ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם במחשב שברצוני לרכוש :AMD 64 3000 זכרונות 512X2 ומארז ברשותי כרטיס טלוויזיה וכוננים דרושים תודה נעם
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי התקציב שלי הוא 3K באילת באפשרות חריגה קטנה מסך 15.6 חייב 16GB RAM חשוב לי גם העיצוב שלו מכיון שזה המחשב שאני הולך לעבוד איתו בשלוש שנים הקרובות אני עובד בתור איש שיווק ולפעמים יש לי 20-30 חלונות פתוחים,, חשוב שהכל ירוץ מהר בלי תקיעות מעבר לזה אני לא גיימר, אבל כן מטייל בארץ ובעולם וחשוב לי זמני סוללה, למרות שברוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל כמו כן חשוב לי שהמסך יהיה טוב, לפעמים אני יהיה בחוץ במקומות עם שמש וצריך לראות טוב. תודה ראיתי ש-2 אלו נכנסים בתקציב שלי Asus VivoBook 15 X512FL לגבי האסוס, מה שמפחיד אותי כאן שהמסך הוא לא IPS אלה (16:9) LED-backlit FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC with wide 178° viewing angles, 250nit…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים. אני כבר שבוע תוהה לגבי שניהם. ושניהם עומדים כמעט באותם יכולות. ואני רוצה להביא אותם מארהב. רציתי לדעת מה אתם חושבים. שניהם גרסת IVY bridge , ומסך 13 inch. אגב חשוב לציין שאני סטודנט ומשתמש חדש במק. במידה ואני ייקח אותו. ואני לא ממהר עדיין שניהם עומדים בטווח מחירים של בין 1500 דולר ל1150 דולר כרגע. ואם אני קונה יש לכם המלצות לאתרים זולים ואמינים בארהב? תודה רבה, הביקורת שלכם חשובה לי.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למחשב נייד שלי. רמת השקט פחות חשובה , אלא יעילות הקירור יותר נחוצה לי. ראיתי כמה דגמים שנראים לי מתאימים כמו: CoolerMaster NotePal X2 Notebook Cooler או Thermaltake Massive23 LX LapTop Cooler אך אני לא יודע איזה יותר טוב. אשמח לעצות!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, לא רוצה OC ולא רוצה SLI, אין לי כח וחשק להתעסק עם זה.. לא מתכנן לשדרג בעתיד, אני מחליף מחשב כל שנתיים-שלוש, יש לי וינדוס לא צריך לרכוש, יש לי ציוד הקפי ויש מסך 23 אינצ' 1920 1080, מעדיף לא לנצל את כל התקציב, עברתי על מפרטים מומלצים ונראה לי שאני דיי סגור על המפרט, חוץ מדיסק קשיח, חשבתי על מעבד I5-2500K, לוח מבוסס על P67 - אולי Asus P8P67M זיכרון 2x4gb ddr3 1600 כי זה לא כלכך יקר.. כרטיס מסך כנראה GTX570 ספק כח, מארז, מאוורר - סטנדרטיים, ראיתי כבר הרבה המלצות פה אני פשוט אבחר, לדעתי מה שנשאר זה דיסק קשיח, ואני דיי רוצה SSD, עבור מערכת הפעלה.. אז רציתי לדעת מה זה ה6GB שראיתי שיש בלוח, ויש גם דיסקים SSD שהם 3GB ויש 6GB אז צריך 6GB כדי שהלוח ינוצ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בהמשך לת'רד שפתחתי באמצע השבוע - אני מתכוון לקנות נייד בארה"ב ביום שני הקרוב... זה הנייד הראשון שלי ולכן אני מאוד מתלבט ולא סגור על כלום. כרגע יש 2 דגמים שמשכו את צומת ליבי במיוחד - של ASUS http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8761217&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1202650467562#productdetail של HP - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1204332257046#productdetail אני נורא מתלבט מה לקנות, 200$ בשבילי זה הרבה כסף... מצד שני אולי ההבדלים שווים את ההשקעה...מצד שלישי הסוללה של הHP מעולה וזו גירסא מצויינת של פאוויליון שלא מצאתי ארץ...מצד ר…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחפש מחשב קל שיש לו ssd אם יש דבר כזה שילוב עם הארדיסק יחסית גדול זה מצויין מסך שיהיה anti glare. ו14 " אשמח ללינק לקניה ישירה. תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אלו הדרישות: 4 ג'יגה זיכרןו Intel Core 2 Dou עד 2 קילו מסך לא מבריק בגודל 13.3 זמן סוללה מכובד תקציב - עד 6500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, לפני 4 שנים השתמשתי בפורום הזה בשביל לבנות מחשב גיימינג נייח. החלטה מעולה - הייעוץ בפורום היה מעולה. מרוצה מאד מהמחשב. לאחרונה, המחשב מתקשה בהרצת משחקים חדשים למדי (Dishonored 2, Overwatch) בתנאי גרפיקה טובים מאד - מעולים. הבעיה שאין לי מושג ירוק מה כדאי לשדרג וכמה... לצורך העניין נניח מסגרת תקציב של כ-2,000 ש"ח. אני מעדיף לשדרג מרכיב יחיד ולא לבנות מחשב חדש דה-פקטו. המפרט של המחשב: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מקווה שלא…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האמת שאני רשום פה מ 2007 וידוע לי על הרמה הגבוהה פה.. אבל לא יצא לי אף פעם לשאול אותכם שאלה ! אז הנה תמיד יש פעם ראשונה חשוב לציין שאני בא מרקע טכני והמטרה של המחשב הנייד הזה היא בעיקר לראות סרטים בטלוויזיה , רצוי אחד שיודע לנגן FullHD בקלות חשוב לי לציין שהמחירים פה הם לא פרסומת, ממש לא בא לי לשווק אף אחד מהמוצרים. הדגש במקרה הזה הוא על מחיר ודילים, באיזור ה 1300שח 1. ASUS X551MA-RCLN03 15.6-Inch Laptop מוחדש Intel Celeron N2815 1.86GHz 4GB System Memory (DDR3) 500GB 5400RPM with Windows 8 Operation System 1.0MP Webcam and Full-size Chiclet keyboard UMA Intel HD Graphics קישור למפרט: http://www.amazon.com/ASUS-X551MA-RCLN03-15-6-Inch-Laptop-Bl…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב וחשבתי ללכת על הלנובו (זה שפירסמתי בכותרת) של מכר שלי. הוא מוכן למכור לי ב-4100 ש"ח. אני עוסק רק בעריכה בפרימייר, חוץ מזה אני לא עושה שום דבר נוסף. האם זה נשמע סביר?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: קניתי חלקים למחשב חדש....יאי! כרגע אני עם מחשב אינטל z270 ,מעבד i7 7700k , זיכרון 32 gb וכרטיס מסך 1080gtx . (הם בני חמש עוד חודש) אני משחק על מסך 2k 144 hrz , ומחובר למחשב עוד מסך 4K שאני משתמש בו לעבודה וכד' בדרך אליי יש כרטיס מסך rtx 3080ti , ולוח אם Gigabyte Z590 AORUS PRO AX . השאלה שלי היא האם לבנות סביב החלקים החדשים מערכת , או להשתמש במערכת הנוכחית עם כרטיס המסך החדש? (ולמכור את הלוח אם ביד 2). צדדי הספק הם: אין לי כל כך כח להתעסק עם יד 2 , וגם המערכת כבר בת 5- עוד כמה זמן היא תחזיק? מצד שני אולי התועלת בקניה לא שווה מספיק בשלב זה. במידה ולבנות מערכת רציתי להשמיש את שני המחשבים , (כדי לתת אחד לבן משפחה)-…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-