עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי הרבה זמן סוף סוף קניתי את המחשב שלי!!! מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA * 2 כרטיס מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB דיסק קשיח WD 80GB SATA גוף קירור Thermaltake Slient Tower רמקולים CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver צורב כבר יש לי קניתי מKSP וכמובן שהם הוסיפו דברים: פלופי Teac/SONY 1.44 סי די רום LG x52 כרטיס רשת (אני הוספתי אחד) Zonet 10/100 * 2 מקלדת (עלובה) 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר (עלוב) MOUSE PS2 + roll הכל יצא 5750 שקל ואני חייב לציין שבניגוד למה שראיתי שאומרים בפורום אכן יש להם אחריות של 3 שנים על מה שצריך להיות (מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, וכו...) נו …

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by roei86,

רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪706 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by gggil,

זה המפרט שלי כרגע: ספק: 500W GYRO כ.מ: NVIDIA 5200FX ראם: 1G DDR אני רוצה לקנות לוח אם, כרטיס מסך (8800GT), מעבד, זכרונות, (ואם הספק שלי לא יספיק) ספק חדש. אה ומשחה תרמית למעבד ;D 1. אני משלם במזומן. התקציב שלי יכול להיות מקסימום 4500 שקל ככה 2. המטרות של המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לשמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ורוב הפעולות הבסיסיות. 3. לא צריך שום ציוד הקפי 5. אין לי שום העדפה לאיזושהי חברה אבל שתהיה חברה אמינה, עם ביטוח ו...זולה ;D 6. אין לי שום דרישה לכך שהמחשב יהיה שקט במיוחד או בצבעים כלשהם. בעצם, אני לא צריך מארז בכלל 7. לא צריך שום עזרה בהרכבת המחשב או שירות כלשהו מהמעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט אבל שלא יישמע כאילו נוחת אצלי מ…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by YinnoN,

שלום. אני צריך מפרט מ www.pandas.co.il שיכלול מעבד של amd (לא 64ביט) שיהיה מעולה לocing mb טוב בשביל oc סטיק של 512 ראם hd 80gb מארז וספק (צ'נברו וtt420) אני ocer מתחיל אז אם יש גם טיפים בקשר לחומה וכל מיני שטויות קטנות יתקבל בברכה (-: תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

7. Started by Royky,

כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ScorpZ,

הוספתי קובץ של המפרט שבניתי...אני צריך מפרט ב 3500 ש"ח המפרט הזה ללא מארז מקלדת עכבר מסך ורמקולים... המפרט לבד עולה בערך 2500 ורציתי לדעת אם לדעתכם הוא טוב?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by cold fire,

מצאתי באינטרנט את המחשב הנייד הבא אם x1600 ati (הכרטיס המסך הכי חזק בנתיים לניידים) והכל במחיר מצחיק של 1080$ גיגה זכרון, 120 גיגה וduo core 2 פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115246 מה דעתכם

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Avivc4,

שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק לעזרתכם אני לא מבין גדול במחשבים ואני קונה השבוע מחשב חדש. סיירתי קצת באתר ובפורומים והחלטתי שאני אקנה: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ המחיר: 1390 ש"ח כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512MB ASUS המחיר: 1490 ש"ח זה משאיר לי עוד 2120 שקלים לקנות את שאר הרכיבים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מה שנשאר. המחירים לקוחים מהאתר של ksp כי שם אני כנראה אקנה. אם מישהו מכיר בחיפה חנות יותר זולה ואמינה מksp שירשום אותה בבקשה פה כי כל שקל חשוב לי. פרטים נוספים: המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כל המשחקים גם הכבדים), אינטרנט, וצפייה בסרטים. כמו כן אין לי כוונה לעשות OC או לקנות ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין ל…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי, מעוניין לקנות מחשב מסוג Dell Vostro. מצאתי שני דגמים עם מפרט ומחיר כמעט זהים אבל דגם שונה, מישהו יכול לעזור להסביר את ההבדל? Dell Vostro 15 3580 VM-RD09-11239 Dell Vostro 15 3580 V3580-5096 תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי חברים, ברצוני לקנות מחשב המיועד להתחבר לטלוויזיה בסלון אשר יהווה תחליף ל-PlayStation/Xbox המערכת הפעלה שתרוץ על המחשב תיהיה SteamOS אשמח למארז קומפקטי ויפה מאחר והוא הולך להיות חלק מהנוי של הסלון תקציב של עד 3K תודה

15. Started by amnesia,

אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Zefferno,

שלום, רציתי לשאול מבעלי הניסיון מביניכם לגבי הפרוצדורה להביא מחשב נייד מחול. 1. האם העלות של המכס מסתכמת רק ב15.5 אחוז? האם יש עלויות נוספות? 2. איזה אתרים מוכרים אתה מכירים ששולחים מוצרים לארץ? אני מחפש חנות שמחזיקה דגמים חדשים. 3. אם יש חומר כלשהו / לינקים אשמח לקבל. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000(תקציב קיצוני, אני לא רואה סיבה להשתמש מעבר ל-2500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודות משרדיות,תכני HD (סרטים/סדרות), גלישה יומיומיות. רצוי שיהיה נוח לשעות עבודה ארוכות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש מסיבי בתוכנות Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by odedg,

שלום, אני זקוק להמלצה לעמדת מרצה ממוחשבת עבור אולם הרצאות בעל קיבולת של כ-150 איש. העמדה צריכה להיות ניתנת להזזה. העמדה צריכה להתחבר למקרן , מערכת הגברה ובעלת מיקרופון. תקציב 15K - 25K. אבקש לקבל המלצה על חברות שמייצרות \ מוכרות את העמדות וגם על דגמים ספציפיים. האם יש משהו מיוחד \ חשוב שכדאי לשים לב כאשר בוחרים עמדה .

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by DeepN3lue,

שלום, בידי 2 מפרטים, אשמח להשוואה/הערות ... מנסה להבין מה יותר טוב, ומה אפשר לשפר בגבולות המחיר הנתון. תודה מראש לעוזרים. מפרט 1: מעבד -Intel Dual Core E-5300 לוח אם - Gigabyte G41 DDR2 PCI-X זיכרון - DDR2 4196MB 800mhz כונן קשיח - 500GB SATA2 7200 (ללא דגם ספציפי) צורב - DVDRW DualLayer x22 SATA (ללא דגם ספציפי) מארז - ATX כולל ספק 500W (לא ברור הדגם) כ.קול + כ.רשת + כ.מסך מובנים (לא ברור הדגמים). הצעה קיימת : 1500 ש"ח כולל מע"מ מפרט 2: לוח אם - Biostar GF8200C מעבד - AMD Athlon II X2 240 Box כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון - Samsung DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב - Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז - ללא ספק Cool…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. חבר רוצה לקנות את הלפטופ מדגם U46E-BAL7 של אסוס במסגרת המבצע הבא- http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/f9d9ce7b-3339-4d88-a9f3-ef82560039ea מפרט המחשב: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf איך המחשב הזה? מה אתם חושבים עליו? איך הכרטיס מסך? האם הוא שווה את המחיר שלו באתר או שיש דברים אחרים טובים יותר במחיר הזה? מה דעתכם? המון תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. צהריים טובים לכולם, לאחר שנים רבות של שימוש במחשבים מאפנים, עם השחרור מהצבא לפני כמעט 6 שנים רכשתי מחשב בבערך 5000 ש"ח בKSP (מעבד I5 760, זוג 6850HD ועוד מרעין בישין). המחשב הזה תפקד בסדר עד לאחרונה, רץ על הגדרות בסדר, חלק מספיק בשבילי, אבל לא מה שרציתי. כאשר אני אומר "עד לאחרונה" - אני מתכוון לדום החדש, שגרם לי להבין שהמחשב שלי נמצא בערוב ימיו... אני משחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, עם הכרטיסי מסך על האוברקלוק המקסימלי שלהם (בתוך מה שהcatalyst מאפשר) ועדיין המשחק לא רץ בצורה נוחה למשחק (שימו לב שעל איך הוא נראה אני כבר לא מדבר ) כעת לאחר שקיבלתם רקע, אתם יכולים להבין שנשברתי! אני מעוניין לבצע רכישה של מחשב, מגבלת התקציב שלי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by msacco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: world of warcraft, counter strike, בקיצור לא משחקים כבדים אך שיוכל להריץ על איכות מקסימלית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920(לא זוכר את המספרים המדויקים אני חושב שזה אלו, אני מניח שזה מספיק…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני כבר חוסך הרבה זמן והגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני יודע שאתם חושבים שזה תקציב יקר מאוד למחשב אבל אני קונה את המחשב מחנות של קרוב משפחה שייתן לי אותו ב40% פחות... אני לא זקוק למסך, יש לי מצויין בבית oc אני לא מתכוון לעשות בקשר לרמקולים - אני זקוק למשהו בסביבות ה300 שקל בקשר לכרטיס קול - גם פה לא להשתגע כרטיס המסך והמעבד זה מה שחשוב לי מאוד צורב די וי די וכונן די וי די רגיל אני לא צריך אלא רק צורב רגיל 52 אז מה אתם ממליצים לי?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by goor,

מה התקציב המקסימאלי? 1500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל (גם ככה זה לא הרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100שח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לנער שבעיקר משחק ברשת, לא משחקים כבדים, ללא עריכת תמונות/וידאו. קצת אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך: HD מסך 22~23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

25. Started by Mics,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.