עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OmriOhayom,

היי חברים, אני הולך לקנות את המפרט הבא ב KSP באילת: סה"כ יוצא 6975 ש"ח, ובאילת יוצא 5959 ש"ח. כרטיס מסך אקנה בנפרד בעתיד הקרוב, כנראה 4090RTX. עדכון: המפרט לאחר השינויים: סה"כ 7187 ש"ח ובאילת 6143 ש"ח. קירור למעבד אקנה ב- TMS: https://tms.co.il/cpu-cooling?product_id=104562 וכולל הקירור 6589 ש"ח. אשמח לשמוע מכם הערות לגבי תאימות בעיקר לכרטיס המסך העתידי (בדקתי שהכל מתאים, אך אולי פספסתי משהו), ולגבי מוצרים תחליפיים עם ביצועים דומים בפחות כסף. תודה רבה!

2. אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. http://il.pcmag.com/dell-xps-15-touch-9550/327/review/dell-xps-15-touch-9550#disqus

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Akiles,

שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שיכלול בתוכו צורב DVD 2 GB זיכרון כרטיס מסך טוב 250GB קשיח ספק HEC

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by iem,

אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rotem_l,

שלום לכולם אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד- מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'-14' * רזולוציית המסך? אין לי מושג.. * משקל רצוי? לא יותר מ1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD 256GB * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? האם כדאי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושבת.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני בעיקר צריך אותו למשחקים, *מעבד אינטל E6850/Q6600 - תלוי מה מתאים יותר למשחקים. *לוח אם של אסוס/ גיגהביט P35/X38. *כ.מסך 8800 768/640. *מה עדיף 800MHZ 4GB/1066MHZ 2GB? *דיסק קשיח 500GB WD *צורב DVD LightScribe וכל זה בתקציב 8500, מנעה מחשבים.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by winner,

שלום חברים המחשב הישן ששימש לגלישה והורדות בלבד התפגר ואני צריך שילוש קדוש - מעבד, לוח וזיכרון כדי להשיב אותו לחיים בנוסף, הצורב שיש לי הוא ATA וצריך צורב SATA כדי לעבוד עם לוח חדש הדרישות הן מינימאליות - גלישה באינטרנט בלבד, להלן הצעה מפלונטר, מה דעתכם ? המחשב מחובר למוניטור CRT 17" - האם הגרפיקה המשולבת של המעבד תספיק ? יש לי קירור משומש למעבד - Zalman CNPS80f שמתאים גם למעבדי אינטל - האם הוא עדיף על הסטוק של אינטל ? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Ser…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. זה המפרט הקיים: Intel Pentium Dual-Core E6300 Gigabyte GA-G41M-ES2H Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Lian-Li PC-7FW Black Seasonic SS-350ET 350W Arctic Cooling Freezer 7 Pro לפי טכנאי מעבדה, הלוח אם סיים את חייו. יש טעם לנסות להחליף רק לוח אם? תודה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by iSolt,

האם כרגע המעבד המומלץ ביותר הוא 4200u? המחשב הנייד לא יכול לעבור את תקציב ה4000 שקל בעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Alon Jacobi,

כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…

15. Started by SS2Ricer,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. חריגה אפשרית בגדר הסביר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר - מכוון להגדרות גרפיות מקסימליות ככל שאפשר על המשחקים החדשים. וכמובן מריץ משחקי VR כמו Boneworks. בנוסף, אם רלוונטי, אני משחק על מסך Dell U2715H שרץ על 1440p. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או ה…

16. שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, וכו'). העניין הוא שחשוב שמארז המחשב יהיה קטן - אם אפשרי במסגרת המחיר מארז של HTPC נראה לי עדיף, ואם לא אז Midi-Tower. רק להבהיר, המחשב לא נועד להיות מערכת בידור סלונית, ציינתי HTPC כי אני יודע שאלה מארזים קטנים בד"כ, אבל אולי אני בכלל טועה והם לא מתאימים למחשב רגיל... תודה רבה מראש! רועי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by avihwz,

1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. -מעבד: Intel Core I5 3450 3.50GHz 6M -מערכת הפעלה: Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H61 Chip -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 500GB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT520 1GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 5.1CH Audio -מארז:Qure 3335 Full Silent שקט במיוחד -ספק כוח: Ehtremely Silent 500W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה). -חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. ישנה גם אפשרות לשדרג חלקים מן המפרט,האם כדאי לי לשדרג אותם ביחס למחיר? - שדרוג מערכת קירור למעבד Zalman Full Silent,למחשב שקט במיוחד (רק 149 ש…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by newusernow,

המפרט זהה וטוב, ההתלבטות היא בין 2 הרכיבים המרכזיים: מעבד Intel 6thGen SkyLake i5-6600K 3.5 GHz 6M LGA1151 לוח Gigabyte GA-H110M-S2H HDMI - או - מעבד Intel Core i7-4790 3.60GHz 8M LGA1150 לוח GIGABYTE GA-B85M-DS3H מצד אחד, האופציה הראשונה היא מסדרה עדכנית הרבה יותר וכן מדובר במעבד K מצד שני, האופציה השניה היא על הנייר חזקה יותר, בתדר, בקאש ובסדרה. על מה ללכת? אודה לתשובה מלומדת ומנומקת. תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by rotman,

שלום , אני מוכר את המחשב הנייד שלי x61s thinkpad , אני רוצה למחוק את כל הקבצים על המחשב ובעצם לפרמט אותו עם ויסטה חדש לגמרי. מן הסתם כל ההתקנה של הויסטה נמצאת במחיצה הנסתרת על הכונן של המחשב. איך אני יכול להפעיל את ההתקנה משם ואיך אני יכול לפרמט את המחשב? דיי דחוף , תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה90% סופי של המחשב... אם לא יהיו בסוף בעיות תקציביות הסטריות (תמיד אני אוכל להוריד את האיכות ממה שלקחתי) אז ככה, המפרט הזה מיועד למשחקים לסרטים ולא כל כך לגרפיקה ולרזולוציה מדהימה רק שיעבוד מהיר, שיחזיק לכמה שנים ושיהיה מספיק טוב זה מה שחשוב מלבד זה- גם להרבה תוכנות ברקע ולעבודות חשוב מאוד שיהיה מהיר...! זה המפרט שלי: http://img289.imageshack.us/img289/9258/computer8zo.png (תמונה - ערכתי את זה שיהיה לכולם נוח) אני רוצה לדעת מה לשפר או לשנות בו בהתאם לצרכים שציינתי... בכללי, ממה שאני יודע - לא כדאי ללכת על אינטל מהמון סיבות השאלה היא - אם כדאי ללכת על AMD למרות שהזיכרון הוא רק SDRAM וDDR ולא DDR2? והמהירויות של כרטיסי הזיכרון היא רק עד 400 …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by idoleff,

היי, כמה לדעתכם שווה המחשב? (עדיין באחריות עד בית הלקוח, עוד כמה חודשים..) Intel® Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz 4GB זכרון פנימי 500GB כונן קשיח מסך 14.1 תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Sm1le,

אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.