ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ של Asus G53jw , הנייד הגיע : CPU Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 8GB DDR3 1333MHz (4 x 2048 MB), Up to 8 GB HD 320GB (SATA) 7200rpm + 320GB (SATA) 7200rpm Display 15.6'' Full HD (1920x1080) LED backlit,Color-Shine (Glare-type) GPU NVIDIA® GeForce® GTX 460M, (With 1.5 GB Dedicated GDDR5) Optical Device Blu-Ray DVD Combo Webcam 2.0 Mega Pixel web camera Sound Built-in speaker and microphone EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio Lan 10/100/1000 Base T Wireless Integrated 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Bluetooth™ V2.1+EDR External Ports 1…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוספתי קובץ של המפרט שבניתי...אני צריך מפרט ב 3500 ש"ח המפרט הזה ללא מארז מקלדת עכבר מסך ורמקולים... המפרט לבד עולה בערך 2500 ורציתי לדעת אם לדעתכם הוא טוב?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר Thermaltake VC3000BWS Armor Junior Black + Window Tower Case 1 705 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 213 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 161 ¤ Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 1895 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 454 ¤ DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1 938 ¤ Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 650 ¤ Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 1 2243 ¤ logicpc סה''כ: 7259 ¤ + זכרונות מנועה..אני מתכנן OC קטן של 600 מגהרץ+-..מה תמליצו לי מבין הזכרונות האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=58…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים אני מחפש לעזור לחבר בקניית מחשב לאולפן הקלטות ביתי בתקציב של כ4000 ש"ח. בפעם האחרונה שהמלצתי למישהו על מחשב מסוים, הNVIDIA 6600GT היה אחד הכרטיסים החזקים בשוק, אני מניח שהרבה מים זרמו בירדן מאז.. מדובר במחשב לאולפן הקלטות קטן, והתקציב מתייחס למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. המחשב יתמודד עם עריכת שירים (CUBASE, PROTOOLS וכיוצא בהם) ואינטרנט/אופיס בין לבין. בעל האולפן מבקש עדיפות למעבד i7, וללפחות 16GB זיכרון , ויש לו 2 כוננים שהוא ישמח לחבר אותם למחשב, בלי קשר הוא מבקש גם כונן SSD לדעתי הלא מקצועית מוזיקלית, יש צורך בכרטיס קול כלשהו (?) וכמובן דרושה מערכת הפעלה Windows העדפה כמובן שהמחשב יגיע מורכב. …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד להוריי בני ה-60. אבי עושה שימוש אינטנסיבי במחשב ונוהג לפתוח חלונות רבים במקביל (דרוש לדעתי RAM של 8 ג'יגה). עם זאת השימוש מוגבל לאינטרנט, וורד, סרטונים. הם קיבלו הצעות מחיר משתי רשתות ידועות. המטרה: מחשב יעיל ונוח שיחזיק שנים, אך גם שלא "יגנבו אותם" במחיר. ההצעה השנייה היא all-in-one. אין לי ניסיון עם מחשבים כאלו. הערה: לא צריך מקלדת ועכבר. צריך מחשב, מסך ורמקולים. בהצעה השניה הרמקולים מוטמעים. לראשונה יהיה צורך להוסיף חיצוניים לדעתי. הצעה א: 3560 שח מארז שחור USB3 H230 NZXT ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל I5-6400 2.7GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC לוח B150M-K 1…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב ללימודים אשר יכול להתמודד עם ריבוי משימות בו זמנית והפעלת תוכנות גראפיות כבדות יחסית, כמו כן אני אשמח אם הוא יהיה בעל יכולת להפעלת משחקים כגון FIFA2009' GTA4' וכו' באופן סביר / גבוהה, לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: Toshiba Satellite A500-138 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ורציתי לדעת את ההמלצות שלכם, האם הוא יכול לעמוד במשימות שהצבתי?, האם יש מחשב יותר טוב ממנו באותו הסכום? (אשמח אם יש אפילו אפשרויות זולות יותר ) (לדוגמה DELL STUDIO המון תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000(תקציב קיצוני, אני לא רואה סיבה להשתמש מעבר ל-2500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודות משרדיות,תכני HD (סרטים/סדרות), גלישה יומיומיות. רצוי שיהיה נוח לשעות עבודה ארוכות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש מסיבי בתוכנות Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, היום התקשרתי לחברת אייבורי מחשבים על מנת להזמין מהם מחשב שיגיע לסניף הקריות שקרוב לבית שלי. אני דיברתי עם נציג מכירות, וטענתי בפניו שאני רוצה את המחשב הספציפי הזה שמופיע באתר, שזה המפרט שלו : מצורף לינק למפרט המחשב באתר של אייבורי - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 סך הכל המפרט האורגינל שכתוב באתר עולה 3650 ש"ח. כאשר דיברתי עם הנציג רציתי להתייעץ איתו וביקשתי ממנו אם אפשר לעשות את אותו המפרט הספציפי שיש באתר רק טיפה לשנות רכיבים ככה שהוא יצא לי יותר זול. בסופו של דבר, הוא בנה לי מפרט אחר, שלטענתו שווה אפילו יותר מהמפרט המקורי שיש באתר, והוא הסכים למכור לי אותו באותו מחיר, 3650, אני המשכתי להתמקח איתו ולאחר זמן מה הצלחתי להוריד את המחיר ל- 3500 בדי…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, ברצוני לקנות מחשב המיועד להתחבר לטלוויזיה בסלון אשר יהווה תחליף ל-PlayStation/Xbox המערכת הפעלה שתרוץ על המחשב תיהיה SteamOS אשמח למארז קומפקטי ויפה מאחר והוא הולך להיות חלק מהנוי של הסלון תקציב של עד 3K תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדים אינטרנט, קצת תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: world of warcraft, counter strike, בקיצור לא משחקים כבדים אך שיוכל להריץ על איכות מקסימלית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920(לא זוכר את המספרים המדויקים אני חושב שזה אלו, אני מניח שזה מספיק…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר חוסך הרבה זמן והגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני יודע שאתם חושבים שזה תקציב יקר מאוד למחשב אבל אני קונה את המחשב מחנות של קרוב משפחה שייתן לי אותו ב40% פחות... אני לא זקוק למסך, יש לי מצויין בבית oc אני לא מתכוון לעשות בקשר לרמקולים - אני זקוק למשהו בסביבות ה300 שקל בקשר לכרטיס קול - גם פה לא להשתגע כרטיס המסך והמעבד זה מה שחשוב לי מאוד צורב די וי די וכונן די וי די רגיל אני לא צריך אלא רק צורב רגיל 52 אז מה אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי 4000 שקל לשידרוג המחשב, (אני צריך מעבד, לוח-אם, וכרטיס מסך) את הכ.מסך ומעבד אני רוצה להזמין מחו"ל. www.newegg.com חבר שלי יביא לי את החלקים. זיכרון כבר הביאו לי http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210 (ולכן לא כולל בתקציב) ולוח-אם אני צריך לקנות בארץ (גדול מידי למישלוח), את המעבד והכרטיס מסך מחו"ל. לשלושתם יש לי 4000 שקל. הכוונה היא להריץ ברזולוציה של 1280X1024 בהגדרות גבוהות. מומלץ AMD. חשבתי להזמין בארץ את ה- DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR eXpert nVIDIA nForce4 SLI אבל לא יודע אם ישאר לי כסף למעבד ולכ.מסך תנו לי פתרון.... (בעקרון אם חורג קצת גם טוב) חשבתי על משהו כזה: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562 כר…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב חדש דרך אייבורי בעיקרון כי עד עכשיו הם היו הכי אמינים במחשבים ובמחירים ממש טובים.. נכנסתי לאתר שלהם ושוטטתי... ומצאתי שני מחשבים שאני מתלבטת אינני יודעת אם לקנות את המחשב עם מעבד של אינטל בעל ליבה כפול...(כי הבנתי שאינטל לא חוללו הצלחה גדולה בתחום בנתיים) או ללכת על מעבד של AMD בעל ליבה כפולה. אינני מבינה כל כך את שיטת התדירות/מהירות שהם עובדים איתה, נניח יש לי 3200 אינני יודעת בידיוק כמה הערך שלו שווה בג'יגה הרצים (אשמח אם תסבירו לי)... אני מחפשת מחשב טוב וחזק מבחינת גרפיקה (משחקים וכול'), מהיר שלא יזוז לי כמו צב(מבחינת זיכרון) ורצוי שהמעבד יעבוד במהירויות של בין ה2.8 ל3 גיג'ה הרץ,המחיר שאני מוכנה לשלם בסביבות ה3000 שקלים.. כמובן שאינני לוק…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד+לוח אם+כרטיס מסך בינתיים יש לי שני אופציות AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D HIS X850XT DVI VIVO 256MB PCIe או AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI וריאציות נוספות/הצעות/רעיונות הכל יתקבל בברכה
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-