עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yazo,

צריך את עזרתכם בהמלצה על מחשב עריכה נייד חזק שמשמ בעצם כמישרד הפקה גם לעריכת וידאו וגם לניהול שוטף אודה לכם על מיפרטים או דגם במחיר סביר אני בתחילת הדרך תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by Googleness,

אהלן, יש לי מחשב נייד lenovo U550. 1. קודם כל באופן כללי המלצות לניקוי של מחשב נייד (המקלדת במצב זוועתי, עם המסך אני עוד מסתדר). 2. במשך תקופה ארוכה המחשב היה ממש ממש חרישי לא שמעתי אותו בכלל. לאחרונה המאוורר מהצד שפולט את האוויר החם התחיל לעשות רעש הרבה יותר חזק מבד"כ, איך מטפלים בזה בצורה לא כירוגית? תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  3. Started by Beno Vak,

אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אופיס...אנטרנט...אולי פה ושם קצת משחקים... תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by omera138,

המחשב עולה באייבורי כ2990 שקלים ויש לי תקציב עד 3000 שקלים המחשב צריך להיות לאופיס אימיילים,אייפוד שירים ועוד... להלן המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 מה אתם אומרים על החברה MSI?(אמינה, לא אמינה) על המעבד ובעיקר על הסוללה אם היא חזקה מספיק לעבודה מחוץ לבית וכמה זמן היא מחזיקה.... תודה לעוזרים!!!!! ואם אפשר להציע לי עוד מחשבים עד תקציב 3K אני אשמח....

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. חבר לשלי יש ביות עם כמה משחקים וכו אז הוא החליט לשדרג את המחשב בקטנה הנה המפקט שלו מה אתם ממליצים לו לשדרג? לוח:P5B DLX זכרון:OCZ 2 GB 800 כ.מסף" gigabyte ati radon x1950 pro 256mb מעבד:6300 מארז גינרי+ספק רגיל הוא רוצה למטרת משחקי רשת יעבו חלק כי לאחרונה יש הרבה בעיות למרות כל מה שניסה לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by 1nstall,

אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by solaric,

lenovo "12 s205 amd-c50 1G DDR3 1066 250G 6310M האם יש אפשרות לשדרג את הזיכרון בדרך כלשהי? האם 1G זיכרון יספיק להפעלת מערכת win7 עם תוכנות בסיסיות בצורה טובה? או אפילו משחקים פשוטים יחסית על מנוע ישן? פתחתי אשכול נוסף לאחר שלא ענו לי יומיים ואיבדתי את האשכול הקודם.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jeans,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

13. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by sDoron,

שלום רב! מעוניין לקנות נייד ,שיהיה חזק לאו אינטרט אופיס במיוחד לשימוש משרדי אך לא למשחקי מחשב חדישים ! מצאתי את המפרט הבא: Dell Inspiron 9300 17wxga Dell Inspiron 9300 Intel P-M 1.73GHZ 17inch WXGA dvd/cdrw combo נתונים עיקריים: מעבד Intel Pentium M 740 Processor 533MHz front side BUS 1.73GHz מסך WXGA TFT 17 UltraSharp Active Matrix ATI Mobility Radeon 300X 64MB DDR זכרון 256MB DDR2 533MHZ ניתן להרחבה עד 2048MB סוללה 53WHr 6-cell Primary Battery ב- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1988&p=9 רציתי לדעת האם המעבד הוא סנטורינו- בנניאס? או אולי סונומה? האם יש סנטורינו בנייאס או אולי מעבד דותן במהירות הנ"ל?,ללא המהרה כמובן. ל…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by rotman,

אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by OmegaShadow,

יותקן עליו vista media center. המחשב יחובר ל- hot אנלוגי , ויתחבר לרשת בצורה אלחוטית. ישמש לצפייה בטלויזיה , הקלטה , צפייה בסרטים (כולל איכות HD). אין צורך במקלדת או עכבר. רצוי מארז שקט מאוד ולא גדול במיוחד (אם כי אין צורך במשהו מאוד קטן) - אולי nzxt duet או דומה לזה. תקציב : 5000 שח.

17. היי חברה, אחי רוצה מחשב כדי למשחקים בעיקר. הוא לא גיימר ויספיק לו משהו שרק יריץ את המשחקים שמעניינים אותו, הם לא צריכים להראות מדהים. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700-2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ולפעמים תוכנות זוללות משאבים כמו תוכנת עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט (פיפ"א, NBA 2K14…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. מחפש מחשב נייד עד 10000 למשחקים ועבודה כללית מחשב שיהיה חזק ואמין 2 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

21. Started by FPSbanana,

מחפש מחשב נייד של lenovo או HP עם C2D T5500 זיכרון 512MB S-VIDEO WI-FI RJ-45 Bluetooth Windows XP מקורי intel Graphic 950 upto 128MB

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by niv251,

אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by ebg,

שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה

24. Started by Jarhead,

היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 5 אלף שקל. הוא רוצה שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2 גיגה זיכרון. מינימום 160GB. יתמוך בבלוטות ושיהיו לפחות 3 כניסות USB. הוא מעדיף שהמסך יהיה 15 אינץ. תודה על ההצעות ולעוזרים...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by שגיב,

מעבד: INTEL CORE 2 DOU E8400 לוח: P5G41T-LX DDR3 זיכרון :G.SKILL SNIPER 2X4GB 1333MHZ דיסק קשיח:500GB WD קירור:COLER MASTER V8 מארז: NZXT TEPSET כרטיס מסך ASUS 9400GT ספק:EZ COOL 450W כונן דיסקים SATA רגיל LG כמה הוא שווה לדעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים