ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא מאמין שבעקבות הדרישות יהיה מה לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סדרות, גלישה מוזיקה, רגיל לחלוטין. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני עוד לא יודע אם עדיף לי 19" או 22", זה משחק תפקיד. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל מה שיש, כולל החדשים ביותר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי לעשות: מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤452 1 כרטיסי מסך Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤630 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤703 1 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤165 1 לוחות אם DFI Infinity NF-M2 DINFNFM2G ¤259 1 Total Price : ¤2817 מה דעתכם? בעיקר חוו דעה על לוח האם. בתודה ובברכה, SPC
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גג 4250 ש"ח. ללא אביזרים נלווים - רק מעבד, לוח אם, כ. מסך, זכרון, דיסק קשיח. אם יש אפשרות לתיאום עם PSU 230W, בשמחה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, במדור "המפרטים המומלצים" למשחקים עד 5,000 K ללא ציוד יש את המפרט הנ"ל מיום : 11/1/2007 1. האם יש מקום לשיפור (בכל זאת עברו 4 חודשים....) ויסטות וכאלה... 2.לגבי הכרטיס מסך - ממממ... אני איש של NVIDIA בגדול... אין אלטרנטיבה במסגרת התקציב ? מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty 525 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 דיסק ק…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: ABIT IP35-E ¤453 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9500GT 512MB DDR2 : GV-N95TOC-512H - OVERCLOCK - RATAIL ¤403 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤189 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤297 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 מחיר סופי: ¤2578 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il טוב כמובן שאת ה- 9500GT אני לא לוקח זה פשוט המחיר של ה- HD4670 הוא פשוט עדיין לא נמצא בהרכבה.... אני לא גי…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן לכולם, שוב פעם אני פותח ת'רד, הפעם מסודר כמו שצריך אחרי שקילבתי כמה הצעות. אז ככה, אני משרת בצבא, לכן אני צריך מפרט לא מטורף במיוחד, אבל שיהיה מודרני ותמורה טובה לכסף. קודם כל, הגעתי לתקציב סופי של 4300, עד עכשיו לא הייתי סגור על תקציב, אבל זה התקציב. עכשיו למספר שאלות: 1) מוכר במרדנית אמר לי שאני צריך לוח עם צ'יפסט 965 בשביל לנצל את הקונרו, לא זוכר בדיוק מה הוא אמר, אבל לפי מה שאני יודע (תקנו אותו אם אני טועה) ההבדל בין ה945 ל965 הוא בתמיכה בDDR800, וזה גם רק עם מעלים את הבאס של המעבד, קיצר הוא דחף לי לוח של GB 965P-DS3 2) הדבר שהכי זימבר אותי מבחינת מפרט היה מארז וספק, רציתי לקנות בKSP ושם בשביל מארז וספק נורמלי אתה צריך לשלם 650 שקל, לעומת 420 עם הHEC, אז האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז חיכיתי לכרטיסים החדשים של ATI ועכשיו שהם הגיעו הנה המפרט. השימושים הם למשחקים חדשים, סרטי HD ועבודה כללית עם הרבה תוכנות ברקע. מתוכנן אוברקלוק. המסך שלי הוא LCD 32' רזולוציה: 1366X768. מפרט:
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי דל סדרה 1525 ורציתי לדעת אם יש אפשרות כמו בניידים אחרים שאם אני לוחץ בצד ימין של המשטח אז זה מביא אותי למצב של גלילה. אצלי שאני עושה את זה אז זה לא עושה כלום, וראיתי שבניידים אחרים זה מביא את זה למצב של גלילה. רציתי לדעת איך אני עושה את זה גם אצלי בנייד? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז המחשב אצלי פועל כמו שצריך ולפני שקניתי הייתי בטוח שהתחממות זאת בעיה של נוחות. אבל כשהמעבד ב100% והכל בקושי זז הבנתי שזה יותר מקצת חום ביריכיים. קיצר, מה עושים? יש למישהו המלצה? האם משטח קירור זול (50 ש"ח +/-) יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב 15.6 ואני רוצה משטח קירור שיהיה בו על הדרך כניסות USB על איזה אתם ממליצים ? יש איזשהו נתון חשוב כמו מהירות סיבוב של המאוורר ? ועוד דבר אם אני מחבר אל היחדת קירור הזאת את הכונן קשיח נייד שלי זה ישפיע על הביצועים שלו?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני מתלבט האם לקנות לו משטח לקירור, ראיתי שהוא מתחיל להתחמם מאוד בחלקו התחתון מלמטה במידה ואני מניח אותו על המיטה או על כיסא מרופד מאחר והאוויר יוצא מלמטה, כמו כן הייתי רוצה למנוע כניסת אבק. מאחר ויש המון סוגי משטחי קירור (חלקם מפלסטיק\אלומיניום), הייתי רוצה לדעת איזה מהם מומלצים והאם יש בהם צורך והאם הם פולטים אוויר מלמטה או מהצדדים.
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור למחשב נייד, שיהיה אמין, שקט והכי חשוב- שיעשה את העבודה. האם יש המלצות כלשהן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. קראתי שזה גם תלוי במאווררים עצמם בלאפ טופ ובכיוון הסירוקלציה של האוויר כך שלא לכל לאפ טופ הפד באמת יכול לעזור ולשפר ביצועים. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-