עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by jgn3erz,

היי לכולם שמי אסף, ואני חדש בפורום הזה, הגעתי אליו בהמלצות רבות.. אמממ אז ככה, ברצוני לקנות מחשב ממוצע לצורך עבודה בסיסית, גלישה באינטנט, קצת תוכנות מוזיקה, ללא שימוש במשחקים. התקציב שברשותי הינו כ-3300 ש"ח, דרך אגב, התקציב כולל גם מסך מחשב. אז ככה: (חלק מהרכיבים אינני יודע את הסוג והדגם, ואשמח לקבל ממכם מה כדאי) מארז ATX 500W מעבד אינטל CORE 2 DUO E4400 לוח אם משולב ASUS 945FSB1333 זיכרון 1G DDR2 667MHZ (אשמח לחברה מומלצת) דיסק קשיח 250GB SATA 2 7200 RPM 8/16 MB צורב LG DVD X12 מסך MAG 4 MS (איך המסכים של מאג, והאם כדאי מסך מומלץ אחר 19') אודה לכל אחד שיתרום מזמנו, ויעזור לי כי ממש אין לי מושג בתחום, אגב סה"כ ההצעה הנ"ל 3300 ש"ח האם זה כדאי?..

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by axon,

שלום אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה גרפית בפוטושופ ועם קבצי RAW המחשב מיועד לעבודה מרובה במקביל, המחשב שלי היום לא ממש סוחב ביטורנט מוזיקה פוטושופ ולייטרום ביחד אני גם רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משהו, אני חושב שעד 1000 שקל מהתקציב לכ. מסך זה בסדר ? עוד משהו חשוב זה השקט , בעיקר ב IDLE אבל גם בעבודה תודה ! (:

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי כמה שאלות על המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤491 http://skypc.co.il/product.asp?pid=E2180 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39250 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28501 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤32 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144W מארז כולל ספק …

5. אחרי שחסכתי כסף, אני רוצה לקנות מחשב עם הכול כולל הכול. מסך(אין לי, מתכוון לרכוש יחד עם המחשב): Samsung SyncMaster 932B (אלא אם יש לכם הצעה למסך טוב יותר בגבולות התקציב, 19 אינץ') מערכת הפעלה: ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעיברית מחשב למשחקים לא כבדים, מומלץ גם אוברקלוק. תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. ללא מקלדת ועכבר וללא מסך ! תודה רבה ואיזה חנות מומלצת בבאר שבע יש למחשבים ?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  8. כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by orez14,

שלום,מה דעתכם על המפרט הנל? התמורה שווה את הכסף ? האם ישנם שיפורים שכדאי לשפר בסכום סמלי ? המחשב משמש למשפחה בלי הרבה דרישות גבוהות,אני יודע שזה מחשב יותר מדי טוב בשביל הצרכים אבל קשה להתפשר,תודה כרטיס מסך מסדרת GTS450 ספק 500W – איכותי מאוורר 12 לוח אם – gigabyte h67- usb3-sata3 מעבד corei5-2400 2.9ghz 6m quad זיכרון - ddr3 1600 kingston hyperx דיסק קשיח – 1 tera sata 3 siget צורב DVD – LG מחיר 3000ש כולל התקנת מערכת הפעלה וכל התוכנות

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום תותחים, אני מתכוון לרכוש מחשב לעבודה משרדית פשוטה וכדי לרכז את המדיה הביתית (תמונות ווידאו של המשפחה), אשתמש במחשב כדי לערוך קבצי וידאו באמצעות תוכנות כמו premiere elements ותמונות באמצעות Photoshop cs5 התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח ועדיף פחות. אזדקק גם לעכבר ומקלדת חוטיים ופשוטים אין צורך במסך, ברשותי מסך 15" אין צורך בתוכנות הפעלה או אחרות, יש לי הכל יהיה נחמד אם אוכל לבצע OC, אך לא הכרחי אלא אם ישפר משמעותית את הביצועים הנדרשים אין תוכניות לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב תודה רבה לכל המסייעים במלאכה! מחכה לשמוע את דעתם.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לימודים - תכנות בשפות השונות ובתוכנות השונות (ויז'ואל סטודין, אקליפס וכ'ו), המחשב היחידי שישמש אותי. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אז כמו שציינתי אני סטודנט למדעי המחשב בשנה השניה. כרגע עם מחשב נייד של אסוס בן שנתיים וחצי שכבר מתחיל לזייף בטח עם תוכנות כבדות...…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by alex188,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by odedchoory,

שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by lphnt,

1. התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב תכנות א) תוכנות עיקריות: Visual Studio, VMWare, LAMP ב) גיימינג: המחשב לא מיועד לגיימינג, אבל אני כן רוצה אופציה של חיבור 2 מסכים במקביל 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: כל חנות באיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: ממש לא קריטי, אבל לוח אם שבא עם חיבור IDE אם קיים כזה 10. שדרוג המחשב: לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. שמצריך מערכת הפעלה ואופיס,ללא תוכנות גרפיות השימוש הוא בסיסי מאוד תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by shugon,

מישהו בנה לי מפרט של מחשב למשחקים, הסכום שרציתי להוציא היה 3500 שקל עם חריגה של עד 300 וזה מה שהוא בנה לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/3qz6hjamביקשתי ממנו גם שהמפרט לא יהיה מיועד לאוברקלוק וכאלה כי אני לא מבין ולא אוהב להתעסק עם זה..

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…

20. Started by shanibh3,

היי, ברשותי מחשב HTPC שמשמש בעיקר לסרטים, עושה את העבודה לא רע - המחשב בן 4-5 שנים לדעתי אני רוצה לבדוק את האפשרות לשידרוג קל של חלק מהרכיבים, בעיקר לשתי מטרות: א. מהירות , כרגע מדי פעם הוא מקרטע וחושב הרבה זמן - בזמן סרטים המצב בסדר, אבל תפריטים וכו' ב. משחקים - אני רוצה לקנות כמה שלטים ולגרום לא לנגן חלק מהמשחקים, לא WATCH DOGS או HALO , אלא דברים אולי יותר קלים, בעיקר למשחק עם אורחים, FIFA , NBA , MORTAL KOMBAT וכו' , לא חייב הכל על HIGH/ULTRA SETTINGS, הכיוון הוא יותר במשהו שקרוב להיות קונסולה (או שאני רחוק מזה בתקציב הזה?) המפרט הנוכחי: FROM PC2: CPU: Q6700 Mobo: Gigabyte EP45-UD3L RAM: DDR2 2GB Corsair PC2-6400 GPU: ATI Radeon HD 5770 CASE: THERMALTAKE DH-101 HDD:…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. שלום לכולם, אודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות, משחקים חדשים בהגדרות גרפיקה בינוניות, OFFICE, צרכי לימודים, סרטים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר חלק מהזמן למסך טלויזיה HD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by yogevzak,

מעבד i7 2600k לוח אם של ג׳יגהבייט h77-ds3h, שמונה ג׳יגה זיכרון דיסק קשיח ssd 256gb + 1TB WD ספק 750W thermal take פלוס מארז איכותי וחדש עם 6 מאוורים 12׳ (הלוח תואם sata3 ו-usb3.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות, אינטרנט, משחקים לילדים עד גיל 8-9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD סטנדרטי (19) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by liav12,

אממ השאלה בכותרת...אבל מעבד אינטל, לא AMD (: תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסיסי שיכול להריץ משחקים קלים, אינטרנט ואופיס (דהיינו, מחשב ביתי רב-תכליתי לשימושי האנשים השונים). 1. התקציב הרצוי: כ-2000 ש"ח, תשלום אחד, במזומן. 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים 3. ללא ציוד היקפי מיוחד.יש צורך בצורב בסיסי. 4. אין העדפה למוצרים ספציפיים כשהקריטריון הוא רק אמינות יחסית טובה (אופק שירות: 3 שנים בערך) 5. נושא הקירור חשוב אך לא קריטי, כשהכוונה היא יותר להאריך חיים ולא לשפר ביצועים. אין חשיבות לצבעי המחשב. 6. הרכבת מחשב במעבדה ללא מערכת הפעלה 7. צרכים מיוחדים: אמור להיות מחובר מסך 24" מדגם Philips 240PW9EB ברזולוציה טבעית של 1200*1900, ולכן המפרט צריך גם להתאים אליו שלא יהיו בעיות. 8. אין תכנונים ל-OC 9. משחק…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.