ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב בסביבות ה- 4,000 ש"ח (נסו לא לחרוג). חובה שיהיה במחשב: 1GB זיכרון פנימי 160 GB חיצוני כרטיס קול ב-700 ש"ח כרטיס מסך- 7600 GS של ג'יגבייט. צריך מעבד כפול (AMD עדיף). ספק כוח חזק. לא כולל מקדלת, לא כולל מסך, לא כולל רמקולים, לא כולל עכבר וכו'. שימוש במחשב: משחקים ומולטימדיה. גל. נ.ב: אבקש את שם החנות+כתובת אתר אינטרנט, ואם אפשר, אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
. מה התקציב?3500 ~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים חדשים וכבדים, וכמובן OFFICE ו אינטרנט וכו... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב, אבל לא מאוד, השקט יותר חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה, אבל כן הרכבה ו OC מהחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, שיהיה שקט מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כנראה שכן, (אני עדיין לא מאוד מבין בזה) עדיף מהחנות עצמה 11. במפרט למשחקים - …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. בידיוק כל הדוגמאות. ממשחקים ועד עריכת וידאו/הקלטת סאונד. דוגמאות למשחקים: overwatch, wicher3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 למען הקלטות או צפייה במדיה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
עריכה !!!!!!! שלום לכולם יש לי התלבטות קשהההה בין שתי ההצעות הבאות : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Sapphire ATI Radeon X800 Pro PCIe 256MB ViVo אני יודע שב 6800 אפשר לעשות סופט מוד ולהגיע לרמה של 6800 GT בייחוד משום שיש לכרטיס 256 מגה זכרון כמו לGT ויש עוד פלוס אחד בכרטיס,פיקסל שיידר3 לכן אני מבולבל :s05: עכשיו פה יש עוד התלבטות בין שני לוחות אם שעולים בדיוק אותו דבר הראשון הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 והשני הוא: MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Soc…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב מחשב ניד ב-3000 ש"ח לכל היותר עם כרטיס גרפי טוב ומעבד דואל קור 2.2 ומלעה המישקל המקסימלי (הרצוי) 2.0 KG ומטה חובה כונן דיסקים וסוללה לשעתיים פלוס עם יש אז גם usb לא חובה 2 אבל שיהיה תודה לעוזרים שחר פארן
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקי, מפרט אחד הוא בעל: E6300 כרטיס מסך OB 2GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 1GB ועוד 1GB) ספק חזק מפרט שני הוא בעל: E6400@3.2GHZ כרטיס מסך 450GTS 4GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 2GB ועוד 2GB) ספק חזק עד כה, המחשב הראשון שימש כמחשב משני, והמחשב השני שימש כמחשב ראשי, גם לי (שימוש ראשי:משחקים) וגם לאבא שלי (שימוש ראשי:פוטושופ) לאחר ריבים רבים, החלטנו לשנות את המצב ולהפוך את 2 המחשבים לראשיים, אחד ראשי לגרפיקה, ואחד ראשי למשחקים. למיטב הבנתי, המחשב למשחקים יקבל את העדיפות לכרטיס המסך החזק יותר, ולמעבד החזק יותר. כך שאת המפרט הראשון שרשמתי לעיל,יקבל אבא שלי, ואת המפרט השני, אני אקבל. המפרט השני שאני אקבל, סך הכל אין מה לשפר בו. אך במפרט הראשון שמעתה ישמש לעריכת פוטושופ נצטרך לשדרג מעט…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים כבדים לא צריך מסך יש לי LCD של LG 17INCH אני אשתדרג יותר מאוחר... מעדיף מעבד של INTEL 500GB דיסק קשיח רק מKSP! אני צריך את זה דחוף חברה אני קונה מחר את המחשב
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b) מעבד Intel® Core™ i3 350M (2.26GHz, 3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (1366 x 768) 16:9 מבריק כרטיס מסך Int…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לאבא שלי ב 2K ללא מסך השימושים הם אינטרנט סרטים ומוזיקה. רצוי מעבד של אינטל תודה,
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. מעוניינת לקנות את הדל ווסטרו 3460, i5, עם כרטיס מסך מובנה. עוקבת הרבה זמן בפורום אחר המלצות לדגם זה ולאחרונה ראיתי במספר מקומות כאן שנכתב שהוא מרעיש ואפילו ״מרעיש נורא ומסך לא מוצלח״. חוששת לקנות אותו כשרואה את זה כתוב שחור על גבי לבן, כשרק מוכר בחנות סותר את הטענה. מבקשת תגובות במיוחד של אנשים שרכשו את הדגם או שמכירים אותו לאורך זמן. ואולי תוכלו להגיד לי אם כדאי/לא רצוי לקנות אותו עם ווינדואז 8? בהנתן העובדה שלא כ״כ מבינה במחשבים... תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם: GIGABITE GA965PDS4 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL SATA 160GB 7200 RPM זיכרון פנימי: GEIL 1024MB 800MHZ DUAL DDR2 CL2 כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7600GS 256MB כונן אופטי: צורב DVD SONY/LG/TOSHIBA x16 כונן DVD SONY/LG/DVD מסך: LG LCD L1970HR אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית, אשמח לקבל המלצה לגבי ראוטר אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו. מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים. תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעת המנוסים והמבינים על המיפרט הבא, במקצועי אני עוסקת באנימציה תלת מימדית, מידול ורינדור סרטים. עובדת עם תוכנות אדובי לעיצוב ועריכה, מיה 3D MAX וזיברש. אשמח לשמוע חוו"ד. תודה רבה *לגבי כ. מסך ראיתי שיש לו 3 גירסאות, מה ההבדל בינהם? *כיון שהדיסקים הקשיחים של WD רק לאכסון, האם יש המלצה למשהו באותה איכות יותר בזול? *לגבי ספק כח, כמה משמעותי ההבדל בין GOLD ל- PLATINUM? מעבד: Intel i7-6800K 3.4GHz (Broadwell-E) BOXקירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15לוח אם: Asus X99-Pro S2011-3זכרון: 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 2400Mhz CL14 (כמות: 2)כרטיס מסך: ASUS GTX1080 8G 1670Mhz-1835Mhz STRIXדיסק SSD לפרויקטים:…
-
- 369 תגובות
- 88.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב למשחקים, עבודה (תיכנות) וסרטים... חשוב לי כשאני קונה מחשב לקנות רכיבים שהם מתקדמים טכנולוגית כדי שהמחשב יחזיק שנתיים לפחות. אני לא עושה OC, ואני לא מתיימר להיות גיימר מטורף עם SLI וכאלה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר על איכות. זה המפרט שיצא לי (לא כולל מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, כרטיס קול, מקלדת ועכבר שכבר יש לי מספיק טובים): מעבד Intel Q9450 1540 ¤ לוח אם ASUS P5Q3 890 ¤ זיכרון OCZ DDR3 2GB 1600Mhz 740 ¤ כרטיס מסך ATI HD4870 1420 ¤ מארז Antec P182 725 ¤ ספק Modu82+ 525W 550 ¤ מאוורר BigTyp 120VX 210 ¤ סה"כ: 6075 ¤ המחירים הם לפי KSP. נראה לי שפיספסתי איפשהו כי זה נראה לי יקר מדי, אולי אני טועה. לכן אני צריך חו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-