ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין במחשב עם מפרט סף הבא : מעבד אינטל כפול במהירות 1.7 2 ג'יגה זיכרון מהיר 80 ג'יגה HD מסך רחב 15.4 המחשב מיועד למטרות עיבוד גרפי (PS) כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד אה , כן בלי ויסטה בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש שני ילדים בני 8.5 ו 11 ואת אבא שלהם. הילד משחק בפיפא 2006, פרו אבולושיין סוקר 5 ו nba 2007 - בקיצור משחקי ספורט בעיקר. הילדה רק גולשת באינטרנט + וידאו צ'אט עם חברות ב icq. האבא גולש+שיחות וידאו + שימושים קלים באופיס (וורד,הכנת מצגות וקצת אקסל) מוכן להתפשר על:משקל,סוללה(המחשב יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אבל נייד בין חדרים) וגודל דיסק קשיח. עדיף מסך טוב+כרטיס מסך טוב. נתקלתי במבצע של 012 אבל אין לי מושג בניידים - ראיתי בנושא קודם שהמבצע די אדיש כלומר - לא מציאה גדולה. כמה עולה לקנות נתב+התקנת רשת אלחוטית ע"י טכנאי ? מה מחיר סביר לספק אינטרנט? אני משלם כיום 45 ש"ח ב 015 (זהב) ל 1.0 מ"ב. וסליחה אם הארכתי בפרטים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה! אשמח להמלצות על מחשב נייד חזק שיריץ את התוכנות של אדובי בצורה טובה Premiere pro Photoshop הגירסאות האחרונות- 2017 תקציב עד 5000 השימוש יהיה כתחביב ולא כמקצוע. איזה מעבד עדיף וכמה ליבות. אשמח להסבר מי למה כמה מאחר ומבולבל מההיצע בשוק האם קיים מחשב נייד שיענה לצרכיי?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ערב טוב, מבקש את עזרתכם/עיצתכם נייד המיועד לסטודנטית לשימושי אינטרנט ואופיס לרוב וכן לשימושים כללים (מוסיקה סרטים......) לא למשחקים כלל, לא לעריכות וכו' רצוי מסך גדול ואיכותי (תהיה מול המחשב זמן רב), חיי סוללה ארוכים במידת האפשר אפשרות לאינטרנט אלחוטי וכו' כמובן מחברה עם שירות ותמיכה טובה. מודה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום פורום נהדר, אני מחפש נייד עד 5K, עם עדיפות גדולה ללנובו (יש לי ניסיון מאד טוב איתם מהמחשב הנוכחי Thinkpad e420s) צרכים: 1. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים + מקס. אמינות-- עבודה משרדית, הרבה חלונות פתוחים במקביל. 2. מסך- עדיפות ל15 אינץ'. 3. מעבד- אם נכנס בתקציב- i7 מהסידרה החדשה, אפשרי גם i5 4. H.D- עדיפות ל1TB SSD. 5. זיכרון- כמה שיותר (נאמר 16)- חשוב ממש אפשרות הרחבה של הזיכרון. 6. אורך סוללה כמה שיותר. 7. משקל- לא הכי קריטי 8. נדמה לי שכרטיס מסך- פחות קריטי לי- אבל, אשמח לשמוע דעות מומחים (אין גיימיניג, יש סרטים וסטירמינג מדי פעם). 9. אחריות- אם אפשר לדחוס אחריות של 3 שנים בתקציב הזה, בכלל עדיף. …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נייד אשר ישמש אותי לגלישה, משחקי הרפתקאות נוסטלגיים, לא צריך נייד עם כרטיס מסך המילה האחרונה, אפשר להסתפק עם משהו פשוט אך שיריץ משחקי הרפתקאות ב-3D. והחשוב ביותר שאני אוכל לחבר את הנייד למסך LCD כדי להציג תכנים וסרטים ב-HD 1080p כלומר שהמחשב יהיה בעל יציאת HDMI, אפשר גם יציאת DVI ואז לקנות כבל DVI2HDMI כדי לחברו ל-LCD. מה אתם אומרים על רכישת נייד דרך eBay? המחירים שם זולים ויש לי אפשרות להעבירו מחו"ל לארץ. אך מה לגבי אחריות? מעוניין לשמוע הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני למצוא לו נייד לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת משחקים עד 6,000 ש"ח. אמר ששנה הבאה כנראה יחיה בפנימייה. אני חשבתי בכיוון הנייד הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71120~14~0.htm יש לכם המלצות לניידים אחרים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שיהיה עם מסך מינימום 15 אינץ', קל משקל, תומך BLUETOOTH ושיריץ עליו WOW בסבבה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לטובת הרצת\הדגמת תוכנות שאני כותב ב C++ עם opengl * גודל המסך? מסך HD (טאצ'?) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאות נורמאליות (לא מיני-VGA) או מתאמי רשת ל USB מוזרים. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) SSD או היברידי אבל לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חושב, ייתכן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד שיהווה בעצם תחליף לשולחני, וישמש למטרות הבאות בעיקר, לפי סדר חשיבות: photoshop dreamweaver אינטרנט- לעבודה שוטפת- העברת קבצים, עבודה מול אחסון וכו' flash avid liquid cubase sx (אופציונלי) חשובה לי איכות תמונה ברורה ונוחה- שאפשר יהיה לעבוד מול המחשב שעות ארוכות, שאפשר יהיה לראות הבדלים קטנים בתמונות. האם במובן הזה מסך של נייד יפול ממסך של שולחני? יש לי שני הארדיסקים מהמחשב השולחני והזקן שאעדיף לעשות בהם שימוש לא שוטף, בעיקר לגיבוי ואיחסון- איך מחברים בינהם בדרך קומפקטית ולא יקרה? יש לי גם כרטיס קול audiophile 2496- האם אפשר לעשות בו שימוש במחשב נייד? עד כמה זה בכלל נכון להשתמש במחשב נייד להקלטות? המשקל פחות חשוב לי- נראה לי שעד בערך 4 קילו ז…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב הנושא אומר הכל, אני צריך הצעה לנייד עם כרטיס מסך סביר. בקיצור לא GMA950. מבחינתי אחד שיריץ OBLIVION יהיה בסדר גמור טווח מחירים עד 6500. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •אינטרנט •צפייה בתכנים •קצת עריכת צילומים •קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד טוב עד 6 אלף ש"ח לכל מיני שימושים בעיקרון אני גמרתי אם מחשבים נייחים נמאס לי מהגודל הזה מהמקום שהוא תופס מהחום שהוא פולט... עברתי נטו לניידים יש לי כרגע אחד נחמד אבל אני נותן אותו לאחותי שתשחק אליו סימס 2 ותגלוש פה ושם וזהו... אני מחפש משהו נחמד ושימושי לסרטים משחקים שיעבדו סביר+ ויש לי גם שאלה מה דעתכם על כרטיס גרפי לניידים דגם 4570 מה הוא שווה? כי ראיתי היום באתר של פנדה מחשב של DELL דגם סטודיו 1555 אם הכרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושו העיקרי יהיה סרטים (DVD וגם HD) ומוזיקה, אך גם לפוטושופ, AfterEffects, ומשחקים. כמו כן שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. משקל, עובי, מצלמה מובנית, שלט רחוק וכאלה שטויות אינם רלוונטים לי. מה שכן עדיף שיהיה עם ביטוח של שלוש שנים. טווח מחירים עד 6 וחצי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי ! אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב הבא שלי, הדרישות הן: מטרות המחשב? תוכנות תלת מימד (לימודי עיצוב), סרטי hd , ואינטרנט ושאר ירקות * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל עדיפות למשהו קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לשקע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעוניין במחשב שקודם כל יהיה חזק ויריץ בקלות תוכנות תלת מימד כבדות. רצוי מסך איכותי ואם אפשר לשים דגש…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שהשימוש שאני הולך לעשות איתו יהיה מחשב נייד לקלונוע ביתי.. לא צריך משהו מפוצץ אלא שיהיה יציאת HDMI שאוכל לחבר את הכרטיס מסך אל מסך LCD שתומך ב-HD - שיהיה עם זיכרון גדול על מנת שסרטי HD יעבדו חלק (נראה לי 2 ג'יגה מספיק) - המחשב אינו יהיה מיועד למחשבים כבדים אלא רק למשחקי קווסטים ישנים או חדשים שאינם דורשים מחשב כבד - נפח דיסק 120 ג'יגה או 250 - מסך 15 אינץ - ובעל צורב DVD ככל הנראה אני אקח את המחשב איתי לבסיס אז שלא יהיה משהו בומבסטי... אלא משהו שאני אהנה ממנו בצבא וגם אחרי תודה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נקנה בארה"ב. הקטע הוא, שאחי מביא את הנייד הזה - Toshiba Satellite A205-S4578 ב-800$. השאלה היא אם יש משהו שיעלה בביצועים יותר מהנייד הנ"ל בטווח המחיר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
גיליתי שאחות של חבר שמתגוררת בחו"ל חוזרת בקרוב ארצה ואמרה שתשמח להביא איתה לפטופ. הדרישות שלי די צנועות, אני צריך מחשב לצרכים של סטודנט, וחשוב שיהיה tv-out גם. כמובן, נושא האחריות הבינלאומית קריטי. אז מה הכי משתלם לי? תודה, דורי
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד בתקציב של עד 9K במשקל פחות מ2 קילו לפחות(1.5 יהיה מצויין או 1.7) לעבודה משרדית ואם אפשר אז גם לקצת משחקים.. אבל אם לא לא נורא.. עבודה משרדית windows office ואינטרנט בצורה הטובה ביותר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש נייד בערך ב100 דולר באיבי משהו קטן רק בשביל עבודות ובשביל הקלדה בשיעור צריך בטרייה שתספיק לזמן יחסית ארוך צריך שהוא יבוא עם WORD אבל משמ לא חובה אני יכול להתקין בעצמי אני לא מחפש משהו גדול משהו שאפשר לסחוב בתיק יחד עם הספרים והמחברות ואני צריך זיכרות קצת יותר גדול מ2GB כי כל מה שראיתי עד עכשיו באייבי זה מחשבים ניידים עם 2 GB שזה בערך כלום בשביל קובץ ווארד זה מטורף אבל זה נראה לי פשוט קטן מידי ל80 דולר אני מניח שיש מחשבים עם יותר זיכרון במחיר הזה בכל מקרה אני מאוד מעדיף שתתנו לי לינקים לאייבי אבל אם יש בארץ בערך בסביבות המחיר הזה(אני ממש לא מאמין שיש אבל אם במקרה ויש אז סבבה) בירושלים או באזור המרכז והחוף אז זה גם טוב(פשוט מעדיף מאייבי או מאתר מכירות כזה או אחר לא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתעניין בנייד עד 4500 ש"ח, בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס, סרטים. מעבד מסדרת T7000 ומעלה, 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך אינטל מובנה X3100. כמה דגמים ששמתי לב אליהם: Hp dv6660, Gigabyte W566U, Vostro 1400/1500, Inspirion 1525 מעדיף מחשב כמה שיותר עמיד וקל (מודע לזה שהווסטרו 1400 הכי קל ביניהם, אך לא ראיתי בכלל את המחשבים מהסדרה הזו ולכן אין בעה עליהם) האם יש לכם עוד הצעות לדגמים אחרים? באיזה חנויות הכי מומלץ לקנות? מעוניין במס' תשלומים כמה שיותר גבוה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-