עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. זה לא בשבילי, זה בשביל חבר שלי. הוא מתעקש לקנות מאייבורי... (הוא לא משחק משחקים "רציניים" הוא משחק דברים כמו heroes 5 וכו') זה המפרט שהציעו לו משם: http://www.ivory.co.il/printproduct.asp?productid=270 זה יוצא סך הכל: 2890 ש"ח כולל מע"מ. ללא מסך וללא דיסק קשיח. אני רק צריך עצות לגבי שינויים במפרט. אבל לא מפרט חדש. תודה מראש. (גם לעוזרים וגם לאלו שלא) =]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שייצא ב3-4 שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by יוגב1,

אשמח לשמע תגובות על הנושא אני עומד לקנות מחשב בסביבות ה6000 שקל וצריך עזרה מחפש משהו למשחקים (לא רוצה HP).

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by Duishidk,

אהלן, אז אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ובגלל שאני לא מבין גדול אשמח למעט עזרה מכם, תודה רבה לעוזרים. אז ככה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500ש"ח+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין שעד שאני קונה מחשב מגיע לי לנצל את הכסף כמו שצריך ועד הסוף, אז תתפרעו בכיף. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, ובכללי שיחזיק בצורה חלקה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ משחקים עכשווים בצורה חלקה עד כמה שאפשר מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שיכלול הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אני רוצא לשדרג את המחשב ולהחליף בו לוח אם מעבד וכרטיס מסך אבל אחר כך הבנתי שכניראה אני יצתרך להחליף זיכרון שיש לי שתיים של 512 כיוון שלא בטוח שייתמכו במעבד (קונרו)samsuong pc 3200 512 ddr אני יצתרך להחליף ספק יש 500W של BOXTER P-4 500WATX12V 77520+4 PINS כי אני הולך להסים שם כרטיס מסך ב2000+ ומארז של ESPERO לא יודע תדגם

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  8. בניתי מפרט לחבר סביב התקציב של 3500 4000 שקל (כאמור ללא ציוד היקפי וללא צורב) הבקשה שלו הייתה לתמיכה ב-DDR3 וקשיח של לפחות 500GB. במפרט שלמטה התלבטתי עם ללכת על Q6600 או ה-E8400 ובכ. מסך ההתלבטות שלי היא בין ה-9600 ל-3870 של ATI כמו כן בחרתי בלוח-אם של ג'יגבייט התומך גם ב-DDR3 אולי יש מומלצים יותר?? הנה המפרט שהגעתי אליו, זקוק לעצתכם... תודה, ריפר. עריכה: הכיוון שלי כרגע ללכת על Q6600 וכרטיס 8800GT שיניתי גם את הזכרונות לתזמונים טובים יותר 4-4-4-12 כך שהמפרט נראה כרגע כך: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. קראתי כרגע את הביקורת על ה 8500GT והסיכום שם (לפחות לפי הבנתי) שממש לא כדאי. האם שווה לקנות אותו ? או את ה 8600 ? או שלהישאר בסדרת ה 7000 בהנחנה שמחשקי DX10 הם לא בראש מעיניי ? ועוד שאלה לידע כללי: יש הבדל בין החברות שמיצרות את הכרטיסים של NVIDA? אסוס הרבה יותר יקרים מכל מיני חברות עלומות שם (מבחנתי) כמו EVGA, POWERCOLOR וכו'. האם יש הבדל משמעותי בניהן? או ללכת על הכי זולה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. כרגע אני צריך מחשב לצורכי עבודה , אבל בעתיד (הלא רחוק) יהיה לי Geforce 8800 , אז אני מחפש לקנות מחשב שיוכל לתת לי מענה הולם לכרטיס מסך הזה שיהיה לי בעתיד. מעבד אני מעדיף INTEL CORE 2 DUO . ולגבי לוח אם אני לא מבין למה טווח המחירים כל כך גדול , האם עם לוח אם ב300 ש"ח אני לא אוכל להנות מהכרטיס מסך ומהמעבד כפול הליבה בצורה המלאה ? אם אפשר גם להוריד בכמה שיותר דברים אבל שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (למשל בזכרונות) , ואיזה זיכרון כדאי לקחת כדי לנצל את המשחקים העתידיים ב DX10 ? (האם DDR2 667 יהיה טוב ? ) כמו כן אני לא צריך מסך וכונני דיסקים. תודה מראש , תומר

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by k6_3m,

שלום חברים. רציתי להודות לכל מי שעזר/המליץ/ייעץ ותרם בדרך כלשהי לבניית המפרט של המחשב שלי. המון תודה וישר כח.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by israel1970,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תוכנות איור ומשחקים כמו קול אוף דיוטי החדש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך בגודל 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. Started by token_toker,

שלום, מחשב נייד לצרכי לימודים (אופיס וכדומה), גלישה וסרטי HD. מסך 13.3".,ח אני סטודנט לכן העניין הכספי משמעותי ביותר, הסכום המרבי אשר אוכל להוציא הינו עד 3500 ש"ח אם יש בפחות מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by The Burglar,

אני צריך מחשב ממש טוב שאפשר לעשות עליו עריכה לוידיאו בלי מסך רק החומרה המקלדת העכבר והרמקולים ובכלל מחשב ממש טוב במחירים בין 3000 ל - 4500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. אני מעונין לקנות מחשב עם אופציה לשידרוג בעוד שנה לקונרו. זאת אומרת לוח אם עם תמיכה. המחשב יהיה לשימוש כללי של משפחתי כולל גלישה הורדות משחקים וכו'. התקציב למחשב כולל מסך דק 17" הוא 3500. אני מעביר ממחשב אחר את הדיסק והזכרונות. דיסק 80 SATAII זכרון ddr2 667 Mhz. זהו המפרט שהעליתי בחכתי עד עתה : מעבד Intel D 820 - 767 לוח אם - Gigabyte GA-81945GZME-RH - 443 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX76G256D-RH-OEM GF 7600GS - 685 מארז - Cumpucase HEC CI-6A19 - 231 ספק - HEC 350W - 218 מקלדת + עכבר - 107 רמקולים - בסיסיים - 62 מסך - Samsung 731BF (2ms) - 1400 סה"כ - 3913. האם המפרט מאוזן ? מה לגבי לוח האם - האם הוא מומלץ ? איפה ניתן אולי קצת לקצץ כדי להכנס לתקציב ?

16. Started by p_q,

השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  17. Started by DarkRise,

אוקי אז ככה מישהו יכול למצוא לי מחשב נייד טוב שיכול להריץ משחקים כגון World of warcraft וlineage ומספר משחקי mmorpg באזור ה2000~3000 שקל? אני צריך שיהיה לו כרטיס מסך טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. Started by kobiperez,

שלום אני מעוניין לחבר את המסך 32 FullHD למחשב שוכב (HTPC). השימושים העיקריים יהיו משחקים,סרטים גלישה באינטרנט וקצת עריכת סרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקם,סרטים וקצת עריכת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני משחק הכל מהכל * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. השאלה למעלה אני גם מעוניין בנייד שיהיה לו מסך כמה שיותר טוב לעינים למטרות של קריאה תודה לממליצים למינהם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. ככה,אחרי אינספור של שיגועים מצד אמא שחופרת כל היום על מחשב נייד,החלטתי לקנות לה אחד כזה ליומהולדת. היא לא משחק במשחקים,היא לא משתמשת בתוכנות כבדות,היא לא מריצה ישומים אוכלי משאבים..אלא השימוש יהיה רק לצורכי אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה אמין,שיעשה את העבודה באינטרנט מהירה וחלקה(נתקלתי במחשב אחד שגם את זה לא עשה טוב),ושהבטרייה תחזיק קצת יותר מהזמן הממוצע. חשבתי על זה,מה אתם אומרים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=8031[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 14:32:21 מישהו? :-\אני מתכנן לקנות מחר..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by Matankzr23,

מה אתה אומרים? המחיר שווה? מה לשפר? intel core 2 duo conroe e6300 gigabyte ga-945-s3 kingston 1024mb ddr2 (512X2) sapphire ati radeon X1950pro 256mb dviX2 אין VIVO LG H10AK X16 d.l w/d sata2 250GB js 7200RPM 8mb cach enermax loberty 400W מארז עוד לא יודע אבל המחיר קבוע כל זה ב4800 מה לשפר? מה לא? שווה בכלל?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. Started by lp3x,

http://www.ivory.co.il/product.asp?p...=4118&CatCode= אני ישלם עוד ויוסיף עוד שתי ג'יגה ראם אבל תחשיבו בלי זה כי גם השני בלי או 2670 שח core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח איזה מחשב עדיף? נ.ב אל תתיחסו למכירים תגידו רק מה עדיף לי וזהו... וברא…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. משתמש בעיקר בIDE's כמו ויסואל סטודיו אכליפס וכדומה.. כמו כן משחקים לפעמים במשחקים כמו assassin creed באיכויות גבוהות. אין צורך ברמקולים מסך עכבר ומקלדת. המחשב צריך להיות שקט 8 בסולם של 10. אין צורך במערכת הפעלה. תכננתי לקנות מKSP אבל כל המלצה תתקבל. חשוב לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by dwarriork,

מחפש לפטופ כמצוין מעלה, ראיתי את ה Acer aspire e15 אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ.. יש משהו בסגנון במחיר דומה שתומך בלינוקס?(ubonto) חשיבות גבוהה לכונן ssd

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש כשרת ביתי בין היתר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בקבצים גדולים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ב 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)-- 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.