ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
כל גרסאת ה 9 M בבקשה עדכון חם לוהט WIN 7 32BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html WIN XP 32 BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_195.62_whql.html
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס לגרסה 601 ,הביעה שמרוב טיפשוטי כלל לא ידעתי איזה יש לי מלהתחילה בכל מקרה קראתי ש601 הוא ה BIOS האולטימטיבי וישנם גם חדשים יותר 605 ,607 ,802 כתבו עליהם שה607 ו 802 מורידים את הסאונד דולבי רציתי לשאול את כל בעלי ה 1000HE איזה ביוס יש לכם? ואלה שגם מתמצאים בזה שישתפו איתי מידע אשמח לשמועה חוות דעת מכם מי שלא יודע איך בודקים אז יש תכנה שמגיעה עם הנייד בשם asus update בתכנה יש אופציה BIOS information תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים כבר, LG LE50. התוכנה אוורסט ממליצה לי מאד לעדכן את הביוס, האם כדאי? האם זה נותן איזשהו שיפור למחשב והאם שווה לעשות זאת למרות הסכנה בעדכון כזה? אם כן, אשמח לשמוע מהיכן להשיג עדכון וכיצד לעשות זאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים נרחבים בגוגל מצאתי שכדי להריץ את אובונטו 10.04 באופן הטוב ביותר כדאי לעדכן את הביוס של הנייד. מצאתי מדריך פשוט למדי ואף קראתי באתר הרשמי של MSI, אך נתקלתי במספר סתירות וכידוע BIOS הוא דבר עדין ביותר. אי לכך, אשמח להתייעץ איתכם בנושא. הלינק שמצאתי הוא: http://www.ehow.com/how_5601002_update-bios-msi-wind.html והוא פשוט אומר להריץ את FALSH.BAT על הווינד, אבל באתר של MSI כתוב שצריך להעלות את זה על וUSB ולהתקין מDOS. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Envy 14t-1000CTO הביוס שלי הוא F.06 ואני רוצה לעדכן ל-F.26. הורדתי את HP BIOS Update UEFI כי הבנתי שיותר בטוח לבצע את העדכון ממחיצת FAT32 בשם HP_TOOLS. יצרתי מחיצת FAT32 בגודל ג'יגה והקבצים הותקנו אוטומטית על המחיצה. אח"כ הורדתי את (HP Notebook System BIOS Update (Intel Processors ולפי הבנתי מאין ספור שעות חיפוש מדריכים, הרצת הקובץ הייתה אמורה להעתיק את הביוס למחיצה HP_TOOLS, לעשות ריסט ולבצע את העדכון. זה לא קרה, ובמקום עלה האשף לעדכון הביוס דרך הוינדוס. אחרי כל מיני נסיונות ושיחה עם תמיכה של HP (שאמרו לי להריץ עדכון מהוינדוס) הרצתי את העדכון מהוינדוס (כאדמיניסטרטור וכיוזר "רגיל"). הוא עשה פירוטכניקה, רשם שהוא מעדכן EC, עשה ריסט ולא קרה כלום. הביוס שלי ע…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היום הלכתי לקחת את המחשב שלי, הייתי מאוד שמח, סוף סוף מחשב חדש, אני מחבר את הכבל של החשמל לספק מקלדת+עכבר, את המערכת למחשב, בא להפעיל את המחשב, ו........ בום! :'( פיצוץ, הספק שלי התפוצץ, בקיצור עכשיו אני בדיכאון אני מביא ללוגיק את המחשב לתיקון ביום ראשון ומקווה שיום אחד יהיה לי מחשב חדש. :'(
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מכבר לפטופ חדש של דל lattitude d630. גלשתי בתמיכה באתר של דל הבינ"ל ויש שם רשימת עידכוני דרייברים דיי ארוכה. הם מסווגים את הדרייברים לפי דחוף, אפשרי וכ"ו. השאלה היא, האם להוריד דרייברים ולעדכן? אם כן איזה? (כולם, או רק הדחופים - ובכלל מה הכוונה דחוף?) תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אשמה היא של אישתי! אם אפשר אני רוצה קצת כללי אצבע לקנית מחשב חדש. כמו למשל מעבד.. כרטיס... חיבוריות... אני מעדיף לעביר את הנתונים שלי דרך הרשת PC ל PS3 .... ולא לצרוב. cd פשוט גם מתאים לי. HD (הרד דיסק) אם אני יכול לשדרג אותו במחיר סביר במקום לקנות מחשב יקר יותר עלות/תועלת כי אז יש לי שימוש באותו HD למכשיר PS3 כי אני רוצה לשדרג אותו ל- 160+ ---> אין חשיבות לגודל הדיסק ממש לא משנה לי וגם לא המהירות שלו. ---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3 אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה הסיפור של כרטיסי …
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן הקרוב צפוי עדכון של המפרטים המומלצים, ונשמח לחוות-דעתכם בעניינים אלו : - האם התצורה הנוכחית (שבה קיימים מפרטים מרובים וקשיחים-יחסית לכל שימוש עיקרי) מיטבית, לדעתכם, או שמא רצוי לשנותה (למשל : לתצורה שבה קיימים מפרטים מועטים (1-2) בסיסיים וגמישים-יחסית לכל שימוש עיקרי - ובאותם מפרטים כלולות מספר אפשרויות לשדרוג מרבית הרכיבים, בהתאם לשימושים הצפויים ולתקציב) ? * דוגמה עקרונית לתצורה המוצעת : מארז - אפשרות 1 (בסיסי) מארז - אפשרות 2 ("שקט" במיוחד) מארז - אפשרות 3 (ממוטב להמהרה (OC)) ספק-כוח - אפשרות 1 (בסיסי) ספק-כוח - אפשרות 2 ("שקט" במיוחד) לוח-ראשי - אפשרות 1 (בסיסי) לוח-ראשי - אפשרות 2 (תכונות מיוחדות : תמיכה ב-DDR3, ב-RAID, וב-Firewire) מעבד-ראשי - אפשרות 1 (בסיסי)…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון עדכון חומרה למחשב כיוון שאיני בקיא ואת המחשב הרכיבו לי בעבר אשמח לקבל המלצתכם בעיקר משמש למשחקים וצפייה בסרטים רכשתי מסך סמסונג ultraHD אולם הרזולוציה המקסימלית היא HD בלבד להלן המפרט הקיים Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 63 °C Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 672MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77MX-D3H (Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz) 28 °C Graphics S27D590 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6850Series (Sapphire/PCPartner) 61 °C 1024MB ATI AMD Radeon HD 6850Series (Sapphire/PCPartner) 63 °C Storage 931GB Western Digital WDC WD10EZRX…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, לאחר חיפוש אחר תיקון לבעיית הרשת בדגם זה, התקנתי דרייבר מהאתר של אינטל שאצלי לפחות נראה כי הבעיה נפתרה. אז אני אשתף אתכם בקישור לדרייבר העדכני, ויותר מאשמח אם תעדכנו אותי אם אצלכם חל שינוי/ קישור: http://downloadmirror.intel.com/23994/eng/Wireless_17.0.5_De164.exe בהצלחה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה ביקשתי המלצה לנייד בתקציב 2000- 2500 ש"ח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431519.0 ניסיתי להזמין את ה Compaq CQ61 אך היו בעיות של זמינות במלאי וכולי ולצערי מתוך אילוצים של לחץ זמן ולא מתוך בירור מקיף נקנה המחשב הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3764&CatCode=315 מה דעתכם עליו, האם הרכישה הייתה הגיונית? האם יכולתי לקבל יותר בסכום הזה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1070 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS ¤860 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1701 דיסק קשיח: Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ? ¤410 זיכרון: Kingston ddr2 800HZ 512MB X2 Value CL5 1100 מארז: 500W libertyספק כוח לבקש . K460 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? K= 5601 הלוח אם הזה הוא טוב נכון? יותר מהג'יגה בייט? כי אסוס הם הכי מוכרים ואמינים ומובילים... ובקשר לזיכרון: עדיף כמו שכתבתי נכון? לקחת Kingston ddr2 800HZ 512MB Value CL5 במקום 1giga kongson 677HZ ddr2 כי המהירות יותר טובה בראשון שהיא 800HZ ובעתיד אני יקנה עוד …
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לדעת מה דעתכם. יש לי כרגע: פנטיום 4 3.0G Asus P4C800 Deluxe וכרטיס מסך Hercules 9800 Pro הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם שווה לי להחליף את שלושת אלה, באלה (והאם זה שווה את הכסף): 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice 1,267 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח (או הNEO4 של MSI) 1 Gainward PowerPack! Ultra 7800GT 256Mb 3400PCX XP PCI-Ex 2,770 ש"ח סה"כ 4,938 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי את הLENOVO U550 דרך סלקום ואני לא מרוצה מהביצועים השותפים. ידוע לי שאפשר לעדכן את המעבד SU7300 ל SU9600, וזה יעלה כ 800ש"ח עם עבודה. השאלה שלי האם זה שווה את השדרוג והאם ארגיש הבדל בביצועים?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-