עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by legopart,

את רכיבי המחשב הנייח אני מכיר ולפטופ לא מזמן קניתי חדש LENOVO Y700 וגם לאמא יש אחד מאוד ישן. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי פירוק והרכבה שלו כי אני מבין ששמו בו רכיב על רכיב כמו במארזים של מחשבים מאוד ישנים (בהם כדי להגיע לספק היינו צריכים לפרק את הדיסקים הקשיחים והספק וכו...) רציתי לשאול קודם כל, האם קיים כזה דבר, מחשב נייד במארז אוניברסלי, זאת אומרת שקונים נגיד רק את הקופסא יחד עם המסך (נגיד 15") ראיתי שמוכרים בEBAY מלא לוחות אם של מחשבים ניידים, אז רציתי להתעניין אם מחשב נייד ניתן להרכיב בעצמיך. האם חיבורי המסך מתאימים לכל לוח אם. ומה הם חיבורי הלוח המיוחדים של המחשב נייד (לי אמנם אין במחשב) אבל ראיתי חיבורים שנקראים PCIMCIA וגם לדיסק הקשיח יש לפעמ…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אני מאמין שהתקציב ככה"נ גבוה יותר ממה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם חלונות רבים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 0 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, 10 8. האם …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by shirNoshe,

אם ארכוש מחשב נייד ( שמתי עיין על הטושיבה A210 19J) שמגיע עם ויסטה, יש מצב שאני בטוח מעביר ל-XP האם במקרה כזה אין לי יותר אחריות? ואם לא יודעים את מי שואלים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. Started by schumih,

ערב טוב חברים, בחיפושיי אחר נייד-טאבלט (נייד שמתפקד גםם כטאבלט), הגעתי להחלטה (נכון להרגע...) ללכת על ה-SAMSUNG ATIV PC. ידוע לי שיש 2 דגמים, האחד הרגיל והשני PRO. ההבדלים ביניהם - הפרו מגיע עם מעבד חדש יותר (i5 לעומת אטום), SSD 256GB לעומת 128 פלאש בדגם הזול יותר, וזיכרון 4 לעומת זיכרון 2. כמו כן, יש הבדלים בביצועי סוללה - מ-13 שעות בדגם הרגיל, ל-8 שעות סוללה בדגם הפרו. השאלה שלי היא כזאת - האם למשתמש ממוצע יש טעם לרכוש את הדגם היקר יותר, והאם הוא שווה את הויתור על חיי סוללה טובים יותר תמורת סכום כסף נמוך יותר? אדגיש כי תקציב הוא לא הבעיה. במידה ולמישהו יש רעיון לנייד-טאבלט דומה אך מומלץ יותר, אשמח לשמוע. תודה!

5. אבקש חוות דעת על המפרט הבא: מעבד Intel i5 3470 3.2Ghzs1155 6NB לוח אם P8H77-M LE ד1155 Asus כרטיס מסך Asus HD 7770 1GB GDDR5 ספק כח Antec basic 550W active PFC מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS מארז Thermaltake level 10 GTS

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by eli-89,

מה קורה אנשים?!? לפני שבוע קניתי מחשב נייד להלן המפרט: ‎Model Name‎ ‎N5010-7404AW7‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in High Definition (1366X768) WLED‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, (1GB Dedicated)‎ החלטתי לעשות לו בדיקת טמפרטורה הורדתי את התוכנה Everest והרצתי משחקים עם גרפיקה כבדה יחסית . הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך עלו מ-45 מעלות לממוצע של 68 מעלות. רציתי לדעת קודם כל האם זה בסדר ומה הטמפרטורה הרצויה למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by koko12345678,

היי, מישהו יודע את ההבדל בין מעבד P למעבד T של intel? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

11. Started by chen opr,

http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by N-O-F,

שלום, מה המארז הכי קטן עבור microATX ? הכי קטן שמצאתי: Sohoo S610W HTPC 500W גובה: 99 מ''מ רוחב: 295 מ''מ עומק: 365 מ''מ תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ltzik,

אני סטודנט להנדסת תוכנה בשנה שנייה. אני צריך מחשב נייד אולטראבוק עם זיכרון SSD. דרישות: 128 ג'יגה יספיקו, ברור שעדיף 256 אבל התקציב הוא רק 6K. מסך ברזלוציית FULL HD, רצוי IPS - כאן אין פשרות. כמה שיותר דק, כמה שיותר קל, רצוי חומרים איכותיים. סוללה לכמה שיותר זמן. מהיר בפעולות מערכת כמו דפדפן, כניסה לקבצים וכו'(אני מניח שה-SSD והמעבד יעשו את העבודה). דברים שאני מריץ: World of Warcraft(אני חושב שכל מחשב יעמוד בזה). וכל השאר זה תוכנות שקשורות ללימודים: Visual Studio Eclipse MICROSOFT SQL SERVER המחשב האולטימטיבי לדעתי, לצרכים שלי הוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הבעיה היא שהבנתי שהמעבד, למרות היותו HASWELL, נחשב חלש יחסית. מה אתם אומרים? המחשב ממש חדש ואם…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by amirw6,

היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by ShuBy,

כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. Started by fizban,

שלום לכולם! בשעה טובה בניתי לי לפטופ באתר של לנובו ארה״ב ובקרוב תתבצע ההזמנה. שנייה לפני שאני מזמין את המחשב הייתי שמח לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים: p8800 p8700 p8600 מכיוון שהמחשב עצמו גם ככה מגיע לכמעט 2000 דולר, תהיתי עד כמה ״שווה״ המעבד שבחרתי (p8800) ביחס לאחרים. כבר עברתי על גוגל לחפש השוואות אבל כל הציונים לא ממש מובנים לי.. תודה מראש לעונים! עריכה: אם אני כבר שואל, למישהו יש מושג האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר בשביל לקחת סוללת 9 תאים במקום ה 6? המחשב עצמו נועד לעבודה, תיכנות, הרצת VM וכדומה..

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by 123nadav,

שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. התקציב המקסימלי הוא - 1200 ש"ח (לא צריך להיות כולל הרכבה) . המחשב הוא לשימוש סלוני בעיקר - צפייה בסרטים והורדת קבצים (יעבוד שעות רבות ברצף) - חשוב שיהיה שקט . אין צורך בדיסק קשיח וכונן DVD , חשוב שיכלול חיבור HDMI !! המחשב ירכש ככל הנראה מ RSM בכפ"ס . מה דעתכם על המפרט הבא : (מה הייתה משפרים/מוסיפים) תודה .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית ב 4000 ש"ח. חשוב שהמסך יהיה לפחות סביר (wxga, 1280X800) בגדול אני מתלבט אם כדאי לקחת מעבד חדש יותר (core duo) עם חצי גיגה זיכרון, או להתפשר על המעבד (sempron/turion) ולקחת גיגה זיכרון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by eyal m,

אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. -תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hopla,

שלום ררב. אני מעוניינת במחשב נייד בתקציב של 1000$+.לשימושים הבאים הדרישות הם: 1)משחקים בינוניים 2)גלישה אלחוטית,מצלמה וכו. 4)עבודה משרדית 5)מקלדת נוחה ומסך מעל 14 אינץ 5)איכות שהרכבה ושירות במהלך חיפושי נתקלתי במחשבים הבאים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WgH8aF11UQK2QEzb או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JExNpew5BY4uwRKv או http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Display+%28diagonal%29&v1=15.0%26quot%3B+-+16.9%26quot%3B&series_name=dv6tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/15.0 או Dell Studio xps – 1340 מה הכי מומלץ,ועם יש הצעות יותר טובות תודה רבה…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by gidi53,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.