עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuva35,

צריך מחשב למשחקים כבדים לא צריך מסך יש לי LCD של LG 17INCH אני אשתדרג יותר מאוחר... מעדיף מעבד של INTEL 500GB דיסק קשיח רק מKSP! אני צריך את זה דחוף חברה אני קונה מחר את המחשב

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by YK24,

היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b)‎ מעבד Intel® Core™ i3 350M ‏(‎2.26GHz, ‏‎3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (‎1366 x 768) ‏16:9 מבריק כרטיס מסך Int…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by idani1983,

אני מחפש לקנות מחשב לאבא שלי ב 2K ללא מסך השימושים הם אינטרנט סרטים ומוזיקה. רצוי מעבד של אינטל תודה,

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by Asaf Gaming,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by anatsush,

שלום לכם. מעוניינת לקנות את הדל ווסטרו 3460, i5, עם כרטיס מסך מובנה. עוקבת הרבה זמן בפורום אחר המלצות לדגם זה ולאחרונה ראיתי במספר מקומות כאן שנכתב שהוא מרעיש ואפילו ״מרעיש נורא ומסך לא מוצלח״. חוששת לקנות אותו כשרואה את זה כתוב שחור על גבי לבן, כשרק מוכר בחנות סותר את הטענה. מבקשת תגובות במיוחד של אנשים שרכשו את הדגם או שמכירים אותו לאורך זמן. ואולי תוכלו להגיד לי אם כדאי/לא רצוי לקנות אותו עם ווינדואז 8? בהנתן העובדה שלא כ״כ מבינה במחשבים... תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by kobi10,

אני קונה מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם: GIGABITE GA965PDS4 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL SATA 160GB 7200 RPM זיכרון פנימי: GEIL 1024MB 800MHZ DUAL DDR2 CL2 כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7600GS 256MB כונן אופטי: צורב DVD SONY/LG/TOSHIBA x16 כונן DVD SONY/LG/DVD מסך: LG LCD L1970HR אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית, אשמח לקבל המלצה לגבי ראוטר אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  8. במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו. מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים. תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by jacob300,

שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TomJ0rdan,

מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אשמח לשמוע את דעת המנוסים והמבינים על המיפרט הבא, במקצועי אני עוסקת באנימציה תלת מימדית, מידול ורינדור סרטים. עובדת עם תוכנות אדובי לעיצוב ועריכה, מיה 3D MAX וזיברש. אשמח לשמוע חוו"ד. תודה רבה *לגבי כ. מסך ראיתי שיש לו 3 גירסאות, מה ההבדל בינהם? *כיון שהדיסקים הקשיחים של WD רק לאכסון, האם יש המלצה למשהו באותה איכות יותר בזול? *לגבי ספק כח, כמה משמעותי ההבדל בין GOLD ל- PLATINUM? מעבד: Intel i7-6800K 3.4GHz (Broadwell-E) BOXקירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15לוח אם: Asus X99-Pro S2011-3זכרון: 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 2400Mhz CL14 (כמות: 2)כרטיס מסך: ASUS GTX1080 8G 1670Mhz-1835Mhz STRIXדיסק SSD לפרויקטים:…

13. אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב למשחקים, עבודה (תיכנות) וסרטים... חשוב לי כשאני קונה מחשב לקנות רכיבים שהם מתקדמים טכנולוגית כדי שהמחשב יחזיק שנתיים לפחות. אני לא עושה OC, ואני לא מתיימר להיות גיימר מטורף עם SLI וכאלה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר על איכות. זה המפרט שיצא לי (לא כולל מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, כרטיס קול, מקלדת ועכבר שכבר יש לי מספיק טובים): מעבד Intel Q9450 1540 ¤ לוח אם ASUS P5Q3 890 ¤ זיכרון OCZ DDR3 2GB 1600Mhz 740 ¤ כרטיס מסך ATI HD4870 1420 ¤ מארז Antec P182 725 ¤ ספק Modu82+ 525W 550 ¤ מאוורר BigTyp 120VX 210 ¤ סה"כ: 6075 ¤ המחירים הם לפי KSP. נראה לי שפיספסתי איפשהו כי זה נראה לי יקר מדי, אולי אני טועה. לכן אני צריך חו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by פרי,

שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Arkadon,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות. אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה) לא צפוי OC המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....) אין צורך בצורב,מסך תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Joha132,

שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by shedon,

לעבודה משרדית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CrashZone,

מה קורה חברה? אחותי מתלוננת על איטיות במחשב הנייד שלה, לנובו R60e אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג לה קצת את הראם, יש לך 512 DDR2 667MHZ השאלה שלי היא כזו עד כמה ניתן לשדרג? האם יש כאן עניין של דואל צ'אנל? או במילים אחרות, עד כמה קריטי זה יהיה אם אוציא את הזכרון הקיים ואכניס 2GB (והאם כדאי 800?אותו מחיר) או אפילו אכניס בנוסף בברכה, מתן

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  25. היי, ידוע לכם אם יצא כבר מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה 64 ביט? כל המחשבים שראיתי עד עכשיו היו 32 ואני מקווה שכבר יצאו חדשים.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.