ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש לפי מפרט שהוא בין השאר גיבש בעזרת האנשים פה בפורום. דבר ראשון רציתי להודות לכולם פה. דבר שני, קצת בשביל להחזיר לקהילה הזאת על העזרה, הנה פידבק קצר שלי אחרי התרשמות קצרה מהמחשב (מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים בקנייה משלהם). המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975X/G G.Skill 2x1024 DDR2 800Ghz CL4 XFX 7900GT Gigabyte Triton silver Enermax Liberty 400W Creative SBS 390 Viewsonic VX922 Logitech Internet pro keyboard המחשב לא עבר איזשהו מאמץ כבד עד עכשיו, לא אוברקלוק, אבל התרשמות בסיסית מהרכיבים בתור משתמש שמשחק משחקי high-end. מעבד - עד עכשיו מתפקד מעולה. לא קרה פעם אחת שנוצר איזשהו רושם של תקיעונת שנובעת מעומס על המעבד. לוח אם+זכרונות - ביוס מגוון יח…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר משווקים של מחשבים ניידים מתוצרת לנובו שיש להם סניף פיזי בארה"ב, רצוי בניו-יורק, וגם אתר אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים באופן סביר ביותר.. מחיר 3000 שקל רק המחשב עצמו ללא צורך בציוד הקפי
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים משחקים סרטים אינטנרנט שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי ומהיר
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000+- אם מזומן אז רק מנועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני יעשה את זה הפוך אני רק צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון וספק (את כול השאר יש לי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה לי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אק…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני כבר כמה שנים עובד עם מחשב IBM והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המחשב הוא לעבודה, אז אני משממש רק באופיס ופיירפוקס. מה שחשוב לי במחשב הוא: תקציב עד 5000 ש"ח מחשב מחברה גדולה ואמינה (Lenovo, Dell, HP) שיטת הצבעה trackpoint מכיוון שהתרגלתי לזה לאורך שנים אחריות לשלוש שנים פרוססור חזק ומפרט כמה שיותר טוב בתקציב. אני אשמח להמלצה לדגם מסויים ומקום שכדאי לקנות בו. תודה של עזרתכם , אור
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מי שהוא יודע אם מקבלים משחה טרמית כשה קונים מעבד או קירור למחשב תודה מראש
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן יש לי לפטופ חדש יחסית של לנובו (y510p) ובזמן שאני משחק במחשב (CS:GO)אם זה משנה.. המשחק דיי מקרטע לי שהמחשב לא מחובר לחשמל. הבנתי שזה תופעה נפוצה בניידים רק רציתי לוודא את העניין..
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אשמח לסיוע. אני חלש בתחום הטכני ככה שאשמח להסבר מעמיק. יש לנו מחשב שקיבלנו מחבר שזה המפרט שלו: CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz )RAM (הוספתי פה כרטיס זכרון נוסף של 4GB ככה שכיום זכרון פנימי הינו 12GB) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX (LGA1155) 24 °C Graphics LED (1920x1080@60Hz) Asus Phoenix GTX 1650 Super OC 4GB GDDR6 Storage 232GB Samsung SSD 860 EVO 250GB ATA Device (SATA (SSD)) 30 °C כרטיס מסך הינו חדש ונקנה לפני שבוע ב-KSP. הבן שלי מדווח על תקיעות במשחק, אומר ש FPS נמוך (?) ושלעיתים פינג גבוה.…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המפרטים הבאים (מבחינת מחיר, תאימות, יעילות): הראשון, מעבד אינטל: מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6320 1.86HZ 4MB . לוח אם-GIGABYTE GA-965P-DS3 כ.מסך ATI X1950PRO 512MB GDDR3 זכרון-2048MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח-250GB SATA2 16MB צורב-DVDRW X18 SATA מארז- COMPUCASE CA19 + 400W PFC השני, AMD: מעבד-AMD ATHALON 4600X2 DUAL CORE . לוח אם-GIGABYTE GA-690VM-S2 כ.מסך ATI X1950PRO 256MB GDDR3 זכרון-2048MB DDR2 800MHZ דיסק קשיח-250GB SATA2 8MB צורב-DVDRW X18 מארז- COMPUCASE CA-19 שחור/לבן תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחשב למשחקים + HTPC. לא מעונין ב CF (אולי בעתיד, לכן הוספתי הכנה הן בלוח אם והן בספק) המחשב ישב בארונית סגורה (עם פתחים אחוריים) חייב אוורור מעולה. המארז בארונית ישב בחדר עבודה וישרת את היושב ליד השולחן + מסך FHD בפינת משפחה. (הכנתי תשתית ל HDMI ול USB מתחת לריצוף). מעונין ב - OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 4 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: G.Skill 4GB D…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם מזמן לא הייתי בפורום, its good to be back אוקיי אז ככה הגיע הזמן להחליף את הטרנטה, אני צריך לקנות שילוש, כ. מסך, hd, מארז וספק- ב4.5k, אני מתכוון להרכיב את המחשב- כלומר אין לי בעיה לקנות כל חלק מחנות נפרדת. אני חשבתי משהו בסגנון של amd 64 3000 954 nf4? אולי של gygabyte geil value dual (2*256) sapphire 9800p or 5600gt wd 80gb 8mb sata case- dont care too much dp 101 and perhaps 350w enmarx or truepower קיצר תודה מראש לכולם!!!
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברים, טוב, קבלתי 4000 ש"ח במזומן,המיועדים לקניית מחשב למשחקים (בעיקר FPS...) אין צורך בציוד היקפי אין גם צורך בצורב... השאיפה למעבד: G0 של מעבד ה-Q6600 וכרטיס מסך - PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit האם ניתן לעמוד ביעד ? (חנות מועדפת היא skypc ...)
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מסך דק רמקולים מקלדת עכבר.... מחשב למשחקים נקי. עדיף מ SKYPC
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 2x256kb L2 1.8Ghz 1024x2 \ 800mhz DDR II NVIDIA® Geforce 8400 128MB Up to 896MB NFS UNDERGROUND 1 איטי בו משומה ועוד כמה משחקים ביניהם RESIDENT EVIL WINDOWS VISTA HP
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה משחקים יריץ לי המחשב הזה ..? יש לציין שהמעבד הוא n280 ולא n270
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום שכולם קניתי זה עתה לפ טופ דל לטיטוד D630. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm הבעיה היא שכרטיס המסך שלו נועד לעבודות גרפיקה. סוג הכרטיס: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory אני רוצה להעלות על המחשב את סימולטור הטיסה microsoft flight simulator 2004 לפי מה שהבנתי, כרטיס המסך שלי חלש מאוד למשחקים, ואפילו המשחק הישן הזה- כנראה שלא יעלה. האם זה נכון? מה ניתן ניתן לעשות על מנת לשפר את ביצועי המחשב הזה למשחקים? להחליף כרטיס מסך...יש דבר כזה??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, חשבתי על כמה מפרטים ב8000 ש"ח, חשבתי לשמוע את דעתכם: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בלי כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אוהב לוחות עם ציפסט של אינטל, אוהב מארזים גדולים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב לחבר טוב מפרט המהווה שידרוג כמעט מוחלט למחשב הנוכחי שלו. הוא לוקח את הדיסק הקשיח וכל הכוננים האופטיים + מסך עכבר ומקלדת מהמחשב הישן, אז אין צורך להוסיפם למפרט. החבר משחק הרבה אך על רזולוציות של 1280X1024 במקסימום, לכן אין צורך ב8800 ודומיו. להלן המפרט הראשוני: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT THERMALTAKE SOPRANO (SILVER+WINDOW) VB1000SWS w/o PSU ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4185 …
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-