ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה עדיף? נייד הברידי בעל שני כוננים (1TB5400 + 255GB SSD) או נייד בעל כונן SSD בנפח 1TB? האם מדובר רק בשאלה של עלות כספית, או שלעיתים יש יתרונות לנייד הברידי על פני נייד בעל כונן SSD גדול? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת כמה הנייד שלי שווה, הוא נקנה לפני שנה, נשמר במצב מצויין יש לו עוד שנתיים אחריות. דגם lenovo idea pad 2 . כ.מ 840m מעבד i7 4510u מסך מגע 14 אינץ 1920X1080 FHD דיסק 1TB היברידי 8 GB SSD קניתי אותו ב 4090.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רק לקבל את הטוב ביותר עבור הכסף שאני משלם. תודה רבה, שבוע טוב, Aviko
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים. הדרישה העיקרית היא שהמחשב יעבוד בצורה חלקה עם linux (הדיסטרו שאני משתמש בו הוא Arch Linux). זה פחות קל עם מחשבים ניידים בגלל החומרה והדברים המולבשים עליה, אז חיפשתי במקומות המציעים התקנת linux במקום windows. לפני כן, הציפייה הכללית: * מטרות המחשב: בעיקר תכנות. אני לא משתמש ב-IDEs כבדים או במערכות גרפיות מתוחכמות, אז מעבד כמו i5 וכ- 6gb זיכרון יספיקו בהחלט. חוץ מזה, הדברים הרגילים - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אבל לא אריץ עליו משחקים גדולים. * גודל המסך: כ-15 אינץ' יהיה נהדר, אבל גם 13 יהיה בסדר. אם יש למסך IPS, מה טוב. * רזולוציית המסך: 1366x768 יתקבל, אך עדיף 1920x1080.* משקל רצוי: עד כ-3 ק"ג, אבל יש לי קצת סי…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד תודה...!
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריך נייד שיספיק לסטודנט במדעי המחשב. בעיקר תכנות, מקלדת נוחה אמין זמן סוללה ארוך. כנראה גישה לאינטרנט (מישהו יודע אם באוניברסיטת תא יש נקודות WIFI?) שיריץ XP חלק. ו שינגן מוזיקה כראוי. כרטיס מסך בכוחות של GF4 לא יזיק.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אחרי שסיפרתי לחבר שאני צריך לקנות לאשתי נייד לעבודה הוא ביקש עזרה במציאת נייד שיתאים לעיסוקו בתקליטנות (DJ) - די חובבני ולא אינטנסיבי מדי.. תקציב 2000-2500 .. ומיכוון שאני די בור בניידים ולא יודע בדיוק על מה להמליץ לו אשמח לקבל הצעות/המלצות. חשבתי על I3 כלשהו עם 4GB RAM ... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ זול עד 2500 ש"ח בשביל צרכים בסיסיים כמו: world, excel, יציאות audio טובות ו HDMI ראיתי HP - WT247EA, שנראה מבטיח ב 2690 ש"ח ב ksp תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
[ftp][/ftp] מחר אני יוצא לקנות נייד חדש משלי.. עכשיו הבעיה שאני לא מבין טוב בהן. אני רוצה נייד ל: 1- עבודה רגילה כגון קריאהץץכתיבהץץצפיה בשקופיות..צפיית סרטים..עבודת אינטרניט אלחוטי.. העברת מידע בבלוטות או אינפרא-אדום...אולי משחק או שתיים... אבל שלא יהיה עתיק.. צריך להיות חדיש ובנוי לחידושים קיצוניים... לוק חדש וסקסי.. ראיתי הרבה והתבלבלתי.. אם אפשר כמה רעיונןת לדגמים חברה ..יהיה מצויין..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתכננת רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח ללא חריגות . * מטרות המחשב - אינטרנט,אופיס * גודל המסך - לא עקרוני , יש העדפה ל- 15 אינטש ומעלה * משקל רצוי - לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, המחשב יהיה מחובר מרבית הזמן לשקע , אך בשביל להשאיר אוציות פתוחות זמן סוללה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא * בלוטות/WIFI - חובה, חיבור לרשת אלחוטית * גודל מינימלי של כונן קשיח - 150 גיגה ומעלה * צורב DVD - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - אמינה עם אחריות מקיפה וארוכה *מצלמה מובנית - חובה זהו תודה מראש לעוזרים ! נ.ב קונים בארץ
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רוצה נייד עם מערכת הפעלה של MAC מבקש המלצה והיכן ניתן להבין את המערכת על בוריה, תודה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חבר ביקש שאמצא לו מחשב חדש [האחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילו] שישמש אך-ורק לאינטרנט ואופיס. חיפשתי בזאפ, מצאתי רק מתצוגה או של חברת Infinity | שהוא לא רוצה להתעסק איתה... התוכלו למצוא משהו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן לכולם ראיתי היום את המחשב הבא : http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7702682&CubeId=474 ורציתי לקבל את דעתכם. אני לא מתכוון לשחק משחקים אלא שימוש ביתי לאינטרנט וסרטים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש (לא בשבילי..) שיחליף את ה-DELL LATITUDE. חשוב שהביצועים שלו יהיו סבירים ושלא יהיה כבד מדי, הוא הולך להיסחב כל יום ממקום למקום. אין חשיבות למשחקים. יש צורך בזמן סוללה טוב. תקציב: 7,000 ש"ח. אני יודע שזה דיי כללי, תנו לי בבקשה כל מיני אפשרויות מתאימות (בגדלים שונים וכו'), ואני אעביר את זה הלאה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש להחליף את הנייד לעסק 1. התקציב המירבי - 7000 ש"ח עדיף בלי חריגה 2. שימושי המחשב עבודה משרדית, הרבה אינטרנט, חישובים מתמטיים, קצת עריכה גרפית, תכני HD 3. אין צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב 4 אין רכיבים שנשארים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב - תמיד טוב שקט ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו - משקל סביר (פחות מ 2 קילו) 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ! 8. אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית (אפשר גם מחו"ל) 9. הרכישה מתוכננת בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים - תמיד טוב כמה שאפשר ! 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ …
-
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום לפני כמה שעות הלך לעולמו ( עוד פעם ) הנייד הקשיש שלי שבן קרוב ל-5 שנים. אמנם, כנראה, מדובר בסה"כ החלפת סוללה ( הוחלפו לו כבר כ-2 סוללות וכ-2 מטענים ), אך עדיין אני סטודנט ואין לי זמן כרגע להיות בלי נייד עד שתגיע סוללה חדשה מאי-ביי, או חשק להוציא כ-500 ש"ח על סוללה בארץ. לכן נראה לי כמו עיתוי טוב לקנות מחשב חדש ( למרות שרציתי להתאפק עד הקיץ ולהביא אחד חדש מארה"ב ). כרגע המחשב שנראה לי המחשב המתאים עבורי הוא ASUS G750 בתצורה הבסיסית שלו, שנמכר כרגע בKSP במבצע סוף שנה שלהם, במחיר של כ-5K בסניף אילת ( במידה ואמצא מישהו שיהיה שם בימים הקרובים ) או כ-6K בסניף הקרוב לבית ( חיפה ). כנראה שבמועד הרכישה אוסיף לו סטיק נוסף של 8 גיגה, ועם מחשבה בהמשך להוסיף לו דיסק…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום ובוקר טוב החלטתי בקניית נייד חדש .. הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים על הגדרות גבוהות cs 1.6 וכאלה אם אפשר לדחוף כרטיס מסך חזק ככל שניתן - שאפו.. אני מודע לתקציב הדל ולכן תתאפשר חריגה עם המלצה ... חשוב לי מסך איכותי ומחשב מהיר . ;] בכללי אני לא מבין בדגמים של ניידים אם התקציב ממש נמוך ביחס לדרישות אשמח להארה מצדכם ולפי זה אגדיל את התקציב..
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בעקרון מאוד מעניין אותי כל העניין עם האולטרהבוקים, ונראה לי יש כמה שנכנסים בתקציב. כרגע אחרי רצף של מספר מחשבים שעשו בעיות אני רוצה מחשב עם ביצויים סבירים שלא "יעצבן" ויתמוך בכל מה שצריך לתמוך (לדוגמה - מערכת הפעלה אחרת ממה שבא מהיצרן) סביר מאוד שאקח אותו לעבודה כל יום , אבל אני גם רוצה שזה יהיה המחשב הראשי בבית.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-