ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רצ"ב 2 הצעות מחברת ksp אין לי הבנה גדולה בתחום, המפרטים נבנו על בסיס מפרט שהופיע באתר ב2800 ש"ח לערך. מה דעתכם? איך ניתן לשפר? מערכת הפעלה: windows 7 [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 22:08:31 סליחה שכחתי את המפרטים עצמם[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להרכיב מפרט מחשב או לקחת עמדת עבודה מוכנה כמו HP Z230 Workstation. אשמח לקבל את המלצתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator וכן הלאה, כל תוכנות הגראפיקה החזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD - אשתמש ב EVO 840 5. עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה?! תודה רבה!! מעבד – AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box 747 כרטיס מסך – PowerColor ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 572 צורב – LG GH24 SATA x 24 Black 132 מקלדת + עכבר – סט אלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 178 לוח אם – Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET 418 זיכרון – OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition 577 דיסק קשיח – Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 229 ספק כוח – FSP 350W 60HCN 137 מארז – Cooler Master Elite 310 Blue 164
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית (כבדה), ומעט משחקים. חשוב כמובן שהמפרט יחזיק מעמד כמה שיותר שנים ללא שדרוגים וכו'. חשוב היה לי לקחת את ה- 6600 בגלל שאמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר - תועלת. נ.ב אין כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. אשמח אם תגידו לי היכן אני יכול לשפר את המפרט: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תציעו לי אתם: -לוח אם -כרטיס מסך - מעבד של אינטל ליבה כפולה חזק -עד3000 שח
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום {: אז ככה, הסיפור הוא כזה: אמא שלי ובעלה הגיעו לחופשה בישראל מניו יורק ובעלה קנה מחשב נייד לצורך הנסיעה הזאת. המחשב: Sony VGN-C260E מחשב באמת חזק. המחשב בשימוש מספר בודד של שעות ביום במשך שבועיים על ידי בן אדם מבוגר ששומר עליו. המחשב במצב חדש לחלוטין. בעלה של אמא שלי רוצה למכור את המחשב בישראל בתום חופשתו (שבוע בערך..) ואני לקחתי את העניין על עצמי. בכמה לדעתכם אפשר למכור את המחשב הזה? המפרט הטכני המלא: http://www.deremate.com.ar/accdb/viewItem.asp?IDI=15752647 תודה רבה מראש. עריכה: המחשב נקנה בניו יורק. זה משנה לא? מבחינת האחריות וכל זה...
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד 5000 אלף ש"ח למטרת משחקים , לאחר בדיקות רבות החלטתי על מפרט פחות או יותר ויש דברים אחרונים שאני עדיין לא סגור עליהם אני מקווה שתוכלו לעזור לי . לגבי לוח אם החלטתי לקחת לוח אם עם צי'פ P35 שיתמוך גם ב- DDR 2 ן- DDR 3 כדי שאני יוכל בעתיד להחליף לזכרונות מהירים יותר, יש כמה דגמים בלוח אם ששמתי עליהם עין: ASUS P5KC ישנם עוד כמה דגמים גם של GIGABYTE בכל מקרה מה אתם אומרים על הלוח הזה? ואם הוא כדי... לגבי מעבד אני רוצה את ה- Q6600 זכרונות אני לוקח את 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition או 2x1GB Corsair DHX TwinX אם יש לכם הצעות אחרות תתנו בכיף כרטיס סך הבנתי שה- 8800 GT יותר חזק מ- 3870 בקצת אבל אני רוצה לקחת אחד 3870 ובעתיד לקנות…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי זה מעבד:8400 *קרור למעבד:ac7 לוח אם:ep45-ds3 *זכרון:2 גיגה gskill ארדיסק:600 גיגה *כרטיס מסך:4850 *קרור כרטיס מסך *ספק:400 seasonic אז ככה אני רוצה למכור את מה שמסומן בכוכבית ולשדרג מה אתם ממליצים?מחיר בין 1500-1000(המחיר לא כולל את הסכום של מה שאני מוכר זה תוספת אז תעשו חישוב)
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
השילובים הבאים מתוכננים לעבוד עם סטיק אחד של 512MB המחיר צריך להיות 1000 שקל או פחות CPU INTEL Price Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) 450 M.BOARDS for INTEL ABIT Price IS7-V2 (intel 848) 330 VGA CARDS PINE Price XFX MX4000 128MB 240 או CPU AMD Price Sempron 2800 550 1 550 M.BOARDS for AMD ABIT Price NF7-M + GF4ob 460 1 460 אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מטרות המחשב הם למשחקים ולתוכנה QBASE שזה עריכת מוזיקה אני יודע שבשביל זה צריך מעבד טוב אבל אני סומך עליכם שתעשו מפרט טוב מאד... תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש ואמרו לי שכאן יש פורום טוב שמבין במחשבים ושווה לי להתייעץ איתו אז אני מקווה שזה נכון ושלא תטעו אותי סתם - אני רציתי לדעת איך המפרט הבא: ANTEC Sonata III no PSU, יחידות 1 ₪372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1172 Cooler Master Extreme Power 650 Watt, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=554 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 2 ₪90 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz,…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חשבתי פשוט על המפרטשלה5000 העדכני עם מסך 17 אינץ שטוח ב1000 שקל אבל בלי רמקולים בנתיים ודים אחד של 512 מגה באופן זמני!!. חוץ מזה אני ראיתי בפנדה את המארז6a19 רק עם ספק 400 שאני ילך עליו וניקח עכבר mx510 מה אתם אומרים? ואיפה ניתן לרכושבירושלים מחברה אמינה (כזאת שתתן שרות ולאתעלם אחרי חצי שנה) כי מבין הרציניים ראיתי בעיר הקודשרק ksp מי מכיר עוד
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-