ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לאבא שלי, שעיקר השימוש בו זה העברת קבצי מדיה באיכות FULL HD לטלוויזיה וגלישה באינטרנט. חשוב נורא שאיכות הודיאו (ואם אפשר, אז גם האודיאו) יהיה טוב. רצוי שמהסך יהיה בסביבות ה15' ואני מאמין שהוא לא יתנייד הרבה. תקציב: מומלץ לא לחרוג מ4K. תודה ענקית לעוזרים, הוא מחפש כבר הרבה זמן נייד להזרים מדיה לטלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (קלים או כבדים?)בינוניים (league of legends וכו.., צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא מבין בזה * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שום דרישה * משקל רצוי?מקסימום 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (אין צורך) * כונן אופטי? גם לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא יודע מזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל אחריות טובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו דל רק בגלל הביטוח * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : שיהיה אחריות סבבה שיריץ משחקים ברמה טוב(מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים,אינטרנט וצריבת סרטים(קידוד גם) הסכום הוא בערך 5000 (מה שנראה לי קשה). אין צורך בכלום מעבר לרכיבי הבסיס (בלי מסך צורב וכו') התחלתי להכין מערכת שנראת לי סבירה אבל אני צריך ייעוץ לגבי מארז+ספק וחוות דעת האם המערכת סבירה ומאוזנת... Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 674.74 ¤ Gigabyte GV-NX66T128VP Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCI Express + SLI 1,282.86 ¤ Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 385.90 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1,090.85 ¤ DDR 1GB( 512X2 mb) 3200 PC400 GEIL with COOLING 1,158.31 ¤ Sub-Total: 4,592.65 ¤ (מגלוב נט) אשמח לקבל תגובות
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רצ"ב 2 הצעות מחברת ksp אין לי הבנה גדולה בתחום, המפרטים נבנו על בסיס מפרט שהופיע באתר ב2800 ש"ח לערך. מה דעתכם? איך ניתן לשפר? מערכת הפעלה: windows 7 [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 22:08:31 סליחה שכחתי את המפרטים עצמם[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להרכיב מפרט מחשב או לקחת עמדת עבודה מוכנה כמו HP Z230 Workstation. אשמח לקבל את המלצתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator וכן הלאה, כל תוכנות הגראפיקה החזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD - אשתמש ב EVO 840 5. עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה?! תודה רבה!! מעבד – AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box 747 כרטיס מסך – PowerColor ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 572 צורב – LG GH24 SATA x 24 Black 132 מקלדת + עכבר – סט אלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 178 לוח אם – Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET 418 זיכרון – OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition 577 דיסק קשיח – Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 229 ספק כוח – FSP 350W 60HCN 137 מארז – Cooler Master Elite 310 Blue 164
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית (כבדה), ומעט משחקים. חשוב כמובן שהמפרט יחזיק מעמד כמה שיותר שנים ללא שדרוגים וכו'. חשוב היה לי לקחת את ה- 6600 בגלל שאמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר - תועלת. נ.ב אין כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. אשמח אם תגידו לי היכן אני יכול לשפר את המפרט: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-