עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח להמלצות למחשב נייח בשביל להכנס לעולם הגיימינג. אני די מתלבטת לגבי התקציב. 10K זה המקסימום שאני רוצה לשלם, אבל יש לי תחושה שזה אולי overkill. לא קריטי לי שהכל ירוץ על ההגדרות הכי-הכי גבוהות, אבל אני גם לא רוצה להצטרך להחליף את כל המחשב עוד שנתיים. באופן אידיאלי אני מעדיפה לשלם פחות עכשיו, ושתהיה לי אופציה לשדרג בעתיד רכיבים ספציפיים לפי הצורך, וכך להשאיר את המחשב רלוונטי לכמה שיותר זמן. אם זה לא ריאלי, אז אולי כן הגיוני לבחור חומרה קצת יותר חזקה ממה שאני צריכה מתוך מחשבה לעתיד. עוד התלבטות היא האם כדאי ללכת על מחשב מותג ובכך לוותר על כאב הראש של הרכבת מפרט (לא מבינה בחומרה, מילא לבחור מעבד, אבל לדעת לבחור לוח אם וקירור בהחלט גדול…

2. היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. יש חיה כזאת ? חיבור אודיו דרך הusb תודה מראש חבר'סס ועם אפשר הכוונה לאיזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הנייד לטלויזיה,יש לי פה את התמונה מהmanual שמראה איזה חיבור יש למחשב ...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by god0nline,

* מטרות המחשב? אנימציה תלת מימדית * גודל המסך? עדיפות גדולה ל-17 אינצ', אבל אפשר גם 15.6 * משקל רצוי? המשקל פחות משנה - המחשב מחובר לעמדת עבודה והוא לא מאוד נייד. אם יש מחשב טוב שהוא במקרה גם קל, אז כמובן שזה עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא עובד עם הסוללה כמעט בכלל, כמו שאמרתי - עמדת עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI יהיה נחמד. * בלוטות? אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני צריך מינימום 120 ג'יגה בשביל התקנות, ומעדיף שזה יהיה של SSD. אין לי צורך בגודל אקסטרה, למרות שזה כן יהיה נחמד. * כונן CD/DVD? צורב? צו…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אז שאלתי את השאלות בכותרת, ושוב אשאל: 1)האם מישהו מכיר את החנות שנקראת "ליאור מחשבים"(או com4u ) שנמצאת בכפר-סבא. (http://www.com4u.co.il/)? 2)מי שמכיר , ואולי גם קנה משם מחשב, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות שם מבחינת אחריות, שירות ומחיר. 3) אם אפשר, האם תוכלו לבנות לי מפרט באתר שלהם, אני לא מבין בזה כלום.(אני מבין ככה ככה) כתובת האתר: http://www.com4u.co.il/ במפרט הייתי רוצה 1024 זיכרון (512X2) ומסך. שהמחיר יגיע עד 6500 ש"ח. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום אשמח לשמוע על מחשב נייד מומלץ חשבתי אולי על המחשב הזה, הוא פשוט הכי קל שפגשתי בחיפוש (1.2 קילו): https://ksp.co.il/?uin=46262 יוצא לי 2300 ב-KSP אילת אבל לא מצאתי ביקורות מספקות ברשת, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם זה מחשב טוב? ליין בסדר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר שמתאים לצרכים אשמח לשמוע, חשוב לי משקל קל כי הוא מיועד לנשיאה יומיומית לעבודה מצורף השאלון תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי הכולל אופיס (וורד ופויר פוינט), סינון תמונות, קריאת מיילים וכו'. 3. האם יש …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by fadido,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אלו החלקים שיש לי כרגע שאני לא מחליף במהלך השדרוג: מארז טרמל-טק צ'ונמי אלומיניום ספק כוח enermax liberty 400W החלקים שאני מתכנן לקנות החודש מארה"ב: לוח asus blitz extreme זכרונות corsair XMS3 DDR3 1333MHZ 2 GB מעבד Q6600 G0 או QX6700 (מתלבט בגלל הפרש המחירים) כרטיס מסך פשוט 8600GTS או HD2600XT (לא משחק כמעט במחשב) אלו הקישורים לחלקים הנ"ל: http://www.corsairmemory.com/products/xms3_dhx.aspx http://www.corsairmemory.com/products/nautilus500.aspx http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אשמח לשמוע תגובות לגבי החלקים שבחרתי ואם יש המלצות לשינויים מסויימים ללוח יש אפשרות לקירור מים , אבל אין לי מושג בתחום…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Phuein,

אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי יש לי : http://i.imgur.com/skY1AC7.png לוח אם: PEGATRON CORPORATION model Eureka3 מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זכרון: Memory Type DDR3 Memory Size 8 GBytes Channels Dual, (Symmetric) Memory Frequency 532.0 MHz (5:8) כ.מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti אני מעוניין לשדרג בשביל שמשחקים כמו H1Z1 או RUST שדורשים טיפה יותר, יוכלו לרוץ כמה שיותר טוב במגבלת התקציב . לא כ'כ איכפת לי אם זה כולל או לא לוח אם. אבל לדעתי פשוט עדיף להשקיע את התקציב (1K שח) במעבד וזכרון. אשמח לעזרה תודה! 1. מה התקציב …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by דילדו,

מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למשחקים שאני אשחק אם יהיה אפשר להוציא מפרט שיתאים למשחקים במחיר קטן יותר זה מצוין. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא אשתמש בתוכנות כבדות אבל שבכל זאת שהמפרט יהיה טוב גם בשביל תוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA IV METRO 2033 GTA CRAYSIS 2 COUNTER STRIKE GLIBAL CRAYSIS 1 DRIFT 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מבקש המלצות למחשב נייד שילווה אותי לאורך התואר (שמאד מקווה שזה יהיה 4 שנים) שיתפקד גם בתור המחשב הראשי שלי ככה שגם יריץ סרטים בHD ועם איכות קול סבירה בתקציב של בערך 4000 ש"ח (אבל כמובן אם יש בפחות אז בהחלט עדיף) * מטרות המחשב? לצורך לימודים, כל התוכנות אופיס למינהם וגם כמה תוכנות גרפיקה כבדות. וגם לצורך שימוש ביתי, אינטרנט סרטים בHD מוזיקה אינטרנט * גודל המסך? רצוי 14/15" אבל פתוח להצעות * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את השלוש שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וUSB הכי חשוב * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כ…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ScorpZ,

הוספתי קובץ של המפרט שבניתי...אני צריך מפרט ב 3500 ש"ח המפרט הזה ללא מארז מקלדת עכבר מסך ורמקולים... המפרט לבד עולה בערך 2500 ורציתי לדעת אם לדעתכם הוא טוב?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by orninyo,

יכולת להפעיל מספר סביבות עבודה כבדות במקביל (תכנות) + תוכנה גרפית ומספר רב של דפדפנים וטאבים מסך - 22-24 אינצ - איכותי, חד ולא מזיק לעיניים (זוג מסכים). פירוט נוסף: 1. מה התקציב המקסימלי? 4K עם אפשרות חריגה עד 5.5K במידה וזה נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש לתיכנות, ולגרפיקה בעיקר פלאש כבד ופוטושופ בסיסי+ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, דרוש מסך כמוזכר לעיל, עכבר ומקלדת איכותיים ונוחים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 - …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 צריך לחסוך בהתחשב בעובדה שאני קונה גם מסך 27" של דל(מסך לא כלול במחיר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, עריכה גרפית ב2D ו3D ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6, Illustrator CS6,Maya,zBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends/GW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים