עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

4. האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אשמח לקבל את דעתכם המקצועית: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5700 Tray ₪285 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5700ay לוח אם Gigabyte GA-G41MT-D3 ₪257 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950043 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪185 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪135 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS 512MB DDR2 PCIe ₪164 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T93GS512 מארז כולל ספק HEC 7KJ9 Black 250W ₪318 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7KJ9 הרכבת מחשב …

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by אורן1,

שלום לכולם, זה המחשב שיש לי: מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎ שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620 המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע, אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק. *בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו, אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המל…

7. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? בעיקרון אין, הבוס הגדיר כך: "שיהיה זול, אבל איכותי" <--גאון משהו.... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות הנדרשת בעבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר באופיס\גלישה מרובה טאבים\תוכנת "תקציבית"- תוכנה להנהלת חשבונות ולעיתים רחוקות גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך הכל, מקלדת\עכבר אלחוטיים כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנס…

9. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by vk,

מחשב למשחקים כבדים לא צריך ציוד היקפי, לא צריך הארד דיסק ולא צריך צורב דיוידי טוב אני צריך לוח אם עם שתי יצואות שלי IDE כי הארד דיסק אחד שלי הולך על IDE (זה יגרום להבאת לוח ישן ופחות טוב?) אז מה שאני בערך רוצה בו זה 2 גיגה של זיכרון ואני עדיין מתלבט בין אינטל לAMD ואם אני יעשה OC אז זה ישפר את הביצועים ממש בהרבה?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by kalmangaroo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לקיימינג כבד-קל(חצי חצי כזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. צריך מפרט טוב למשחקים עד 3500 לא כולל מסך

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש (ת'רד ספציפי עוד יגיע) ובמסגרת החיפושים ראיתי שני מפרטים. ThinkPad עם מעבד דור 8 (מניח שישן?) שעולה 7000 מחשב נייד ללא מסך מגע מבית ThinkPad בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית WQHD, מעבד Intel® Core™ i5-8250U 1.6GHz - 3.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, כולל מערכת הפעלה ותמיכה ברשת דור רביעי LTE קטגוריה: מחשבים ניידים,קישוריות: 4G LTE,אינצ': 14.0'',רזולוציה: 2560x1440,דור המעבד: מעבד Kaby Lake R 8th Gen, IdeaPad עם מעבד דור 11 (חדש) שעולה 4000 מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz,…

14. שלום לכולם, בעבר פירסמתי הודעה ולא קיבלתי תשובה לכן אנסה להיות כמה שיותר מדוייק בכדי לעזור לכם לעזור לי, אני חושב שאת כל המחשבים שהיו ברשותי בעבר בניתי עם עזרה מכם. במידה וחסרים פרטים - אשמח לרשום. אני מעוניין בבנית מחשב רב תכליתי עם הדגשים הבאים: אני צלם ולכן אני צריך נפח HD גדול. חשובה המהירות של העלאת התוכנות והמעבר ביניהם (לייטרום/פוטושופ/סרטי HD וכ"ו). זיכרון RAM גדול HD בעלי נפח גדול (2TB כהתחלה בעתיד אני יוסיף עוד) ומהירים עד כמה שאפשר. לגבי המסך: כיום המסך שברשותי הוא סמסונג syncmaster 943M. האם הוא נחשב איכותי? האם כדאי להחליף אותו? להלן הפרטים הנוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by redcloak,

אשמח לחוות-דעת על המפרט הנ"ל: Sempron 2600+ (S-754) Gygabyte K8NS (S-754) Nforce3 250 512Mb 400 MHz AData /VT Radeon 9600 XT 256 MB 80 GB 7200 8MB WD800JB 2202 ATX MIDI PFC, usb סה"כ 2400 ש"ח מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by NOY ST,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לתוכנת סולידוורקס (solidworks) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב יש לי כיום מחשב מסוג Intel Core 2 Quad Q6600 8 Mb Nvidia Gforce 8600 GT 256 DDR GIGABYTE GA P35 DS3L/S3L GB 2 DDR2 SATA 200 עכשיו אני עובד עם סימולטורים למלאה משמונה שנים עכשיו הסימולטור החדש של מיקרוסופט Flight Simulator X אינו עובד לי מהר בכלל לוקח לו המון זמן טעינה והרצה ברצוני לבנות מחשב חדש אני מבקש שתמליצו לי מה הכי טוב לבנות אני אומר לכם מה אני אוהב לעשות במחשב ולפני זה אולי תוכלו לעזור לי אני אוהב לשמוע מוזיקה ולערוך וידאו בעזרת Sony Vegas 8 ואף לערוך תמונות ולעביר תמונות מהמצלמה אשמח אם תעזרו לי תקציב עד 10.000 כל טוב

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב, מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל 3 שנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio חשוב לי שיהיה קומפקטי וקל אך יחד עם זאת נוח לעבודה. 13" נראה לי אידיאלי. ישמש אותי בעיקר בכתה, בבית יש נייח. מעבד I5 יספיק לדעתי. 8 ג'יגה ראם. SSD בגודל 256GB. מסך FULL HD. זמן…

21. שלום חברים, כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב שיענה על צרכי- אני רוצה מחשב שיהיה קפיצת מדרגה לעומת המחשב הנוכחי שלי (ענתיקה בן 10 שעדיין עובד ומריץ משחקים שהכי חדש בהם יצא כשהמחשב היה בן 5) , שיתמוך בפיצ'רים חדשים כמו USB3 ו HDMI ושיוכל להריץ משחקים חדשים באיכות גבוהה וב FPS גבוה כמה שניתן, נוסף לכך אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באופן יחסי (שאוכל לישון באותו החדר שבו נמצא המחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. שימושי המחשב : משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?

23. שלום לכולם אני מתכנתת שרוצה לרכוש מחשב נייד במחיר 3500 שח עם אפשרות להוסיף עוד כ1000. מטרות המחשב: בעיקר תכנות עבור אנדרויד, הרצת סימולטורים וקימפול. * גודל המסך: 14.1 או 15.4 עם דגש על מסך איכותי, עדיף מט. * רזולוציית המסך: לא רזוליציה גבוהה מידי כדי לא להתעייף משעות עבודה ארוכות. * משקל רצוי - בסביבות 2,5~קג ... כנראה ולא אסתובב איתו הרבה, אבל זאת הפעם הראשונה שיהיה לי נייד, כך שקשה לדעת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה יתרון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. אחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי , כנראה אתקין עליו לינוקס…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום, חברה שלי היא סטודנטית בשנה א' באוניברסיטה, והיא צריכה מחשב נייד לעבודות שלה (לא חייב להיות חזק במיוחד - בעיקר לתכנת עליו, לכתוב מסמכים, אינטרנט ואולי גם קצת מטלב) חשבתי לקנות לה כמתנה מחשב כזה, והתקציב שלי הוא עד 1000$ (או 4000 ש"ח) הדברים העיקריים שחשובים - ניידות (שלא יהיה כבד מדי, נוח לסחיבה) נוחות שימוש ועבודה (אני לא יודע עד כמה הEEE-PC ודומיו נוחים לעבודה ארוכה איתם) זיכרון נורמלי (1-2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותה גם בעוד שנה-שנתיים, ושהיא לא תזדקק להחליף בקרוב. מצד שני אפשר להתפשר על - גודל דיסק קשיח - לא נראה לי שהיא צריכה יותר מ80-100 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט, של אינטל אני מתלבט בין הרבה דגמים ולא כ"כ יכול להחליט. יש למישהו עצה?…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. מה התקציב המקסימאלי?4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים