עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה נייד קטן..(לצבא) (13 אינץ או פחות) שיהיה אפשר לשחק בו משחקים בערך ברמה של הירוס 5 ושיהיה לו רמקולים טובים וסוללה חזקה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל - תמורה טובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם התמורה משתלמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול עם solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

3. Started by yonash53,

היי, אני צריך המלצה לנייד בסביבות ה4 וחצי אלף. בעיקר בשביל מולטימדיה. זאת אומרת סרטים, מוזיקה ומשחקים גם אם אפשר. .והכי חשוב שהמחשב יהיה בנוי מחומרים איכותיים, ולא יתחמם מהר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים אינטרנט ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by eyaler,

מחפש מחשב עבור ידידה שלי שהיא מורה: "התקציב הוא 3000-4000 אני מעדיפה כמה שיותר קטן וקל, אבל לא בהיסטריה כדי שבכל זאת יהיה נוח לעבוד האם תיקחי אותו איתך כל יום לבית ספר? כן לגבי בית הספר בוא נגיד, לא כל יום, אבל הרבה. וגם לפגישות עבודה מחוץ לבית הספר." אם כן: - תקציב: 4000 ש"ח - שימושים: בעיקר גלישה ווורד - המשקל הוא קריטי (היא שונאת לסחוב דברים) - אין דרישה ליציאות מיוחדות\בלוטות' - יתכן מאד שהיא תרצה מודם סלולרי חשבתי ללכת על Dell Vostro 1320 T6570 אפשר למצוא אותו ב-4050 ש"ח בגרסה עם דיסק 120GB , בטריה 6 תאים, ללא מערכת הפעלה ועם 5 שנים אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל, ואילו אפשרויות נוספות יש לי? האם במחיר הזה, א…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by j,

שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by kuBBia,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. שלום רב אני מעוניין במחשב לצרכים סטודנטיאליים, פרטים בהמשך: * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 3 ק"ג ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות רצוי אף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש כבר קנוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Toshiba רק בגלל ניסיון העבר אז לא חובה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DorM,

* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום . אני זקוק למחשב נייד בסיסי שישמש 90% מהזמן לשידור סרטי HD לטלויזית LCD . צרכים : - חיבור HDMI . - מעבד מספיק חזק להריץ סרטי HD ללא גימגומים(בעזרת FFDSHOW) - אין חשיבות גדולה לזמן הסוללה ולמשקל שלו כי הוא יהיה נייח רוב הזמן. - אמינות , אחריות ושירות טובים . - מחיר !!!! עד 3000 ש"ח. מצאתי מספר הצעות מה עדיף ולמה ? 1) Toshiba Satellite L500-1EQ - ש"ח 2712 אחריות שנתיים (מעבדה בינלאומית). 2) Lenovo G550 2958-99G - ש"ח 2885 אחריות שנה של היבואן. 3) Lenovo G550 2958-RAG - ש"ח 2839 אחריות שנה של היבואן. 4) Compaq CQ61-410 VY443EA - ש"ח 2812 אחריות HP שנה 5)Acer Aspire 5738Z-432G25Mn - ש"ח 2715

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מתלבט בין 2 ניידים זהים עם כרטיס מסך שונה https://1pc.co.il/he/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div https://www.pc365.co.il/product/lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div-64gb/ אחד עם NVIDIA® RTX A500 4GB GDDR6 והשני עם AMD Radeon 780M המחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה על 3 מסכים גדולים (יתחבר לתחנת עגינה), בכל מסך יהיו 4 גרפים המתעדכנים בזמן אמת (TradingView) האם ארגיש פער בין הכרטיסים הנל?

15. אשמח לקבל הצעות רלוונטיות לרכישת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי תחת הגדרה של מחשב מולטימדיה - כמובן שכשאני מסתכל על מחשבי המקבוק פרו החדשים של אפל אני מתחיל להזיל ריר אבל חשבתי גם על מחשב מבוסס WIN8 שיכול להוות מתחרה ראוי למחשב של אפל שיעודו הוא למעצבים ברחבי העולם: חשבתי על ASUS/SAMSUNG שהם השמות הגדולים היום בשוק ניידי המולטימדיה - דגם אחד http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VJ/ דגם שני http://www.samsung.com/il/news/localnews/2013/ces2013-series-7-chronos חשובות לי תכונות כמו זכרון 8 גיגה, כרטיס גרפי חיצוני של NVIDIA/ATM , כניסות HDMI USB3 , מסך 15.6" אופציה לזכרון פלאש SSD גם כן רצויה אמנם היא לא חובה כמו כן חשוב לי כונן CD/CD-RW מה שלא קיים במחשבי המקבוק החדשים…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by roei88,

מחפש מחפש נייד לשימוש כללי (סרטים אינטרנט ובעיקר משחקים) עכשיו הבעיה שאני סדירניק אז אין לי הרבה כסף.. כרגע יש לי בסביבות ה5500 מה התקציב המינימלי שצריך להשקיע בשביל מחשב כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים (כמו COD4 ו-CNC3) בצורה חלקה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום המלצה למחשב נייד למשחקים משחקי NBA/ FIFA16 וכ"ו תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by danield51,

אני רוצה לקנות נייד לצבא..חשוב לי שהוא יוכל להריץ את משחקים ושיהיה לו זמן סוללה גבוה אני רוצה מסך בגודל של 13" (זה לצבא ו15 זה גדול) ושיהיה לו רמקולים סבירים וצורב DVD אפשר לקבל המלצות? אני רוצה לקנות כבר מחר..אחרי זה זה 21 יום בבסיס ושה' יעזור לנו

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Serene,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטי HD. * גודל המסך? רגיל? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD מומלץ, לא חובה. * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את העכבר של ה-lenovo? אבל לא ממש חשוב איזו חברה. הייתי רוצה מחשב עם I7 2630Qm, Geforce GT540m. 6GB RAM. 640Gb HDD יש חיה כזאת בתקציב עד 5K? תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by oren,

שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, אני מתכוון לקנות את המחשב כנראה מחר על הבוקר אז אשמח לתגובה מהירה ממי שיודע. אני מתלבט כרגע בין המחשב הבא של לנובו : http://ksp.co.il/?uin=18136 לבין המחשב הזה של אסוס : http://ksp.co.il/?uin=17341 טכנית, המפרט של הלנובו יותר מרשים גם בגלל ה-SSD וה8GBRAM אבל בעיקר בגלל הכרטיס מסך שלו, שלמיטב ידיעתי עוקף בסיבוב את הכרטיס של האסוס, הקטע שללנובו רק שנה אחריות לעומת 3 שנים באסוס, יש לו מסך 768X1366 ולא 1080P כמו באסוס, ובנוסף - מדובר בלנובו - חברה בעלת שם פחות טוב ואני מאמין שאיכות בנייה פחות טובה, ועוד משהו - לפי מספר אנשים שידברתי איתם - המחשבים של לנובו נוטים להתחמם. אני בגדול שואל פה אתכם, מה אתם הייתם מעדיפים לקחת, והאם גם אתם שמעתם על בעיות התחממות או בעיות כל…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by Gilgamesh,

* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש מחשב למשחקים. אני לא שחקן כבד כיום אני לא משחק בכלל אבל רוצה להתחיל צריך עזרה לבחור מחשב בין המפרטים הבאים: Alienware M11x R2 •Alienware M11x R2 Laptop •Processor: Intel Core i5-520UM (3M Cache, 1.866 GHz Max Turbo Frequency) •Genuine Windows 7 Home Premium •250 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) •1 GB NVIDIA GeForce GT 335 M המפרט הזה עולה 200$ יותר מהקודם Studio 17 - 1747 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 2nd Drive •8 GB Dual Channel…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Elite_Sniper,

אח שלי רוצה לקנות בתקופה הקרובה נייד שהוא ייקח אותו גם לבסיס וגם בבית ישמש כמחשב ראשי. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב(לסטאר קראפט 2, C&C3, RA3 וBF:BC2 וMW2), וזיכרון 4 גיגה. ועיצוב חיצוני לא "אפור" כלומר שייראה קצת סטייליסיסטי כזה(לא כמו הווסטרו 1320 שיש לי למשל) הארד דיסק לא קריטי, יש לו כונן חיצוני טרהבייט. משקל לא ממש קריטי, הוא סוחב את הנייד פעמיים בשבוע בהלוך חזור(ראשון בבוקר וחמישי). אם יש המלצה לנייד 17 טוב אז גם מתתקבל. הוא שם עין על ה3050 של HP. WINDOWS 7 64BIT בעברית חובה. חיבורים חובה HDMI 3 USB לפחות זהו אני חושב. תודה מראש.

25. Started by pitex,

שלום חברים, אני מחפש נייד למשחקים סרטים והשימושים הרגילים (אינטרנט אופיס וכאלה) התקציב : 3500-4500 ש"ח מה שראיתי עד כה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=11154 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 האם יש המלצות אחרות בתקציב שלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים