עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YARONGT,

אוקי חברים גדל לי התקציב מפעם קודמת עכשיו השאלה שלי היא אם להביא מערכת מחשב מבוססת 2011-3 או 1150 2011-3: [h=1]MSI X99S SLI Plus[/h] [h=1]Intel Core i7 5820K[/h] [h=1]G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz[/h] או 1150: [h=1]Asus Maximus VII Ranger[/h] [h=1]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz[/h] [h=1]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition[/h] בבקשה מי שיכל לומר לי -בקצרה- אם זה שווה או שעדיף תושבת 1150 עם המפרט הראשון. תודה רבה

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by adkr,

שלום לכולם משהו סוף סוף יכול להסביר לי מזה מחשב נייד PAVILON במה הוא עדיף באיזה רמה הוא בהשוואה לCENTRINO? אם משהו יכול להסביר לי בהרחבה אני יודע לו מאוד תדה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. Started by omerboy,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב חדש לבית. המחשב יהיה לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט). ואולי מעט משחקים או סרטים (לא משהו שצריך לקחת בחשבון). אני אקנה את המחשב מאייבורי. המחשב סה"כ ישמש אותי לשנה המסך נכלל בתקציב! חשבתי ללכת על המערכת הזו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= מערכת די נחמדה עם השידרוגים הבאים (תקנו אותי אם אני טועה): - לשדרג מעבד ל E5200 - שדרוג כונן קשיח ל 320GB - להוסיף כרטיס מסך 9500GT (עוד לא החלטתי אם לקנות אותו מאייבורי או ממקום אחר) - מסך 19'' כנראה LG1953TR עכשיו 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הספק ל 450W (האמת שאני לא יודע איזה ספק מגיע עם המערכת, מעריך ש 300 או 350, לא?) 2. איזה לוח אם עדיף מבין השניים שהם מציעים? תודה. גיא

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by Idan123123,

היי חברים וחברות אשמח לעזרה לבניית המפרט המתאים לי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה גג עד 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סטרימינג זום ואחסון קבצים והקלטות וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, מקלדת, עכבר עדיף אלחוטיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10: 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה בלי אורות המסך צריך להיות מינימום 27 אינץ…

6. Started by ymds,

Dell vostro 1320. מישהו מכיר? יודע? יכול לספר מנסיון? בחיפוש של הפורום אין תוצאות. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה (4500 ש"ח - הורידו את המחיר :-)) או את ה-Dell vostro 1320 (עם שדרוגים של 7200 RPM ו-4GB ב-4200 ש"ח). שווה להוסיף את הכסף? מבחינת רזולוציה, מסך LED וזיכרון cache ל-HP יש יתרון מה גם שהוא מגיע עם מע' הפעלה, אבל האחריות היא לשנה בלבד.. הבנתי שגם הביצועים שלו יותר חזקים... השאלה עד כמה HP נחשבת לאמינה בתחומה, ואם לא עדיף את ה-Dell. הבעיה היא שאני לא מוצאת שום מידע באתרי סקירות, שזה גם מעט מחשיד... תודה ושבוע טוב! HP Pavilion dm3-1110ej http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=1010EJ&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Dell vostro 1320 http://www.nayadnay…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dpa,

שלום, רציתי לבקש המלצה למפרט למחשב גיימינג קל - בינוני עבור ילד בן 10 . צרכים : יוטיוב, גלישה , תוכנות משרדיות (אופיס וכו׳), הקלטה ועריכה בtik tok studio, גיימינג קל-בינוני) רובלוקס, ברולסטרס ושתהיה יכולת להריץ גם משחקים עם גרפיקה כבודה יותר כמו GTA , לא צריך בצורה הכי טובה, פשוט שיוכל להריץ סבבה. תקציב עד 4k ללא מסך וציוד הקפי. אם יש משהו ממש טוב שיתן יכולת גיימינג גבוהה , מוכן לעשות סטרצ׳ בעוד 500 ש״ח. אפשר לשים 2 מפרטים אופציונליים. תודה רבה לעוזרים!

8. שלום לכולם השאלון: 1. מה התקציב? 2.5K מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) צפיה בסרטים,עריכה גרפית סרטים ותלת מימד(Sketchup) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הלוח אם שיצויין בהמשך, מעבד אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב סולידי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? ? לא המחשב יחובר למסך 22(1050*1680). הקנייה תתבצע ב SKYPC המפרט שאני הרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. נגיד ויום אחד אני מחליט לעבור ל XP על מנת לשחק במשחקים ברמה גבוהה יותר נסיתי כבר ונוצר לי מסך כחול שלא מאפשר לי את ההתקנה בגלל שהוא לא מזהה את SATA הביוס שלי מאוד מצומצם במחשב אין אפשרות להפוך מ IDE ל SATA ולהפך אז איך אני מתקין דריוור עוד ליפני שהמערכת הפעלה עולה ? דגם מחשב HP PAVILION

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. לאחר החלפה שלו בהארדיסק אחר אני פשוט מתקין (ע"י boot) את הווינדוס ואמור לעבוד תקין ? אין משמעות לכונן E:\RECOVERY שהיה בהארדיסק הקודם שקיבלתי מDELL ? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by yedidya88,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ומה צריך לשדרג בו הוספתי גם את אפשרויות השדרוגים אז מי שיכול לרשום לי המלצות לשדרוגים אני מתכנן לבצע את השדרוגים הבאים: ספק כוח: ל600w, שדרוג לזיכרון: (Kingston/Ceon 4096MB (4GB DDR3 1333MHz, שדרוג לכרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB אשמח לדעת גם אם השדרוגים לא נחוצים או שצריך עוד כי לפעמים אם משדרגים משהו צריך לשדרג גם דברים אחרים זה המחשב לפני השדרוגים: אינטל Core i5 750 לוח אם Gigabyte צ'יפסט P55 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך GeForce 210 512MB (המחיר כולל השדרוגים שרשמתי הוא 3300 אשמח לדעת אם זה מחיר טוב) תודה רבה לכולם הנה המפרט באתר אייבורי (יותר נוח לקרוא מאשר פה) http://www…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by silky,

היי. אני כנראה קונה מחשב חדש ולכן רציתי לדעת להעריך מספר חלקי חומרה שיש לי עכשיו בשביל לדעת האם להעביר או למכור: 1- מארז Antec 900 עם קנפון אחד שבור במאורר העליון. (ואולי כבל מנותק לאחד המאווררים האחרים) 2- קירור למעבד Skythe Ninja . אני לא סגור על הדגם המדוייק. נקנה ב 2007~. 3- שני סטיקים של 1GB DDR1 400 קינגסטון 4- מעבד 4200 X2 בתושבת 939(!). 5- לבנה עיזים של הרדוף 500 גרם עם משחה טרמית MX5. רק בדקתי שאתם קוראים. 6- גריל ששולט על עוצמת המאווררים ומפיץ אור כחול. עד 4 מאווררים (מאיפה לעזאזל השגתי את זה).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש חנות טובה מאיזור ב"ש לקנייה של מחשב נייד. יש מצב לצב? אני לא רוצה חנויות כמו KSP או IVORY שמעתי רק רע משם. יש דעות? תודה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  14. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הנה מפרט שהרכבתי עם עזרה של כמה אנשים: מארז: Compucase CI-6613 300W לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18D מעבד: AMD Athlon XP 1700 - 0.13 micron + FAN זכרון: GeIL DDR 256MB 2700 - 333mhz כונן קשיח: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DDR, TV-Out,DVI,AGPx8 כרטיס קול: (ON BOARD) כ.רשת: (ON BOARD) מודם: Conexant 56K PCI Modem כונן תקליטורים: AOpen x 56 כונן דיסקטים: Panasonic 1.44 MB מקלדת: Genius KB-06X PS2 Heb/Eng עכבר: Logitech Wheel Mouse Optical OEM מסך: Samsung 753DFX חשבתי לקחת מארז אחר בגלל שלמארז הזה יש רק מאוורר אחד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amir69,

איך המחשבים האלה ‏Acer Aspire 5735Z 3190 או Acer Aspire 5730Z-324G32MN 2750 או 5630z(מה זאת אומר שהוא מגיע אםfree dos?ככה כתוב במערכת הפעלה) 2850 1.הם טובים בכלל? 2.אם כן החריגה בין הראשון לשני שווה? אם לא תנו המלצה למשחשב אם מפרט דומה לשל אלה מסך 15.4 2 ג'יגה wifi וכו' עד 3100 תודה

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  19. קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yarins5,

אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם.אני שם לב שחלקנו במצב רוח קרבי,ולמרות שגם אני חדש באתר,הרי שההתלבטות שלי אמיתית.אני מבקש הצעות למחשב(ללא ציוד היקפי)אשר יעודו אבטחה,משחקים,אינטרנט וסרטים(הרבה דרישות,האא).הוריי מתגוררים במושב בקו התפר,ומדי תקופה 'תורמים'' ציוד חקלאי לשכננו ממזרח.המחשב אמור להיות מחובר למספר מצלמות חיצוניות באמצעות כרטיס מיוחד(חיבורי bnc ).ההקלטה,באופן תמידי,או עפ"י תנועה(vmd )מתבצעת על הדיסק הקשיח.עפ"י מפרט יצרן הכרטיס,נדרש מחשב p-4 1.7g , זכרון 512 sdram ,ודיסק 80gb .כרטיס המסך,לפי היצרן,הוא 32mb . ע"מ להמנע מרכישת שני מחשבים,חשבתי ליצור יחידה אחת שתשמש את אחי הצעיר למשחקים,סרטים ואינטרנט ובמקביל יפעל המחשב למען בטחון המשק ולתפארת מדינת ישראל.המחשב אמור לפעול באופן תמידי ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 00Amir,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר מחשבים ניידים חדשים שנמכרים עם I7 , אבל למעשה הם 2 ליבות ו 4 נימים.. זה לא אמור להיות I5? לדוגמא I7-4510U

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by godza,

אהלן אני חייל משוחרר ויש לי תקציב של 3000 ש"ח בפורום הזה אנשים אתם תותחים ואני צריך את עזרתכם המחשב מיועד להורדת שירים באינטרנט שיעבוד ממש מהר והיעוד השני תוכנת יצירה של מוזיקה קיובייס כי אני מתחיל להיכנס לעולם הדיי גיי העדפה שלי היא מחשב במחיר ה2000 ש"ח הוא יתחבר לטלויזיה שלי LSD 32' ולמערכת רסיבר + 2 רמקולים רצפתיים גדולים אני צריך מארז שלם... 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה לו כרטיס קול איכותי ויציאת HDMI וכרטיס רשת אלחוטי וכמה שיותר יציאות USB אני מהדרום(שדרות) ואם אפשר מקום אמין לקנות (הבנתי שרשתות כמו אייבורי וKSP לא אמינות) ממנו לפי ולקנות חלקים בנפרד אני לא י…

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. שלום רב אשמח להמלצה למחשב נייד לשימושים שרשמתי תקציב עד 2500 +- מסך לפחות 15.6 משקל 2.5 +- לא מתחמם אחריות 3 שנים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי סרטי HD בעלות כ-1900 שקל מה דעתכם. ציוד הקיפי רק מקלדת אלחוטית. מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק HEC 7K09 250W ₪312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.