ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- HTPC - יישב בסלון. המטרה צפייה בסרטים וסדרות. יחובר ל - LCD (חשוב שיהיו בו כל היציאות כמובן - HDMI , VGA USB וכדומה.) אני מעוניין שיהיה גם קטן ויפה וגם טוב כמובן , חשוב שיכלול כונן /צורב DVD + אפשרות לחבר שלט. יהיה נחמד אם יהיה ניתן לחבר לממיר או לטלויזיה לצורך הקלטה. תודה מראש לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט אבל מכיוון שיש אנשים שמבינים יותר ממני אז הנה הבקשה ... זכרונות,HD ומסך LCD (חשוב מאוד !!! - אין לו מקום למשהו אחר..) אז ככה יש לו כבר R9700P ומעבד וכל הציוד ההקפי והוא רוצה שהחלקים יתאימו למשחקים (עד כמה שאפשר ...) המסך לא ממש חשוב לו 15 או 17 LCD אבל שגם הוא יתאים למשחקים עד כמה שאפשר .. התקציב הוא 2600 אולי חריגה (אבל לא רצינית) . תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היכולות המינימליות שדרשתי מהמחשב בהתחלה היו: - יכולת להריץ Windows 8, ומעליו כלי פיתוח כמו Eclipse ו-SDK ל-Windows Phone 8 וכו'. - פוטושופ, אולי אפילו במקביל לסביבת הפיתוח הנ"ל. - לראות וידאו HD בלי לאגים. ואחרי שהסתכלתי פחות או יותר על מה שיצא, החלטתי אולי כדאי לשים עוד כמה שקלים כדי שיהיה אפשר לשחק עליו Diablo 3 ודומיו. הסתכלתי על המפרט הזה כדוגמה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 נראה לי סביר... (בלי הערות על קנייה ב-Ivory, הסתכלתי רק על המפרט, לא מתכנן לקנות שם) אני שוקל גם להוסיף כונן SSD בשביל ביצועים, אבל אולי שווה להשקיע את הכסף במשהו אחר... התקציב שלי עומד על 2500 לכל היותר, בתקווה אם אפשר לסגור את זה אפילו ב-2000. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 אני מוסיף 45 שקל ללוח של ג'יגה ועוד 590 שקל לג'יפורס 7600gt ואני עושה שידרוג ל-1 ג'יגה זיכרון והכל בסביבות ה-3500+ שווה???? והמחשב יהיה למשחקים ולעבודה רגילה במחשב (קצת עיצובים קצת אינטרנט קצת עריכת סרטים)
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני רוצה זיכרון של 2 ג'יגה או שניים של ג'יגה וכו' - על מה אתם ממליצים תקציב לזיכרונות: מקס' 1300
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה עם ביצועים טובים מאוד ויצליח להחזיק את הוינדוס ויסטה,משחקים ואינטרנט אני יצרתי לעצמי איזושהיא רשימה עם מפרט של מחשב ואני צריך עזרה כדי לדעת אם המחשב שלי יעמוד במשימות הנ"ל וגם עם החלקים שהרכבתי תואמים זה לזה מבחינת טכנולוגיה- DDR2 SATA2 וכו... שהחלקים שרשמתי יעבדו אחד עם השני ולא יהיו תקלות ובעיות בגלל טכנולוגיות שונות. המפרט הוא: מעבד אינטל:?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם למעבד אינטל:?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זיכרון פנימי:?1GB Kingston? תדר DD2 667HZ כרטיס מסך:?7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? - Point Of View כרטיס קול:CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח:Western Digital -?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורבDV…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים עד 4000 אלף זה מפרט שמצאתי אשמח להמלצות כמות 69388 Processor AMD AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box 1 53935 Motherboards for AMD Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 74070 Memory G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL19 Kit 1 M102189 VGA Cards Display - Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8GB GDDR6 HDMI 3xDP 1 26512 Hard Disk …
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
היי, ממצב חברים? אני צריך עזרה ברכישת נייח מבוסס i3 לצרכים בסיסים ומתקדמים כרגע אני עם מחשב נייד ומחבר לו מסך לעיתים, השימושים שלי אבלטון לייב אילוסטרייטור פרמייר פוטושופ אני מעדיף מעבד אינטל אבל בגלל שיכול להיות שאני ירכוש בנוסף את המסך שבקישור, ויש לו פנוקציה כלשהי של amd אז אני שוקל לקנות רייזן מסך עתידי LG 29UM69G-B 29'' LED IPS 975 שקל https://ksp.co.il/m/uin/50115 המפרט שאני צריך זה i3 עם 8 גיגה אחסון 1000 ואולי ssd 256 ומארז קטן. השאר אני פחות מבין אין לי דרישות מיוחדות נוספות מה שמצאתי ואשמח לחוות דעת, זה את אלו ולמה זה נראלי זול מחשב אינטל Intel Core i3 9100 1330 שקל https://ksp.co.…
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.ידידה שלי צריכה מחשב ללא מסך . המחשב מיועד לעובודת כמו פלאש פוטו שופ וכו'. הסכום שהיא מוכנה להשקיע זה 4000 ש''ח. עכשיו אני יודע שבשביל עבודות גראפיות ממולץ מעבדי אינטל { תקנו אותי אם אני טועה} בכל אופן, אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים :-) תודה. כמובן שאני לא צריך מפרט לאוברקלוקינג אז יש לקחת את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה ליקנות מחשב חדש בעיקר למישחקים ועבודות עיצוב גרפי וגם למישחקים (כבדים אסטרטגיה ) תנו לי איזה מיפרט ככה עצבני בישבילה אני חשבתי על AMD 64 שמעתי הוא חזק מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לדרישות שלי..?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול לעשות לי מפרט של מחשב טוב שיפעיל את HL2 על ההגדרות הכי טובות ( התקציב שלי הוא 8-9 אלף ש"ח ) בבקשה עיזרו לי אני צריך את זה לימים הקרובים...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב כאשר כבר יש לי כרטיס מסך מאוד חזק סוקט AGP. יש לי כרגע AMD 2400 עם לוח אם ABIT NF7 וגיגה זיכרון. מעוניין להרכיב מחשב נורמאלי, לא משהו מפוץ עם לוח אם ומעבד חדשים עם AGP. רעיונות חברה? תודה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום למומחים. אני צריך עזרה כמו שאמרתי בהרכבת מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה 32 אינצ' המחשב ישמש בעיקר להקלטה של תוכניות טלויזיה צפייה בסרטים ומוזיקה. אבקש להרכיב את המחשב מKSP (אני יודע שלא לכולם יש ניסיון טוב עם החנות, אני מוכן להסתכן) עם המארז הזה Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS שעולה 470 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב Intel P4 1.7 לוח אם גרוע ECS P4S5MG זיכרון DDR - SDRam 256 M Frequency 66.4 Mhz FSB:DRAM = 3:2 כרטיס מסך OB מעפאן שלא מסוגל להריץ שום משחק... בקיצור המחשב על הפנים... רציתי לקנות מחשב חדש ורציתי שתעזרו לי בנושא.. חשבתי על המפרט הבא.. AMD Athlon 64 S939 3000 BOX GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb Western Digital 160Gb 8Mb זה עולה בסביבות ה 3000 שקל... תגידו לי אם שווה בכלל לשדרג את המחשב והאם בסכום כסף כזה אפשר לקבל מפרט טוב יותר.. תודה על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-