עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע 1280*1024 אבל ישודרג ל FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כלל המשחקים שקיימים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG E310 ( נקנה במבצע של פלאפון לפני כשנה). לפני כחצי שנה, נשבר המסך של המחשב ומאז הוא "שכב" בארון. לפני שבוע נזכרתי בו ומבדיקה שעשיתי באתרי אינטרנט שונים נוכחתי לדעת שהוא עדיין נמכר בסביבות ה3,000 - 4,000 ש"ח. לכן, החלטתי לתקן לו את המסך בהשקעה של 800 ש"ח. במעבדה, לפני התיקון, הטכנאי רצה להדליק את המחשב ע"מ לוודא שהוא תקין ומשום מה הוא לא נדלק. בקיצור, היה צריך לבצע תיקון קטן בלוח אם. סה"כ ההשקעה ( בנוסף למסך) הגיעה ל1000 ש"ח. לדעתי, סביר בהתחשב בשוויו של המכשיר. אבל כנראה שיש גם בעית סוללה: בתחילת השבוע, אספתי את המכשיר מהמעבדה. במעבדה, הטכנאי חיבר את המחשב לחשמל והוא עבד מעולה. אבל, כשהגעתי הביתה, הכנסתי את המכשיר לטעינה ושמתי לב שנורית …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…

4. שלום לכולם! בניתי מפרט בסיסי בKSP - מטה - אבל אני לא בטוח עם זה עובד: ‏Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 980 ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 120 ‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 440 ‏‏G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24‎ 645 ‏MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1070 ‏Western Digital Caviar Red WD10EFRX 2TB Sata III 530 ‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 115 ‏Asus Xonar DX 7.1 Sound Card‎ 350 ‏Corsair RM650 650W Gold Active PFC 12cm Fan PSU 630 ‏Sharkoon MS140 Black Micro-ATX Case (No PSU)‎ 220 ‏Arctic F8 PWM CO 80mm‎ 40 ‏Antec Tru…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לילד בן 7 וחצי וילדה בת 11 כרגע לא מיועד למשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בייתי - לימודים לילדים ומשחקי רשת ( בשלב זה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' של דל - ימוקם בחלל המשפחה הקטן לטובת הילדים -…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by באתי ללמוד,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מטרות המחשב: מחשב לסטודנט. (אופיס, mathlab וכ"ו). לא למשחקים. כמו כן, ישמש רבות לצרכי עריכת תמונות ווידאו (פרימייר ופוטושופ). * גודל המסך: 13.3 - 14. בכל זאת, צריך שיהיה בגודל פרקטי לסחוב ממקום למקום על הגב. * רזולוציית המסך: HD ומעלה. * משקל רצוי: קל כמה שיותר. 1.5 קילוגרם ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: קורא SD יהיה מאוד נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רק SSD. 256 גיגה ומעלה. * כונן אופטי: ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, או לפחות אפשרות לחברה המאפשרת הוספה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אפל. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיפות לשילוב מסך מג…

8. שלום אודה על המלצות לתחנת עגינה למחשב hp pavilion dv6 1030us כמה שיותר זולה אודה גם על הסבר לגבי סוגי תחנות עגינה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by mzlbat,

היי בדיוק עמדתי לקנות DELL LATITUDE מסך 14 ומעבד I7 אבל היום ראיתי נייד חדש מבית HP ונראה טוב השאלה אם מישהו יודע מתי זה יגיע לחניות בארץ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF08a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4247511.html http://www.youtube.com/watch?v=gkhEmoqAQdk

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד, ראיתי כמה דגמים שמעניינים אותי ואני אקנה על סמך ההמלצות וההנחות שבתקווה יהיה השבוע (BLACK FRIDAY). התקציב הינו בערך עד 5500, בתקווה עד 5000. הדרישות הם: 1. לפחות שנתיים אחריות, עדיף 3, כלול במחיר. 2. 14 עד 15". 3. אם 15", עדיף עד 2.7 KG. 4. כ. מסך לא מובנה, עדיף משהו שיהיה אפשר לשחק איתו גם. 5. 3-4GB זכרון 6. 250GB לפחות, עדיף 7200RPM 7. מעדיף מעבד P. 8. חובה יציאת HDMI (אפשר DP במקום, אני מניח שמתאם הוא לא יקר ). מה שראיתי הם: DELL 1555, P8700 + ATI 4570 היקר שבחבורה, ה.כ מסך סביר, אבל לא מדהים - קצת יקר, 3 שנים אחריות רזולוציה קצת גבוהה מדי לטעמי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 HP DV6-1330 או 1…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by iyossi,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקים בינוניים וקומפילציות (לא כבדות במיוחד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לפני שדרוג מסך - אז אני לא יודע בנתיים, אבל 21-23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD SKETCH UP 3D MAX פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by FrankS,

יש לי דילמה, קיבלתי 1125 שקל מאיזה פרוקיט של בצפר לא משנה אבל את הכסף של זה אני יכול להוציא על דברים מסוימים והדבר היחידי שנורמלי זה חמרה למחשב אז ככה אני צריך עזרה אני לא יודע בדיוק איזה חומרה לקנות כגון זיכרון כרטיס קול קרטיס מסך ועוד. חשוב שזה יהיה מחנות אחת הכול אז אני חשבתי ללכת על לוח אם וכרטיס מסך של 8600 אבל אני לא יודע אם שמחליפים לוח אם חייבים להחליף מעבד? אם אי אפשר פשוט תכתבו שאי אפשר וזהו תעזרו לי לקנות את המקסימום טובים בכסף הזה זה יכול להיות גם קצט יותר עד300 שקל יותר עכשיו בפורום אחר הציאו לי שני מפרטים אז ככה אני יציג אותם X1950GT+GIGABYTE 945PM+1GB DDR2 667+FSP 350W ב1476 שקל http://1pc.co.il/product…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש כי אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב הישן שלי והמסך שלי התקלקל. צירפתי את המפרט של המחשב הישן למקרה וזה משנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7 אלף ש"ח. חריגה של עד 1000 ש"ח במידה ומדובר בשדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש למשחקים ולצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? דרושים שני מסכים ורמקולים (אני מעוניין לרכוש גם מדפסת, אבל לא נראה לי שזה נחשב ציוד הקפי). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין…

18. Started by ranrubin1,

שלום. איך המפרט הזה למחשב גיימינג שיריץ מעולה משחקים כבדים כמו BF4 בתקציב 3300 בערך עם המסך samsung SyncMaster 2033sw מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back White + FSP 460W- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail כמו…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by d.c.n,

שלום, אני צריך בבקשה מערכת לגימיינג, הנה כמה נקודות שיעזרו לכם: *השימוש במחשב יהיה למטרות גימיינג במשחקים ברמה גבווה כמו call of duty 7 . far cry וכו'. *גודל מסך שלי 1920x1080 FULL HD *אין צורך בציוד היקפי. *רמת השקט היא לא כזאת קריטית אבל כזאתי שאני יהיה מסוגל לישון ולהשאיר את המחשב דולק. * OC מה שבטוח לא יהיה, ובמידה זה יהיה אני מאמין בשנתיים הבאות. *בעתיד כן ייתכן כל מיני הוספת/ שינוי חלקים שונים על מנת לשפר את המערכת. *שהמפרט יהיה בנוי רק בבקשה מ- www.ksp.co.il ולא מחנות (אתר) אחר. (אני יודע שזו הפעם ה100 שאני פותח אשכול , תמיד מבלבלים אותי כמו למשל : הכרטיס 6950 גדול מידי ויפריע לחיבורי ה sata ואז כשמגיע לדף השני אין כבר מענה אז רשמתי את כל הנתונים האפשריים…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by 00000,

הציעו לי ללימודים את הלפטופ הזה ב2000 שקל, כדאי/זבל? אפשר להשיג דברים טובים יותר? ( מחשב לעבודות גרפיקה) תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by danield51,

קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. עכשיו יש לי התלבטות קשה , כדאי לי לחכות ל 8800gts החדש ואם כן תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ וכמה הוא יעלה? נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני צריך מחשב לעבודה משרדית עם מסך ומדפסת כמובן כולל הכול(מקלדת ועכבר ורמקולים)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני בטוח יעשה OC למחשב אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני צריך- כרטיס מסך לוח אם מעבד.. זכרונות מארז

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.