עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים. יתכן שימוש פעם ב בתוכנת פוטושופ, אך לא על בסיס קבוע בכלל. עד היום השתמשתי בווסטרו 3300 של דל, ומה שהפריע לי בעיקר היה הסוללה החלשה והמשקל הכבד. המחשב הנוכחי הולך לשמש אותי באופן יום יומי וללכת איתי ללימודים. * גודל המסך? 12-14, בעדיפות ל13.3. מסך מאט. * משקל רצוי?קל ככל שאפשר, עד 1.7 ק"ג ובעדיפות גדולה ליותר קל, אך לא על חשבון חיי סוללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה הפרמטר החשוב ביותר. 6-8 שעות עבודה ויותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. בנוסף, אשמח לאחריות כמה שיותר רחבה על המחשב. מחשב שנראה יפה (אולטרהבוק ודומיו) יתקבל בשמחה ובששון

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by gamer-8,

AMD athlon 64 3000 939pin 1119 521 gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA 553 Samsung 256*2 400mhz 550 Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP 1314 Compucase suer midi tower CI 6A19 312 סה"כ: 4369. מה דעתכם? (גם לגבי המחשב וגם לגבי המחיר).

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום , אני מעוניין לבנות מחשב שיאפשר עיבוד מהיר ומבוסס זכרון וGPU המחשב נועד לתכנות ועיבוד ופחות למשחקים לכן אפשר להקל בדרישות על המעבד. תודה רבה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (עיבוד נתונים כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).matlab ,python (machine learning) a ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

5. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום חברים, טוב, קבלתי 4000 ש"ח במזומן,המיועדים לקניית מחשב למשחקים (בעיקר FPS...) אין צורך בציוד היקפי אין גם צורך בצורב... השאיפה למעבד: G0 של מעבד ה-Q6600 וכרטיס מסך - PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit האם ניתן לעמוד ביעד ? (חנות מועדפת היא skypc ...)

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אשמח להמלצות למחשב נייח בשביל להכנס לעולם הגיימינג. אני די מתלבטת לגבי התקציב. 10K זה המקסימום שאני רוצה לשלם, אבל יש לי תחושה שזה אולי overkill. לא קריטי לי שהכל ירוץ על ההגדרות הכי-הכי גבוהות, אבל אני גם לא רוצה להצטרך להחליף את כל המחשב עוד שנתיים. באופן אידיאלי אני מעדיפה לשלם פחות עכשיו, ושתהיה לי אופציה לשדרג בעתיד רכיבים ספציפיים לפי הצורך, וכך להשאיר את המחשב רלוונטי לכמה שיותר זמן. אם זה לא ריאלי, אז אולי כן הגיוני לבחור חומרה קצת יותר חזקה ממה שאני צריכה מתוך מחשבה לעתיד. עוד התלבטות היא האם כדאי ללכת על מחשב מותג ובכך לוותר על כאב הראש של הרכבת מפרט (לא מבינה בחומרה, מילא לבחור מעבד, אבל לדעת לבחור לוח אם וקירור בהחלט גדול…

12. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

13. Started by MacGyver192,

עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. השימושים שלי הם בעיקר עבודה, ופוטבול מנג'ר גרסאות חדשות. הציעו לי את המפרט הזה ב-4500 שקל מעבד אינטל דור 10 Intel Core i7-10700 4.8Ghz 8 Cres 16 Trds קירור אוויר למעבד Zalman CNPS80 לוח לאינטל דור 10 Gigabyte H410M S2H M-Atx VGA DVI HDMI LGA1200 זיכרון לנייח Crucial 16GB Desktop DDR4 2666Mhz דיסק פנימי SAMSUNG EVO970 PLUS V7S250BW SSD 250GB M.2 PCIe NVMe ספק כח PLUS 500watt Active PFC ANTEC VP500P 80 מארז ללא ספק ANTEC ATX VSK4000B-U3 מערכת הפעלה עברית Microsoft OEM Genuine Win PRO 10 64bit אנטי וירוס ל3 שנים ESET NOD32 Antivirus OEM מסך מחשב 23.5 Samsung S24F350FH 4ms VGA HDMI אשמח לעזרות, תובנות ועוד. בעיקר לא רוצה…

17. מה דעתכם על המחשב? יש פה משהו מיותר שהוא ביזבוז כסף? האם יש תאימות בן כל הרכבים? מה זה אומר שרשום בלוח MICRO? מעבד 2400G לוחMSI B450 PRO-M2 Micro ATX זיכרון: זכרון למחשב HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2/8 DIMM 360 מארז מחשב : Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA ספק Corsair VS450 כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III 2460 ש"ח המטרה של המחשב זה איכות צליל וסרטים באיכות כמה שיותר גבוה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלום לכולם יש לי מחשב לשדרג ב2000 ש"ח +- מפרט p4 1.8 זכרון 256 MB DDR 333 X 2 לוח אם MSI agpX4 , audio כרטיס מסך Gforce 2 TI מה אתם ממליצים לשדרג מהנ"ל, המחשב למשחקים, אינטרנט , אופיס תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …

20. Started by Av_Killer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Eloim,

שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי. בנו לי מפרט מסויים. השאלה אם הוא יכול לספק אותי מבחינה שאני יכול לעשות לייב ביוטיוב לדוגמא ולשחק בו זמנית במשחק כבד ולא יהיו לי.תקיעות וה FPS במשחק יהיה מעל 100... אשמח לתשובות ולעזרה. אם המפרט לא טוב מספיק אשמח אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט טוב. תודה רבה! הנה קישור למפרט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=62908

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by manowar333,

סליחה אם מפורסם במקום לא נכון קניתי נייד לפני זמן לא רב ויש לי הרגשה שהמעבד עובד חם מידי חיפשתי בגוגל ולא מצעתי תשובה מדוייקת מחשב:ASUS A42JA מעבד:I7-740QM CORETEMP ו-REALTEMP מדידות די זהות LOW:42-50C HIGH 100% LOAD:80C בזמן עבודה ממוצעת:60-70C תודה מראש ואני יודע שמקסימום זה 100C השאלה כמה זה סביר במצב סטנדרטי 114 צפיות 0 תגובות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים