ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מחשב נייד חדש בן שבוע, יש לו מעבד T5800 וכרטיס מסך 4500HD INTEL הוא מריץ FAR CRY 2 הכל על LOW בכדי להריץ והמשחק עובד. הוא עבד עם הנייד כמה שעות ואז לפתע הוא כבה. לכמה מעלות צריך לכוון את הכיבוי לפי מעלות בביוס? האם זה תקין שLAPTOP נכבה מחימום יתר? המאוורר לא אמור לעבוד מהר יותר ? תודה לעונים. ד.א. המחשב לא מולי כרגע, יש דרך להנחות אותו לבדוק מה הטמפ' של המעבד דרך הביוס או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל ואני מעוניין לבטל את העכבר הקטנציק שנמצא בתוך לוח המקשים. ישנה אפשרות לבטל אותו ??? ואיך????
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אני חושב לקנות נייד של GATEWAY בחו"ל. האם מומלץ? האם יש שירות שלהם בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הנייד של HP COMPAQ NX9010 יש לו בעיה מוזרה עם המקלדת כשאני לוחץ על כל מני מקשים זה פותח לי אפליקציות אחרות,לדוגמא אם אני לוחץ על האות U אז זה פותח את הזכוכית מגדלת,אם אני לוחץ על האות M זה זה ממזער חלונות ועוד ועוד... בהתחלה חשבתי שזה וירוס אז הרצתי כל מני תוכנות אנטי רוגלות וזה לא פתר את הבעיה, שמתי מקלדת USB וזה גם אותו דבר עם מקלדת אחרת,שמתי את הביוס לברירת מחדל וגם לא הסתדר בסוף החלטתי לפרמט ולהפתעתי גם אחרי הפירמוט זה עם אותה תופעה,איך אני יוצא מזה? אשמח לפיתרון תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת המסך פשוט לא נדלק, שאר הדברים נשמעים כאילו הם עובדים כשורה. במידה והיה מדובר במחשב נייח הייתי פותח אותו ובודק כרטיס מסך וכו' אבל היות ומדובר במחשב נייד שלא שלי גם אני חושש לפתוח אותו. מה לדעתכם אפשר לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3747&catcode=386&AdCat=&parentid= השימושים העיקריים הם אופיס ואינטרנט. איך השירות והאחריות של LG? והאם המחשבים של LG נחשבים לאמינים? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן הנייד שלי שובק חיים ברגעים אלה וחשבתי לקנות חדש. אני לא באמת מכיר את טווחי המחירים, יתרונות, חסרונות אז תסבירו לי כמו למפגר. חשבתי לרכוש הפעם אפל, לא בגלל שאני מכיר או אוהב אלא בגלל שאני עומד להתחיל ללמוד תקשורת חזותית ובבי"ס שבו אלמד כל מעבדות המחשוב משתמשות במוצרים ובמחשבים של אפל. רשמתי בכותרת שהתקציב הוא עד 5000 כי אני לא באמת יודע אם המאקים יכולים להגיע למחירים סבירים או לא, אבל בעיקרון תקציב סביר בשבילי זה כ3500. עכשיו, השימושים העיקריים שיהיו לי במחשב: דבר ראשון והכי הכי חשוב, בעצם הסיבה האמיתית שלשמה אני קונה את המחשב: סיבילייזשן 5 ! חוץ מזה תוכנות די כבדות כמו פוטושופ אילוסטרייטור פרי האנד פלאש וכו כמובן גלישה וכתיבה עוד דבר שחשוב להגיד: אחד ההורים …
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לעצמי מחשב חדש. המחשב ישרת תכליות רגילות יומיומיות וכן פיתוחים, לעתים מכונות וירטואליות וכו'. נסגרתי כבר על החומרה שאני רוצה i7-8750H SSD 128/256 + 1TB HDD 16GB RAM מסך FHd בגודל 15.6 אינץ. כרטיס מסך פחות קריטי, אבל בענייננו זה יהיה 1050 וצפונה. אני צריך מחשב שאני אוכל לקחת לישיבות ולא להראות כמו ליצן. שני המחשבים שחשבתי עליהם הם Dell G5 (על G3 לא חשבתי כי הקירור בו מלמטה וזה נראה לי מטופש ממש) מהדגם Dell G5 5587. למשל: https://ksp.co.il/?uin=49271&select=.268..271..132..1358..5390..5274..5155..5156..442. Asus ROG (אפשר לחשוב גם על TUF) מדגם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקירה של מספר דגמים וחנויות נתקלתי בדגם הבא: Dell Studio 1537 V9400 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7138 מעט מאד המידע שמצאתי על הדגם בחיפוש בגוגל, וכן המקום הנוסף שמוכרים אותו הינו בחנות שניידר מחשוב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10755 והאחריות הינה של דל למשך 3 שנים (האם עצם היותי בעל מחשב דל מקנה לי אחריות של מקורית?) מספר שאלות לפני שאחליט על רכישה: 1. האם מישהו התנסה בדגם הספציפי הזה? 2. חנות מתחרה הסבירה לי כי דגם זה הינו "שיפור" לדגם שונה שעושים בחנות. האם זה נכון? 3. מה דעתכם הכוללת? * אני יודע שישנם אנשים שאינם קונים בKSP מסיבות אלו ואחרות- ולכן את הדעה האישית לגבי החנות נא להשאיר בצד. אם למישהו יש הצעות/הערות ו/או המלצות, אשמח לשמוע. בעקר…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הנייד Dell Inspiron n5040 (או דגם אחר, תלוי במחיר). כרגע הוא עולה בסביבות 2700 ש"ח. האם כדאי לחכות לתחילת שנה חדשה? האם יש צפי לירידת מחירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי של לנובו, נוח, קטן, מהיר, זמן בטריה, לעבודה לא למשחקים. לא חייבים לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוד בשביל משהו ששווה את זה רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לשימוש עיסקי, אינטרנט, הורדת וראיית סרטים (חיבור ל-TV). לא למשחקים. זה יהיה המחשב היחידי בבית, ללא נייח כרגע. הייתי רוצה המלצות, אני אלך על אחת החברות הידועות יותר כנראה : HP/LG/DELL/LENOVO. איזה מעבד מומלץ ? דיסק קשיח 120G זכרון 1G מספיק ? מסך 15.4 נראה לי שיתאים. צורב DVD כרטיס אלחוטי טוב (קליטה טובה גם בחוץ) - מה מומלץ ? כרטיס רשת (לרשת בייתית בעתיד) כרטיס מסך טוב יציאה מתאימה ואיכותית לחיבור לTV. כמו גם כרטיס קול מתאים. מצלמה ומיקרופון מובנים. אשמח להמלצות לגבי המפרט ולגבי דגם ספציפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים לפני מספר ימים הזמנתי נייד חדש של פוג'יטסו דרך סניף בסט ביי בנתניה ,הנייד הגיעה לאחר כ יומיים והיום אספתי אותו ,הקטע במעצבן שחוץ מ העתק של תופס משלוח ו תופס הזמנה ,ותופס הקניה (פרסתי ל 10 צ'קים) אמרו לי שזה מפסיק בשביל האחריות ,חשבתי WTF הרי עם כל מוצר שעד ביום רכשתי מלאתי או קיבלתי תעודת אחריות שחתומה ע"י חנות ,או שבמקרה שלי אני צריך לפנות לאמטל ? על הקופסה של הנייד יש מדבקה שללא הסרטה לא ניתן לפתוח אותה ,אז אנימאמין שתופס האחריות בפנים ? בכל מקרה אתם ממליצים לברר ב אמטל ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה לפני קצת פחות משנה את הנייד הראשון שלי - Latitude D530 - אני לא הכי נהנית ממנו. הוא כבד נורא, הבטריה לא מחזיקה הרבה זמן (אין לי שום מקור להשוואה, זו ההרגשה שלי), הרמקולים לא להיט והרבה פעמים אפשר לטגן עליו סטייק. אני עובדת על המחשב, ואם אני צריכה להתנייד איתו כדי לעבוד במקום אחר, זה פשוט עונש אז אני מוותרת רוב הפעמים. אני כבר שבועות קוראת את הפורום, חורשת באינטרנט, הולכת לחנויות - לא מצליחה להתביית על שום דבר. אם לדרג את סדר העדיפויות שלי - אני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו בלי לקבל נקע בעין (לכן מסכים שקטנים מ-13.3 קשה לי להאמין שיתאימו), לצפות/לשמוע מדיה ואולי אח"כ גם קצת לשחק. קיבלתי המלצה לפני כמה ימים ל XPS M1330 - השאלה אם מתאים לצרכים שלי? והאם יש המלצה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב נייד לצורכי פיתוח כאשר רצים במקביל IDE (אקליפס או ויזואל סטודיו) כמובן שצריך שיהיה מסוגל להריץ עוד מס' אפליקציות במקביל בצורה טובה. בנוסף משהו שמאוד חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ את המשחק Starcraft 2 בהגדרות די גבוהות ללא ירידה בקצב פריימים (בשביל לשחק באונליין בצורה הכי טובה). תודה מראש, ירין.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-