ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום. המפרט סביר בעיני: Intel® Core2 Duo processor T6500 4G RAM. 320GB Serial ATA hard drive (5400 rpm) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק. לא כ"כ ברור לי מהתיאור: האם המסך הוא מבריק או מט? 15.6" WXGA TrueLife widescreen LED display המפרט המלא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9353353&st=studio+dell&lp=2&type=product&cp=1&id=1218090329155 אשמח לחוות דעת.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמינות! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא למשחקים העקרון המנחה הוא עלות מול תועלת בטווח המחירים שצויין. בתודה מראש…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
רק רוצה מחשב שיכול להריץ World Of Warcraft על מקסימום הגדרות (לא כולל AA). ללא אפשרות חריגה כרגע. מעדיף מעבד אינטל בכדי להשאיר אפשרות שדרוג נוחה בעתיד. אם אני לא יודע על מה אני מדבר אז תתעלמו. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואחד הדברים שאני רוצה שיהיה בו זה עכבר נקודה כזה כמו בתמונה: יש לי 2 שאלות: 1. קודם כל, איך קוראים לעכבר מהסוג הזה? כדי שאם אני אחפש אני אדע איך לקרוא לזה... 2. יש לכם מושג באיזה מחשבים ניידים יש את עכבר כזה? (חוץ מהסדרה ThinkPad של Lenovo, כמו שמופיע בתמונה). תודה רבה ושבוע טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. …
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו? יש לי עוד תקציב של 500 שקל לשידרוגים.. לשדרג כרטיס מסך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5730Z שבא כלול עם ויסטה!! אני רוצה לשדרג מויסטה לוינדוס 7 ויש לי שאלות: 1.איך אני עושה שדרוג כזה...הבנתי של-XP זה מסובך השאלה אם גם ל-7??? 2.אין באתר דרייברים ל-7 רק לויסטה האם הם יעבדו לי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שני מחשבים זהים מלבד: האחד עם כרטיס מסך RTX 3070 8GB עם זיכרון 16 RAM והשני עם כרטיס מסך RTX 3060 6GB אך עם זכרון פי שניים - 32 ראם. אגב הראשון עולה 1400 ש"ח פחות אבל זו לא הנקודה. (השימוש הוא לעריכת וידאו מקצועית) תודה
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד מהחשבים האלה למטרת משחקים איזה מהם עדיף? הם מאד דומים במפרט מלבד המסך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4614
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש בין היתר לגרפיקה ושמתי עיין על המחשב הזה בגלל הצג מגע שלו איין לי ממש ניסיון במחשבים ניידים וזה הנייד הראשון שלי אז אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת עליו גם מבחינת המחשב עצמו וגם מבחינת כח עבודה או המלצה על איזה מחשב בסיגנון אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FC , AC , BF , COD ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכל השטויות האלה... שיהיה שקט עד כמה שניתן. בלי OC. צריך הרכבה בלי מערכת הפעלה. אני קונה מסך אולי אז אם זה יעזור, זה הרזולוציה: 1920X1080. אם אפשר רק מעבדי אינטל, ומחנות סקיי פי סי. חשבתי על מפרט כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד ל * מטרות המחשב? עריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas,שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס, גלישה וסרטים). * גודל המסך - 15.6 אינצ' * משקל רצוי - אין הגבלה מיוחדת (סטנדרט). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - תמיד טוב אך לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - אשמח ליציאת wire fire אך לא קריטי. * בלוטות - לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 גיגה. * כונן CD/DVD? צורב - כן צורב. * כונן Bluray - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי עם 3 שנים אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. ישנו מפרט שקיבלנו מksp דגם asus k53sc-sx532…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בניתי מפרט שנועד בעיקר לתוכנות גרפקיה ועריכה כבדות כמו פוטושפ ושילוב אופצייה למשחקים כבדים כמו בטלפילד ברזולוציה גבוהה המחשב לא נועד לאוברקלוק התקציב הוא בין 6000-6500 בעדיף כמה שפחות חשוב שיהיה שקט כמה שיותר המחשב יקנה במקום העבודה שלי שנמצא באזור השרוןן, מעדיף לא לציין את שמה מארז - Corsair Carbida 400r - מחיר 590 שקל ספק - seasonic 12cm m12II-620W Modular - מחיר 450 שקח לוח - asus P8P67 Deluxa B3 -מחיר 955 שקל מעבד - I7 2600 3.4 8MB - מחיר 1490 זכרון - Kingston KHX DDR3 2x4GB - מחיר 390 כ.מסך - Asus GEFORCE 560GTX TI 1024MB-5 - מחיר 1390 צרוב - LG SATA DVDX22 DL - מחיר 119 דיסק קשיח - WD 1TB SATA3 7200 64MB BLACK - מחיר 744 סה"כ - 6128 אולי תהיה אפשרות לעגל את …
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
דגם לפטופ: Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. מערכת הפעלה: Windows 8.1 64-bit. כשאני לוחץ על החץ השמאלי + W + D, הכפתור W לא מגיב (ניסיתי עוד קומבינציות, וגם חץ ימני + W + S - ה-W לא מגיב). קראתי על זה מעט, ואני מניח שהבעיה היא Keyboard Ghosting. אין מניח שזאת מגבלה בחומרה. בכל זאת אנסה, האם יש פתרון לבעיה דרך תוכנה? ז"א, האם ניתן לפתור ע"י הורדת דרייבר או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי אבל בנוסף אני רוצה לחבר את הממיר של הוט עם יציאת HDMI למחשב ככה שאני לא יצטרך להחליף בטלוויזיה מקור בין הכניסות ואז נגיד לצורך דוגמא עם אני גלוש במחשב על הLCD ופתאום בא לי לראות טלוויזיה אז אני פותח את תוכנה במחשב ורואה טלוויזיה מעביר ערוצים בשלט של הוט איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות שיש לו גם כניסה וגם יציאה של HDMI
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה העניינים אנשים? אני ממש זקוק לעזרה שלכם! אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' שמבחינת ביצועים.. אני יכול לסכם את זה כך: וורד, אקסל, סקייפ ושלושה דפדפנים רצים במקביל והמחשב לא נתקע.. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל! (בסביבות ה-1.5-1.7 קילו) ולכן גם לא אכפת לי אם יהיה במחשב צורב או לא. הסוללה צריכה להחזיק כמות זמן נכבדת (6 שעות לפחות) כי אני הרבה מחוץ לבית ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב, שלא תהיה לי בעיה להתחבר לרשתות בלוטוט' אלחוטיות. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב הוא בסביבות ה-4K. חשבתי לקנות את ה-Asus Ul30 אבל הבנתי שכרטיס הרשת שלו לא משהו בכלל, וגם המצלמה שלו היא 0.3 מגה פיקסל (יש כזה הבדל מ-1.3??) הסתכלתי גם על ה-Dell Vostro V13.. אבל מבחינת רכיבים, הוא לא פחות טוב מהAsus? ???…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-