ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
המחשב פשוט לא מתחבר לי לWIFI לשום רשת. כל רשת הוא רושם לי הודעה כזאת : לWindows לא הייתה אפשרות להתחבר אל "שם הרשת" הדרייברים מותקנים הכל מותקן, דגם המחשב הוא LG E310 מבוסס Win 7 Ultimate x64 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המחשב הנייח הבא, לשימוש בתוכנות: REVIT,LUMION,3DS MAX,SKETCHUP,AUTOCAD,PHOTOSHOP מעבד- Intel i7 8700k לוח אם- Asus z370-p זיכרון-balistix 16gb 3000mhz כרטיס מסך- Asus gtx 1070ti Cerberus SSD-crucial 250 gb 5yr warranty Hdd-WD 1tb cavier blue מארז-antec p110 silent ספק-Corsair 650w מאוורר- zalman DVD-LG Windows 10 מסך- dell u2417 בחנות הזמינו את כרטיס המסך אבל כבר חודש וחצי והוא עוד לא הגיע, והציעו לי לחכות עוד או להחליפו בכרטיס הבא יחד עם זיכוי על ההפרש: https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/DUAL-RX580-O8G/ (הוא יעלה בערך 500 ש"ח פחות) …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. עכשיו כשהיציאות שלי בצבא כבר יותר נורמליות , אני מוצא יותר זמן חופשי והגעתי למסקנה שדי חסר לי משחקי מחשב בחיים - מה שפעם היה אולי התחביב הכי גדול שלי. על כל פנים , אני צריך מפרט מחשב עד 4500 שקל , עם כמה דגשים: בלי: מסך מקלדת עכבר רמקולים. מה שהכי חשוב לי שיהיה כרטיס מסך יחסית חזק (אחרי הכל משחקים זה היעוד העיקרי) , כמות זיכרון נכבדת וזהו נראה לי. האם כדאי לקנות מעבד AMD 64 ביט? זה באמת עוזר כיום? בקשר לשאר המפרט , אני לא צריך הארד דיסק ענקי , 80 ג'יגה זה כבר ממש הרבה , אבל אם המחירים בין 80 ג'יגה ל60 ג'יגה בקושי מורגשים אז אפשר לקנות 80. מארז וספק , אני מעדיף שלא יהיו יקרים מדי . ברור שאני לא רוצה גוש מתכת סתום שהמעבד שלי ישרף בתוכו אבל גם לא צריך מארז יותר מדי מא…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני שוקלת לקנות לפטופ Lenovo IdeaPad U330p 5943-6117. המחשב הזה מגיע עם RAM של 8 ג'יגה וקראתי שזה המקסימום. עם זאת, הבנתי שלא תמיד המקסימום הוא באמת המקסימום... האם לדעתכם תהיה לי אפשרות בעתיד לקנות RAM של 16 ג'יגה ולהחליף אותו כך שהמחשב ירוץ בצורה תקינה? האם אתם סבורים שזה ידרוש שינויים נוספים כלשהם, או שזה אמור לרוץ בלי בעיות? שאלה נוספת היא לגבי הדיסק הקשיח. המחשב המסוים הזה מגיע עם דיסק היברידי - 500 ג'יגה + 8. לי יש בבית SSD בן חצי שנה של 128 ג'יגה ואני מתלבטת מה עדיף: להשאיר את הכונן במקומו ולמכור את ה-SSD, או להתקין את ה-SSD (ולהשתמש לצדו בכונן נייד של 500 לאחסון) ולמכור את הכונן ההיברידי. מה דעתכם? והתלבטות אחרונה: יש מחשב מאד דומה, שמגיע עם 4 ג'יגה RAM…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רזולוציה FHD משחקים כגון פורטנייט, פיפא, אוליי בעתיד יהיה משהו אחר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס, והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 6000 אני לא יכול להגיד ממש מה המטרה שלו כי היא גם עבודה וגם משחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה ממש גבוהה טוני הוק 2 ו3 פיפא 2003 וכו' אני ראיתי כמה מחשבים Model ZEUS P418MOBN CPU Pentium 4 1.8 Mobile Monitor 14,1'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive CD-ROM 24x Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card SIS 315 64MB Shared Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg המחשב הזה עולה 5780 ויש את זה תוצרת Movita דגם Bravo 76…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט שיתאים לשימוש אינטנסיבי במחשב, לצרכי פיתוח, גרפיקה, עבודה משרדית, המון אינטרנט, וצפייה בסרטים. במה אין לי צורך: אין צורך במסך/כ.מסך. אין צורך בדיסק קשיח. אין צורך בכוננים, וגם לא בעכבר/מקלדת. במה כן יש צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, אל פסק חזק ויציב, מארז+ספק. חשוב לציין: אני לא גיימר, ואין לי תכנונים להמהרת המעבד. חשבתי ללכת בכיוון של אינטל core2... נראה לכם שזה הכיוון הנכון? או שמא AMD? לגבי המארז: מאילוצי המבנה הנוכחי של סביבת העבודה, הגובה המקסימלי של המארז צריך להגיע למקסימום של 46 ס"מ (מארז "מידי"), ממש לא חשובים לי כל מני חלונות ותאורות.. אני מעדיף את העיצוב כמה שיותר "קלאסי" ועדין, אך בו בזמן מאוורר היטב ושקט. לגבי לוח האם: חשובה לי יציאת S…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד. אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב: 1)משקל נמוך... 2)אין צורך שיריץ משחקים 3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט 4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה 5)מחיר סביב 4000 ש"ח 6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו) 7) של חברה אמינה עם שירות טוב יש המלצות? חשבתי על: Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב שיענה על צרכי- אני רוצה מחשב שיהיה קפיצת מדרגה לעומת המחשב הנוכחי שלי (ענתיקה בן 10 שעדיין עובד ומריץ משחקים שהכי חדש בהם יצא כשהמחשב היה בן 5) , שיתמוך בפיצ'רים חדשים כמו USB3 ו HDMI ושיוכל להריץ משחקים חדשים באיכות גבוהה וב FPS גבוה כמה שניתן, נוסף לכך אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באופן יחסי (שאוכל לישון באותו החדר שבו נמצא המחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. שימושי המחשב : משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אלו החלקים שיש לי כרגע שאני לא מחליף במהלך השדרוג: מארז טרמל-טק צ'ונמי אלומיניום ספק כוח enermax liberty 400W החלקים שאני מתכנן לקנות החודש מארה"ב: לוח asus blitz extreme זכרונות corsair XMS3 DDR3 1333MHZ 2 GB מעבד Q6600 G0 או QX6700 (מתלבט בגלל הפרש המחירים) כרטיס מסך פשוט 8600GTS או HD2600XT (לא משחק כמעט במחשב) אלו הקישורים לחלקים הנ"ל: http://www.corsairmemory.com/products/xms3_dhx.aspx http://www.corsairmemory.com/products/nautilus500.aspx http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אשמח לשמוע תגובות לגבי החלקים שבחרתי ואם יש המלצות לשינויים מסויימים ללוח יש אפשרות לקירור מים , אבל אין לי מושג בתחום…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-