ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מתלבט בין קונסולה לבין מחשב אישי ואשמח לעזרתכם , בבחירת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?4300א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 metro skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).דרוש מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד core to duo 1.50 מעבד dual core 2.5 ומה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מארז: Thermaltake VC4000 עם שתי יציאות USB קדמיות ויציאת פייר-וייר מעבד: AMD Athlon 64bit 3500+ תושבת AM2 זיכרון: 1024MB 400MHz DDR לוח אם: ASUS M2NPV-VM כרטיס מסך: nVidia GeForce 6150 יציאות מסך: כולל DVI ו VGA ו HDTV דיגיטלי עם TV-Out אנלוגי כרטיס רשת: Marvel PHY במהירויות 10/100 ו 1000 כרטיס קול: AD1986A תומך עד 5.1 ערוצים כרטיס טלויזיה ועריכה: Hauppauge PVR-150 MCE להקלטה בזמן אמת חיבור פייר-וויר: Texes Instruments IEEE1394 חיבור USB 2.0: עד 8 יציאות מובנות דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA2 7200RPM צורב DVD: של חברת NEC מודל 4570A במהירות 16X תומך +/- ספק כח: ENERMAX קורא כרטיסים: של חברת EZCOOL ומספק תמיכה ב 31 סוגי כרטיסי זיכרון כולל חיבור USB קידמי
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
SAMSUNG RF511 I7_2630QM 2.9GHz /1333Mhz 15.6" (1366x768) LED HD 6GB 1066 DDR3 640GB DVDRW NvidiaGF 330M gDDR3 1GB ב3700 ש"ח או מחשב של DELL N5110-7000 INTEL I7-2630QM 4GB (1 * 4096) DDR3 1333 640 GB 5400 SATA 15.6' HD 1366 * 768 WHITE LED GF 525 1GB DVDRW ב3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט,עבודה עם תמונות, סרטים מדי פעם ומשחקים לא כבדים מדי.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
צריך חוודת דעת על המפרט הזה למשחקים(לשפר וכו') http://ksp.co.il/?uin=15940 התקציב עומד על 4K תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש... מטרות המחשב : משחקים כבדים אבל לא משוגעים (battlefield bc 2) סרטים וכל הנלווה *…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כמה עולה המחשב שלי: R5 5600x Nikota d9 X570-f Rog Strix MSI Gaming z rtx3080 8+8gb gskill 3200mhz 1tb xpg 8200 850w Corsair 80+platinum 2×HD120mm Corsair K95 Corsair Asus tuf gaming vg249q G502 hero SE Antec GX 1200 ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לחבר. התקציב הוא 3000 שקל בלי מסך מעבד amd והשימושים הם למשחקים (בינוני) ואינטרנט. והוא צריך חנויות אמינות וזולות באיזור גוש דן זה יחסית דחוף הוא רוצה לקנות יום א.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד שמתאים לסטודנט, כלומר - מסך יחסית קטן (עד 14), קל משקל ככל הניתן ומתאים לעבודה הן מול אינטרנט ואופיס והן תכנות (שלא תהיה בעיה עם ECLIPSE למשל) ועבודה מול תוכנות כמו MATLAB. תודה רבה למי שייעזור
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell vostro 3300 יש לי בו מודם 3G מובנה, כבר הרבה זמן שאני מדפדף ומחפש איזה דרייבר מתאים או דרך להפעיל אותו ניסיתי הכל ולא הצלחתי.. יש מישהו שהצליח להשתמש בזה ? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הנייד נכנס למצב המתנה לאחר 10 דקות למרות שביטלתי את האופציה הזאת דרך ניהל צריכת החשמל ואפילו ביטלתי את שומר המסך. מה עושים? יש עוד מקום שצריך לקנפג?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חבר ביקש ממני המלצה למחשב נייד, ומכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים אז נתתי לו לענות על השאלון שבדביק ואבקש את עזרתכם. *מטרות המחשב- חיבור מרחוק למשרד, גלישה באינטרנט *גודל המסך- גדול *משקל רצוי- לא צריך קל במיוחד *האם נדרש זמן סוללה ארוך- צריך שיהיו כמה שעות טובות של עבודה כי אני לא תמיד על יד חשמל. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות- חיבור לרשת *בלוטות'- לא *כונן DVD/CD צורב- כן *BluRay- לא *האם נדרשת אחריות בינ"ל- נדרשת אחריות כלשהי, לא צריך בינלאומית. *האם להכניס רישיון למערכת הפעלה בתקציב- כן *האם יש העדפה לחברה כלשהי- רק שיהיה משהו מוכר *תקציב- סביר, לא יודע מה המחירים. תודה רבה לעוזרים, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ממה שקראתי פה בפורום ביומיים האחרונים, יש לי כמה שאלות: 1. מי בדיוק צריך את כרטיסי המסך החדשים עם DX10? ומתי הם אמורים לצאת? 2. ראיתי שרוב ההמלצות למפרטים כוללים את AMD 4600, האם הוא באמת כ"כ מוצלח? 3. לגבי הכתבה על הורדת המחירים של המעבדים באפריל, שווה להמתין עוד כמה שבועות? 4. הבנתי את הרמז ואני לא אתקרב לאייבורי, האם עדיף לקנות את כל המפרט בחנות אחת (IQPC) או לחפש כל פריט בחנות הכי זולה שלו ולהרכיב לבד? יהיו עוד שאלות בהמשך, תלוי בתשובות....
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולתוכנות כדוגמת office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב בתקציב הנ"ל כולל פירוט מחירים לגבי כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק למסך, מקלדת ועכבר. ד"א, אני מתכוון לרכוש את המחשב דרך חברת ivory. אשמח לקבל חוו"ד בנוגע לחברה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של דל אני רוצה להחליף את ה HD למשהו יותר גדול . האם יש משהו מיוחד או שכל דיסק יכול להתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 כרטיס מסך HD 2600 PRO 500 MB DDR2 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L מארז ספק 450w +קרור למעבד+מארז זיכרון kingston 2048MB DDR II 800Mhzניתן קשיח למחשב שולחני 250GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI כונן אופטי LG\SAMSUNG X20 SATA DVD
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתעייץ אתכם לגבי קניית מחשב. אני מזמין מחשב חדש מהאתר של LENOVO. מפרט: Intel Pentium Dual-Core Processor T4400 Genuine Windows 7 Home Premium 64 Bit Intel GMA 4500M UMA graphic card 15.6 HD WLED Glossy, 1366*768 with 1.3M integrated Camera 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz SODIMM Memory (2 Dimms) 500GB Hard Disk Drive, 5400rpm SuperMulti DVD Recordable (Tray type) Intel WiFi Link 5100 1x2 (AGN) WLAN 6 Cell Lithium-Ion 2.6Ah 4186: 1Year Depot Warranty רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מספיק טוב בשביל צפייה בסרטים HD כלומר 720P 1080. התכנון הוא צפייה בסרטים ולחבר בכבל VGA למסך LCD בסלון. האם הכרטיס מסך הזה אמור להספיק? וחשוב לי מאוד להבין אם צריך כר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סיוע בהרכבת מפרט לעריכת אודיו - Cubase , תקציב עד 3K אשמח אם תוכלו לעזור לי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף 400-500 שקלים במקרה הצורך למען בוסט רציני אם קיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו באמצעות תוכנת Cubase5 אם אפשרות שדרוג לגרסא 8. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-