עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KNIGHTmare,

מה אתם חושבים על הנייד הזה? http://starcomp.co.il/product_info.php?cPath=1_97&products_id=2657 מפרט מטורף יחסית למחיר... אבל קצת מפחיד :\ בעיקרון מבחינת מעבד אני מוכן לרדת עד ה7300, זיכרון כמובן 2GB ו 8600GT די חשובה לי הניידות והמשקל אז אני מעדיף מסכי 15" (אבל אני פתוח גם להצעות של 17") דבר נורא חשוב בנוסף הוא זמן הפעולה של הסוללה (מאחר והנייד ישמש אותי באוניברסיטה) בעיקרון אני מתלבט בין המחשב המטורף הזה של INFINITY אבל קצת מפחיד אותי מבחינת אחריות לבין DELL 1520 (האם אפשר להשיג בארץ סוללת 9CELL של הדגם הזה?) ובין הACER 5920G תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתג מחיר של 3,000 ש"ח. ישמש בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לאמא שלי היקרה שאין לה כל כך ניסיון על מחשב ולכן צריך להיות ידידותי ונוח. זמן סוללה לא ממש משמעותי המחשב לרוב יהיה בבית ובקרבת חשמל. WIFI חובה! ומסך 15 אינץ' לא יותר לא פחות עדיפות למחשב לבן / מעוצב תודה לעונים שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. בוקר טוב לכולם ;D דרוש נייד לאינטרנט וטקסט בעיקר, במחיר שרשום בכותרת. קונה מהארץ, רצוי מחנות פיזית. יש חיה כזאת? שיגיע עם XP או 7, סוללה לא משנה כי אני רוב הזמן ליד שקע, רצוי הרבה זיכרון בשביל שלא יקרטע... זהו בינתיים, אני אחשוב אחר כך על עוד דברים שאני צריך. תודה

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 T2350 1.86Ghz C2D 533Mhz FSB 2mb Cache 1GB DDR2 15.4inch GMA950 80GB 5400RPM DVDRW Svideo/SPDIF/Firewire/Card Reader/WiFi/Bluetooth/Built-in Webcam 2.55Kg 2Y Warranty NO OS 3740 ש"ח למרות שכמובן אנחנו לא מתים על הרשת הזו, עדיין בתור היבואנים הרישמיים של MSI הם יכולים לספק אחלה סחורה - נראה לי שבשביל המחיר מקבלים מחשב לא רע בכלל. מישהו מכיר, שמע, ראה את הדגם הזה? גם ביקורות יהיה נחמד למצוא, מבחינת ביצועים, איכות המסך, חיי בטריה, התחממות, רעש. ביצועי תלת מימד אינם עקרוניים. בינתיים ביקורת אחת טוענת לחיי בטריה נמוכים, והתחממות באיזור שמתחת למקלדת עליו נחות הידיים. אבל בביקורת שניה אומרים שהחיי בטריה בס…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by rollita,

מחפש המלצה למחשב נייד לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט. משמע עבודה משרדית בסיסית. המחיר - שמתי לב שרוב הניידים עולים לפחות 4 אלף. אני מעוניין במחשב זול ככל האפשר, אפילו 3 אלף, אבל ברור לי שיתכן ואאלץ להתפשר במחיר. אשמח לכל עצה כי נושא הניידים לא שופע עצות כמו השולחניים

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  7. * תקציב? - 3500 עם אפשרות חריגה קטנה אם השדרוג ממש מצדיק את התוספת במחיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים (בחיבור למסך חיצוני FHD), עריכת תמונות ב-Lightroom, עבודה מזדמנת ב-Autodesk Inventor (הרכבות לא מסובכות של פחות מ-1000 חלקים, תדירות שימוש של כפעם בשבועיים), משחקים מזדמנים (לרוב שנה-שנתיים אחורה אם לא יותר). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - "15.6, אין חשיבות למבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך הע…

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by assos,

אני מחפש מחשב נייד ב-3000 שקל לעבודה בפוטושופ ואופיס עם אינטרנט אני לא מבין אם תוכלו לעזור תבורכו תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by omri44,

אני מחפש נייד אמין עם אחריות טובה ושיהיה בעיקר לצפייה בסרטים ולמשחקים המחיר המקסימלי שאני מוכן הוא 3K

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, כאמור, מחפש נייד בתקציב של 4000 ש"ח (גמיש) לצרכי לימודים, עבודה משרדית ומעט משחקים (מהסוג שכרטיסי המסך הבסיסיים שמוסיפים לניידים שאינם ייעודים לגיימינג יריצו בכיף) יש ים של אפשרויות בחוץ עם מעבד i5-8250U, כונן SSD 256GB וכ. מסך nVIDIA MX150... הייתי רגיל בעבר 'להיסחב' עם נייד 14 של סוני ששקל מעל 2 ק"ג, כך שמשקל לא מפריע לי יותר מדי, עם זאת: 1. דרוש מסך טוב. כן, IPS, כמובן. אבל גם כזה שלא מציג צבעים דהויים ולא ברורים. נגיד, לא כמו דגמי Thinkpad מסוימים שמשום מה יש להם מסכים חרא. 2. מעדיף 15, כי הם כבר בגודל מה שאני מכיר כ14. אבל גם מסך 14 זה בסדר גמור, 13 זה כבר קטן מדי. 3. מקלדת מעל הממוצע. אני עובד בעשור האחרון עם…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ghtm,

היי אני צריך המלצה נייד לשימושים פשוטים - אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא קריטי זמן סוללה ואפילו עדיף כמה שיותר גדול כי הוא יהיה לשימוש ביתי בעיקר. יש לי גג 4000 שקלים להוציא על הנושא אבל אם יש אלטרנטיבות טובות בפחות כמובן שזה בונוס. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shemesh,

מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ksn1981,

שלום לכולם, לאחרונה התרחקתי מעניין הניידים.. אשמח שתעזרו לי להרגיש יותר בעניינים תודה. מחשב נייד לבחורה, שבעתיד הקרוב הולכת ללמוד עיצוב גרפי: דרישותיה - בנוסף לשימושים "רגילים", שיתמודד עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'.. - כיוון ה- 15.6 אינטץ'. - זמן סוללה "טוב", ואחריות "טובה". - עד 5000 ש"ח. - העדפה לצבע לבן, בעיצוב "יוקרתי". מעבד י i7QM (עם 4 ליבות, 6MB, 45W) י i7M (עם 2 ליבות בתדר גבוה, 4MB, 35W) י i5M (עם 2 ליבות, 3MB, 35W) מה יתאים יותר לבצועים גבוהים (שימוש רגיל או עריכה גרפית) מול זמן סוללה? זיכרון 8GB היא לא דרישה מוגזמת.. לא? כרטיס מסך האם אין מנוס מללכת על כרטיס גרפי נפרד (בנוסף למובנה HD3000)? האם לפחות מובטח שיעבוד במקביל למובנה? או שלפי הדר…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by yochze,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד בסביבות ה-5000 ש"ח. המחשב מיועד לפוטושופ (לא משהו מיוחד מדי), מסמכים, אינטרנט, סרטים וכד' מסך 14.1" עדיף.. אם אפשר להמליץ גם על מחשבי PC וגם על MAC לגבי המק, למרות שככל הנראה תהיה חריגה מהתקציב, אשמח לשמוע ביקורות על המערכת ולמה היא עדיפה? או ההפך..

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by bareyal,

שלום, המחשב משמש לעבודה, מקום העבודה קונה אותו והם מעדיפים לקנות LENOVO. (אם יש DELL באותו מחיר ומפרט עדיף אז אולי...) XP PRO - חובה. 1 GB זכרון פנימי. משקל לא רלוונטי. תחנת עגינה, כחלק מהסכום הכולל. יציאת DVI בתחנת עגינה - חובה. כרטיס מסך סביר, ולא איזה 950 מובנה. דיסק קשיח 5400 ומעלה, מינימום 60GB. אה.. וכמובן CORE 2 DUE, לא משנה המהירות. צורב, לא מעניין. תודה...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. אני יודע שניידים למשחקים זה דבר חדש בתחום, אבל אני משער שבכזה סכום אפשר למצוא משהו...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by habarbash,

בס"ד אוקיי חברה אני מחפש מחשב נייד במחיר הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ואני רותה לקנות אותו מכאן , כי אני הולך להיות כאן שנה פלוס . לא חשובה לי הניידות כמו הביצועים , שיהיה ה C2D , ועם 1.5G של זכרון . האם הכ. מסך של של אינטל ה GMA950 יוכל להריץ את VISTA עם ה AHERO טוב ?? אם כן אז אני מעדיף אותו כי אני לא הולך לשחק עם המחשב. שנה טובה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 1500-1600 שקל *מטרות המחשב? מחשב לאינטרנט, פייסבוק, מסנ'גר, אופיס וכו', קריטי מאוד, אני חייב שהמחשב יוכל להריץ סרטים באיכות HD לטלוויזיה אליה הוא יהיה מחובר בלי בעיות. המחשב יפעל 24/7 [אני לא נוהג לכבות מחשבים], ככה שזה יהיה קריטי שהוא יהיה מספיק חזק להריץ את הסרטים בלי תקיעות. גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיו…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד ב2.5K מקסימום 3K. המחשב יהיה כמחשב נוסף ונייד , חשוב שיהיה לו תקן N כי יעבור הרבה מידע דרכו דרך הרשת הביתית. האם יש אופצייה לקנות נייד בלי סוללה ? פשוט עדיף לחסוך את הכסף וכבר להביא סוללה 8-9 תאים , לא? האם זה כ"כ בולט ומכוער? HDMI זה בשביל לחבר ל LCD מידי פעם ולראות סרטים בHD. וכמובן שאר הדרישות הרגילות מינימום 2GB פנימי וכו'... תודה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alarik99,

אשמח לקבל עצה ולמצוא את המחט בתוך ערימת השחת ועודף המידע שקיים היום. מחפש מחשב נייד שישמש כנייח עבור כל אחת משתי בנותי בתחילת התיכון שלהם. בבקשה להביא בחשבון שאני קונה שני מחשבים זהים (עד כדי צבע..). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2.5K כולל מערכת ההפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית וסרטי HD (מישהו אמר KODI ?) הבנות לא גיימריות.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מטרות המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה,סרטים (HD) * גודל המסך?17 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?עדיפות לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הציעו לי בפורום אחר את הנייד הזה http://1pc.co.il/aceraspire5742zgp6100320gbddr33gb156win7premium-p-11664.html מישהו מכיר אותו ויודע איך הוא? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים