עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה המצב חברים, אז ככה הצטברו לי כמה וכמה דברים וחומרה למחשבים בבית, נחיל: מסכים: Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF (i) כל מסך 250, טיפה גמיש. דיסקים קשיחים: ATA WD 160GB WD1600AAJB-00PVA0 ATA Seagate 400GB ST3400620A SATA SSD Samsung 64GB MZ-7PC064 חדש באריזה SATA Samsung 500GB HD502HJ היה משמש כדיסק מערכת הפעלה בHTPC, ככה שהוא לא שומש בצורה כבדה (i) ה160 ב60 שקל; ה400 ב150; ה500 ב200; ה64 ב250 (יש מצב זה יקר 64, אבל זה דגם מהיר של סמסונג, יכול להגתמש) מעבדים: Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) (i) 50 שקל Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by roi007,

קיבלתי נייד חדש מהעבודה, יש בו מעבד core i5 Vpro. מה זה Vpro ומה ההבדל ממעבדים רגילים של אינטל. מדובר במחשב חדש של HP מדגם 840. תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---TitanFall , Watch Dogs , BF4 , GTA V , The Witcher 3[h=3]-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ----1920X1080[/h]-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים --- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ---…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by אב,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים. יתכן שימוש פעם ב בתוכנת פוטושופ, אך לא על בסיס קבוע בכלל. עד היום השתמשתי בווסטרו 3300 של דל, ומה שהפריע לי בעיקר היה הסוללה החלשה והמשקל הכבד. המחשב הנוכחי הולך לשמש אותי באופן יום יומי וללכת איתי ללימודים. * גודל המסך? 12-14, בעדיפות ל13.3. מסך מאט. * משקל רצוי?קל ככל שאפשר, עד 1.7 ק"ג ובעדיפות גדולה ליותר קל, אך לא על חשבון חיי סוללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה הפרמטר החשוב ביותר. 6-8 שעות עבודה ויותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. בנוסף, אשמח לאחריות כמה שיותר רחבה על המחשב. מחשב שנראה יפה (אולטרהבוק ודומיו) יתקבל בשמחה ובששון

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום אשמח לשמוע על מחשב נייד מומלץ חשבתי אולי על המחשב הזה, הוא פשוט הכי קל שפגשתי בחיפוש (1.2 קילו): https://ksp.co.il/?uin=46262 יוצא לי 2300 ב-KSP אילת אבל לא מצאתי ביקורות מספקות ברשת, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם זה מחשב טוב? ליין בסדר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר שמתאים לצרכים אשמח לשמוע, חשוב לי משקל קל כי הוא מיועד לנשיאה יומיומית לעבודה מצורף השאלון תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי הכולל אופיס (וורד ופויר פוינט), סינון תמונות, קריאת מיילים וכו'. 3. האם יש …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by PAH,

שלום, יש לי משפחה שמגיעה בתחילת דצמבר מארה"ב ואני רוצה להזמין דרכם מחשב נייד. התקציב שלי הוא סביב 1500$ (כמובן שאם יעלה פחות אז מעולה). * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים ולעיתים משחקים. * גודל המסך? - 13-14. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - אני לא יודע אם יהיו הבדלים בביצועים בין i5 לi7 *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD (אני אקנה הארד-דיסק חיצוני נוסף) *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ייתכן * האם…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אשמח להמלצות למחשב נייח בשביל להכנס לעולם הגיימינג. אני די מתלבטת לגבי התקציב. 10K זה המקסימום שאני רוצה לשלם, אבל יש לי תחושה שזה אולי overkill. לא קריטי לי שהכל ירוץ על ההגדרות הכי-הכי גבוהות, אבל אני גם לא רוצה להצטרך להחליף את כל המחשב עוד שנתיים. באופן אידיאלי אני מעדיפה לשלם פחות עכשיו, ושתהיה לי אופציה לשדרג בעתיד רכיבים ספציפיים לפי הצורך, וכך להשאיר את המחשב רלוונטי לכמה שיותר זמן. אם זה לא ריאלי, אז אולי כן הגיוני לבחור חומרה קצת יותר חזקה ממה שאני צריכה מתוך מחשבה לעתיד. עוד התלבטות היא האם כדאי ללכת על מחשב מותג ובכך לוותר על כאב הראש של הרכבת מפרט (לא מבינה בחומרה, מילא לבחור מעבד, אבל לדעת לבחור לוח אם וקירור בהחלט גדול…

10. Started by sgalili,

הי אני מחפש נייד אשר ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים). חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 (ראיתי שלא ממליצים כאן על I7), כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Or94,

שלום, קניתי לפני חמישה חודשים את המחשב lenovo flex 2 14. המחשב עבד מעולה אבל אתמול בערב בזמן גלישה באינטרנט המחשב פשוט נתקע וקפא. כיביתי אותו ועכשיו הוא נדלק אבל לא מגיע לווינדוז. ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo אבל לא הצלחתי. לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יהיו הבדלים משמעותיים במחיר?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by brklyn,

שלום לכולם אני נמצא לפני קנייה של מחשב נייד חדש לאחר שה T42 הרים ידיים את המחשב אני מקבל מארה"ב (יש מי שמביא לי אותו) ההתלבטות היא בין סידרת המעבדים UM (לדוגמא I3UM ) בעלי תצרוכת חשמל נמוכה לבין I3M שימושי המחשב בעיקר פיתוח תוכנה JAVA סרטים אינטרנט דרישות המחשב מסך 13.3" מקסימום 14" משקל נמוך משך עבודה ארוך ככל הניתן וכמובן שיהיה כוח עיבוד האם מבחינת כוח עיבוד יש הבדל בין השניים האם יש למעבדי UM יש יתרון על מעבדי ה M ? חשבתי על ASUS UL30JT במחיר בסביבות 850$ יש למישהו המלצות נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by barak353,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Aimez,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים + בעיקר משחק אחד שאני משחק שנקרא: League of Legends בגדול המטרה היא להפיק את המיטב מהתקציב: 3.5 עם חריגה אופציונלית ל-4 אם ממש שווה את זה. מבחינת הסטנדרט נתונים: זמן סוללה דרוש: משקל: יציאות: יציאת HDMI חשוב מאוד! סוג כונן קשיח: עדיפות ל-SSD אחריות: כמה שיותר, יותר טוב אין לי עדיפות לחברה מסויימת ואין צורך בהתקנת מערכת הפעלה, לא עולה לי משהו נוסף שחשוב לשים עליו דגש, אם למישהו יש אשמח לקבל חידוד! תודה מראש, אני מרגיש דיי אבוד!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. טוב, ביום ראשון אני מזמין התלבטתי המוןן בין SLI, לבין כרטיס אחד.. התבלטתי במסכים.. ואני באמת לא יודע איזה מחשב לקנות,מה עדיף? SLI או כרטיס אחד ובעתיד אני אשדרג לאחד הכרטיסים שעומדים לצאת? אני צריך מחשב למשחקים כבדים, עם ציוד היקפי זאת אומרת רק מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 22 אינץ' WIDE הא וחשוב שהמארז יהיה שקט ויפה שזה יהיה מפה: www.foxpc.co.il או: www.skypc.co.il תודה רבה לכם ! ד"א לא מתכונן OC.. אולי בעתיד איזה OC קטן

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by R007,

שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by micha farber,

היי, מחפש לרכוש מחשב שיחליף את הקיים ששבק חיים (הגיע הזמן...) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משפחתי. משמש לעבודה(אוטוקאד בסיסי), קבצי אקסל כבדים (המון נוסחאות וקישורים), אינטרנט (המון חלונות במקביל), צפייה בוידאו והזרמת מדיה לטלויזיות, יוטיוב וכו" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אם כי יש לצרף את ה HD שברשותי היום SSD SATA …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 1000 יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. תכני HD עם כרטיס קול מובנה גם בשביל ה-5.1, וכמובן בשביל כל הסטודיו, שיהיה מהיר ויעיל עם הקיובייס וכל אלה... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, CUBASE5 נראה לי התוכנה הכי כבדה שתיהיה.. אבל לא יודע, יהיה הרבה מולטי טאסקים, אני מתלבט עדיין בין WIN7 32 לבין 64 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …

23. אלו החלקים שיש לי כרגע שאני לא מחליף במהלך השדרוג: מארז טרמל-טק צ'ונמי אלומיניום ספק כוח enermax liberty 400W החלקים שאני מתכנן לקנות החודש מארה"ב: לוח asus blitz extreme זכרונות corsair XMS3 DDR3 1333MHZ 2 GB מעבד Q6600 G0 או QX6700 (מתלבט בגלל הפרש המחירים) כרטיס מסך פשוט 8600GTS או HD2600XT (לא משחק כמעט במחשב) אלו הקישורים לחלקים הנ"ל: http://www.corsairmemory.com/products/xms3_dhx.aspx http://www.corsairmemory.com/products/nautilus500.aspx http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אשמח לשמוע תגובות לגבי החלקים שבחרתי ואם יש המלצות לשינויים מסויימים ללוח יש אפשרות לקירור מים , אבל אין לי מושג בתחום…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם ! עקב עומס בלימודים, החלטתי שאני חייב מחשב נייד שיסתובב איתי כדי שאני לא אאלץ לחזור כל פעם הבייתה כדי להמשיך לעבוד. אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין, עם ביצועים טובים כמובן, שיסחוב את תוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, עריכה דו-מימדית בעיקר) בטווח מחיר של 5500 ש"ח. חשוב לי שההארד דיסק יכיל לפחות 160GB, צורב DVD חובה, גודל מסך לפחות 15", אם מתאפשר יותר (ועדיין ברזולוצייה גבוהה) בטווח המחיר הזה אני אשמח, יציאת ו-S-VIDEO, וכמה שיותר כניסות USB. הבנתי של-Dell יש מגוון ניידים שיכולים לעניין אותי אבל אני מאבד את עצמי בתוך המבחר, אשמח אם תוכלו להנחות אותי. יש המלצות ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום חברים, טוב, קבלתי 4000 ש"ח במזומן,המיועדים לקניית מחשב למשחקים (בעיקר FPS...) אין צורך בציוד היקפי אין גם צורך בצורב... השאיפה למעבד: G0 של מעבד ה-Q6600 וכרטיס מסך - PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit האם ניתן לעמוד ביעד ? (חנות מועדפת היא skypc ...)

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים