עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mcdf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by H3rzoG,

עד 1200 דולר - איזה נייד הייתם קונים מ www.amazon.com או מ www.bestbuy.com המטרה שיחזיק כמה שנים טובות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים אני יודע שזה שאלה קצת כללית. אבל מי שמבין ורוצה לעזור, יותר ממוזמן.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by meitalbs,

שלום, אני מעונינת ברכישה מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אבל אחרי חרישה של הרשת התאהבתי ב- מחשב נייד DELL STUDIO 1535 2.1GHz 15.4'' 320GB מפרטים: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8100 2.1GHz FSB: 800MHz L2 Cache: 3MB זיכרון DDR II 4GB 667MHz דיסק קשיח 320GB SATA / 5400 rpm כונן צורב תקליטורים/DVD‏ 8X עם טעינת חריץ (DVD+/-RW) מסך צג מבריק בעל מסך רחב בגודל 15.4 אינץ` WXGA TL (1280x800) כרטיס מסך Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 יציאות USB 2.0 X 4 HDMI מחבר וידאו VGA עם 15 פינים מחבר רשת משולב 10/100/1000 LAN‏ (RJ45) מחבר למתאם AC שקעי שמע (line-in אחד, line-out אחד, כניסת מיקרופון אחת) IEEE 1394 ExpressCard ‏54 מ"מ Consumer IR תקשורת …

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by ido-nava,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ואני חושב שעכשיו זה הזמן הנכון לרכוש את המחשב (יירכש בקרוב מאוד באילת). התקציב הוא עד כ 4600 ש"ח מאילת (כלומר, עד כ5400 "משאר הארץ" עם חריגה קלה, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שיותר. ראיתי שיש כבר כמה שרשורים שמאוד דומים למחשב שאני מחפש ולמרות זאת לא הצלחתי להחליט מהם על איזה מחשב ללכת. הדגשים המרכזיים שלי למחשב הם: 1. ביצועים ומהירות (בגלל זה חשוב לי SSD). 2. משקל נמוך. 3. מסך איכותי (רזולוציה גבוהה ו IPS). * מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט תוכנות פיתוח), ללא משחקים כלל. * גודל המסך: 13"-14" * רזולוציית המסך: FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין. * משקל רצוי: עד 1.6 ק"ג (אם יש דגם ששווה את תוספת המשקל, אז עד 1.9 ק"ג). * האם נדרש …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by arigo,

שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים

6. Started by yosikoch,

שלום לכולם, לאחר המתנה רבה ומכירת המחשב הנייד לפני מספר חודשים עקב מערכת הפעלה VISTA ואי רצון לאבד את אחריות היצרן,מכרתי את המחשב הנייד שלי. אני מתעניין בדגם בפציפי של חברת HP סדרת HP Compaq Presario דגם:CQ61-320EJ עם מערת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit להלן המפרט המלא: מעבד INTEL CORE 2 DOU T6600 מעבד 2.2GHZ מהירות 2MB זכרון מטמון זיכרון (MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB 3072 נפח DDR2 מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים YES DVD Multi Burner מסך Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת 802.11b/g WLAN Wirele…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  7. אני לוחץ על לחצן הבלוטות' וזה פשוט אומר לי no device מה אני אמור לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום פורום ניידים ראיתי במיקרה את הנייד הזה תוך כדי שיטוט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5608 אני מעוניין לדעת האם הוא מספיק חזק לעבודה עם תוכנות שירטוט כמו אוטוקאד או אינוונטור. כמו כן אני מעוניין בדעות לגבי נייד קטן כמו הדגם הזה עם מסך של 10 אינטש. ראיתי את הדגם הזה ב KSP אבל אין לא כונן אופטי. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9863 הגדול הוא עם מעבד כפול ליבה והקטן עם האטום החדש של אינטל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. שלום רב לכולם, אשמח לדעתכם האמיתית בנושא החשוב לי בימים אלו. לאחר שהנייד שלי שרכשתי לפני שנה HP D6000 PAV גסס..ונשלח למעבדה ( לאחר שיחזור אני מוכר אותו...) החלטתי ללכת על נייד אמין שישרת אותי לתקופה של כמה שנים הבאות. דרישות שלי היו: חזק בבנייה אמין מהיר בעבודה (הכלללל חוץ ממשחקים, כי לשחק יש לי XBOX360 או מחשב ראשי בבית..ובנינו מי כבר משחק בנייד...) קל משקל! חומרים איכותיים ארץ ייצור אמינה עד כמה שניתן מסך איכותי וברור שתהיה מצלמה (כדאי) נתונים חזקים שיהיה מהיר לא פחות ממחשב DESKTOP שלי בבית ותקציב 3500 - 4000 ש"ח הלכתי לחנות והיתה לי בחירה בין המחשבים הבאים: ‎LG ‎R405-A.C206E T2370 1.73GHz‎ ‎Gigabyte W468NDC20M‎ ‎Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004‎ אתם בטח יכולים לנחש לפי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by nimrodl,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by token_toker,

שלום, מחפש נייד שיוכל לעבוד חלק עם תוכנות כדוגמת אוטוקד, ולעבודה רצופה באופיס ואם אפשר כולל דוקינג סטיישן. לפחות 2 גיגה זכרון, מעבד לפחות 2.2GHZ וכרטיס מסך רציני מסך 15.4/17 אינטש המשקל איננו העיקר אך אם אפשר כמה שיותר קל. תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

15. שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. כפי שמתבקש מהכותרת. מעוניין לרכוש נייד חזק למשחקים - תקציב עד 3000 (עד 25% סטיה מהתקציב). תודה למסייעים

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by from_chaos,

שלום, אני מעוניין בנייד חזק למשחקים , כמו http://www.notebook.de/msi-gaming-serie-ge60-g-2353 [pre][/pre] עם כרטיס 660 וסוליד סטייט דרייב זה עולה בסביבות ה 5k בארץ מחשב דומה של אסוס עולה 7k בכל מקרה כשאני מרכיב מפרט דומה בקי אס פי (עם מסך מחשב-בנייד יש לך גם מסך ומקלדת) אז יוצא לי 7 אלף, ולי אמרו תמיד שמחשבים נייחים יותר זולים מניידים אז מחשב נייח יותר חזק מנייד בכל מקרה ?

20. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arikporat,

שלום לכולכם - מחפש לרכוש בארץ מחשב חזק בתקציב של +-6K לצורך פיתוח תוכנה בתנאי שטח (שטח עירוני - לא מדבריות או יערות) . בשגרה אני מריץ במקביל : VISUAL STUDIO + SQL SERVER + שרת WEB מקומי + 20 חלונות דפדפן פתוחים + OUTLOOK + PHOTOSHOP + EXCEL . מטרות המחשב: פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים. מסך: 15.6 מט רזולוציה: 19201080X דרישות מאמצעי קלט: מקלדת מוארת (רצוי מאד) numpad - nice2have משקל: עד 2.5 ק"ג זמן סוללה: 5 שעות וכל המרבה הרי זה משובח. כונן קשיח: SSD 256MB מינימום. אחריות: 3 שנים של יבואן\ספק אמין מ"ה: WIN8.1 או 7 העדפות לחברה: LENOVO\DELL\HP\TOSHIBA דרישות נוספות: לפחות 8GB RAM. מעבד חזק... בתודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מחפש מחשב חזק, רצוי עד 7 וחצי אלף שקל(אפשר לחרוג מעט) מיועד להרצה של 2-3 מערכות וירטואליות. חשוב מאוד, שיהיה חיבור סריאלי מובנה RS-232 מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT רצוי שיהיה של HP/DELL, אפשר גם לנובו.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים