 5.5K, אם מצדיק אפשר לחרוג טיפה בכמה מאות שקלים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי במפרט אותו אני מבקש ארצה לחבר 3 מסכי dell 2312hm או כל מסך עם פנל איכותי במחיר משתלם כמו הדל ושבערך יגנבו מהתקציב 3000 ש"ח בשאר התקציב ארצה מחשב שיתבסס על ה2500k קירור אוויר סביר שיאפשר בעתיד להגיע ל4ghz דרישה סבירה לפי מה שקראתי עם 8 ג'יגה זיכרון, לעיתים נדירות עורך וידאו באפטר אפקטס וכו' oc מתוכנן למעבד בלבד לא לזכרונות כרגע משחק בעיקר bf3 מעריך שבשביל 1920*1080 כפול 3 אז אזדקק לצמד כרטיסי מסך וספק בהתאם כמו כן מקלדת גיימינג משתלמת יש לי כרגע ספק דיי חדש של קרוסאייר vx550 אם תהייה אופציה להשתמש בו אשמח מארז גם יש כבר Nzxt Hades כך שאין צורך במארז לגבי הארד דיסקים אין צורך,אולי בהמלצה על ssd משתלם שיקנה בחו"ל בשבילי בקרוב בכלל ,כל חיסכון בלי התפשרות…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תקציב: עד 2,700₪, לנסות לחסוך. בלי מ"ה. מיועד בעיקר לצפיה בווידאו בכל האיכויות הקיימות ולגלישה באינטרנט. לא מיועד בכלל למשחקי מחשב. יש לי כבר: מארז, 2 דיסקים קשיחים SATA, צורב DVD בחיבור IDE, מסך (''20, רזולוציה מרבית 1600x900), מקלדת, רמקולים ועכבר. חשוב שלא יהיה רועש. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרתכם על מנת לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה להרצת משחקים. זקוק לביצועים טובים אך מודע שב3000 ש"ח מכונת משחקים אני לא אקנה. הייתי בחנות של למיר וקיבלתי 2 מפרטים מהמוכר: מזכיר שוב התקציב הוא כ3300 ש"ח ללא צורך במסך, מקלדת ועכבר ורמקולים. רק המחשב נטו הצעה מספר 1: מבוסס Intel מעבד: Intel core 2 duo E4400 2.0 GHZ לוח אם - Intel Lemont DP965LTCK P-4 כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86T256H GF8600GT 256MB הארדיסק : 160 GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB BUFFER מארז כולל ספק כוח של 500W שנקרא MIDI ATX 630A זיכרון SUPERTALENT DDR2 1GB 667Mhz CL5 כפול 2 דהיינו 2GB כרטיס קול 6 ערוצים ONBOARD סה"כ 3300 ש"ח מפרט AMD מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4000 X2 / 2.10 GHz …
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה אני מרכיב מפרט ואחרי זה אני יעביר אותו הלאה ויקבל מחיר חשבתי על כרטיס מסך geforce 9800gx2 מעבד Q6000 (לפי מה שראיתי יש לו BUS של 1066) זכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5 (שיתאים לBUS של המעבד וגם עולה רבע מ DDR3 זהה) לוח Rampage Formula (יש לו PCIE2 לכרטיס מסך, והוא תומך בזכרונות DDR2 1066) מה אתם אומרים זה טוב עד עכשיו? עדכון קיבלתי הצעת מחיר: CASE Silver H550S 120mm Fan WITH P.S EZCOOL 211.00 p.supply Enermax W for amd\intel 620w 640.00 Cpu intel 775 Q6600 2.4G CORE 2 QUAD 1066mhz 8M 1,100.00 ASUS MAXIMUS FORMULA 2PCI-EX16 1,145.00 (אני יכול להחליף לStriker II שהוא יותר זול) hard drive SATA2 - 500gb 16mb Westren Digital 450.00 dvdrw LG BLACK SATA 1…
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום רב לכולם המחשב הישן שלי מתחיל לזייף, וקרובת משפחה מארצות הברית מגיעה לביקור בארץ עוד חודש ואני רואה בזה הזדמנות לשדרג אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד נון סטופ 90% מהזמן בעומס מלא של משחקים,אינטרנט ,פוטושופ ואוטוקאד הבעיה היא כזאת, הקרובת משפחה היא אישה מבוגרת בת 70 ככה שאני יכול לתת לה לסחוב רק דברים קלים,קחו את זה בחשבון שאתם ממליצים היא לא תוכל לסחוב לדוגמא ספקי כוח וקופסאות מארז ככה שחשבתי יותר בכיוון של להביא דרכה לוח אם ,מעבד ודיסק קשיח ואת השאר לרכוש בארץ התקציב הוא 1800$ בסהכ להרכבת מחשב ללא מסך,רמקולים ושאר החרא בארצות הברית אני מזמין מNEWEGG , בארץ - כנראה איפה שהכי זול לאחר התייעצות עם כמה אנשים הגעתי לרעיון הבא - לוח אם - INTEL D975XBX מעבד - Intel Core 2 Du…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
המחשב למשחקים בעיקר למרות שאני יודע שבתקציב כזה אי אפשר להרכיב מחשב חזק. בנתיים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.1GHz 1MB CACHE - ADO4000DDBOX - BOX ¤ 412 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 ¤ 480 לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤ 460 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤ 960 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 376 מארז : COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ 416 סהכ: 3104 אשמח לקבל הצעות לשיפור.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא מילאתי את הטופס כי זה די יוצא דופן.. אין לי ממש הגדרה לתקציב. יש צורך בציוד הקפי, אבל בחרתי לו כבר מסך. דוד שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט, ואני צריך קצת עזרה. דיברתי עם בן דוד שלי, והוא רוצה מחשב למשחקים, למרות שהוא לא באמת משחק משחקים במחשב אלא על הקונסולה שלו.... אמרתי לו "אז למה אתה רוצה מחשב למשחקים?" והוא ענה "למשחקים שאין לקונסולה". ביקשתי ממנו לתת לי דוגמה, והוא הביא לי לינק לאתר טורנטים.. אמרתי לו לתת לי דוגמה ספציפית, אז הוא חיפש 10 דקות ואז הביא לי לינק למשחק באתר שלא רשום שיש שם לקונסולה, משהו של Battlefield, עשיתי חיפוש קצתר והראתי לו שהודיעו ב-E3 שזה משתחחר גם לקונסולות, ויותר מזה לא היה לו מה להגיד לי. הוא אומר שהוא צריך את זה בעיקר לסרטים. דוד שלי אמר…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני דיי חדש בתחום, ורוצה לשחק במשחקי יריות כגון COD וגם GOD OF WAR אני אשמח לקבל 2 מפרטים אחד למסך 1080P ומפרט נוסף למסך 1440P - ככה אוכל לראות אם שווה לי התוספת.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, COD , GOW 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט וקריר בקיץ 6.…
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
-
-
1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
Athlon 64 3200+ (S-754) 1630 K8VDX (s754) asus 860 512mb samsung 580 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB Sapphir 1330 80 GB 7200 ATA-100 8 430 westren digital Teac/SONY 1.44 40 LG x52 92 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 17'' 753 DFX FLAT samsung 800 סה"כ 6060 ש"ח מה אתם אומרים? ויללה תחילו לשנות!!
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט. אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד. אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו). כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי.... חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחצי שנה עזרתם לי מאוד פה בפורום להרכיב מפרט למחשב נייח. לאחרונה רכשתי מסך LCD של שארפ (HD READY) ואני רוצה לקנות מחשב מדיה שיוכל להתחבר אליו ולנצל את יכולותיו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט. התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג אם יהיה צורך) השימושים הם בעיקר צפייה בתכני HD (תכנים מהאינטרנט ולא מנגנים למיניהם). אפשרות הקלטה מהטלויזיה היא פחות קריטית בשבילי כרגע. כמו כן למחשב צריך להיות חיבור אלחוטי כדי שאפשר יהיה לקשר אותו לרשת. בנוסף אני צריך כרטיס מסך שתהיה לו אפשרות ליציאת VGA (המסך שלי תומך בnative resolution רק דרך יציאת הVGA). הייתי שמח גם למארז שיראה טוב בסלון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. הייתי מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט לקניית מחשב + המלצות לחנויות או אתרים בהם מומלץ יהיה לרכוש את המחשב. התקציב למחשב הוא כ5000 ש"ח + -, ללא מסך. מטרת המחשב היא לשימוש ביתי: שימוש רגיל, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים (אני לא גיימר רציני אבל הייתי מעוניין שמשחקים ירוצו בצורה סבירה). המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה טובה. לא צריך לכלול במפרט כונן DVD-RW שיש לי כבר. כמו כן הייתי מעוניין שכרטיס המסך יוכל לתמוך בחיבור 2 מסכים במקביל. אני לא חושב שאני מעוניין באופציית OC. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אלא אם זה בלתי אפשרי לפי הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה ישירה, סרטים, קצת תוכנות אופיס בשימוש קל ביותר, מוזיקה, משחקי FPS בעיקר- לא דברים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS - ברמה איכות בינונית, באטלפילד, COD, אססינס קריד וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-