ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המחיר מאפשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים - מחשב לסטודנט, בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ, אבל זה לא הכי חשוב לי חשוב לי שיהיה מעבד נורמלי (DUAL CORE) ומספיק זכרון אני לא רוצה שהוא יקרטע גודל מסך 15/14 אבל שתהיה מקלדת מלאה שיהיה WI FI כמובן... חשוב מאוד זמן סוללה ארוך, ושיהיה עמיד יחסית אני הולך להסתובב איתו הרבה בגדול אני מוכן להשקיע בסביבות ה3000 שח (פלוס מינוס עוד 500 שח) אבל עדיף שיהיה קרוב ל3000 אני מתלבט בין 3 דגמים מחשב נייד "15.4 MSI PR601 2.0GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236 מחשב נייד "15.6 Dell Vostro A860 T5670 X3100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatCode=315 בגדול אני נוטה לכיוון הDELL בגלל האחריות של ה3…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני מחפשת מחשב לשימושים של סטודנט וקצת מעבר. בחרתי 6 דגמים שנראים לי במיוחד, אבל אני לא כל כך יודעת איך לבחור מביניהם... 1. Toshiba A305-S6872 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=160291597519) 2. Dell INSPIRON 1525 T5750 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260299098802) 3. Toshiba Satellite A300-05U מערכת הפעלה: win…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי דילמה בין שני מפרטים, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני זקוק למחשב, אז אם תוכלו לעזור. אם יש לכם רעיונות למחשבים יותר טובים\שימושיים, בשמחה. מפרט ראשון - המבצע מוצג באתר "בהצדעה" ומחירו של המחשב 2840. acer Aspire AS5750-2414G50MN מעבד: Intel Core i5 2410M 2.4GHz 3MB Cache זיכרון: DDR3 1066Mhz GB4 ניתן להרחבה ל - 8GB כונן קשיח: 500GB SATA 5400RPM כרטיס גרפי: Intel HD Graphics כרטיס קול: High Definition Audio כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer רשת: GIGA Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED מסך: LED LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים + מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים עד 4.5 שעות. מ ערכ…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
,שלום לכולם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד עבור בתי הסטודנטית המחשב מיועד ליישומים כלליים ביותר כגון גלישה באינטרנט , אופיס , MATLAB , ומולטימדיה התקציב 4000 ש"ח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ מאט * רזולוציית המסך? FHD,+HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שתהיה נוחה * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB HDD עם שילוב שלפחות 32G * כונן אופטי? עדיף שתהיה אפשרות כך שניתן יהיה להוסיף SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, מכיוון שאין לי כל כך מושג הייתי שמח אם ניתן יהיה למצוא מחשב מורכב מראש. במידה ואתם חושבים שיותר זול ועדיף להרכיב לבד אשמח גם לשמוע. בקצרה על המחשב לפני השאלון: מחשב נייד שבעיקר אשתמש בו ללימודים, אינטרנט וגרפיקה: פוטושופ ואילוסטרייטור וורד, אקסל, אווטלוק תוכנות נוספות ברקע (SNAGIT, אנטיווירוס וכו') כמובן לאינטרנט (כרום) - שימוש מרובה בטאבים באינטרנט אם זה חשוב. הכי חשוב - אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וישאר כך גם לאורך זמן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח, מעדיף ממש שלא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! מעוניין בהמלצתכם למחשב נייד לצורכי פנאי - בעיקר אינטרנט וסרטים. (לא משחקים!) אלה המאפיינים העיקריים, לפי סדר החשיבות היורדת: משקל: נמוך ככל הניתן, לא יותר מ-1.8 ק"ג (ועדיף מתחת ל-1.5 ק"ג) גודל מסך - גדול ככל הניתן, ולא פחות מ-11.6" מעבד - רצוי אינטל. גבולות גזרה: לא Atom; ולא Core ix. רצוי פנטיום או סלרון (Sandy Bridge או קודם). ממשקים - נדרש HDMI, Bluetooth אחריות בינלאומית - לא נדרשת. אולם רצויה אחריות ממושכת (3 שנים) ע"י היבואן הרשמי. חברה - עדיפות לחברה גדולה המתמחה במחשבים ניידים. זמן סוללה - אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה ארוך (שקע חשמל קרוב בד"כ), אך שלא יפחת מ-3-4 שעות (במצב גלישה). כונן קשיח - אין דרישות מיוחדות לגודל או למהירות (מספיק 5400) כונן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל לצורך משחקים כגון FIFA 11, cod 4 וכולי.. וסרטים hd עדיף שיהיה לו נפח גדול אבל זה בעדיפות שנייה... אני יודע שזה נראה מוזר כי מחשב במחיר הזה בחיים לא יריץ משחקים כאלה! לכן אני מחפש יד שנייה ככה שהסבירות למצוא מחשב כזה עולה... חיפשתי בעצמי אבל הסתבכתי עם השמות ולא ידעתי אם המחשב טוב בשבילי או לא... אז אם יש לכם הצעות בשבילי זה יהיה מאוד נחמד מצדכם, תודה, דורון. לגבי המחיר עדיף לחסוך אבל אם הכרחי אז אפשר עד 3000 שקל. עדיף שתהיה עליו כבר מערכת הפעלה והגודל של המסך לא כזה חשוב רק שיהיה hd 720p. לא חשוב לי כל כך השקט שלו והמשקל ... אני אשתמש בו בעיקר עם החשמל כך שסוללה שתהיה סבירה. תודה! אגב מנהלים אם יש בעיה מבחינת החוקים תודיעו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית, קצת פוטושופ * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק באיזור השעתיים בצפיה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI אבל לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? עדיף שיהיה * אחריות? עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל פתוח לעוד הצעות בין המחשבים שאני מצאתי: Dell N5010 i3 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm Lenovo G560 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6232&CatCode=315 ולגבי לנובו- הבנתי שהיא חברה לא כל כך יציבה ואמינה, מה אתם אומרים? Samsung R540 http://www.wallashop…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזרו לי באחד כזה, בתקציב קטן של 3K גג. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, תכנות לתואר (לא תכנות כבד) * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא היי, אני מעוניין להביא מחשב נייד מארה"ב 14 אינץ'. כמה שיותר קל יותר טוב (אם יש אולטרה בוק זה אדיר). תקציב - באזור ה1300 דולר. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי האופציות הם HP Pavilion dv6t Quad Edition * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz * FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors * 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support * Webcam + Microphone * Intel Wireless-N Card * No TV Tuner w/remote control * HP Keyboard * 12 Cell Lithium Ion Battery (over-sized) * No Modem * Micro…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד: ברמת העיקרון התקציב הוא6000ש' +\- ודרישות : מעבד בתצורת סנטרינו 1.7 בערך, WI FI , הרדיסק מהיר (לאו דווקא גדול) 512 זיכרון (DDR2 באמת יותר עדיף? ) לשימוש אינטרנט\מולטימדיה\לימודים\ואולי גם לינוקס... מי מבין הבאים עדיף מבחינה חומרתית, אך לא פחות חשוב עיניין האחריות והאמינות המחשבים ששמתי עליהם עין 1)IBM R50E מחשב טוב ואמין עד כמה שידוע לי אבל מפרט טיפה מיושן? צ'יפסט 865 כ.מסך אקסטרים גרפיקס2 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2647&scat=313&tcat=20 2)FUJITSU-SIEMENS V2040 מפרט לא רע הרדיסק SATA אינטל 900 וכו'... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11993 3)HP PAVILLION DV4250 שיש …
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב יש לי את האפשריות הבאות Acer TM5220 15.4" AMD Athlon 64 X2 TK53 1 GB RAM 4max 160GB hdd 5400rpm ATI x1250 משולב צורב dvd ויסטה הום פרימיום מחיר 799 Acer TM5220 5513 Intel Core 2 Due T5500 1gb ram 2max 120gb hdd 5400rpm intel 945GM משולב ויסטה הום פרימיום מחיר 749 Acer AS3104wlmi AMD Sempron 3500 2gb ram 4max 120gb hdd 5400rpm ויסטה הום פרימיום ati xpress 1100 מחיר 749 Aspire 5045Wlmi AMD Turion 64 ML37 1gb dder sdram 120GB win xp home מחיר 749 HP Pavilion DV6544eo AMD turion 64x2 TL56 2gb ram 2x1024 160gb sata 5400rpm nvidia 8400M ויסטה הום פרימיום מחיר 970 מבחינת מחיר יחסית לביצועים מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אחרי שעברתי על לא מעט מחשבים ניידים יש לי כמה מחשבים ניידים שאני לא מצליח להחליט איזה מהם אני מעדיף והאם ההפרש מחירים משתלם. להלן המחשבים : Lenovo Z500 i5/i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9892 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 Lenovo Y580 i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 או להתפשר על איכות ולקנות ASUS קצת פחות טוב ולהוסיף לו 4GB זיכרון : K55VJ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 מה אני מאבד במקרה הזה ? כרטיס מסך פחות טוב ( 660M משמעותית הרבה יותר טוב מ 635M ). 4 גיג'ה זיכרון שאני אוסיף לו בכל מקרה + 150 ש"ח. 250 גי'גה פחות בדיסק קשיח וללא SSD. תאורת מקלדת לא קיימת בדגם הזה של אסוס. מצלמת רשת קדמית לא באיכות HD ? או בכלל i5 מהדגם…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, זקוקה לעזרה דחופה בבחירת מחשב נייד, שישמש לצורכי הוראה, עיבוד תמלילים, אחסון והשמעת קבצי מוסיקה וסרטוני וידאו. חשוב מאוד שיהיה קל משקל מכיוון שאאלץ לסחוב אותו יום יום (בנוסף לתווים, כלי נגינה ואביזרים אחרים....) יכול להיות מחשב ללא צורב שאחבר אליו צורב חיצוני, או מחשב עם צורב מובנה שמשקלו אינו גדול (עד 1.8ק"ג) חשוב שיהיה בו זיכרון של לפחות 500GB, שיהיה מהיר בשליפת/חיפוש הקבצים. גודל המסך אינו קריטי, שכן יש לי עוד מחשב בבית ובו אבצע עבודות ממושכות. תקציב: עד 4500 ש"ח חשבתי אולי לקחת את Samsung 350U2A-A01IL http://ksp.co.il/?uin=14004 האם הוא מספיק לצרכי? משהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לבחור? הצילו...... שרית
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-