ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קרוב משפחה הביא לי לבדיקה איזה מחשב שהוא קיבל בשביל העבודה משהו נייד פשוט. Dell Latitude PP01L Pentium 3 722 256 MB Ram ATI AGPX 2 Mobile shit something (128) וכונן קשיח של 7 ג'יגה.... ויש על המקלדת חוץ מעברית ואנגלית גם אותיות סיניות כאלה או משהו ממלזיה אני לא יודע. בכל מקרה המחשב עובד בסדר כל עוד הוא מחובר לחשמל הבעיה מתחילה שברגע שמנתקים מהחשמל הסוללה מתרוקנת במהירות! בערך 8-12 אחוז ל2 שניות. עכשיו, להערכתי צריך להחליף את הסוללה כי זה מה שהוא גם אמר לי הבחור אז דעתי התחזקה. אני מחפש מי מוכר סוללות ומסתבר שסוללה לדבר הזה עולה 400 שקל ומעלה? יכול להיות? אפשר לקבל עזרה במציאת סוללות? עריכה: יכול להיות שהסוללה ממש ממש ריקה? כי נכנסתי לביוס של הנייד (בביוס כתוב שזה דל לטיטו…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+) http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584 יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי בעיה עם הסוללה, היא לא רוצה להיטען מעבר ל28 אחוז. פרקתי אותה לחלוטין, הטענתי מחדש, וכלום, היא פשוט לא עוברת את ה 28 אחוז לא משנה מה. השארתי אותה לטעינה למעלה מיום, ושום דבר לא עזר. לא עשיתי שום שינוים שזכורים לי, ולפני כשבוע (כשהתופעה עדיין לא קרתה) הסוללה הייתה נטענת ל100 אחוז ומחזיקה מעל לשעה וחצי. התקנתי את הBATTERY MAXIMISER של IBM, והוא רושם לי שהסוללה תקינה, ברגע שאני מכניס את השנאי הוא לא כותב לי זמן טעינה מוערך, וגם לא רוצה לטעון אותה מעבר ל28%. הוא פשוט כותב NO ACTIVITY. ראוי לציין שהסוללה בת חצי שנה (סוללה תחליפית), ככה שהיא לא ישנה ועדיין לא "גמורה". ברגע שאני מחליף לסוללה המקורית והישנה, היא כן נטענת ל100 אחוז, לכן אני משער שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי HP530 בן שנתיים וחצי-שלוש הסוללה שלו כבר גמורה וחשבתי להזמין חדשה מ-DX: http://www.dealextreme.com/p/hp-530-compatible-4800mah-replacement-battery-for-hp-510-530-series-24268 האם זה כדאי? יש למישהו נסיון עם סוללות מ-DX? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים (אני לא חדש בפורום פשוט הייתה לי בעיה עם המשתמש הקודם...) ברשותי מחשב מסוג asus 1215n לצערי הסוללה הלכה לעולמה. בנסיוני למצוא סוללה חדשה (מקורית, לא חלופית), מצאתי התאמה בכל הפרמטרים, למעט הוולט. אלו נתוני הסוללה שלי: Model: A32-1015. Rating: +10.95v. mAh: 5200. 56wh. הסוללה היא 6 תאים כאשר חיפשתי סוללה (בחו"ל ובארץ), מצאתי סוללות (לרבות מקוריות) עם אותם נתונים (הסוללה אגב 6 תאים), רק שהוולט היה שונה בכל מקום משום מה. מצאתי סוללות עם 11v וגם סוללות עם 10.8v. ברחבי האינטרנט כשחיפשתי תשובה אמרו לרוב שזה לא הבדל קריטי ושזה אפשרי, אך מצד שני לעתים אמרו שיש סיכוי אם זה הבדל גדול (ולא ברור לי מה זה גדול כי אני לא מבין בתחום הזה) זה שורף את המחשב. כאמור לא מצאתי סוללה…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי היכן לשים את הפוסט הזה חשבתי לנכון לשים אותו פה מקווה שזה בסדר , אני צריך לקנות סוללה למחשב נייד dell inspirion 5030 רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הסוללה שלי נגמר אחרי כשנה וחצי..... משהו יכול להמליץ לי היכן לקנות ובמחיר סביר? (בארץ/בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה של :יש לשקול להחליף סוללה..הסוללה לא מצליחה להחזיק יותר מחצי שעה..נגמרו חייה או שיש מה לעשות?נגמרה האחריות.. ואם צריך להחליף..איפה כדאי לקנות.? הדגם הוא hp pavilion dv6-1330ej
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם LG LS50. לאחרונה התקלקלה לי הסוללה הנוכחית (ככל הנראה 4 תאים). למרות ניסיונות לתקנה ככל הנראה אצרך סוללה חדשה, רציתי לדעת איפה ניתן לרכוש סוללה כזאת שמתאימה, השאלה העיקרית שלי האם ניתן להתאים סוללה של יצרן אחר (לדוגמא IBM) למחשב שלי? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב, בזמן האחרון קיבלתי הודעה ב win7 על "שקול להחליף את הסוללה" ואני מאמין לזה כי המחשב כבר עם הסוללה הזאת 6 שנים... עכשיו הבעיה שלי היא כזאת: אני לא מוצא מאיפה לקנות סוללה כמו שיש לי בישראל (חשוב בגלל האחריות) פרטי הסוללה: E204007 Li-ion 00שם הסוללה: AS07A31 חברה מייצרת: SANYO מתח כניסה: 10.8V הספק: 4400 MAh מחשב Acer 5740DG השאלה שלי האם מישהו יודע על מקום שאפשר להזמין סוללה בדיוק לפי מה שאני צריך בישראל? ואם לא האם יש תחליף לסוללה הזאת האם אני יכול לשים משהו אחר במקום ולא יקרה כלום...ומה הסיכונים... אני מוכן גם להזמין מחו"ל הבעיה שאני לא מבין בזה כל כך ואני אשמח שמישהו ימצא לי מישהו אמין או משהו תודה
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp האם אני יכול לקנות[ חלופית לדוגמא מהאתר הזה www.solelot.com ולדעת שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב? סוללה למחשב נייד של hp
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הסוללה של המחשב הנייד שלי HP DV5269 די מתה, ואני צריך לקנות סוללה חדשה. רציתי לדעת אם הסוללות של ה12 תאים בולטות מהלפטופ, ועד כמה הן יותר כבדות. כמו כן, איפה מומלץ לקנות סוללות? בחיפוש בזאפ וגוגל, ראיתי שמחיר השוק של סוללות לסדרת DV5000 הוא בסביבות ה400 לסוללת 6 תאים, ו600 לסוללת 12 תאים. אך בחו"ל המחירים זולים ביותר מפי 2. כדאי לי להזמין סוללה מאתר בארה"ב? או שאולי יש מקומות בארץ שבהם הסוללות זולות יותר?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך סוללה תחליפית לדל 1545 שלנו, והמחירים בארץ ממש גבוהים (350-400 שקל לסוללה תחליפית) ראיתי סוללה ב-40 דולר ב-dealextrme, שכנראה תתאים - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32218 משהו יודע אם שווה לקנות שם את זה, או שמדובר בזבל ושרצוי לקנות סוללה תחליפית בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-