עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13” או 14” לשימוש בלימודים (תעודת הוראה) והוראה בכיתה. המחשב ישמש לעבודה באופיס, גלישה באינרנט וצפייה בסרטים. הפרמטר הכי קריטי הוא משקל. על המחשב להיות קל ככל הניתן (עד 1.3 קילו ועדיף פחות). אם ניתן למצוא מחשב בגודל 14” שהוא קל משקל אז מאוד אשמח, אם לא אז אשמח להמלצה על מחשב 13”. מצרף את התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג לכיוון 5000+ (כמובן שאשמח גם לפחות מזה אם קיים :) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, צפייה בסרטים (מעט). דפוס שימוש של פתיחת הרבה טאבים וחלחונות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף …

2. צהריים טובים לכולם, לאחר שנים רבות של שימוש במחשבים מאפנים, עם השחרור מהצבא לפני כמעט 6 שנים רכשתי מחשב בבערך 5000 ש"ח בKSP (מעבד I5 760, זוג 6850HD ועוד מרעין בישין). המחשב הזה תפקד בסדר עד לאחרונה, רץ על הגדרות בסדר, חלק מספיק בשבילי, אבל לא מה שרציתי. כאשר אני אומר "עד לאחרונה" - אני מתכוון לדום החדש, שגרם לי להבין שהמחשב שלי נמצא בערוב ימיו... אני משחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, עם הכרטיסי מסך על האוברקלוק המקסימלי שלהם (בתוך מה שהcatalyst מאפשר) ועדיין המשחק לא רץ בצורה נוחה למשחק (שימו לב שעל איך הוא נראה אני כבר לא מדבר ) כעת לאחר שקיבלתם רקע, אתם יכולים להבין שנשברתי! אני מעוניין לבצע רכישה של מחשב, מגבלת התקציב שלי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שנאלצתי להרכיב מחשב על כן אבקש את עזרת המבינים והמעודכנים בדבר. הדרישות שלי הינם עיבוד צילומים ותמונות (קבצי RAW) באמצעות תוכנת לייטרום או מקסימום פוטושופ. המחשב נועד לעיבוד התמונות כתחביב ולא עיבוד מקצועי . בניתי מפרט מסוים עד למיטב הבנתי והייתי שמח לקבל הערות והארות בנושא המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/7crvz6u1 תודה לעוזרים אוהד 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית של תמונות - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. צריך לכלול כרטיס מסך, שילוש קדוש, מארז וספק, היטסינק, צורב, CD, הארד דיסק. הצעתי לו לקנות עכשיו מחשב יותר זול ואחר כך אם צריך לשדרג, אבל הוא אומר שהוא רוצה מחשב שיחזיק הרבה זמן. הוא רוצה זיכרון 1024MB, מסך 19' איכותי ומארז הוא רוצה אנטק AMG 1000/1080 או את הXASER III.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Phuein,

אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. בלי מסך בבקשה מי יכול לעשות לי מחשב למשחקים להכול אבל לא כרטיס מסך הכי חזק כי לא משחקים הרבה משחקים בשביל הכיף שיהיה כרטיס מסך טוב לא הכי טוב ! אינטל לא AMD ! תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שח. צרכי המחשב הם ללימודים, תיכנות matlab ועוד דברים בסגנון. אני גם רוצה 14.1" ולא 15 כי זה גדול ומסורבל לדעתי. מה דעתכם על זה LG R410-L.A226E T4200 2.0GHz 3390 שח מksp? או זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5151 למרות שהמסך לא מט או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm יש עוד משהו מומלץ? לפי הנתונים, הג'יגהבייט הכי חזק עם הסוללה הכי חזקה. האם הניידים של ג'יגהבייט נחשבים בסדר?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by danielzy,

שלום לכולם, מחפש לפטופ קטן, 11.8" לחברה שלי. לא ממש בקיא בתחום... אין דרישות מיוחדות... אחריות כמה שיותר טובה, כמה שיותר קליל... אם יש חיבור HDMI זה יהיה בונוס נחמד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כמו שניתן לראות בכותרת, אני משדרג את המחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח- המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N Diamond לוח אם MSI nVidia 7900 כרטיס מסך 1GB DDR400 זכרון 80GB Sata II הארדיסק Thermaltake Soprano Black+Window מארז PSU Thermaltake 430W W0084 Model: XP 550 NP ספק כוח AOCA728 LM728 מסך. וחשבתי לשדרג למפרט הבא: מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHZ(E6600) 1066Mhz/FSB 4MB -BOX לוח אם - ASUS P5B Deluxe זכרון- להוסיף 1 ג'יגה - G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 הארדיסק- להוסיף עוד הארדיסק של 80GB ^^ וכמובן לכ.מסך- BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION בדקתי וזה נכנס איכשהו בתקציב. מספר בעיות שרציתי לשאול לגביהן- הכרטיס מסך- נכנס במארז נכון? כי GTX לא נכנס …

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tomb66,

מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. תודה רבה לעווזרים מראאאש !!! אז ככה -OC לא מתוכננן בזמן הקרוב. -ציוד היקפי לא נחוץ,רק את המחשב עצמו. -160 gb מספיק. -שיהיה קירור טוב,היופי לא מזיז לי. -מתכוון להריץ משחקים חדשים שיצאו,ויוצאים כמו לדוגמא :BioShock,Crysis וכו'. -קנייה מחנות Iqpc ,מכיוון שיש לי שם הנחה באחוזים שאני עוד צריך לברר ואם יהיה לי את המפרט עוד היום,מחר אני מביא תשובה של מחיר סופי. -לפי מה שאמרו לי המומלץ למשחקים החדשים זה 512 mb בכרטיסי המסך(בשביל BioShock לדוגמא),אז 8800gts 320 mb זה לא בגדר המומלץ ? שוב תודה רבה רבה לעוזרים!! איך זה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1095 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤623 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Yaniv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, 4300-4800 ש"ח זה סבבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק מה שציינתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, מעוניין שיריץ את הGTA V שיצא עוד מעט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אז כבר החלטתי על intel i5 6500 וgeforce gtx 1050. לא בטוח אם 1050 Ti או לא לא סגור על i5 tray או box ולא יודע מה ההבדל אשמח אם תסבירו לי מה זה overclocking ולמה זה רלוונטי האם msi b150 mortar טוב לי? איפה אפשר למצוא אחד? מחפש ליהנות מהגרפיקה המקסימלית ומ60 fps, מסך 1080p עם חיבור HDMI ציוד היקפי נמצא, אבל בקשה מיוחדת היא שיהיה נוח להחליף בין רמקולים לאזניות ולא לזחול מאחורי המחשב ולהחליף בין החיבורים כמו עם המחשב הנוכחי. אשמח לשחק עליו משחקים ברמת ספויילר Dying light Arkham knight Assassins creed החדשים Just cause 3 TESV skyrim remastered Watch dogs De…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. המחשב מיועד להוריי בני ה-60. אבי עושה שימוש אינטנסיבי במחשב ונוהג לפתוח חלונות רבים במקביל (דרוש לדעתי RAM של 8 ג'יגה). עם זאת השימוש מוגבל לאינטרנט, וורד, סרטונים. הם קיבלו הצעות מחיר משתי רשתות ידועות. המטרה: מחשב יעיל ונוח שיחזיק שנים, אך גם שלא "יגנבו אותם" במחיר. ההצעה השנייה היא all-in-one. אין לי ניסיון עם מחשבים כאלו. הערה: לא צריך מקלדת ועכבר. צריך מחשב, מסך ורמקולים. בהצעה השניה הרמקולים מוטמעים. לראשונה יהיה צורך להוסיף חיצוניים לדעתי. הצעה א: 3560 שח מארז שחור USB3 H230 NZXT ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל I5-6400 2.7GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC לוח B150M-K 1…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי יש לי חבר שעוד מעט יש לו בר מיצווה והוא אמר לי שההורים שלו הבטיחו לו איזה מחשב שהוא רוצה בלי הגבלת מחיר ( יש לו מישפחה מיליונרית הבית שלהם כמו מוזיאון) טוב לא משנה , אז אתמול הוא שולח לי באי"מל את המפרט שלמטה הוא אומר לי שזה משהו רוצה ניסיתי להגיד לו שהוא לא צריך דבר כזה אבל הוא מתעקש אז אמרתי לו שיחכה אני יבדוק את המיפרט אז אני צריך עזרה שלכם אם זה בסדר של מיפרט ואל תגידו לי המחיר יקר כי זה מה שהוא רוצה ואל תחליפו לי את זה לAMD טוב כי הוא מיתעקש על אינטל ואם יש את אותו מיפרט ביותר זול תודה מראש לעוזרים INSTALL מקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop - OEM 328 ¤ עכבר Logitech MX700 Cordless High Performance PS2 | USB Optical Mouse 489 ¤ ג'ויסטי…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by dovga,

כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה מהמומחים פה בקשר למפרט מחשב- תקציב: 11.000ש"ח עם מסך 19 CRT או LCD טוב ומקצועי לפחות כמו ה-CRT+עכבר לייזר המחשב הוא ל: גרפיקה, וידאו, אנימציה ומשחקים(משחקים כבדים כמו doom, farcry וכו') טיפול ועבודה בקבצים כבדים מאוד(בין 20מ"ב ל-1.5ג"ב לקובץ), רינדורים, ובעבודה של כמה תוכנות יחד בנוסף למה שרץ ברקע(אנטי וירוס, firewall וכו') המחשב ירוץ על כמה מערכות במקביל: xp/vista linux fedora mac system x חשוב שיהיה שקט אפילו שקט מאוד ומקורר כמה שאפשר(לא קירור מים)-אם אפשר שלא יעבור את ה-55 מעלות מבוסס אינטל בקיצור מחשב על שיחזיק לפחות 3 שנים המון המון תודה על העזרה gol36

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by zbobo,

אני מחפש מחשב נייד עד 6000 אני לא יכול להגיד ממש מה המטרה שלו כי היא גם עבודה וגם משחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה ממש גבוהה טוני הוק 2 ו3 פיפא 2003 וכו' אני ראיתי כמה מחשבים Model ZEUS P418MOBN CPU Pentium 4 1.8 Mobile Monitor 14,1'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive CD-ROM 24x Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card SIS 315 64MB Shared Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg המחשב הזה עולה 5780 ויש את זה תוצרת Movita דגם Bravo 76…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח מקסימום. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות, וקידודים קלים פה ושם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי, יש מסך Samsung P2370. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? C2Q 9550, HD 4890, צורב DVD עם טכנולוגיה LS. 6. האם נושא הקירור והע…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. בניתי מחשב לקרוב משפחה , לא חיפשתי משהו מטורף יקר משהו MED END כזה ... רציתי לשאול אתכם איפה יכולתי לשפר ? ספק כח יש לי , SSD של סמסונג EVO 870 יש לי לא כל החלקים לקחתי . \ ^^^ זיכרון 8GB 3200MHZ DDR4 X 2 = 16GB DUAL CHANNEL יכולתי לקחת I5 12400F + RTX 4060 ולוח אם B760 אבל רציתי להוריד עלויות , NVME 3/4 זה קישקוש חבל על הכסף

24. בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים