ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K חריגה קטנה של 100-200 ש"ח אם ממש חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם מתאפשר ברכה, עדיף שלא יבוא על חשבון קירור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, לגודל. עדיף …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו המקבוק "12 אבל עדיף חומרתית ומריץ ווינדוז. יש פה למישהו? למה הוא עולה בארה"ב $770 ובארץ 10,000 ש"ח? פעם אחרונה שרכשתי מחשב מחו"ל היה לפני עשר שנים בערך. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה שוב בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למפרט מחשב מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 עם מהירות שעון לא משנה אבל שיהיה 512 קאץ לוח אם עם הכול על הלוח (קול מסך רשת) לזכרונות ddr בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד איזה חודש חודש וחצי אני הולך לקנות את המחשב הזה ואני רוצה לדעת אם יש משהו לשפר להחליף ביותר טוב או כל הערה שיש לכם תודה Intel P4 2.0AGHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ Samsung 256 mb DDR 2700/333 ( M368L3223DTL-CB3) *2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version S/U/M/A Ge-force 4 ti 4200 64mb se- HERCULES - Gamesurround Fortissimo II XP ASUS X 52 LITE-ON 32X12X40 Dragon AX-01SLD Enermax 350W EG 365P VE Samsung 19 959NF Microsoft - IntelliMoues EXPLORER Genius KB-16M עריכה: שחכתי לציין שהוא גם לOC
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX 1229.00 ¤ MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value 309.00 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value 309.00 ¤ Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail 2411.19 ¤ LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM 149.00 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5` FDD 55.00 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 339.00 ¤ Logitech Internet Pro PS2 Eng/Heb Keyboard 75.00 ¤ Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 579.00 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 429.00 אמ רציתי לדעת האם הוא טוב אם יש מה לשפר התקציב בערך 7500 ואני עדיין מתלבט בין שני מארזי…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח לסבא שלי, משהו שיהיה סבבה ולא איטי. בגדול זה לגלישה באינטרנט וWORD פה ושם. ראיתי מחשבים מובנים I5 בסביבות 1500-2000 שנראה לי שיעשו את העבודה, עכשיו השאלה אם זה עדיף משנה משהו במחיר שאני קונה מחשב מובנה או בונה אותו כשבמדובר במחשב כזה פשוט? והאם יש אפשרות לSSD קטן בטווח הזה? האם בכלל כדאי לשים SSD? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודברים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצר…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5K למחשב גיימינג. אני מחכה לR9 280X. יש לי אפשרות להביא מחשב שלם/חלקים דרך ארה'ב - ללא כל תשלום על המשלוח עצמו. אז אני בהתלבטות, שכן יש לי כמה אופציות : א. לקנות הכל בארץ - ככה אני בטוח באחריות ואין בעיות מהבחינה הזאת, אך אני משלם הרבה יותר כסף. ב. לקנות חלקים מסויימים בארץ וחלקים מסויימים בארה'ב. ג. לקנות את כל החלקים בארה'ב ולהביא בחלקים, לא בתור מחשב שלם. ד. לקנות מחשב שלם בארה'ב, ולהביא אותו לארץ בשלמותו. השאלה היא איזה מיסים אני צריך לשלם על חלקים ואיזה מיסים אני צריך לשלם על מחשב שלם - האם הם שונים? האם יש מכס או רק מעמ? בקיצור מה קורה מבחינת המיסוי... מעבר לזה, על איזו אופציה הייתם הולכים? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות מחשב TABLET PC בחו"ל עד סוף אוגוסט (אח שלי שוהה שם), הבנתי שצריכה לצאת פלטפורה חדשה של אינטל בקרוב ורציתי לשמוע עליה מידע ואיזהשהיא מסגרת זמנים (אם היא בכלל אקטואלית...) תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת ,האם המפרט מחשב הזה יכול להתאים לי ..(אין צורך בלהתחשב לטווח הרחוק) https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxncm91cG9uNHlvdXxneDo1MWNkNDYxNDE2NGM1ZDcx אני מעוניין במחשב ,שיהיה אפשר לגלוש בו בלי בעיות. מחשב שיהיה אפשר לראות בו גם סרטים שתיהיה אפשרות להריץ משחק סימולטור (טיסנים למשל) מקווה שהתשובה היא חיובית תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זהו הפרט שבניתי , מבקש את חוות דעתכם : Intel Xeon 2.4 / 533FSB Intel SE7505VB2 Mainboard 512mb DDRam 3200 Kingston Ram x 2 WD 120G/ 7200rpm 8mb HDD X 3 Sound & Lan & Video No Board LG 52x24x52 CDRW 1.44mb Floppy Drive Intel SC5200 Server Case Seagate DDS4 SCSI Tape B/U Drive #034008 SCSI Controller Adaptec 2940UW Adaptec Raid 5 SATA Controller card #2410SA כדי להוזיל עלויות אני מתכוון להשתמש בבקר וכונני SATA , לפי מה שקראתי עד כה אין הרבה הבדל לצרכי חברה קטנה . מישהו כבר ניסה להרכיב RAID 5 עם SATA ? מה דעתכם על הלוח ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר עבודה, ופוטבול מנג'ר גרסאות חדשות. הציעו לי את המפרט הזה ב-4500 שקל מעבד אינטל דור 10 Intel Core i7-10700 4.8Ghz 8 Cres 16 Trds קירור אוויר למעבד Zalman CNPS80 לוח לאינטל דור 10 Gigabyte H410M S2H M-Atx VGA DVI HDMI LGA1200 זיכרון לנייח Crucial 16GB Desktop DDR4 2666Mhz דיסק פנימי SAMSUNG EVO970 PLUS V7S250BW SSD 250GB M.2 PCIe NVMe ספק כח PLUS 500watt Active PFC ANTEC VP500P 80 מארז ללא ספק ANTEC ATX VSK4000B-U3 מערכת הפעלה עברית Microsoft OEM Genuine Win PRO 10 64bit אנטי וירוס ל3 שנים ESET NOD32 Antivirus OEM מסך מחשב 23.5 Samsung S24F350FH 4ms VGA HDMI אשמח לעזרות, תובנות ועוד. בעיקר לא רוצה…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . אני צלם ורציתי לשאול לגביי הנייד הנל האם הוא יספק אותי מבחינת גרפיקה , האם אני יראה שונה , מבחינת צבעים חדות האם התמונות יראו טוב יותר משאר לפטופים מה היחודיות של הלפטופ הנל?? והאם הוא מיועד לפוטושופ ותוכנות גרפיקה מאשר לפטופים אחרים האם יש בו קיצורים שיעזרו לי בעבודה ? אני כמעט סגור לקנות אותו , אני מחפש עוד חיזוקים להחלטה... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 2500 אפשרי לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג גג 500... אחרי הכל סטודנט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וגלישה בעיקר. תכנות, matlab וכאלה. אם יהיה אפשרי לדחוף גם כרטיס מסך כלשהו אז אולי פורטנייט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB,PSPICE,VISUAL STUDIO 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות למערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום מעוניין ליקנות מחשב חדש בתקציב כולל של עד 14k כולל ציוד הקפי וכולל מסך "24 אני פריק של מישחקים אז חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ את כל המישחקים ברמה הטובה ביותר לפחות בשנה הקרובה(עדיף יותר אבל מי יודע) אני מעוניין לעשות למחשב oc טוב אז הרכיבים צריכים ליהיות בהתאם ,שקט פחות חשוב לי אבל גם שלא יהיה רועש יותר מידי המחשב מיועד בעיקר למישחקים ועבודה עם תוכנות לעריכת סרטים הרכבתי מחשב ואני מעוניין בחוות דעתכם אליו עם אפשר להוזיל את המחיר אני ישמח לישמוע אבל שוב פעם לא על חשבון הביצועים בתודה מראש לכל העונים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1825 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤749 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 3-4 שנים בעל המפרט הבא: לוח אם: Intel Silver Reef מעבד: Pentium 4 , 2.4MHz 2 זכרונות 256 כ"א DDR 2 HD בסך כולל של 160MB כונן DVD וצורב DVD השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט, משרדי וטיפול בקבצי מוזיקה ווידאו כגון המרות, הדבקת כתוביות, וכד'. לאחרונה, התגלתה בעיה בלוח האם. האם כדאי לשדרג את המחשב הנ"ל ואם כן, מה לרכוש מלבד לוח אם? או שכדאי לרכוש חדש ? (חוץ מהכוננים שהם חדשים, האם יש משהו נוסף בעל ערך במחשב הנוכחי?) אני בעל ידע במחשבים של משתמש רגיל ומממוצע ....... אנא להתחשב בכך בתשובות............. : תודה על עזרתכם
-
- 58 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ חדש יחסית של דל דגם סטודיו, עם מעבד I3 וזכרון 3G. לאחרונה, בעת שאני משחק במשחק יחסית קל מבחינת דרישות מערכת (FOOTBALL MANAGER 2011), המחשב מתחמם לרמה כזאת שהוא פתאום נכבה מעצמו, באמצע המשחק. אין שום דבר שחוסם את המאווררים של המחשב, שכן אני עובד על שולחן. חשוב לציין, כי גם בעת הפעלת מספר תוכנות יחדיו, אפילו אם מדובר במספר חלונות של אינטרנט אקספלורר, המחשב מתחיל להרעיש. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה הפתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3/4 , call of duty advenced warfer , assassin's creed unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 פלוס 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר חוסך הרבה זמן והגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני יודע שאתם חושבים שזה תקציב יקר מאוד למחשב אבל אני קונה את המחשב מחנות של קרוב משפחה שייתן לי אותו ב40% פחות... אני לא זקוק למסך, יש לי מצויין בבית oc אני לא מתכוון לעשות בקשר לרמקולים - אני זקוק למשהו בסביבות ה300 שקל בקשר לכרטיס קול - גם פה לא להשתגע כרטיס המסך והמעבד זה מה שחשוב לי מאוד צורב די וי די וכונן די וי די רגיל אני לא צריך אלא רק צורב רגיל 52 אז מה אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב קיים בן שנה ואני רוצה להחליף את הלוח אם , המעבד והזכרון למשהו קצת יותר חזק. אז יש לי כרגע כרטיס גרפי AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE ועל המעבד הנוכחי יש מאוורר : KATANA 4 SCKTN-4000 SCYTHE בנוסף , אם זה רלוונטי אז הספק שישודך לחומרה הוא A.PFC 80+ NAXN 500W ENERMAX דרישות : כרגע לצערי אין לי זמן לגיימינג אבל ברור לי שלמשל כאשר GTA V יצא ל PC אשחק בו. ביום יום המחשב משמש לאופיס + אינטרנט + HD movies streaming וגם קצת תכנות (Visual studio 2012). אני רוצה לפחות 16GB זכרון (2X8) ואני רוצה שבלוח האם יהיו 4 סלוטים של זכרון (לשדרוג עתידי). אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ , כמו כן , לפי זה : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-4.html המאוור…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-