עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב

2. היי לכולם, מחפש מפרט למחשב נייד בין 2000 ל2300 ש"ח ללא חריגה. אשמח אם הוא יוכל להריץ סרטים ברזולוציה סבירה, העבודה לרוב תהיה סטודנטיאלית אך אשמח אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אהלן, אני שוקל לקנות נטבוק שאוכל לקחת איתי להרצאות. העניין הוא שאני רוצה לתכנת איתו ואני לא רואה את עצמי מצליח לעבוד בלי לאבד את השפיות עם קונפיגורציה של נטבוק. לכן אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך קטן. הם יכולים להיות מאוד יקרים אבל מצאתי את זה למשל: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694300 שהוא די בטווח המחירים של נטבוק, אבל עם מעבד בעל שתי ליבות, 2 גיגה זיכרון (שאני מניח שניתן לשדרג). מה אתם חושבים עליו? על איזה נייד אתם ממליצים עם מסך לא יותר מ12 אינצ בסביבות 3k?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by imperious,

נהיה לי שבר פנימי במסך של הנייד (LG E300) עכשיו אני לא יודע מה לעשות המחשב בן חצי שנה ובקושי היה בו שימוש האחריות לא מכסה לי את המסך .. כמה תיקון אמור לעלות פה? מדובר במסך 13" .. תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by oz25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לא להגיע למספר הנ"ל ולחסוך, אם אראה שהסיבה מספיק מספקת להעלות את ההוצאה - אוציא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים/סדרות, הקמה של מעבדה וירטואלית ולימודי תקשורת נתונים לצורך לימודים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - כל מיני תכנות למעבדה וירטואלית(לא סגור איזו אבחר) כמו VMWARE או VIRTUALBOX ו-PACKET TRACER של סיסקו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אב…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Mosh Amar Moshe,

לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, Doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by DorM,

אני אנסה לפשט את זה. מעוניין לקנות מחשב למטרת עסקים ולימודים. כל הזמן אני אסתובב עם המחשב, כרגע מבחינת לימודים זה השלמת בגרויות ובעוד שנתיים שלוש זה לימודים אקדמיים. אני אתקין על המחשב ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט ואופיס 2003. חשוב לי הניידות שלא יהיה לי כבד מדי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד. חובה תקן N. לא משנה לי גודל הדיסק קשיח. תקציב עד 4000 ש"ח, אבל מוכן לחרוג בשביל זמן סוללה. חייב זמן סוללה של בסביבות ה4 שעות כי לא יודע אם אני תמיד אוכל להטעין. בשניהם אני אעשה 4G ראם ותאורת מקלדת למקרה הצורך. אם ארכוש ת3300 אשדרג תסוללה ל8 תאים ואז לא יודע כבר כמה הבדל יהיה במשקל בין שניהם. הייתי ממש נעול על ה3300 אבל אחרי שראיתי את שניהם באתר מבחינת מחיר ומפרט, אני דיי מעדיף את ה3500.…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by guyk,

יש לנו מחשב נייד של דל- XPS M1330. המחשב נפל, לא נשבר בו שום דבר, אבל כשפותחים אותו, אחרי כמה שניות מופיע מסך שחר, כתוב בו שהוינדווס לא הצליח לעלות כראוי, ויש שתי אפשרויות לבחירה, להפעיל כרגיל או לעשות repair. לא משנה איזה אופציה בוחרים, המחשב עושה ריסטרט ומגיע לאותו חלון (או למסך כחול שהיה לי פעם אחת...). מה אפשר לעשות?? במעבדה הם רוצים 3000 שקל על תיקון שאני לא חושב שכולו נחוץ... תודה רבה, GuyK

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by avram,

אשמח להערותכם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/405003 מה הייתם משנים\משדרגים בלא עוד הרבה כסף ?

16. Started by Bentel,

רציתי לשאול לגבי המחשב הנ"ל. יש לו מעבד חלש מאד, בסגנון הסלרון של אינטל. אבל הוא עם כרטיס מסך RADEON 7310 שהוא די חזק. השאלה האם זה יכול לפצות על המעבד בשימוש בסיסי של סרטים, אינטרנט וקצת פוטושופ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מישהו הצליח להבין למה ב ivory מחירי זכרונות ה ram כפולים מבשאר המקומות? בשאר הדברים יש להם אחלה מבחר ומחירים, אבל אם במקומות אחרים יש מודולים של 2x8GB בכ 350₪, שם זה מתחיל מ 625₪ וגם המבחר ממש מצומצם וגם מודולים בודדים, עולים כפול. מבאס, רציתי להזמין מהם כי הייתי מרוצה בפעם הקודמת ויש כמה פריטים ספציפים שמצאתי שיש רק אצלם במלאי. אבל אני לא הולך לשלם כפול על הזכרון למחשב.

18. Started by CrashZone,

אהלן, אני רוצה בבקשה מפרט עד 7,000 שקל לאוברקלוק. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן שטרות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אוברקלוק כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? NOPE 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צורב DVD, מקדלת,עכבר,מסך,פלופי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שהמעבד יהיהA64 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה יפה, לא יותר מידי תשאירו לי מקום למודינג, שקט - לא חייב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה…

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הי, חברה שלי צריכה נייד חדש, ובנתיים ה- Dell Studio 1558 Core i5 נראה לנו בחירה טובה. כמו הדגם הזה - http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DELLSTU1558&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה הדגם שמגיע עם 500GB, 4GB RAM, ATI Mobility HD4570 ורזולוציה של 1920*1080. לא מצאנו חסרונות ממשיים, רק ראיתי שהוא נמצא כבר כמה חודשים בשוק ואולי הוא כבר 'מיושן'. רציתי לדעת אם למישהו יש הערות לגבי הדגם הזה (דברים שכדאי לדעת) או אם יש הצעות לדגמים שאולי עדיפים על פניו. כמובן שהמחשב אמור להתאים לתוכנות כמו Photoshop/Flash ואולי בעתיד קצת תלת-מימד.. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום, עבור נער העוסק בפיתוח תוכנה ועריכת תלת מימד נדרש מחשב ומסך. תקציב 10K גמיש. המפרט עליו הוא חשב: מעבד: I7-7700K או I7-8700K זכרון: 16GB RAM אחסון: NVMe 256GB M.2 SSD אחסון: דיסק קשיח 2TB כרטיס גרפי: 1070TI מסך: 1440p עם קצב רענון 100Hz אודה על קבלת מפרט מפורט, הצעות, הערות וכו', תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, אודה לעזרתכם בקניית או המלצה על מחשב נייד שבעיקר מיועד לתכנות אך גם למשחקי גיימינג כבדים. ראיתי 3 דגמים אך אם יש לכם המלצה על דגם שפספסתי או חנות מחשבים מומלצת באילת שהיא לא אייבורי או KSP אשמח. ראיתי דגמים כאשר התקציב הינו 4500 ש"ח עם חריגה קטנה של עוד כ-500 ש"ח: 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 - Lenovo IdeaPad Y50-70 59441005 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868- 15.6 Asus N551JK N551JK-DM025H 3. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14994- "15.6 Dell Inspiron 5548 * מטרות המחשב? תכנות, סרטים ברלוזוציה 4K(יותר חשוב שכרטיס המסך יתמוך בכך ומשחקים כבדים כגון BF4 * גודל המסך? עדיפות ל15.6 או 14 אינץ אך גם 13.3 יכול להילקח בחשבון ועד…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.