ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
-תקציב די קשיח. -ברשותי מסך 24" , רזולוצייה אופטימלית 1920*1080. -רוצה מעבד של אינטל. - המחשב ישמש לשימושים כלליים אינטרנט, אופיס,סרטים. -הייתי רוצה להריץ עליו גם משחקים לא כבדים דוגמת FM2011, FIfa 2011,NBA 2010 -הייתי רוצה להשתמש במחשב גם בתוכנות תיב"ם Solidworks,Solidedge -אני גר בצפון כך שעדיף שהחנות תהיה מעפולה\קריות\חיפה או סניף במקומות קרובים..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי X130 שבא, כידוע, עם 1GB זיכרון (קמצנים...) ו-Win XP Home. שייך להתקין Win7? זה ישפר קצת את הביצועים? אם כן - איזה גירסה? אני מעדיף אולטימייט, אבל חושש שאולי היא תהיה כבדה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב חדש ותוהה האם המפרט המוצע יתאים לי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109506 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אונליין - MMORPG, MOBA, אופליין - משחקי RPG בסגנון Fallout, Mass Effect, Anthem, לעיתים רחוקות גם CoD ודומיו -מהי הרזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה עם שני זכרונות לכאורה בעלות אותו מפרט, 8GB, אותה חברה, DDR3, ועדיין ההפרש ביניהם עומד על 65 ש"ח. אשמח לדעת מה ההבדל המהותי ביניהם? תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, בקצרה ולעניין עושה רושם שהמסך בלפטופ שלי (HP DV5) נדלק אבל אני לא מקבל תמונה (המסך לא שחור אלא אפרפר אבל אין תמונה בכלל). כאשר אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אני מקבל תמונה על המסך החיצוני, אז נראה לי שהכרטיס מסך בסדר. יש דרך לבדוק האם מדובר באינוורטר או במסך עצמו? צילמתי סרטון של המסך בחדר חשוך, כך שאפשר לראות שהמסך מאיר. באמצע הסרטון כיביתי את המסך (באמצעות מגנט שמדמה סגירה של ה lid מה שמכבה את המסך), וניתן לראות שאז המסך מחשיך לחלוטין. מה נראה לכם? תודה. סיפור רקע הייתה לי בעייה של כבל LCD (תמונה מרצדת בגוונים של אדום), פתחתי את המחשב וראיתי שבאמת הכבל LCD כבר ישן, אם הייתי משחק ומזיז אותו קצת התמונה הייתה מסתדרת. פתחתי את המסך בשביל לנתק את הכבל …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט אם לצאת להרפתקאת רכישה מהאתר dealextreme . המחשב מיועד להרבה עבודה של מכונות וירטואליות לצורך לימוד,משחקים קלים כמו FIFA2013 . אני מפרט כאן עלויות ומפרט לכל חלק: מעבד: AMD לינק:http://dx.com/p/amd-athlon-ii-x4-631-propus-2-6ghz-socket-fm1-100w-quad-core-desktop-processor-124064 מחיר בשקלים:291 ש" כולל מעמ [TABLE] [TR] [TD]Brand:[/TD] [TD]AMD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Series:[/TD] [TD]Athlon II X4[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Socket Type:[/TD] [TD]Socket FM1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Core:[/TD] [TD]Propus[/TD] [/TR] [TR] [TD]Multi-Core:[/TD] [TD]Quad-Core[/TD] [/TR] [TR] [TD]Name:[/TD] [TD]Athlon II X4 631[/TD] [/TR] [TR] [TD]Operating Frequency:[/TD] [TD]2.6…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי הרבה זיבולי שכל היום ברוך השם הזמנתי את המחשב מחנות KSP רעננה. הנה המפרט: לינק לתמונה נפרדת-http://www.siz.co.il/up.php?i=bzkmnymw3ujz.jpg איך המפרט?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קל, מהיר, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, פעבד לפחות כפול ליבה, זכרון לפחות 2 ג'יגה (יריץ ויסטה), דיסק קשיח לפחות 160 ג'יגה (עדיף יותר), מצלמה מובנית, גודל מסך ממוצע. פחות חשוב, אבל אם אפשר :אפשרות לביצוע Login באמצעות טביעת אצבע (רק ב HP ?) שתהיה חברה אמינה וטובה. השימושים הם קצת עבודה משרדית, קצת פיתוח, מעט מאוד פוטושופ, אבל חשוב שהמחשב יהיה סילון :-) תקציב לא מוגדר, אפשר להוציא בין : 6,000 - 12,000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם 1. מה התקציב? 2000 שקל ומותר לעבור עד 10 שקל זהו !! D: 2. מטרות המחשב? משחקים בלבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? שימו רק צורב DVD אחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא... מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור העיקר יהיה קר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש כבר מערכת הפעלה ושירכיבו אותו שמה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחיר ? הקישור למטה: http://clicks.walla.co.il/clicks_specials.asp?n=Walla_shops&b=Promo_shops&u=http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
Specifications: Intel Pentium Duo T2370 1.73Ghz 533Mhz FSB 1MB L2 Cache, 1024MB DDR2-667 SO-Dimm Memory (2x512), 160GB SATA 5400rpm Hard Drive, 15.4" WXGA VibrantView (1280x800 resolution) TFT LCD Display, Intel Graphics Media Accelerator X3100 shared graphics, DVD Writer DL optical drive, 802.11a/b/g wireless LAN, 10/100 Ethernet LAN, 6 cell battery, 5-in-1 Card reader, Bluetooth, Fingerprint Reader, Microsoft Vista Home Basic Edition http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mftd7DhG0zDIkwbQdV5nW6I:12bbi68k5?id=sp5-4072831 מחיר 2,948.99 ¤
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני קראתי קצת על ההבדלים ומה שמצאתי זה של 7700 יש זכרון מטמון גדול יותר (4 לעומת 3) וש8300 יש ארכיטקוטורת מעבד שונה שנותנת לו יתרון בחיסכון בחשמל. ובאופן גורף האתרים ברשת כותבים ש7700 יותר מהיר במעט. השאלה האם זה נכון? האם מישהו מצא הבדלים בביצועים שלהם? ואני שואל מבחינת ניסיון שלכם כמשתמשים. ומה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לשימוש ביתי-משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') רצוי עם כונן קשיח גדול (תמונות+סרטי וידאו). התקציב - 3-3.5K (אם אפשר להתקרב לגבול התחתון אז עדיף - אבל מוכן לשים עוד כמה גרושים על אמינות, שירות ואחריות כמו שצריך). תודה,
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Sorry, i couldn't edit my previous post with miniopera on my phone, i had to open a new thread. I'm looking for a laptop to use for general things, browsing, multitasking and playing light or old games (2004 and older). I would like it to have core2duo cpu and 2gb of ram. The screen must be at least 14inch. I saw a gigabyte laptop on iqpc with there specifications for under my price limit. Are gigabyte laptops good? Do they come with decent warranties?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למשחקים ב7500 שקל אני לא מתכנן OC אני צריך גם מסך גם ציוד הקפי וגם רמקולים אפשר לחרוג טיפה מעדיף חנות באזור רעננה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום , אני מחפשת להרכיב מחשב למטרת גלישה ואופיס בעיקר אבל הייתי רוצה לחבר איליו גם טלביזיה עם יציאת AV ולראות סרטים דרכו ( לא HiDef ) תקציב 1000-1500 שקל , אעדיף לשלם קצת יותר על מחשב שקט ואמין ... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-