עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים יקרים, אני שואל בשביל חבר. מקווה שזה בסדר מבחינתכם. שימושי המחשב : מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט שירים סרטים הדפסות (אופיס) ופחות למשחקים אבל עדיף שתהיה אופציה כי לפעמים גם זה מתחשק.. אבל שוב..לא דברים כבדים במיוחד. תקציב :4500 ש"ח. הרי תיאור ההתלבטות שלו, מקווה שתוכלו לעזור: הייתי בכמה חנויות היום..ואייבורי היו עם המחיר הכי אטרקטיבי מבחינתי המחיר שאני מוכן להשקיע ומתאים לי הוא בערך 4500 וכמה שפחות לחרוג מזה. הראו לי שם 2 דגמים. אחד של HP dv-5 1130 שהוא עולה שם כ-4500 ש"ח שיש בו מפרט מרשים למדי ועיצוב ממש קורץ Intel® Core 2 Duo processor T5800 2.0GHz 3072MB(3x1024 667MHZ 250GB NVIDIA® GeForce 9200M GS Vista Home Premuim (Eng/Heb) ויש בו עוד כמה דברים שאת…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. אוקי , אז אחרי המון זמן (6שנים) אני יכולה לפנק את עצמי במחשב דנדש... מרפרופים בפורום תצוגה הבנתי שהמסך EIZO FlexScan S1931SH מעולה בכל הפרמטרים ולכן עליו אני מוכנה להתפשר מה שנותן לנו תקציב עד 5 אלף (אם זה מצדיק עוד כמה מאות שקלים אז נזרום...) , סה"כ חשוב לי שהמחשב יתן לי מענה טוב בכל הפרמטרים גם בשנים הבאות ולכן חשוב לי לקחת חלקים איכותיים של חברות איכותיות. הן לישומי גרפיקה(פוטושופ וכו) ואולי גם עריכה (שכרגע איני עוסקת בו אבל אי אפשר לדעת.) הן למשחקים (איני גימרית כבדה אבל אולי אני אהפוך לכזאת...) והן להפעלת הרבה תוכנות+ גלישה באינטרנט בו זמנית ושהמחשב ירוץ... לגבי הארד דיסק מנימום 250 גיגה מהיר ואמין ולגבי זכרון מנימום גיגה (אולי 2 ?) של חברה טובה, כונן צורב די…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by oDot,

שלום. אני חושב כבר הרבה זמן על קניית מחשב. כרגע יש לי AMD Athlon XP 2600+, הGeforce 4 MX המעפן, אונבורד.. 512 מגה זיכרון. אני לא יודע אם שווה לקנות מחשב חדש, כי אני לא מתכוון לקנות אינטל, אני לא אוהב אותם, וAMD הולכים להוציא את הK8L. מצד שני, שום משחק לא עובד במחשב הזה, בגלל הכ. מסך, ויש בעיה עם ריבוי פעולות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה.

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Albetron,

אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by ben060,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP שלחתי אותו לתמיכה הטכנית של HP הם הביאו לי הצעת מחיר של 2000 של לתיקון הבעיה הייתה שאני מחבר את המחשב אז החשמל מפסיק לעבוד והסוללה נכנסת לפעולה. הם אמרו שהבעיה היאא במגעים הם אמרו שהמגע נוגע בלוח וזה מה שמקצר ולכן הוא נכבה והסוללה נכנסת לעבודה. האם שווה לי תמורת 2000 שח לתקן את המחשב? אין עליו כבר אחריות בגלל זה זה עולה כסף.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. היי חבר'ה.. לא יודע אם זוכרים אותי עוד פה..עברו שנים מאז שנכנסתי לאתר, בכל אופן הייתי משתמש מאוד פעיל בזמנו (מדבר על לפני 5-6 שנים). בכל מקרה, אני קונה מחשב חדש..מחנות של חבר, השאלה שלי היא האם זה משתלם לעומת המחיר? כמובן מבחינת מחיר=תמורה אודה לכם מאוד מאוד אם תכתבו כמה שיותר דעות.. מטרת המחשב המרכזית = גלישה באינטרנט\מסנג'ר\שמיעת מוזיקה + משחקים מתי שיוצא. צריך שהמחשב לא ייתקע בMSN וכאלה כי הנוכחי שלי כבר מאוס עליי עם הקטע הזה להלן המפרט: מעבד:Intel core 2 duo E7300 לוח אם:ASUS P5K SE כרטיס מסך: Sparkle GeForce 9400 GT 512MB PCIE דיסק קשיח:ללא (ישלי בבית כבר 160..אז חסכתי) כרטיס קול:8 מובנה עם HIGE DEFITNITION צורב: ללא (ישלי כבר אחד בבית) מארז: סטוק ללא חב…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  8. יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by Yoel1541,

מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by roma4k,

היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by adis,

שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by שימי71,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by marmark,

שלוםל כולם התחדשתי במחשב נייד חדש, יש לי שאלה האם הקליטה של כרטיס הרשת האלחוטית המובנה בתוך המחשב חזק יותר מכרטיס אלחוטי חיצוני בחיבור USB.? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המחשב הנייד מיועד לעבודה משרדית, כעיקרון לקורס DevOps וכחלק מזה להרים VM של אובונטו כנראה רק עבודה ב-Terminal לא משהו כבד. אני מעוניין במחשב 13.3" קל משקל עד 1KG. מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 13IAP7 Zenbook S 13 OLED UX5304VA מה כדאי לי?

21. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני משתגע פה ומתנדנד בין פנטיום לאי אם די אני יתן לך שתי מארזים ותגידו לי מה עדיף כבר יש לי ספיר רדון 9600 אקס טי אינטל- פנטיום 4c ht 2800 P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan 2 כפול 256 של a data וסתם איזה מארז בינוני לעומת אי אם די אי אם די 2800 טרייל Thermaltake Volcano Silent Bost שתי סטיקים של 256 של a data Compucase super Midi Tower CI 6A19 תודה לכל מי שעוזר

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. הי חבר'ה, אני מתלבט בין שלושה מחשבים שעלותם זהה(4800). על ה-HP יש שנתיים אחריות בינואומית ועל ה-LG יש שנה אחריות בינלואמית ושנה מקומית ועל ה-Dell יש שנה אחת אחריות מקומית. אני קונה את המחשב היום על כן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת את חוות דעתכם. והם: 1. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819755.html 2. http://www.odafimcenter.co.il/Pages/Product.aspx?Product=2032 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR510K.AP18E אין עליכם ותודה מראש, ישי

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  25. אני מתלבט בין ACER ASPIRE 5920g http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1205 לבין dell Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm האם הבבדל במחירים מצדיק לקחת את ה ACER ? איזה יותר טוב?? מבחינת מהירות הספק סוללה וכו.. ומה ההבדל בין דיסק קשיח 200GB 5400 rpm לבין 120GB 7200 rpm אני יודע שזה קשור למהירות השאלה אם זה משהו מורגש ומה עדיף לקחת?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים