עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1380 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 איך הלוח אם?? והאם כדאי להחליף קירור לכרטיס מסך!! והאם הספק טוב! תודה רבה לעוזרים! והאם יש הבדל משמעותי בין הלוח אם הזה ל Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin תודה!!

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by gmoshiko,

מחשב בסכום של עד 9 -9.5 אלף לא כולל מסך כרטיס מסך ממש חשוב לי שיהיה טוב זה למשחקים. ומחנות טובה ואמינה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Hybrid06,

אתחיל בזה שעברתי על המון הודעות והמלצות של החברים פה וקיבלתי כמה רעיונות, אך בכל זאת אשמח לדעת אולי יש איזה דגם שעדיף יותר/פחות בשבילי. * מטרות המחשב - לימודים בעיקר(מדעי המחשב) גלישה באינטרנט , סרטים/סדרות. בגדול לא נדרש משהו חזק בשביל משחקים או גרפיקה. * גודל המסך - האם חשוב מסך מבריק או מאט - 14, עדיפות למט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) - לא. * משקל רצוי - עד 2 ק"ג, אם זה קריטי ניתן להתגמש, אבל אני לוקח בחשבון שהוא יהיה איתי במהלך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש, משהו סביר ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אם יש אפשרות לשלב HDMI ו VGA זה יהיה נחמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. OK אז ככה המחשב מיועד ליצירת מוזיקה. אני יוצר כבר 3 שנים ברמה די גבוהה וסחטתי את המחשב הקודם שלי עד הסוף חחח הנה המפרט: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 4MB Gigabyte 965P-S3 G.Skill DDR2 1024MB Dual Channel 800MHZ ASUS 1950Pro DDR3 256MB 256BIT Segate Barracuda 320GB 16MB SATAII Gigabyte Poseidon Enermax Liberty 400W טוב אז ההתלבטות שלי זה אם כדאי לרדת ל E6300 ולקחת 2GB. או כל שילוב שייתן לי ביצועים ממש חזקים. אני באמת צריך הרבה זיכרון כי אני משתמש ב CUBASE ו REASON ושאר ירקות... הקטע זה שהמעבד הזה הוא חייה... ואני לא יודע מה כדאי. תודה מראש. (ודרך אגב אין לי רק 2 הודעות בפורום.. הייתי פה פעם עם 500 הודעות אבל פירמטתי תמחשב ושכחתי את הסיסמא והחשבון חחח)

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום חברים, מחפש את עזרתכם בהגדרת מפרט למחשב בסביבות 6.5K ש"ח שישמש לעריכת וידאו (בעיקר1080p) בתוכנות Avid וגם AfterFX. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעריכת וידאו (בעיקר 1080p Full HD ) בתוכנות Avid וגם AfterFX. לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך, מקלדת, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Tal14,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים! Amd! תקציב:4,500 ש"ח בלי מסך,עכבר,מקלדת,מדפסת,סורק וכל אלה! רק המחשב עצמו!! (עדיף שיהיה מארז יפה וטוב!) כולל צורב DVD

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by zone glide,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש כנראה בקרוב וחשבתי אולי להרכיב את החומרה בתוך שולחן.. סטארט עושים את זה וזה לא זול.. סביב ה-2000 ש"ח על השולחן כולל העבודה.. זה כמובן גוזל מהתקציב של המחשב.. אני כנראה ארצה להקדיש סביב ה-6 או 6 וחצי... מה אתם חושבים? מחשב ב-4K טוב מספיק היום? כמובן שזה צריך לכלול קירור מים.. או שעדיף כבר להזמין הכל מחו"ל?

8. הייתי היום באייבורי רק כדאי לקבל הצעת מחיר.. באתי אם מחשב מוכן מראש -Gigabyte W566N והמוכר התחיל לדחוף לי את ה-msi כששמתי לב שהמפרט בערך דומה חוץ מהעובדה של msi יש מעבד 8100 (2.1ghz) לעומת t7250, הבדל קטן במהירות הזיכרון לטובת ( Gigabyte-800mhz msi-667mhz) והבדל קטן במשקל לטובת ה-msi ... שמתי לב שאנשים פה לא מחבבים את איבורי וזה משליח על המוצרים שלהם... השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון עם msi, מבחינת פיזור חום,סוללה,איכות המסך (בהירות, זווית צפיה) במיוחד עם הדגם הזה? ועד כמה המקלדת גרועה או שזה רק בדגמים מסויימים...? אני מבקש לא לתת ביקורת על איבורי כי את המצב שלהם אני מכיר......תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shedon,

מה דעתכם על: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2670&p=130

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by d1v,

קודם כך תודה רבה מראש לעוזרים השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ממש כבדים. לגביי OC,אין לי בעיה לעשות בתנאי שזה לא יפגע בתוחלת החיים של חלקי המחשב,אין לי שום מושג בזה... לגביי מסך אני גמעט בטוח שאקח את ה vp930..יספיק לי 19". לא חשוב לי המראה של המארז,העיקר שיהיה טוב ושקט כי אני ישן מטר ממנו. ראיתי שיצאו מעבדי AMD חדשים,שווה לשקול אותם? או פשוט לקחת Q6600? ודבר אחרון בקשר ל כ.מסך,יש לי כרגע point of view 6600 gt ורציתי לדעת אם להישאר איתו ולחכות חברטיסים החדשים שעומדים לצאת, אבל בגלל שהוא כ"כ חלש אז אם יש הצעה יותר נורמאלית תתקבל בברכה.שוב תודה רבה לכם !

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31. מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם המעבד כל כך חלש? כי הוא מגיע הרבה פעמים ל-100%. או שהאם המגבלה של האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח? אני פשוט רוצה לשפר את המהירות תגובה של המחשב, ואם מדובר בדיסק קשיח אולי משתלם לי להחליף. מדובר במחשב 13.3'', האם זהו דיסק קשיח סטדנרטי בגודל 2.5''? ואם אני אחליף לדיסק קשיח 7400RPM ארגיש בהבדל משמעותי? או שרק אם אעבור לדיסק של SSD? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by GiorTheLegend,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by alonq1,

מעוניין למכור את המערכת הבאה.כמה שווה ? מעבד i5-2500 ,ללא אחריות קרור מעבד -ארקטיק 11 לוח INTEL DH67BL חדש עם 3 שנות אחריות זכרון : 2 מודולים של קורסייר ,4GB כל אחד,סהכ 8 גיגה ראם ,1600MHZ הדגם הפשוט VALUE עם CL11 דיסק: 1TB ווסטרן GREEN ללא אחריות כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 DUAL-X WITH BOOST עם אחריות CDLOG לעוד שנתיים ספק כוח :טרמלטק TR2-550 ללא אחריות כנראה צורב DVD -כנראה LG מארז חדש Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black כולל 2 וונטות 120

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by brighi,

שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by orei,

היי שלום לכולם! ידידה שלי מתחילה ללמוד בקרוב ולכן היא רוצה לקנות מחשב נייד. מבחינת תקציב הוא 2000 כשיש אפשרות לקנות מאילת. השימושיים שלה יהיו בעיקר ללימודים זאת אומרת אופיס אינטרנט ושטויות כאלה לא תוכנות מסובכות ולא שטויות כאלה. בגלל שאני מכיר אותה מאוד חשוב לי שיהיה לה נוח אחרת היא תתבאס ממש מהמחשב. בגלל שחשוב לי מאוד שיהיה לה נוח זה משפיע על רוב הפרמטרים האחרים אם זה גודל מסך שהייתי מעדיף שיהיה 13" (למרות שאני מבין שזה לא ממש אפשרי), חשוב שהמחשב יהיה קל בכל זאת הוא יהיה על הגב שלה הרבה, חשוב שיהיה לו בטרייה כמה שיותר חזקה כדי שלא תצטרך להטעין אותו כל היום. חוץ מהדברים האלה כל שאר הדברים פחות קריטיים היא לא הולכת לטחון ולהעמיס על המחשב או משהו כזה. מבחינת אחריות גם כמו ש…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. בתחילה חשבתי על מערכת AMD אבל לאור נפילת מחירי הP4 נוצר מצב שבו AMD כרגע ממש לא כדאי לקנות. נראה לי שמערכת RDRAM תצא יקר מידי, אז כרגע אני חושב ללכת על DDR, וחיכיתי שיצאו בארץ לוחות לP4 שתומכים בDDR 333 והיום יצא לוח כזה, אז מה דעתכם על המפרט הבא: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1290 שח EPOX EP-4SDA5+ SIS 648 533MHZ 874 שח Gigabye ATi Radeon 9700 PRO 2300 שח Corsair CMX256A-2700C2 680 שח Enermax FS-710-B 350W 700 שח את הDVD, המסך, והHD אני כנראה מעביר מהמחשב הישן (לגבי הHD, האם יהיה שיפור משמעותי אם אקנה עוד HD זהה, ואעבוד בRAID במוד 0?) מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם! בניתי מפרט בסיסי בKSP - מטה - אבל אני לא בטוח עם זה עובד: ‏Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 980 ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 120 ‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 440 ‏‏G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24‎ 645 ‏MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1070 ‏Western Digital Caviar Red WD10EFRX 2TB Sata III 530 ‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 115 ‏Asus Xonar DX 7.1 Sound Card‎ 350 ‏Corsair RM650 650W Gold Active PFC 12cm Fan PSU 630 ‏Sharkoon MS140 Black Micro-ATX Case (No PSU)‎ 220 ‏Arctic F8 PWM CO 80mm‎ 40 ‏Antec Tru…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש כללי, ומידי פעם משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בדר"כ אני משחק במשחקי אינדי בלי יותר מידי גרפיקה או ב-Dwarf Fortress. בעתיד אני ארצה לשחק Fallout 4 אבל זה רק אחרי שאני אקנה כרטיס מסך בנפרד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (גודל המסך "19). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים