ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
היי. בנו לי מפרט מסויים. השאלה אם הוא יכול לספק אותי מבחינה שאני יכול לעשות לייב ביוטיוב לדוגמא ולשחק בו זמנית במשחק כבד ולא יהיו לי.תקיעות וה FPS במשחק יהיה מעל 100... אשמח לתשובות ולעזרה. אם המפרט לא טוב מספיק אשמח אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט טוב. תודה רבה! הנה קישור למפרט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=62908
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם אמרו לי שבמחשב תמיד צריך להיות מספר זוגי של זיכרון RAM. למשל: 2GB או 4GB או 8GB. אם כרגע יש לי נייד עם 1GB ואני קונה סטיק של 2GB, זה בסדר אם יהיה לו 3GB? או עדיף כבר 4GB? אני יודע שבעקרון זה צריך לעבוד אבל לא יהיו בעיות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, aftereffect מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר חוסך הרבה זמן והגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני יודע שאתם חושבים שזה תקציב יקר מאוד למחשב אבל אני קונה את המחשב מחנות של קרוב משפחה שייתן לי אותו ב40% פחות... אני לא זקוק למסך, יש לי מצויין בבית oc אני לא מתכוון לעשות בקשר לרמקולים - אני זקוק למשהו בסביבות ה300 שקל בקשר לכרטיס קול - גם פה לא להשתגע כרטיס המסך והמעבד זה מה שחשוב לי מאוד צורב די וי די וכונן די וי די רגיל אני לא צריך אלא רק צורב רגיל 52 אז מה אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל... (זה בסדר אם נשאר :-)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג... עד 3300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, בעיקר אינטרנט, עריכת סרטים "בקטנה" (במידה ומייקר משמעותית ניתן לחסוך בפרמטר זה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - וורד שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד למשחקים כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 1500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל (גם ככה זה לא הרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100שח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לנער שבעיקר משחק ברשת, לא משחקים כבדים, ללא עריכת תמונות/וידאו. קצת אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך: HD מסך 22~23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבועיים של קריאת מפרטים מהפורום והמתנה לירידה או התייצבות מחירים גיבשתי כיוון למפרט. מחשב לגיימינג שיבוסס על כרטיס מסך 3070 המיועד לפורטנייט,rocketleague,valorant ועוד. המחשב יירכש בעוד כ 3 שבועות(בר מצווה). מסך כבר נרכש -Dell s2721dgf 2k 165hz להלן המפרט: עדיפות לרכוש הכל מחנות אחת באילת. 1-מעבד AMD Ryzen 5 3600 + קירור 2-לוח אם, התלבטות בין : b450M ds3h ל b550M ds3h - לא ממש מצאתי הבדלים למעט תמיכה ב M.2 SATA ו USB 3.2. האם יש טעם לשדרג ל 550? האם שניהם תומכים ב ssd nvme? 3-זכרון : DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 4-כוננים: A-DATA SSD 512GB XPG GAMMIX S5 NVMe M.2 2280 …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, 4300-4800 ש"ח זה סבבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק מה שציינתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, מעוניין שיריץ את הGTA V שיצא עוד מעט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדים אינטרנט, קצת תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אם יש איפה לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לימודים, משחקים בקטנה וצפייה בסרטים(עם חיבור למסך גדול יותר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lol, Minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל מסך בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אחרי חודשים של תכנונים, בירורים, קריאת ביקורות ומאמרים, הגיע הזמן לשדרג את המחשב: Amd Athlon XP Mobile 2600+ Abit NF7-S Corsair 256MB PC3200 C2 TT Purepower Silent 410W Passive PFC SLK800A + Enermax 120mm נוסיף רכיבים מהמחשב הנוכחי: NEC 2500A WD 80GB 8MB-Cache ATA100 Gainward GF4MX440 128MB סה"כ יוצא 2000 שקל השדרוג, סבא שלי לקח על עצמו את ה NF7-S ב 486 שקל, ואת הפנטיום 3 הנוכחי אני מוכר ב 564 שקל, מה שמשאיר לי להשקיע 950 שקל. בנוסף אני לוקח מארז של פנטיום 1 שהולך לעבור מודינג רציני (בין השאר חיבור האנרמקס 120 על ה SLK800A). השדרוגים הבאים(לפני 2-5 ואולי גם לפני 1 תגיע מערכת לאוטו ) : 1. מערכת קירור מים בבנייה עצמית. 2. ג'יגה זיכרון. 3. FX5900XT/9800P …
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, נשמח להמלצה למחשב נייד לתלמיד תיכון במגמת מדעי המחשב/סייבר, 1. תקציב של 5500 שח (עם אפשרות לחריגה). 2. המחשב לצורך לימודי תכנות בתיכון, אם אפשר גם מעט גיימינג (מיינקראפט, וואלוראנט). לא יודעים כרגע לפרט יותר. 3. ציוד היקפי - אין 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. כדאי שיהיה שקט (לצורך לימודים בכיתה) 6. גודל/משקל - 14 אינץ, מחשב קל יחסית, נוח לנשיאה. 7. צריך מערכת הפעלה - windows 10 8. אין העדפה לחנות ספיצית, אזור המרכז יהיה נוח 9. הרכישה בימים הקרובים 10. חיבורים- אזניות 11. אין ציוד היקפי קיים לחיבור הרבה הרבה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב ב 5000 שקל (יש לי כבר מסך , רמקולים , מקלדת ..) שיפעיל משחקים כבדים מכל הסוגים בצורה איכותית ומהירה. יש הצעות ?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! העניין הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייח ששירת אותי לא רע עד היום, אבל עם הזמן הבנתי שלהיות מוגבלת אליו בלבד זה לא נוח בעליל, להסתמך על המחשבים במכללה זאת טעות גורלית, ושמחשב נייד נהיה דיי הכרחי בשלב הזה. מאמינה שעל מרבית הדברים ה"כבדים" אוכל לעבוד מהבית, אבל אם יש אפשרות לעשות את זה גם על לפטופ בלי למכור את כל הרכוש שלי ונשמתי יהיה נחמד. רוב האנשים שהתייעצתי איתם התעקשו שמקבוק פרו הוא הדרך הטובה והזולה ("""""זולה""""") ביותר בתחום הזה, אבל אם יש אפשרות ללפטופ PC עם ביצועים דומים באותו טווח מחירים... אעדיף אותו, בכנות. אשמח לייעוץ לכאן או לכאן בכל אופן! מפה לשם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בתכלס א…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-