ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. אני מבקש מכם שתבנו לי מפרט בסך 4000 ש"ח כולל ציוד הקפי שזה: צורב מקלדת מסך עכבר המחשב ישמש לעבודה ביתית-משרדית בלי המרות למינייהם ועומסים נכון לעכשיו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני NOצריך את כל הציוד ההקפי ;D pc for games like BF2 and all th new games like maybe ut 2007
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש מצב שדל אינספירון 1525 עם מעבד T7250 יעלה כ 2700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב. אבקש המלצות בנוגע למפרט מחשב עד 2000 ש"ח. המחשב לא ישמש בתור מכונת משחקים מפלצתית, לא יבוצע עליו OC, בגדול הוא ישמש לתיכנות, גלישה, עיבוד תמונה. המפרט צריך לכלול רק מארז, מעבד, לוח אם, כונן קשיח וזיכרון. כיום אני משתמש בAMD 700 384 מ"ב זיכרון 133 20 ג"ב 7200 של IBM TNTRiva 2 64 MB. נא לציין האם ידועה בעיה בהעברת כרטיס המסך ללוח האם החדש (מתחים וכאלה). תודה רבה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום! * מטרות המחשב?תכנות: Visual Studio, עיצוב פנים AutoCAD, SketchUp * גודל המסך? 15.4 ומעלה * משקל רצוי? עד 2.5 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP * עדיפות למערכת הפעלה מובנית אני מתעניין במחשב הבא: HP Pavilion 15-AB006NJ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15978 האם לדעתכם הוא מתאים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? או אפילו מוגזם מידיי (12GB RAM)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
היי, אני מרכיב לעצמי מפרט, כעקרון הוא מיועד למשחקים, עבודה רגילה, סרטים,, encoding וכו'. הבסיס יהיה בעקרון: Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition NVIDIA Socket AM2 ATX Motherboard XFX GeForce 7600 GT XXX / 256MB GDDR3 / SLI / PCI Express / Dual DVI / HDTV Ultra / X-Finity / 600-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SATA-Ready / SLI Ready / Black מעבר לזה, יש לי קושי למצוא את המעבד והזכרון האופטימאלים עבורו. אופטימלי - אני מתכוון ליחס תמורה למחיר הכי טוב ואולי קצת מעבר. למשל 2GB Kingston DDRII 8500 (1066mhz 5-5-5-5-15)z עולה בסביבות 600 דולר! אבל הביצועים שלו לא טובים משמעותית מהאחרים כדי להצדיק את ההבדל במחיר. לכן אני מבקש עזרה בבחירת הזכרון האופטימלי, כמו גם מעבד תואם שינצל את …
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל אינטרנט שיהיה לי בבסיס,(אם זה אפשרי בכלל כי אין אינטרנט בבסיס). סרטים, קצט משחקים. שהמסך לא יהיה גדול מדי כי אני צריך אותו לשמירות. תקציב לא ידוע כי באמת אין לי מושג במחשבים ניידים. תודה מראש לעוזרים! אם שכחתי לרשום משו מצטער..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד שיהיה קליל מפני שאני נע הרבה ממקום למקום ו 3 קילו קצת כבד לדעתי (כמו 2 בקבוקי מים של ליטר וחצי) רציתי להתיעץ מה כדאי לקחת בתקציב של 3 וחצי. שמתי עין על ה Dell T5470 1.8GHz 1GB 160GB 14.1 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=3 רציתי לשמועה אליו חוות דעת. הביצועים חשובים לי אבל הוא מספק אותי בהחלט רק חבל שהסוללה רק 4 תאים ואהבתי שהוא שוקל רק 2 קילו ושהאחריות 3 שנים. חשבתי גם ללכת על הנטבוקים אבל 10" פשוט קטן מידי ואני לא רוצה להרוס את העיינים כי אני משתמש במחשב המון. אשמח לשמועה חוות דעת והצעות נוספות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: acer aspire 5745 לפני כמה ימים המצלמה שמותקנת במחשב הנייד פתאום לא עובדת והמחשב לא מזהה את המצלמה שבתוכו. מה אפשר לעשות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=144&CatCode=1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode= איזה מפרט עדיף - המחשב מיועד לעריכת גרפיקה(freehand,photoshop). איזה תוספות כדאי להוסיף? אין לי מושג במחשבים אבל המוכר באייבורי טוען שמדובר במחשבים ממש מהירים שניתן לערוך עליהם תמונות בלי בעיות. ddr2, ליבה כפולה, ... - אין לי מושג מה זה אומר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לעבודה של Office קצת משחקים ועבודה גראפית המפרט שהרכבתי הוא מעבד Athlon 3600 DUAL CORE BOX תושבת AM2 לוח אם GA-M55S-S3 זיכרון 512Mb KINGSTON Original כונן קשיח Western Digital 160Gb כ.מסך ATI RADEON X1600PRO 256 mb DDR2 צורב LG H10AK x16 Bulk BLACK מארז ג'נרי כלשהו הצעות ושיפורים ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לשדרג את הדסקטופ שיש לי בבית. אני מחפש משהו יחסית בסיסי, אבל שיהיה מהיר יחסית ומתקדם מבחינת חומרה. אין דרישה מיוחדת ל SSD, אני יכול לעבוד עם מהירות של 7200 בכונן הקשיח (כנפח של 500-1000 ג'יגה), אבל כן זיכרון מורחב (לפחות 8 גי'גה) כשדי שהמחשב לא יתקע, מעבד מתקדם, ספק כוח איכותי ומארז נוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח... אפשר לחרוג ב 200-300 ש"ח בשביל מפרט משמעותית משתלם יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - יישומי אופיס, אינטרנט -מהי הרז…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לבית. שימושים: אינטרנט, OFFICE, SKYPE. כלומר מחשב פשוט. אני רוצה להתבסס על אינטל ולוח אם שמובנה בו הכרטיס מסך, האודיו והזיכרון. מה האפשרויות המומלצות? (לא צריך מסך, רק מעבד, לוח אם, דיסק, מקשים, מארז וספק). תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכם אשמח לעזרתכם למפרט האופטימלי לעיסוק אינטנסיבי בשיווק שותפים באינטרנט. זה אומר בניית אתרי wordpress, קצת גרפיקה וקצת עריכת וידיאו (קצת, כי עבודה מקצועית ממש תישלח למיקור חוץ). צריך שהמחשב יריץ המון דפי אינטרנט בו זמנית, תקשורת זריזה מול שרתים וכדומה (אני יודע שהחיבור חשוב, אבל זה רלוונטי גם למחשב). אני מעוניין לעבוד מול שני מסכים, אחד מהם צריך להיות מעולה לעיניים כי אני רגיש. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני הייתי רוצה להוציא עד 2500, יש אפשרות לחרוג בעוד 500 אם ממש כדאי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר רמקולים ושני מסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן עוזר למישהי לבחור מחשב אבל לא יודע עד כמה התוכנות שאמרה לי באמת כבדות (אם יש עדיפות למשהו חשוב שלא כתבתי) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, לא חייב לנצל הכל אם לא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק את התוכנות אילוסטריטור rhino (שיש בתוכו v-ray) טרידי מקס (שיש בתוכו גם v-ray) פוטושופ סקאצ׳פ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חשוב,לפחות 16 ראם, לא מכיר את התוכנות, אם צריך יותר אז 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב זול להורים. המטרה היא בעיקר עבודה משרדית ואולי מעט משחקים פשוטים. אני רוצה מערכת זולה יחסית שתתחרה בהצעות שהם רואים באיבורי, אבל עם רכיבים סבירים. ערבתי קצת את ההצעות מהמפרטים באתר, ורציתי לבקש חוות דעת לפני שאני עושה הזמנה. מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ¤375 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1184 לוח אם ASUS M2A-VM ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח (אני רוצה שטח אכסון גדול יחסית) Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤246 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.i…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ביקשתי אתמול שירכיבו לי מחשב לטובת עסק שהעיקר של המחשב הוא תוכנה רשימת לקוחות תוכנה לא כבדה בכלל אני רוצה מחשב זול ושיהיה הכי טוב שאפשר בסביבות 2000 שח עדיפות ל512 ראם 80 גיגה צורב רגיל {לא dvd} שיהיה מארז טוב +ספק ואם אפשר גם את שם החנות שאני יכול לקנות אותו תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-