ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני כל הזמן משדרג את המחשב שלי, עוד משהו לשדרג? הנה המפרט, מה אתם אומרים? amd Athlon XP 1800 Gigabyte GA-7VTXE+ ATA133 Western Digital HD 40 GB 7200RPM, Western Digital HD 15 GB 5400RPM 256 DDR Creative Soundblaster Audigy Platinum 5.1 Creative Cambridge Soundworks DTT2200 Asus V8200 TI200 HP CD-RW 10x/4x/32x Toshiba DVD 12x/40x מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ חדש יחסית של דל דגם סטודיו, עם מעבד I3 וזכרון 3G. לאחרונה, בעת שאני משחק במשחק יחסית קל מבחינת דרישות מערכת (FOOTBALL MANAGER 2011), המחשב מתחמם לרמה כזאת שהוא פתאום נכבה מעצמו, באמצע המשחק. אין שום דבר שחוסם את המאווררים של המחשב, שכן אני עובד על שולחן. חשוב לציין, כי גם בעת הפעלת מספר תוכנות יחדיו, אפילו אם מדובר במספר חלונות של אינטרנט אקספלורר, המחשב מתחיל להרעיש. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה הפתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום בעיקרון.... יש לי כבר מחשב מצוין חדש אבל אני הולך לקנות עוד מחשב Amd לא מש מחשב אלא חלקים עיקריים מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE התקציב 1700 (דמי כיס) והאם אני יכול להשיג איזה שהוא מוצר יותר טוב מזה??? תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ב23 ליולי 2009 באו מחברת DHL לקחת את המחשב הנייד שלי לתיקון, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה הוא החל לעשות בעיות, להתקע, להתחמם, לעשות ריסט וכו'... חיכיתי לסוף הלימודים (או לפחות לתקופה שבה אני לא צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה כל יום, מסתבר שטוב שחיכיתי) אחרי חודש, הרבה טלפונים וכאבי ראש חזר אליי המחשב, לוח אם חדש כביכול.. הוצאתי אותו מהקופסה של DHL והוא לא נדלק לי... אם מקודם הבעיה הייתה שהוא נכבה מדי פעם ונתקע, הפעם הוא בכלל לא נדלק. (הוא היה במעבדה של HP בראשון לפי מה שהבנתי) יום אחרי זה שלחתי אותו שוב (הפעם HP החליטו לנסות את המעבדה השניה, בת"א), מאז ועד היום אני רודף אחרי HP וCPM ומחכה לתשובה, לפי האתר עדיין מחכים לחלק (מאז ה-26 לאוגוסט)... כתבתי תיעוד די מדו…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בטוח יעשה OC למחשב אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני צריך- כרטיס מסך לוח אם מעבד.. זכרונות מארז
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגיימינג... בלי מסך!! וגם לא צריך צורב, ואם אתם כן שמים, אז משו פשוט? יש לי משהו, ואני רוצה שתגידו מה אתם חושבים עליו... מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤888 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤575 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS[/url] זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2[/url] כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380[/url] צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 [url]htt…
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קונה אותו מאחד החנויות שבזאפ. המקלדות שבתמונה באנגלית. אם אני מזמינה מאחת החנויות שם(שהם בטח מהארץ)-המקלדות בעברית? וחוץ מזה, אשמח גם לשמוע ביקורת כללית-יתרונות וחסרונות... תדה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל פורום יקר, אני ממש מתנצל על כל הבילבול. אני מודה אכן לא ממש הייתי סגור על עצמי לגבי OC או לא. זה גרם לבלבול רב וסתם התעסוק יתרה שלי ובעיקר שלכם. אני החלטתי לפתוח דיון חדש לא במטרה של "להציף" את הפורום. פשוט לחסוך חוסר הבנה ובילבול מצד האנשים הנפלאים כאן שעוזרים. בין אם זה כאן על גבי הפורום ובין אם זה בהודעות פרטיות. להלן מספר נקודות שחשובות לי שאני רוצה לשמור עליהן, 1. קודם כל אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. אל תביאו לי מפרטים של RADEON חבל על המאמץ. 2. אני מעוניין שהחברת כרטיס מסך והלוח האם תהיה GIGABYTE - אני יודע שיש זולים ומשתלמים יותר כנראה שזה שריטה שלי אך בכל זאת. אני רוצה שהלוח אם והכרטיס מסך יהיו של GIGABYTE. אל תביאו לי של חברות אחרות. אחרת חבל על…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נדפק לי המחשב לגמריי ואני מחפש אחד חדש, ואודה על העזרה במפרט כי אני קלולס לגמריי... אז ככה... מחפש רק מחשב (כונן, בלי מסך). משהו הכי בסיסי ופשוט שיש לאינטרנט ולצפייה בסדרות שאני מוריד בטורנטים. עדיף גם עם אופציה לגיימינג כי אני מתכנן לחזור לשחק מדיי פעם פיפא או פרו, וזהו בערך. הוא הולך להתחבר למסך סמסונג דיי בסיסי B2030 (20 אינץ', 1600x900 מקסימלי) ולרמקולים ענתיקה מלפני איזה 15 שנים. מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור למצוא מפרט סביר. הסיבה שאני נוטש את הנוכחי היא שהוא באמת זקן, בטח כבר יש לו 10. לא יכול להריץ חלונות 7 ולאחרונה גם מאוד מקרטע עם האינטרנט, ונמאס לפרמט כל כמה חודשים. גג 2000 שקל. הולך בעיקר לצפות בו בסדרות ב-HD, וכנראה גם לשחק פיפא ופרו. לא מעבר. …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כתבתי לפני כמה ימים פוסט בנושא המחשב שאני מחפשת (בתקציר מחשב למורה וסטודנטית . שיצליח להתמודד עם מצגות כבדות זום ותוכנות ללמיד מרחוק זה המפרט אשמח לדעתכם "14 HP Laptop -cf3010nj מק"ט10030452 משקל1.47 ק"ג צבעכיסוי ובסיס בצבע לבן שלג, מסגרת למקלדת בצבע לבן שלג, הדפס מוברש אנכי. מותגHP סוג בלוטוסערכת Realtek RTL8821CE 802.11 b/g/n/ac (1*1) ו–4.2 Bluetooth מערכת הפעלהWindows 10 Home 64 ProcessorIntel Core i5–1035G1 (תדר בסיס של 1.0GHz–3.6GHz עם טכנולוגיית Intel Turbo Boost, מטמון של 4 6MB ו- L3 ליבות). נפח זיכרון8GB סוג זיכרוןDDR4–2666 SDRAM נפח דיסק קשיח256GB סוג דיסק קשיחPCle NVMe M.2 SS…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט שיחליף מחשב נוכחי [המחשב הנוכחי יהווה גיבוי, לכן צריך שההמחשב הנוכחי יתפקד בצורה טובה יותר מהקודם], זה המפרט של המחשב הנוכחי:. CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Motherboard Properties Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Memory 2048 MB זה נראה לי מה שרלוונטי. על כל פנים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- פוטושופ בעיקר, משחקים לעיתים רחוקות וגם לא כבדים במיוחד [כמו AC2], נורא חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה כשפוטושופ פתוח עם תוכנות נוספות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם שעברה בנו לי מפרט, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491620.0. הלכתי לחנות ליד ביתי (KSP), חשבתי שיש ברשותם את כל הדברים, אך לא כל הדברים שמופיעים במפרט יש ברשותם. אשמח לדעת, אם המפרט הזה אכן טוב כמו שהציעו לי באשכול הישן. כמו כן, ראיתי שיש בעיה בלוח אם שיציעו לי במפרט הנוכחי והקודם (באשכול הישן), המוכר בחנות אמר שלא יהיה לך בעיה, לא כל כך הבנתי את הסבר. בכל מקרה, אם יש בעיה בלוח הזה, איני מתכוון לשלם כסף, על מוצר שלא 100% טוב! צרפתי בקובץ את המפרט שבKSP יביאו לי. אני גר באזור הקריות, אם יש לכם חנות מומלצת יותר, אשמח לדעת תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו שמאוד חשוב לי לדעת כפי שידוע לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) מסכי LED של ניידים כשהם נהרסים הם לא במכה אחד מפסיקים לעבוד אלא לאט לאט מורידים ומתכהים עכשיו יש לי DV 5 1179 של HP אני על WIN XP לחצי FN + F8 שזה הגברת הבהירות של המסך וגם שהבירות היא על הכי גבוהה זה ניראה לי מוזר כי המסך לא בהיר כפי שצריך להיות יש לי את המחשב 3 חודשים אני לא יכול להגיד בוודאות אם חל שינוי לא שמתי לב למשהו שקרה במכה אחת יש לי כבר ניסיון עם מחשבי PAVILION ו אני בטוח שראיתי מחשבים עם בהירות גבוהה יותר ישנה אפשרות לדעת פרטים חודרים על המסך כמו עוצמת בהירות והכל או תוכנה שתאפשר לי לדעת מה מצבו של המסך שלי אני יודע שזה מסך מסוג Monitor Name Samsung 154AT07-301 Monitor Type 15.4" LCD (WXGA) Ga…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR. תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות. תודה רבה, אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חו…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה משרדית עם מסך ומדפסת כמובן כולל הכול(מקלדת ועכבר ורמקולים)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רזולציה 1200 1600 ,פלוס OC ,מפרט בצד. מה אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10154 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהר…
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-