עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לפני כמה חודשים רשמתי פה שאני רוצה מחשב, אבל בסוף זה לא קרה, גם כי רציתי לחכות לכרטיסי מסך החדשים וגם מבחינת תקציב (שגדל גם) אני אשמח אם תגידו לו אם המפרט שבניתי טוב זה מה שאני לוקח איתי מהמחשב הישן 4-5 כוננים מגנטים מסך:Dell UltraSharp U2410 ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6600 פלוס מינוס ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית/תכנות , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…

2. טוב. אז דבר ראשון, על פי הרכישות האחרונות שלי והמחקר סביבם - יש לי מעט הבנה בחומרת מחשב אך לא מספיקה בשביל הקנייה הבאה שלי ולכן אני צריך עזרה בבניית מחשב. אני מתכנן לבנות מחשב נייח שמטרתו - גיימינג (ללא התפשרות - המשחקים הטובים והדורשים ביותר), עיצוב גרפי, ועיצוב תלת מימד. אני מעוניין להזמין את הכרטיס הגרפי החדש RTX 3080 מחו"ל ואת שאר המערכת לבנות בארץ. האם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב כולל הכל שיתאים לכרטיס הגרפי הנ"ל, ולצרכים שלי?

3. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by gambler,

. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי אם ניתן לעשות את זה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים (לא HD), מוזיקה, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין משהו עיקרי במיוחד לעביר את הזמן בחמשושים בגלל הצבא... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון כמעט כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך בעל 17 אינצ' (המסכים עם התחת הגדול של פעם) * לאיזה …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. הרכב בסיסי שאני מעוניין בו: intel core2 duo לוח אם חזק ככל שניתן במסגרת התקציב. זיכרון 2GB רצוי 800mhz כונן קשיח 160GB 7200rpm 16mb raid כרטיס מסך לא מובנה, עפ"י מגבלות התקציב. כרטיס קול ורשת מובנים. צורב dvd ללא ציוד היקפי, ללא מסך בתקציב כזה אני לא מצפה כמובן להריץ משחקים מטורפים, אבל שלפחות תהיה אפשרות למשחקים בינוניים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Asa'd Balum,

אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…

9. Started by ben222,

1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …

10. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 3, skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

14. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק CS:GO , ROCKET LEAGUE , LOL, אשמח להתחיל לשחק עוד כמה משחקים שיעבדו לי סבבה לא חייב על האיכות הכי טובה גם MEDIUM מספק אותי. 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום , עדיף KSP / IVORY כי אלו החנויות …

18. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

19. אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב חדש ואודה לעזרתכם. תקציב עד 6500 שח באילת, עדיף לא לחרוג מהתקציב אך במידה ויש חריגה של 100-200 שח עדיין אשמח לשמוע. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג - VR, FPS, DRIVING SIMULATORS, צפיה בסרטי 4K אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמחשב יהיה שקט אין הגבלה או העדפה לגודל אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, עדיפות להרכבה בחנות אך גם לא חובה מעדיף לרכוש באילת בTMS או KSP למחשב יהיו מחוברים 3 מסכים מבחינת כרטיס מסך אני מעוניין לקנות את הRTX3070, המחירים ממש סבירים (יחסית) כרגע מבחינת מעבד אין לי בעיה ללכת עם AMD בשביל משהו טוב שיכנס בתקציב, המליצו לי על ryzen 3700x אשמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. להלן מפרט שבניתי תוך כדי התבוננות והשוואה במפרט המצוי ב-KSP, אשמח לקבל חוות דעת לגביו: מעבד Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3, Tray - 1550 קירור מעבד Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler - 485 לוח אם Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E - 1780 זכרון G.Skill 4x4GB DDR3 2133Mhz Ares Quad Channel CL9 - 790 כ.מסך Gigabyte HD 6850 OC - 770 דיסק קשיח D Caviar 1TB, 64MB SATA III - 480 כונן SSD Corsair Force Series 3 60GB, SATA III - 365 צורב DVD Asus DVD+-RW x24 SATA - 140 כרטיס קול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 - 320 ספק כוח Corsair TX 750W - 625 מארז …

22. Started by Armaj,

הורכב בstartpc cpu - intel Ten Core i5 12600K 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 Tray/ i7-12700K air cool - Be quiet! DARK ROCK PRO 4 motherboard - MSI Z690-A PRO DDR4 memory - Corsair Vengeance PRO SL 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL16 RGB gpu - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1740Mhz GAMING OC hdd - WD Black SN850 1T M.2 NVMe Read-7000MB/s Write-5300MB/s 5 Years Warranty sdd - WD 2T 3.5'' Sata3 BLUE 5400RPM 64MB 2 Years Warranty psu - CORSAIR TX650M 80+ GOLD Modular 5 Year Warranty case - Be quiet! DARK BASE PRO 900 BLACK rev. 2 מחפש מחשב לגיימינג עיבוד נתונים וקצת גרפיקה שוקל לקחת ספק 750W האריזה יקרה קצת אולי מ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mrwolf,

חבר ביקש עזרה בבניית מפרט למחשב חדש. אני מקווה שתוכלו לעזור כי אני כבר חלוד בעסק. השימושים העיקריים של המחשב יהיו עבודה מהבית. אבל יש מקום למשחקים. לא צריך מפלצת למשחקים כי כרגע הכי חשוב שהלף לייף 2 יעבוד והשאר פחות קריטי. נקודות חשובות הם. -כרטיס מסך ATI (העדפה אישית של החבר) -תמיכה ב 3 מסכים. (במפרט המחשב יש צורך רק במסך אחד. שחשוב שיהיה אפשר לסובב אותו ב90 מעלות) -העדפה להרד דיסק 10000RPM (בדיקה קצרה שלי מצאתי שהמחירים בשמיים והגדלים של הדיסקים לא ממש מספקים...האם בכלל יש צורך ב 10000RPM או שזה בזבוז) -התלבטות שלי היתה לגבי לוח האם. בתחום הזה מאז שאני קניתי מחשב הרבה דברים השתנו ואני ממש לא מעודכן מה כדאי למה וכמה. -המחיר לא צריך להיות כולל מערכת הפעלה\מקלדת\עכבר\רמקול…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מחשב חדש , ואת הישן להעביר לבנים שלי. תקציב - כפי שציינתי - כ8000 ש"ח - לא יותר , אבל אשמח אפילו להגיע ל 7000 ש"ח. יש לי 2 מסכים , אחד משמש לגלישה - כלומר ישנם כמה חלונות פתוחים במקביל. השני הינו מדגם M27Q 27 170HZ , שהוא העיקרי שלי ואיתו אני משחק. ברשותי 2 כונני SSD בנפח של 1TB , שאחד מהם אני מתכוון להעביר למחשב החדש. אז מכאן שאני רוצה שיהיה לי עוד 1TB מדור 4. חשוב להדגיש כי אין לי שום בעיה לרכוש את החלקים הבאים (אלו בלבד!) מחו"ל - אמאזון / ניואייג' (חסיד יותר של אמאזון): SSD / RAM . כרטיס מסך - אני מעדיף מהארץ - ואם אפשר אפילו באילת. אז אשמח לחנות שגם נמצאת באילת. למה ? כי רק את שלושת הח…

דיונים חדשים בפורומים