עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zuismanm,

תקציב מאוד מוגבל - אד 1500 (מתנות יום מולדת לבן קתן ;D ) כולל מסך. שאלה - אם בכלל זה שבה לקנות מחשבי בסכום כזה? דרישות מאוד מינימליות - מחשב בחדר ילדים[list type=decimal] [*]אופיס [*] אינטרנט [*] מוזיקה [*]משחקים "קלים" - בעיקר מאתרי WALLA/NANA [*]אם אפשר - להוריד סרטים ממצלמה וידאו ועריכה מעוד בסיסית (גם גרס VEGAS של לפני 3 שנים - שאני מריץ כרגע בחשב שלי מעבודה (בן 3.5 שנים) - מספיק בשבילי יש כל מיני מחשבים "במבצע" ב900-1000 שקל (למשל בIVORY). אד כמה הם סבירים?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by -Cyber-Tek-,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים ויהיה אפשר להריץ בו את המשחקים החדשים שיצאו וישרוד איזה 3 שנים בערך. אני מעוניין במפרט שיהיה בוא מעבד של AMD 64 פין 939 כמובן שאני צריך את כל הציוד הקפי גם כלומר מסך LCD רמקולים בקיצר כל החבילה חוץ מצורב. אני יודה לכם מאוד בקבלת מפרט שיענה על דרישותי בתודה, אורי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני בטוח יעשה OC למחשב אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני צריך- כרטיס מסך לוח אם מעבד.. זכרונות מארז

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by EG,

אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ctso,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Heroes of the storm, The vision. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080\1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. עכשיו יש לי התלבטות קשה , כדאי לי לחכות ל 8800gts החדש ואם כן תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ וכמה הוא יעלה? נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. המפרט שבניתי : INTEL Q660-G0 Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 1,771 39216 GIGABYTE GA-P35-DQ6 5000YS Western Digital WD5000YS 500GB ( אמרו לי שהוא הכי טוב ב 500 GB ) OCZ2SE8002GK OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 X2 יחידות ( מה אתם אומרים 2GB מספיק ) LV381 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe 2,115 PDVR-212BK Pioneer DVR-212 X18 DVD TOWER120 SUNBEAM TUNIQ איך הלוח של GIGABYTE עם להשוות לאסוס . אני חושב שלא כדאי לחסוך בלוח אבל מנסיון לוחות של GIGABYTE יש להם יותר תקלות מה אתם חושבים על זה יש לי עוד 3 HD 160X2 + 200 GB מחפש אמינות של הרכיבים וביצועים מטורפים אם יש מה לשפר מוכן להשקיע איך הכרטיס מסך הזה ? והאם לא כדאי להחליף את הקירור שלו

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by avi1231231900,

מה אתם חושבים על שירות דל ישראל ועל מעבדת יעל בפרט?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הלפטופ שלי זה כבר לא זה ולכן החלטתי לחזור למקורות עם מחשב נייח. אשמח לחוות דעתכם המקצועית. תתקילו אותי, תנו קונטרות הגונות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים, עריכת גרפיקת דו-מימד, תלת מימד ו-וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו - כבד IntelliJ על כל סוגיו (כולל Android Studio) - כבד Unity 3D - תדיר Photoshop - תדיר Sony Vegas …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by tot5,

אני מחפשת מחשב פשוט שיריץ ווינדוס, אופיס ואינטרנט. בעיקרון, מחפשת גם משהו שלא תופס המון מקום, ולכן התחלתי לחשוב על מחשבי המיני. האם הם נחשבים בסדר? אין לי תקציב מוגדר, אבל נראה לי שעד 1900 שח זה בסדר. אשמח לשמוע דעות כלליות וגם לקבל המלצות קונקרטיות בעניין. תודה לכולם.

12. Started by yariboy,

הי, רוצה להתחדש, מעוניין במחשב לגיימינג כללי - כבר הרבה זמן לא עוקב, אשמח לעזרה בבניית מפרט. קריטריונים כליים: מצד אחד מחפש value for money, מצד שני רוצה שיחזיק כמה שנים ולא אכפת לי קצת להתפרע. מניח שלא אצא מזה עם פחות מ-5,000 ש"ח - חי עם זה בשלום. מצד שני, לא ברור לי שיש צורך לחרוג מזה בהמון. באופן כללי מעדיף רכיבים מדור חדש על פני מרכיבים מקבילים מעט יותר חזקים מדור ישן יותר. קונקרטית: מעבד - לא נעול על intel. כאמור עדיפות לדור האחרון. לוח אם - דור חדש - שיאפשר לי בעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ואולי מעבד בעוד שלוש. כרטיס מסך - value for money +. עדיפות למשהו יעיל באנרגיה. ספק כוח - שיהיה קצת אקסטרה הספק, tier גבו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. אהלן. עכשיו כשהיציאות שלי בצבא כבר יותר נורמליות , אני מוצא יותר זמן חופשי והגעתי למסקנה שדי חסר לי משחקי מחשב בחיים - מה שפעם היה אולי התחביב הכי גדול שלי. על כל פנים , אני צריך מפרט מחשב עד 4500 שקל , עם כמה דגשים: בלי: מסך מקלדת עכבר רמקולים. מה שהכי חשוב לי שיהיה כרטיס מסך יחסית חזק (אחרי הכל משחקים זה היעוד העיקרי) , כמות זיכרון נכבדת וזהו נראה לי. האם כדאי לקנות מעבד AMD 64 ביט? זה באמת עוזר כיום? בקשר לשאר המפרט , אני לא צריך הארד דיסק ענקי , 80 ג'יגה זה כבר ממש הרבה , אבל אם המחירים בין 80 ג'יגה ל60 ג'יגה בקושי מורגשים אז אפשר לקנות 80. מארז וספק , אני מעדיף שלא יהיו יקרים מדי . ברור שאני לא רוצה גוש מתכת סתום שהמעבד שלי ישרף בתוכו אבל גם לא צריך מארז יותר מדי מא…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני צריך מחשב לעבודה משרדית עם מסך ומדפסת כמובן כולל הכול(מקלדת ועכבר ורמקולים)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. חשוב: יציבות, אמינות, יחס מחיר/ביצועים צריך: מארז טוב (חדר חם יחסית, באזור חם יחסית), מערכת הפעלה (כן כן, זה 500 שקל.. אני יודע...), לוח+זכרון+מעבד,כרטיס מסך, הארד דיסק, סידי, פלופי.. חשבתי על: AXP1800+7vrxp+256 333Mhz winfast a250 128mb VIVO maxtor 40GB 7200 Enermax 350w + 710B CD-S520 floppy logitech opti mouse XP enabled סה"כ: 4966 עדיף מפרט זול יותר... הכסף הוא פונקציה קריטית (עוד לא עבר את אישור אבא, אני מתכנן משהו שהוא יאהב)

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), לא OC. מעדיף AMD, אבל לא חייב. מסך 17 LCD חובה (אין מקום על השולחן...). כמו"כ זקוק למדפסת (נראה לי עדיף לייזר... לא איכפת לי צבעים), ו-UPS (רשת החשמל פה חרה). רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח ;D מפרט שבניתי מ- KSP (קרוב לבית שלי) ע"פ מה שקראתי פה באתר (אחלה אתר דרך אגב ) ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 ד…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Bingo,

שם מוצר כמות מחיר Thermaltake VC3000BWS Armor Junior Black + Window Tower Case 1 705 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 213 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 161 ¤ Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 1895 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 454 ¤ DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1 938 ¤ Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 650 ¤ Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 1 2243 ¤ logicpc סה''כ: 7259 ¤ + זכרונות מנועה..אני מתכנן OC קטן של 600 מגהרץ+-..מה תמליצו לי מבין הזכרונות האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=58…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by danieltubul,

היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק. הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר. אז בואו נתחיל: התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר. מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום. גודל המסך - לא חשוב הגודל. רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by hilikon,

אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by redead,

מבחינה עקרונית , מחשב נייד שהוא refurbished יש סיבה לא לקנות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dima323,

ACER Aspire www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=447&Item_Id=29811 2400 שח MSI Wind www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143&CatCode=315 2500 שח מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Hoolifan,

שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הי, אני מעוניין למחשב שיריץ לי את GTA 5 החדש שיוצא על 4K ( אם זה אפשרי כי ראיתי שציינו בשלא קיים כיום מעבד שיודע לטפל ב 4K כמו שצריך) . אני מעוניין לקנות גם מסך 4K אם כמובן היה ניתן לעבוד ברזולוציה הזאת מבחינת עיבוד ? מוכן להתגמש לגבי המחיר אם יש משהו שמשפר משמעותי . תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by omergd1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בסביבות ה- 2000 - 2500 גג. (מסך לא פחות מ15 אינץ) המחשב נועד לשימוש באופיס בעיקר וגלישה באינטרנט. חשוב שהמסך יתאים לשימוש ממושך בוורד\ scrivener(מסך שלא ידפוק את העיניים) + איכות סאונד טובה לשמיעה דרך רמקולים או אוזניות. (אין צורך בתוכנות עיצוב או משחקים) האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין intel core i5 U ל- D ? ועד כמה קריטי זיכרון 8GB על 4GB עבור השימושים של המחשב? האם יספיק כונן קשיח SSD 128? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים