ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים בHD באמצעות טלוויזיה. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וגם לא במארז שקט במיוחד. זכרון הארד דיסק- מספיק רק 320 GB. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. דרוש שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי מושג ולא הבנתי מה זה. המושג הוא TABLET PC
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
כל מי שרצה להזמין v131 במפרט החזק (i5) וקיבל תשובה שהמוצר לא במלאי בארץ, ישמח לשמוע שיש אופציה נוספת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803956 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm במחיר קצת יותר גבוה, נמכר הדגם עם המעבד המעודכן (ההבדלים לא משמעותיים, מדובר בעוד כמה MHZ) אך למי שחשוב זמינות הנייד, הפרש של 200 שח לא צריכים לעשות הבדל גדול.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לו לוח אסוס עם AGP X4 שלוש PCI ו2 סלוטים לזיכרון DDR 333 סטיק 512MB RAM מהירות 166 של יונדאי האר דיסק WD 45GB IDE ו20GB WD IDE צורב DVD סמסונג X18 וצורב CD סוני מהירות 52 מישום מה עובד לי עד 40 כ.מסך GF 5200 FX 128MB AGP מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילו בייט קש זיכרון קירור של אינטל סוקט 478 100 באס 200FSB יש כרטיס USB 2.0 עם 4 יציאות + 2 לחבר דברים פנמיים יש כונן פלופי 1.44 יש גם 4 יציאות USB 1.1+ הכרטיס שכתבתי יש מארז לא מיוחד עם כניסת מיקרופון ויציאה לשמע הUSB ויש מאוורר כמו 3.5 רגילים לא רועש ועוד אחד כזה בחלק האחורי של המארז מה המחיר המירבי שאני יכול לקבל עליו (באמת תנו כאילו אתם קונים ממני) ומה המינימלי או שאני יכתוב שאני גמיש תודה לא לינעול פל…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חרגיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, AC:U, GTA V,PLANETSIDE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש (כולל מסך). אני לא כל כך מבין בנושא הזה של המפרטים והייתי שמח אם תכולו להמליץ לי. כמה דברים חשובים. 1. אני רוצה מעבד רק של Intel. 2. המחשב מיועד לעבודה שוטפת סרטים, משחקים (לא צריך את שיא הגרפיקה), פיתוח תוכנות. 3. אני גר באיזור ת"א זה המפרט שאני בניתי ב skypc. אשמח לקבל הערות והצעות לפרטים חדשים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪754 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 6-6-…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מחשב ראשון SAMSUNG technische Daten - R60-Aura T2330 Deesan : - Intel Pentium Dual-Core Prozessor T2330 (1.6 GHz, 2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB) - 160 GB S-ATA Festplatte - Arbeitsspeicher: 2048 MB PC2-5300 - 15.4 Zoll WXGA Super Bright Hochglanz LCD, 1280 x 800 - Grafik: ATI Radeon Express X1250 - DVD Super Multi Double Layer-Laufwerk - Wireless LAN 802.11 b/g - LAN 10/100 - 56 K Modem - antibakterielle Tastatur mit SilverNano Technologie - Lithium-Ionen Akku (6 Zellen) Anschlüsse : - 3x USB 2.0 - 1x VGA - 1x PCI Express Card Slot - 1x Mikrofon-out - 2x Lautsprecher - 1x Kopfhörer - 2-in-1 Card Reader (SD, MMC) Software/Betriebssystem : - Samsung Recov…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
זה המחשב שלי שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה למכור אותו.. רציתי לדעת כמה הוא שווה ויש בו 8GB RAM לא 4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה הכנתי לי מפרט אצל חברת k.s.p: א. המפרט הוא עד תקציב של 3000 ש"ח ומיועד לאינטרנט הורדות ומשחקים טובים ברזולוציה לא משנה עם תהיה נמוכה. ב. אין לי צורך בציוד היקפי, או מסך (בעל מסך 19 lc) או כונן וצורב dvd. ג. אין לי שום צורך בקירור מעל הצריך או ב o.c. ד. אין לי צורך בהרכבה או בתוכנות. ה. הייתי שמח עם המחשב יהיה שווה משהו גם עוד שנתיים שלוש. ו. אני לא בטוח כל כך לגבי הכונן קשיח הספק והמארז וגם מתלבט בין שני כרטיסי מסך שונים. המפרט הוא כדקלמן: מעבדי אינטלl Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB =785 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E =460 זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value =130*2=260 כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב לאחותי (בת 12), רוב העיסוק שלה במחשב הוא אינטרנט ועבודות לבית הספר, ומשחקים קלים (הכי כבד הוא SIMS 2) המחשב הנוכחי שלה מת לחלוטין, אני צריך מפרט בתקציב הזה שיריץ גם את SIMS 3 בלי יותר מידי בעיות, וישרוד לעוד שנתיים+ (בהנחה שהצרכים שלה לא ישתנו)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אז לאחר בדיקה מעמיקה ירדתי מלנובו Y700 עקב שיש איתו הרבה בעיות קראתי המתמודדים הסופיים שלי הם אלה מה הכי מומלץ מבניהם ומה ההבדלים בסדרות ישמח ליתרונות וחסרונות אסוס דגמים : GL552,UX501,N552 כולם מגיעים באותו מפרט מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות Office, עם שימוש כבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין להזמין את המחשב לחבר בארצות הברית, כך שמחפש א…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום (כותרת) לוח זה טוב ?שמתי שזה דור חדש למה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי בפורום לוחות עם ומעבדים ???
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
איך המפרט המצורף לפי דעתכם והאם יש המלצה טובה יותר? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
אפשר למצוא מחשב טוב בכזה מחיר? השימוש בו הוא לא מקצועי, ,אלא אינטרנט, מסנג'ר, משחקים קלילים (SIMS וכ'..), צפיה בסדרות באינטרנט.. לא משהו יותר רציני מזה.. התקציב שלי די דל, ככה שזה די אמור לכלול הכל.. ..... הלכתי לחנות שאנחנו קונים שם מחשבים בד"כ והוא היציע לי מחשב של HP: מעבד AMD 3400 מסך: 15.4'' דיסק קשיח: 80 ג'יגה רשת אלחוטית DVDRW כרטיס מסך: ג'י פורס WINDOWS VISTA זיכרון: 512 עם אופציה להגדלה ב 200 ש"ח סה"כ כולל תוכנות (לא מקוריות) כולל עכבר ותיק: 4000 ש"ח.. מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך הצעות למפרט בתקציב של עד 3500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים לא כבדים... אני צריך הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו'...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-