עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש ברשותי מחשב נייד מסוג amilo si 2636 התקנתי לו ווינדוס 7 ודרייברים והכל טוב, חוץ מסימן שאלה צהוב קטן ליד השם הזה במנהל ההתקנים תחת הכותרת שירותים אחרים. אייך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממש מטורפת למחשב 14inch intel core i7-4500U/4510U/4550U 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd windows 10 אני גרפיקאית (בונה אתרים) ויש לי מחשב נייח תותח על בבית שעלה ים כסף. הכי מתקדם... אבל אני חייבת מחשב נייד למצבים דחופים או עבודה בבית קפה קצת להתרענן... האם המפרט מספיק טוב לדעתכם? המחיר יוצא בערך 600$. תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by spaltiel,

איך אני מבצע סינכרון בין מחשב נייד לשולחני. בנייד יש לי ויסטה ובשולחני XP. אני רוצה לסנכרן תיקיות ואת האופיס כאשר בשני המחשבים זה אופיס 2007

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב lenovo thinkpad t60 חדש. אני רוצה להסיר את הויסטה ולהתקין xp במקום אבל לאחר הקריאה הראשונה של הקבצים אני מקבל מסך כחול. קראתי איפשהו שניתן אולי לפתור את זה עם שינוי הגדרות בביוס. אבל כשבאתי להיכנס לביוס הוא ביקש סיסמא. אבל אני לא יודע מהי הסיסמא. יש סיסמת ברירית מחדש ללנובו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by naftul,

מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by ram277,

יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM‬ ‬ שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)‬

7. שלום לכולם אני אספר לכם, רציתי לקנות מחשב נייד של IBM. שאלתי כמה שאלות בנושא מחשב נייד. ונתת לי תשובה מחיר טוב 7400 ש"ח. שאלתי שאלה חשובה מאוד. אני רוצה לחלק דיסק קשיח מחיצות איך שאני רוצה לדוגמא: דיסק קשיח 60GB רוצה לחק אותו 2 או 3. מחיצות. בעל חנות אמר לי זה לא איפשרי. שקונים מחשב נייד זה מותקן הכל מוכן רק ורק מחיצה אחת. מצורפים דיסקים התקנה מוכנה (כוונה הוא עושה הכל לבד כולל שדרייברים ועם חלונות XP). ואמרתי לו למה? אני רוצה לבחור לבד לחלק דיסק קשיח מחיצות. ולהתקין בעצמי חלונות XP.זה לא טוב. משהו מוזר במחשב ניידים חדשים. מישהו ניתקל בסיפור כזה? באיזה חברה טובה יכולה לתת מה שאני רוצה? מה קורה במדינה הזאת, זה פראייר. זה לא בסדר. מה אני צריך לעשות? זה מאוד חשוב לי. בברכה מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Oryam,

בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הי, אני בדרך כלל עובדת על מק ואני עוזרת לחברה שלי שרוצה לקנות פיסי בתקציב של 2500 ש"ח בערך (+- 200 ש"ח). לא צריך מסך, גם לא חייבים מקלדת. כן צריך מחשב עמיד ויציב ואמין - לאו דווקא בעל ביצועים מרהיבים - זה בעיקר לעיבוד תמלילים, לשמוע מוזיקה, לצרוב קצת מוזיקה, ולגלוש באינטרנט. הדרישות הנוספות הן מעבד AMD (אני מרוצה מהתיפקוד שלו ומבינה שזה יותר זול), לוח אם אמין - (אולי כרטיס מסך יכול להיות משולב על הלוח אם, פשוט עם כניסות USB 2 ואולי גם כניסה לטלוויזיה), כרטיס זכרון של 512 MB RAM (או שניים של 256 - מה עדיף?). מארז עם כניסות USB מקדימה, ספק כוח יציב, רמקולים, עכבר, צורב דיסקים, כונן דיסקטים, הארד דיסק של 80 ג'יגה נשמע לי יופי - השאלה של מי. לא צריך גם מערכת הפעלה. זהו, אני …

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by rooster,

:-*

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. למחוק

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by integral,

http://www.digitimes.com/news/a20060920A2004.html

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. הכולל אמור לנוע סביב 2500 ש"ח אם אפשר גם עם וגם בלי מסך תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by חיפושית,

מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by miz,

בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/

20. לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by alex_188,

שלום, ההתלבטות שלי היא בין מספר ניידים של סמסונג (תמונה מצורפת), מתלבט מתוך סדרה 5. זה נופל בגדרי התקציב (עד 4 עם חריגה קטנה), נראה שהסוללה חזקה (על פניו מהצהרות יצרן) והמשקל סביר (1.5 טיפה כבד אבל נסבל), המסך טוב (LED מט) ויש בחלק מהדגמים SSD. בדקתי באתר שאתם תמיד נוהגים לתת http://www.notebookcheck.net אבל משום נתן ציון ממש גרוע. לא כל ך הצלחתי לרדת לסיבות (כי היו שם עשרות ביקורות חלקן ממש גבוהות וחלק ממש נמוכות) אבל באמת שווה להתרחק ממנו והוא כזה גרוע? תודה !

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by 7ven,

שלום לכולם אני נמצא כעת בניו יורק ויש לי הזדמנות לקנות אולטרה בוק חדש הסמסונג סדרה 9 קיבל קיצוץ במחיר ועולה כעת 999$ באמזון http://www.amazon.com/Samsung-NP900X3D-A04US-13-3-Inch-Ultrabook-Silver/dp/B00B588J6I/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-4&keywords=samsung+series+9 מה שעוד מעניין זה שהדגם הקודם (NP900X3B) עולה כעת רק 800$ וזו אותה שלדה, מסך זכרון וSSD רק עם המעבד הקודם 2467M http://www.amazon.com/Samsung-900X3B-A02-13-3-Inch-Laptop-Mineral/dp/B007PV9WY2/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-8&keywords=samsung+series+9 אפשרות נוספת היא הדגם הראשון (NP900X3A) שעולה רק 750$ גם הוא עם מעבד 2467M וSSD 128 אבל עם עיצוב שונה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by miz,

מישהו יודע האם הסידרה הזו אמורה להגיע לארץ, ואם כן מתי וכמה זה אמור לעלות וסתם ככה האם יש סקירה מקצועית על המחשב הזה

24. קודם כל שלום לכולם וחג שמח השאלה שלי היא כזאת עד היום עבדתי רק על אינטל ! וזה כל מה שהכרתי היה לי 386,486,פ 3 . . . וכו'. כרגע אני מעוניין להחליף את עגלת הפנטיום 3 ו ה SDR במחשב חדיש יותר מה שכן אני לא גיימר מטורף. אני רוצה להרכיב מחשב לעבודות DESK אופיס אינטרנט בעיקר אבל גם לשחק מדי פעם FIFA יש לי יבואן בנתניה שנקרא GYRO והצצתי באתר וראיתי מבחר של מעבדי AMD ו גם סלרון D במחיר שאני מעוניין יש סמפרון ב 80 $ ה 2300 ויש ב 45 $ את הדורון 1800 שגם הוא ביחס לפנטיום 3 יותר חדיש ומתקדם על הנייר הסמפרון עדיף למרות שמהירות השעון שלו נמוכה יותר ב 300 מה"ץ מהדורון אך הוא תומך בזכרונות 333 בניגוד לדורון שהוא תומך רק 266 והשאלה הנוספת אם כבר משקיעים כל כך הרבה בסמפרון 80 $ לא …

25. שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים