ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
לפי התמיכה של HP נאמר לי שיש לי בטריה של 8 תאים..האם יש בטריה עם נגיד 12 תאים או יותר שתתאים לדגם שלי?? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שבת שלום, אני עוסקת בתחום הביטוח מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקל אם אופציה לחריגה קטנה רק אם ממש יש צורך מטרת השימוש במחשב הינה לעבודה משרדית בעיקר WORD EXECL ותוכנות ביטוח שרצות דרך הדפדפן חשוב לי שהמסך לא יהיה יותר גדול מ 14" אינץ ומשקל של כ 1.5 ק"ג +/- כמובן כמה שפחות יותר טוב אין לי בעיה לרכוש מחשב מאתריפ בחו"ל או אפילו באילת הומלץ לי על 2 המחשבים הבאים: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Touchscreen-Processor-i5481-3595GRY/dp/B07P4LFDT7/ref=sr_1_11?pf_rd_i=565108&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=2afdf005-5dad-59c6-b6b0-be699f2d03aa&pf_rd_r=E8Q8Z37481AK7E3F00XP&pf_rd_s=merchandised-search-10&pf_rd_t=101&…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום אני ואמא שלי עובדים על אותו המחשב והיא רוצה למעשה לקנות מחשב שיענה לה על כל הצרכים של המחשב הנייח. מטרות: * עבודה משרדית - אופיס וכו'. * גלישה באינטרנט. * הורדת תמונות ממצלמות הוידאו והסטילס למחשב. *עריכת סרטים בתוכנות כמו Movie Maker ו-PowerDirector. לא תוכנות היסטריות, אבל כן צריך להחזיק מעמד. * חיבור המחשב לטלוויזיה (נדרשת יציאת HDMI) והרצת סרטים ב1080P. משקל - המשקל לא חשוב שכן היא תשתמש במחשב אך ורק בבית. בטריה - גם לא חשוב, כל הזמן יהיה בטווח טעינה. גודל המסך - 13/14, מה שסטנדרטי. הארד דיסק - 200 ומעלה נראה לי סביר, אני לא יודע מה הולך היום... צורב DVD - רצוי. אין העדפה לחברה כלשהי. התקציב כמו בכותרת - 4500 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב I3 אינטל הכי פשוט שיש הכל מובנה על הלוח מתרת המחשב היא אינטרנט. 4 זיכרון עדיפות 500 גיגה ארדיסק ללא מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים התחדשתי בנייד דל vostro 1015 כמה זמן צריך להטעין אותו פעם ראשונה? אפשר לעבוד איתו תוך כדי הטענה ראשונה? האם כיבוי של מחשב נייד מתבצע באותה דרך כמו מחשב רגיל ז"א - התחל - כיבוי או פשוט סוגרים את המארז והוא נכבה ?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה יעוץ על רכישת נייח לadobe פוטושופ ולייטרום וגיימינג ושיעשה זאת בקלות ויהיה שקט יש תקציב
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
מיפרט עד 2000 שקל. לצורכי אינטרנט,וקצת משחקים לא ברמה גבוה. שיכלול 80 מגה הארד דיסק. צורב.וזיכרון לפחות 512. (ללא מסך, מקלדת, ועכבר,ורמקולים).
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה מכם לרכוש כרטיס מסך מהסוג הבא: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1043 אני עובד גם בגרפיקה (פוטושופ ואילוסטרייטור) וגם בעריכת וידאו (פרימייר ואפטר אפקט) וגם העריכת מוסיקה (cubase) ורציתי לשאול אם אכן הכרטיס מסך הזה מכסה את 3 התחומים בצורה מיטבית. כמו כן רציתי לשאול אם את המפרט שהרכבת לי אני יכול לרכוש במלואו דרך האתר כולל מסך , הרכבה ומשלוח ומהו זמן האספקה ותנאי התשלומים (מס' תשלומים מירבי בכרטיס אשראי) תודה יוסי אסף
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, אני ראיתי את המפרט הבא בFOXPC http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 אהבתי מאוד דבר אחד בו, וזה המארז. אני רוצה לבנות מפרט דומה לזה, רק לפי דעתי אני לא צריך את המעבד הזה או את לוח האם הזאת. אז חשבתי אם תוכלו לבנות לי מפרט עם אותו מארז, פשוט עם מעבד נגיד 8400, לוח אם 43 או משהו כזה ממש חשוב לי שיהיה שם את ה 4870 HD גרסת ה 1 GB . אני לא הולך לעשות OC לא איכפת לי מרעש. ותוסיפו בבקשה מסך 22" (שמעתי שהם טובים למשחקים) רצוי שהקנייה תהיה מFOXPC אבל לא חובה! תודה תודה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, רזולוציה למשחקים היא 1080*1920 אין צורך בצורב, דיסק קשיח וציוד היקפי. כמו כן, צריך להיות מוכן לאוברקלוק בינוני (מבחינת המעבד 2500K) רמת שקט לא חשוב אבל המחשב נמצא בחדר שינה אז שלא יהייה טרקטור גם. אין צורך במערכת הפעלה. הוא מוכן גם לקנות רק מ omc אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותו אחרת, אבל אם יש אפשרות בבקשה להביא מפרט משם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS , דגם: 1215N, המטען הנייד כנראה אתמול נהרס, היה ריח של שרוף שהזכיר ריח של רובה "פיקות" למי שמכיר. האחריות שלי תקפה עד 09/11/2011, ככה שאני חייב להגיע לשם בראשון כדי לגמור את העיניין הזה כמה שיותר מהר, את המחשב רכשתי מ-KSP ב-09/11/2010, החשבונית אצלי ורשום בה שיש לי שירות איסוף והחזרה ע"י מעבדות סרבפרו. אני לא ממש יודע מה כדאי לי לעשות, להופיע אצלם במשרדים עם המטען והקבלות, או לטלפן אליהם ולקוות שהם לא ימרחו את ה-3 ימים שישארו בתקווה שהם לא יצטרכו להחליף לי לחדש. עצות? דעות? אני כרגע תקוע בלי נייד בדיוק כשאני צריך אותו, אשמח אם מישהו התעסק איתם ויודע איך אפשר לגמור את זה כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
הנה המפרט שאני רוצה לקנות... המפרט יחזיק bf3 ? המפרט מתאים לגיימניג בינוני/כבד? וחוות דעת עליו תודה intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ASUS P8P67-M P67 Chipset Socket 1155 , יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 nvidia geforce 570gtx , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + LED VJ400G1N2Z, יחידות 1 Corsair TX 750 Watt, יחידות 1
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, הערות שלי והסברים נוספים- אחרי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? תוכנת אוטוקאד ב2D, תוכנת מידול וחישוב קונסטרוקציה בשם STRAP שעושה הרבה חישובי מטריצות, אופיס ואינטרנט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? רזולוציה 1280x1920, כלומר FHD. המסך ככל הנראה יהיה Dell P2414H. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך- בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי- המקום יחסית לא שקט. 6. האם מתוכנ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל חוות דעת על מחשב טושיבה דגם - Satellite L750 -1LM המחשב מיועד לעבודה משרדית יששומי אופיס מוסיקה , חיבור לטלוויזיה וציפייה בסרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאישתי היה IBM X31. לפני תקופה הופיעו מסכים כחולים והמחשב קרס. ניסיון להתקין מחדש את מערכת ההפעלה לא פעל, כמו גם, החלפת זיכרונות. החלטנו לקנות מחשב חדש דומה ככל האפשר לתכונות של מחשב זה. נושא המשקל חשוב - עדיף עד 2 קילו. בדקנו בחנות את ה notebook והמסך קטן מידי (10 אינץ) ולכן מחפשים ניידים עם מסך גדול יותר. המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס. כמו כן, אישתי אוהבת את הנקודה האדומה שמשמשת כעכבר ולא אוהבת את משטח ההצבעה. מה המלצתכם?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב שיתאים ללימודים (הצרכים הרגלים office וכו') וגם תכנות, והרצת matlab. חשוב לי זמן סוללה, ומשקל. חשבתי על Dell Latitude E5420 LT-RD33-5802 (קישור למפרט שלו: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=1125) רציתי לשמוע חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל. או לחילופין הצעות אחרות. בתודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש כעת מחשב נייד. השימושים העקריים שלי במחשב הם כלליים (לימודים, גלישה), אני גם עורך וידאו חובב ולכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ premiere pro ולערוך סרטים. התקציב שלי הוא 3000 שח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-