ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעתיק את הטופס כמו שהוא מפורום אחר שפירסמתי בו פוסט דומה האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מכיר שם חנויות מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חו"ל - קנדה תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 50-70$ יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, זה חו"ל.. חברת המחשב הניד המועדפת: חשוב שלא יהיה Lenovo או MSI - העיצוב שלהם גועל נפש מערכת הפעלה מועדפת: WIN7 או בלי מערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה, ואם אפשר 7200RPM זה יהיה מצוין משקל הנייד המועדף: כמה שפחות (?) גודל הצג: 15.6" זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, זה חשוב מבחינת ניידות צבע המחשב הרצוי: לא משנה, שחור עם עיצוב יפה יכול להיות נחמד אבל זה לא באמת חשוב.. אפשרויות נוספות…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה חזק הרבה זיכרון לפחות 8 עבודה מרובה עם מערכות ווירטואלי VMWARE וכדומה אשמח להצעות הכוללת גם ארדיסק SSD רצוי I7 QUAD CORE ראיתי את http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350470490210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_11059wt_1139 הבעיה רק עם הארדיסק אבל אפשר להסתדר ולקנות מאוחר יותר SSD מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. בקטגוריה "שימוש משרדי או ביתי". המטרה המרכזית של המחשב היא מוצרי office למינהן, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14" ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לקנות מחשב, ניסיתי להרכיב לו מפרט והמליצו לי על הדרך על עוד 2, אשמח לעזרה.. אלו שלושת המפרטים שיש כרגע: תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משתמש של חבר מרוצה מהעזרה שלכם והוא המליץ לי לפתוח פה אשכול טוב אני צריך מפרט של HTPC ב2500 שקל ללא ציוד היקפי הטופס : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - FIFA PES NFS (cod ו GTA IV על מידיום) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך LCD 42 INCH * לאיזה סוג משחקים המפ…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
*כותרת* מפרט לגיימינג כולל מסך חדש (21.5, 23 אינץ') ללא מקלדת ,עכבר ומערכת הפעלה (את אלה כבר יש לי) דבר אחד שאני חייב זה HDD עם לפחות Tb אחד אתם מכירים חנות טובה באיזור ראשון, רחובות, אשדוד ככה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות משחב חדש, הוא מחפש מפרט בכ-3000¤ למשחקים בלבד! המשחקים לא חייבים לרוץ ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות עצומות, אלא בסיסיות, למשחקים כמו GTA:SA , NFS וכל החבר'ס... התקציב הוא למחשב בלבד ללא ציוד היקפי דברים שצריכים להכלל : - לפחות 2 ג'יגה בייט של זיכרון - כרטיס מסך די טוב - עדיפות למעבד Intel - שם החנות שממנה המפרט הורכב + פירוט של כל חלק ומחיר תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים, אשמח לדעת מה דעתכם עליו...מה לשפר, ואולי להרכיב לי מפרט בסכום 4500¤ למשחקים המפרט : http://img208.imageshack.us/img208/5287/sexydk0.jpg תודה, אורש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב מדיה סנטר עדיף של אינטל אני צריך שיהיה בו כרטיס טלויזיה כרטיס מסך שיריץ משחקים בקטנה.. ומארז קטן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג שיריץ קול אוף דיוטי 7 עם 125 ואין הגבלת מחיר אבל אני רוצה לראות כמה זה עולה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא עד 8K. המחשב מיועד בעיקרו לקידודים, וגיימינג (סרטי בית וכאלה - תוכנות כמו יוליד, וכו). Q6600 לפחות. זכרון 2GB לפחות. עדיין לא סגור על כ. מסך, כי לא יודע בדיוק מה יספיק לי למה שאני צריך. כמו-כן, אני שוקל לשים מסך 22" שיהיה לי רב שימושי, גם לטלויזיה, DVD, מחשב, וכו (ככה שגם זו אופציה). לא פחות מ22", כי זה מיועד לצפייה רגילה גם, ולא רק לצפייה כמסך מחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט שיכול לעזור לי בזה. (עם מסך, ובלי מסך). בעיקרון, התקציב שלי הוא שלם עד 8000 שקל (כולל מסך). ואם אפשר הסבר על רייד0, שמעתי שזה מאוד חשוב, וכמה העלות שלו לעומת חיבור הרד דיסק רגיל, אם יש הבדל מחירים, דורש כרטיס מיוחד, וכו. תודה מראש על כל העזרה. תום.
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). התקציב שלי הוא 1000 ש"ח למחשב בלבד (ללא ציוד היקפי). ניתן לחרוג עד 1500 אם יש סיבה טובה. הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים. אפשר גם תל אביב. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חבר שלי בנה לי מפרט גיימינג ורציתי לראות מה דעתכם . ( המחשב הוא לצורכי משחקים בלבד , משחקים כבדים , מחשקי אונליין וכו) אם יש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות אני אשמח תודה (התקציב הוא לא מעבר למה שמוצג , 4,600 זה גם ייצא פחות כי סתם לקחתי מארז יקר ואני אוריד לאחד שעולה בסביבות המאה שקל) וגם המעבד הוא בוקס ואין לי בעיה לקחת TRAYשזה 100 שקל פחות בנוסף אני די נעול על הכרטיס מסך הזה משום שהוא 448 ביט יש לי מסך 19" של LG w1952tq המחשב הוא לגיימינג בלבד מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פתחתי נושא בקשר למפרט ב4.5K, אבל השבוע החלטתי שכדאי לעבוד עוד חודש חודשיים ולהשקיע במחשב שיהיה לטווח יותר ארוך מה אתם אומרים לגבי המפרט הבא: זה ממש יקר אומנם, אבל השאלה אם זה שווה ת'מחיר, אם כדאי לשנות משו אולי, אם זה סתם מבוזבז אולי? זה למטרות גיימינג, אבל יש עוד דברים מסביב, אני די מצפה שזה יחזיק לי כמה שיותר, במפרט הקודם המליצו לי על i5 760 עם 4 ליבות, ב AMD הזה יש 6 ליבות שהבנתי שאומנם אין בהם ממש שימוש כרגע, אבל אולי בעתיד יהיה וכדאי כבר לקנות? ובקשר לכרטיס מסך, שמעתי שחודש הבא יוצר ATI סדרה 69XX, שווה לחכות לזה? זה עדיף על ה GTX570? מה נראה לכם יהיה המחיר? ושאלה אחרונה אחרי רצף ארוך של שאלות חח, הלוח אם, שווה את זה? יש משו שעדיף? יותר זול, יותר יקר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים קלים, אינטרנט אני הכנתי את המפרט הזה בעצמי (אני לא צריך שום דבר חוץ מגוף קירור ורצוי מאוד שיהיה שקט) מעדיף לקנות דרך KSP.co.il זה המפרט: http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk איזה גוף קירור אני צריך? האם זה טוב שננעלתי על כרטיס מסך של ASUS ? זה מפרט טוב בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים.. לא מתוכנן OC וכמובן כמו בכותרת עד 5.5 בלי כוננים ומסך 20 אינטש.. איזור עדיפות - קריות הנה המפרט שהכנתי הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-