ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שתי שאלו, קודם כל האם שני המפרטים האלה הם אותו דבר?(חוץ מהDVD): AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - 925 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 - 655 2x A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 - 652 Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk - 1195 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - 512 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk - 148 Compucase 6A19 Midi Tower - 335 AMD Athlon 64 3000+ (S-939) - 990 Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) - 690 2x A-Data 512MB DDR400 - 780 Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E - 1170 WD 120GB SATA - 490 SONY x16 - 160 HEC Compucase CI-6A19 - 390 עם כן, האם המפרט כבר התישן? זאת אומרת יש מה לשפר באותה העלות (או טיפה יו…
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני חדש אני בונה לעצמי מפרט (הסתכלתי כבר במפרטים המומלצים באתר). החלטתי ללכת על אינטל ולא AMD (אל תהרגו אותי). בחרתי ב- Intel P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit . מה דעתכם? אני מחפש משהו בינוני+ עכשיו אני לא מתכוון לשדרג לווינדוס XP 64 ביט, אז המעבד יכול לעבוד על הXP הרגיל נכון? והמעבד הזה תומך בHT ובפרסקוט או לא? (כי לפי השם הוא לא תומך, אבל באתר של KSP לא היה אותו מעבד שהיה כתוב בפירוש שהוא כן תומך). איזה לוח אם מומלץ למעבד הזה? אני יודע שASUS חברה טובה ללוחות אם, אז רצוי לוח שלה.. שהלוח יתמוך בטכנולוגיות החדשות, בטכנולוגיות של המעבד שבחרתי, USB 2, HT, DVI, PCIE וכ'ו. אם יש עמוד עם פירוט על הלוחות שתמליצו לי זה יהיה סבבה.. ומאיזה חברה לזכרונות כדאי …
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד למשחקים (אבל אני לא גיימר כבד), אינטרנט והורדות. אין כוונה לבצע אוברקלוק. יש לי כבר כיוון לבי המפרט והוא חייב להיות מסקייפיסי (http://www.skypc.co.il). מעבד: חשבתי ללכת על E6550 ולא על E6750 כי אין הבדל משמעותי ביניהם (פרט לזה שהמהירות של ה550 קטנה יותר ב-330 מגה, תקנו אותי אם אני טועה) לוח אם: פה אני בהתלבטות קטנה: Gigabyte 965p-DS3/P35 DS3 אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין הצ'יפסטים אז אני לא יכול להחליט זיכרון: הכי זול - PQI DD2 1024MB 667MHz CL5x2 כרטיס מסך: יש לי מסך 17" ואני לא הולך להחליף אותו בעתיד הקרוב ולכן אני אלך על - Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ה-320mb הכי זול שם צורב DVD: או LG GSA-H62N X18 DVD או …
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימוש בסיסי בלבד - שמיעת מוזיקה, משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל, לא DVD/CD או מסך. תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש ואני אשמח לעצותיכם. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני גם רוצה הפעם לעשות OC, אבל קחו בחשבון שזאת פעם ראשונה אז הוא יהיה בסיסי. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - (Intel Core 2 Duo E6750 (Stepping G0 לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 זכרון - (Geil DDR2 2048MB 800MHz CL4 Black Dragon Dual Channel Kit (GEIL64002GDCBDCL4 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH 256MB DDR3 Dual DVI HDTV PCI-E (לא נראה לי שאני אנצל משהו יותר טוב מזה) אחסון - דיסק בגודל 250-320, צורב DVD…
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש (מבוסס על משהו שקיבלתי פה לפני חודשיים) ואני אשמח לעזרה שוב. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני רוצה לנסות לעשות OC בסיסי לבד, אז קחו בחשבון שהוא יהיה בסיסי ביותר. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 / E8200 - מה עדיף? לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 - או משהו אחר עם chipset P35. יותר עדיף ה-ASUS P5K? זכרון - GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, זו פעם ראשונה שלי כאן אז אני מקווה שלא אעשה פדיחות לעצמי. הנה העניין: אחרי 10 שנים של קניית מחשבים ב1500 ש"ח לצרכי אופיס/אינטרנט, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להתקדם! לכל החבר'ה כבר יש מחשבי גיימינג ועכשיו הגיע תורי! המחשב עצמו יוצב בסלון וישומש כמחשב גיימינג ומדיה בשימוש כבד. האישה ואני צורכים את כל התכנים שלנו מהאינטרנט (סרטים, סדרות, מוסיקה) ושנינו היינו גיימרים בעבר (מתי בעבר? כשההורים היו אלה שהיו משלמים על המחשב...) שרוצים לחזור לגיימינג עכשיו כשהקריירות סוף סוף במסלול יציב ויש יותר זמן פנוי מבעבר. להלן הפרטים: 1. תקציב מקסימלי: 5000 ש"ח. חשוב לציין שהסכום אינו כולל מעבד, וזאת מכיוון שזכיתי לקבל חינם מעבד i7 אקסטרים. ניתן יהיה לחרוג מהתקציב, הכל פונקצי…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן למחשב חדש ואני כבר לא מעודכן בכל הנושאים הטכנים (הזמן בשירות עושה את שלו), אז הנני כאן. מה אני צריך? מחשב, עד 4000 ש"ח, אין צורך להתייחס לכונני DVD\צורבים. לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון מהיר, כרטיס קול.. שכחתי משהו קריטי? הוא נועד למשחקים בעיקר. רצוי משהו שיוכל להתמודד עם unreal 3 ו-crysis, אם קיים כזה דבר בשוק ובמחיר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התקציב נכון לעכשיו עומד על 3000 על ש"ח עם אופציה לחריגות קלות לכאן ולכאן. ללא OC וללא ציוד הקיפי למעט סט של מיקדלת ועכבר אלוחיטיים לגבי השימושים של המחשב: בעיקר לאינטרנט ומדיה (סרטים וסאונד) סוג של HTPC שבעתיד אני ישדרג את מערכת הסאונד ברגע שאני ירכיב גם מערכת קולנוע ביתית ויחבר אותה אל המחשב. אני הכנתי משהו בעצמי אבל אני רוצה לראות עוד אופציות. בעדיפות על בסיס מעבד INTEL תודה מראש, ריו.
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני דיי התנדבתי לעזור לחבר למצוא מפרט למחשב בסכום בין 6000 עד לגג של 6500, ואני צריך רעיונות... אני כותב את הת'רד לאחר שחיפשתי במפרטים המומלצים, ועיינתי בהודעות קודמות, אבל לא מצאתי את מבוקשי מכיוון שיש כמה בקשות ספציפיות, אשמח אם תעזרו לי למצוא מפרט מתאים (או בחלק מן הדברים תחליפים זולים יותר, או מחירים)- הקווי הכללים- המחשב מיועד להיות תחנת משחקים חזקה ומשותף ברשת, לא לאובר קלוקינג מעבד- בין 1.5 ל2.0 , אולי בכיוון ה1.8a.. (בפירוש אינטל, לא AMD) לוח אם- כאן הבעיה, אני לא מתמצא בזה, צריך לוח אם לddr (תסתכלו בהמשך לשאר הבקשות)..(אולי לכיוון לוחות של אינטל...) זכרון- 256 או 512 גג, ddr, ושוב בזכרונות אני לא מתמצא, מהירות סבירה של הזכרון, לא צריך את הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב הבא שלי נתונים תקציב 4200 ש"ח אין צורך בכונן DVD אין צורך בציוד היקפי (רמקולים מקלדת עכבר) אין צורך במערכת הפעלה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומשחקי רשת תודה מראש על כל תגובה ועזרה מתן
-
- 17 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא בין 2000-3000 הייעוד זה אינטרנט-הורדות, סרטים, עבודה בסיסית אבל שיעבוד מהר, אין צורך במשחקים, ועיבוד גרפי מטורף, אבל רצוי שיהיה אפשרות עתידית להרכבת כרטיס מסך. חשוב שיהיה חיבור לטלויזית LCD. לא צריך DVD לא צריך מסך לדעתי מה שצריך זה מאבד,לוח מתאים, זכרון, HD,לא צריך רמקולים,מקלדת עכבר וכו', מארז מתאים יפה לסלון. המליצו לי ללכת על AMD, אבל לא מבין בזה הרבה.. אז אחרי כל הסיפור הארוך הזה, אני חושב שנתתי מספיק מידע על המפרט המבוקש... אשמח לקבל המלצות למפרטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בתקציב של 4-4.5K מקסימום, ללא חריגות. המפרט כולל הכל, ציוד הקפי ומסך ומדפסת פשוטה, לייזר ש\ל. השימושים הם שימושים רגילים של אופיס ואינטרנט, ושימוש לעריכת תמונות בפוטושופ, ובכלל הרבה עבודה עם תמונות. אין צורך בכונן גדול במיוחד, אני צורב הכל לDVD. הכי חשוב שהמפרט יהיה אמין ויציב, ללא OC. אין שימוש למשחקים, אולי מעט צפיה בסרטים אבל לא משהו רציני. הנה מפרט שבניתי, מה דעתכם? האם ההשקעה בכרטיס מסך מיותרת? אני שואף להוזיל את המפרט כמה שיותר. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Sid…
-
- 9 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים עברתי על כל הנושאים שנפתחו פה לאחרונה , אך לא מצאתי את מה שאני מחפש: מחשב ללא מסך וללא ציוד היקפי ב3K + - מחנות אמינה בת"א (או בסביבה הקרובה) המחשב ישמש לגלישה , סרטים ומשחקים (הרבה משחקים) הדרישות הן: AMD 64 X2 4600 ומעלה לוח אם עם NF5 ותמיכה בDDR2-800 2G זיכרון ספק טוב הארדיסק 250GB 7200 16M עדיפות לWD והכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להכניס לתקציב והרכבה לא אכפת לי לחרוג קצת בשביל חומרה איכותית ושירות טוב (למקרה ש...) אז כמו שהבנתם אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה רק לא מצאתי חנות ולא סגור על הדגמים הספציפיים אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים. התקציב הינו 4000 ש"ח. פרטים: ללא OC אין חשיבות לרעש HDD 500 ומעלה כולל מסך מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים 2.1 מעדיף לקבל הצעות מחנויות בסביבת המרכז והשרון מתכוון לשלם בתשלומים (3-4) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
סכום - באזור ה4k אם התמורה שווה את זה ממש, אז ניתן להתרחב ל 4.5k לא כולל - דיסק קשיח + צורב + מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים מטרה - בעיקר למשחקים (crysis, dawn of war 2, call of duty, COH) * לוח אם - מתקשה בבחירת לוח אם יציב שמתאים לדרישות, לא מתמצא - מעבד - בהנחה שבעיקר אשתמש במחשב למשחקים אז אין לי סיבה ל4 ליבות, חשבתי על Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX מחיר 910 ש"ח, האם מומלץ? - כרטיס מסך - התלבטות בין SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E לSAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E מחירים : 980 שח ו 1180 שח (לשני) - האם ה200 ש"ח הנוספים שווים את התמורה? - זיכרון Kingston HYPERX 2048MB 900MHZ DDR2 Dual Channel CL5 X2 מחיר 480 שח * קירור למעבד *ספק כח *מארז מה שסומן ב*…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-