עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RoNeN86,

שלום,אני צריך מחשב חזק למשחקים במחיר 4600 שקל, חשוב שהוא יכלול כרטיס GEFORCE FX ו מעבד של חברה תובה. תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by teddy85,

אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה יש אני צריך גם מסך

3. Started by izhakba,

שלום, אני יודע שאפשר להתחבר מנייד למסך חיצוני ע"י שימוש בחיבור VGA, האם ניתן להפוך את התהליך? כלומר יש לי מחשב נייח ללא מסך, ומחשב נייד. אפשר לחבר את הVGA מהנייח לנייד? תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שרטוט, עיבוד פוטו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). AUTOCAD, לפרנסה. יומיומי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך, מערכת הפעלה שעובדת ברשת עם XP. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by Kuduro,

אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by NatanZ,

שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. הנה מפרט שבניתי מ TMS חנות שאני מעדיף אותה אלא אם יש לכם משהו אחר מומלץ יותר זהו המפרט הכי חסכוני שיכולתי לבחור בו אז ככה כמה דברים שהם חייבים להופיע -I52300 i5 2500 מעבד 4 ליבות חובה 4 גיגה זיכרון HDMI+ DVI הארד דיסק מינימום 500 GB לוח H שיכול לנצל את ליבת הגרפיקה של המעבד בקשר לספק מצידי שיהיה הכי ג'נרי שיש כי אין כוונה להוסיף כרטיס גרפי בנפרד(אולי בעוד חצי שנה-שנה) וגם אם כן 400 וואט זה מעל ומעבר האם הGPU המובנה יוכל להריץ FIFA ב 1650-1080? לפחות בהגדרות ביניניות חיפשתי גם מארז יפה לסלון שוכב או קוביה במחיר הכי זול אבל רובם באים עם ספקי 300 וואט מעט מאוד מאווררים ולא מאפשרים להתקין כרטיס גרפי יעודי בעתיד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה וה…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by webber44,

שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מחשב נייד של לנובו X61 הטאבלט. הסוללה הפסיקה להטען, חקרתי קצת ובדקתי... בכל מקרה, הלכה לו הסוללה. נורת הLED של הסוללה מהבהבת בצבע כתום, קראתי קצת וכנראה היא הלכה לעולמה. אני מנתק את המחשב מהחשמל והוא נכבה מיד. בכל מקרה הסוללה הזאת הייתה מספיקה לי לשעה בערך... לא מספיק... אני רוצה לקנות לו סוללה חדשה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=8334&salenum=#topnews מה אתם אומרים? חנות אמינה? מחיר נורמאלי? האם אני אצטרך לקנות ספק כוח (חיבור לחשמל) חדש בכדי להטעין את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by adirgali,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪352 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A כמות: 1 - מחיר: ₪296 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪219 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪282 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail - מחיר מיוחד בקניית מחשב בלבד. היו בשימוש שבוע בלבד - אחריות…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. בקשת מפרט | גיימינג כבד - סכום 4900 ( יש לי זיכוי בחנות ואני חייב לנצל עד מחר אז זה טיפה דחוף.) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 4900 זה הסכום הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לא ניתן 2. מה שימושי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש כבד מאוד במשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו : Saints Row 3 + BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 19 אינצ אבל יש LCD 32 בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צ…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מחפש נייד בתקציב של 3K לשימושי אופיס וגלישה. הפרמטרים הרלוונטרים הם גדול מסך 14 אינץ, צורב DVD ואמינות. כל שאר הפרמטרים לא חשובים לצרכי. תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…

20. בעדיפות למחשב עם ווינדוס 7 בעברית. צרכי אינטרנט בלבד. שאלה קטנה.. אם אני קונה מחשב עם "freedos" כאילו שאין מעכרת הפעלה, דיסק רגיל של ווינדוס 7 מספיק? או שזה גירסא מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. Started by nirkatan2,

מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימיינג. העלויות צריכות להיות עד 800 ש"ח בכרטיס המסך חייבות להיות 2 יציאות DVI והוא צריך להתאים לגודל המארז (מן הסתם) מצורף מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - E5200 Intel pentium dual core לוח אם - asus p5kpl-cm כונן קשיח - Seagate st3320613as 3.5" 320GB sata2 16 MB זיכרון - g.skill ddr2 2048MB 800mhz cl 5-5-5-15 nt כרטיס גרפי - connect 3d ati radeon hd4850 512 mb ddr3 pcie מארז - hec 6k31 ספק כח - seasonic ss-400et 400W קרור מעבד - coolermaster hyper tx2 תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by crazyshit,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. קישור למחשב + קניה : http://www.ebay.com/itm/New-Asus-17-3-G74SX-BBK7-DV7t-i7-2630QM-Webcam-Laptop-/250887304001?pt=Laptops_Nov05&hash=item3a6a0c7341 אני קונה את המחשב הזה מאיביי ב1200 דולר ... שזה יוצא משהו כמו 4200 שקל עכשיו השאלה שלי : 1)זה בטוח לקנות משם? 2)כשזה יגיע כבר משם עד אליי כמה כסף עוד אני אצטרך להוסיף חוץ מה4200 שקניתי מהם... (מעמ' משלוחים וכל זה) 3)אני יקבל על זה אחריות בארץ מהיבואנית הרשמית של אסוס בארץ ronlight ?? ואם כן כמה זמן [= תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.