ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התחלתי להתעניין בבניית מחשב לצורכי עריכה (שימוש בעיקר תוכנות ADOBE). התחלתי להסתכל על מפרטים וכו' ורציתי להתייעץ כאן האם הכל מתאים והאם יש ביקורות על חלקים מסויימים. קראתי על החלקים ויש כאלה טובים וכאלה פחות... אז לפני שאני משקיע רציתי את דעתכם כאן. מעבד: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro 6G Graphics Card, 3X Windforce Fans, 6GB 192-bit GDDR6, Gv-N2060GAMINGOC Pro-6GD REV2.0 Video Card לוח אם: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX Motherboard with PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 with Dr. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לעבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים... זקוק ל-2GB זיכרון ומעבד חזק...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישה בבקשה, האם מחשב זה נחשב לטוב ומתאים למשחקים כבדים ולתוכנות גרפיות?? האם יש לו מחלות או באגים ? לינק למפרט : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7000
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד בבית כמקצוע שני בהדמית מבנים תלת מימדים המצריכים רינדורים כבדים, זה המפרט שהרכבתי עד כה ,חסר לי מארז אשמח להערות והמלצות. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] ASUS P6T ₪1371 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 : TR3X6G1600C7 ₪961 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪970 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM ₪741 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 650W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪556 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪446 מסך: [..] DELL ULTRA…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לאחר הקטן ניג'ס לי ת'שכל על מחשב רציתי את העזרה שלכם,רציתי לחכות עד ה "הנחלם",אך הוא לא רצההה...אז מה שרציתי מכם זה לבנות מחשב פשוט...שיחזיק את כח המשחקים כולל קרייסיס לעוד ככה שנה-שנתיים,כי אבא שלי יקנה לי בסוף השנה הזאתי או במחצית הראשונה של השנה הבאה אז רציתי מחשב שיחזיק עד אז ועוד קצת...הכי חשוב שיהיה מהיר איכותי,בעל ביצועים ושלא ייתקעע שכחתי לציין שאני מתכנן לקנות אותו לקראת ינואר אז ככה כמה דגשים מעבד-מה שתרצו QUAD או DUAL CORE מסדרת הפנרין החדשה,תלוי מה נכנס בתקציב לוח אם-שיתאים לו עם אפשרות לשים DDR 3 ואם יש גם לוח לתושבת של הנחלם שייצאאא מה טובב(אבל עוד פעם השאלה אם נכנס בתקציב) זכרון-אני חושב על זה 2 ג'יגה בשתי סלוטים או 4 בארבע סלוטים כרטיס מסך-לדעתי לוקח מ…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין מהערכת הפעלה WINDOWS 7 אולטימיט"..גירסה 64BIT ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה למחשב שלי.... מפרט מחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 ספק : EZCOOL 300W זיכרון: RAM 4GB 3.00 GHZ והמחשב ניקנה לפני חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה...בן דוד שלי החליט לקנות מחשב לעריכת אודיו.... אז יש כמה דברים שצריך...ככה...המחשב חייב להיות שקט ביותר...!!... צריך 3 הרדיסקים...1 מערכת הפעלה ועוד 2 לרייד0.... 2 מסכים רחבים...וכמובן כרטיס מסך עם 2 יציאות... כרטיס קול כרגע לא צריך....בהמשך הוא יקנה משהו מקצועי.... אני הכנתי מפרט ואני רוצה תגובה: Intel Core Duo 2 E6600 Asrock ConRoeXFire-eSATA2 G.Skill 2GBNQ DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 Gigabyte GeForce 7100 GS 128MB DDR2 TC Western Digital 160YS SATA-II 16MB Cache Western Digital 250YS SATA-II 16MB Cache X 2 Sony-Nec Optiarc AD7170A Black Compucase 6AR6 FSP 350W 60THN Acer Al1916WAS Wide Screen 19" 5ms *כמובן קירור שקט עדיין לא החלטתי איזה...רוב ה…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
פעם אחרונה שנעזרתי בפורום נהדר זה היה לפני כ- 10 שנים. התוצאה הייתה מחשב שמחזיק מעמד עד היום, אבל הגיע הזמן להתחדש. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5000, אפשר חריגה של כ 10% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Motion Design, אז בעיקר After Effects, Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחדת 6. האם ישנה הגבל…
-
- 33 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המפרט? 2. מה דעתכם על המארז ? הרכיבים יהיו בו קרים? בעיקר הדברים החשובים (מעבד וכרטיס מסך). מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1705 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤512 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤818 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤648 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 2 - מחיר: ¤340 כרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 כמות: 1 - מחיר: ¤1550 כונן אופטי: PIONEER DVR-215…
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ויש לי רק 2500 ש"ח. המחשב הוא למשחקים, אני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שהמחשב יריץ את המשחקים, אני לא אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך מארז + כונן קשיח + זיכרונות + מעבד + לוח אם + כרטיס מסך. לא יודע מה עדיף אינטל או אי אמ די, נירא לי שאתם יודעים מה עדיף. בבקשה תרכיבו לי את המיפרט הכי טוב בתקציב של 2500 ש"ח. יש לי מסך שטוח 19 אינץ'. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: לא עושה אוברקלוק בכלל, לא מעניין אותי יופי וצעצועים.. רק שיחזיק את המערכת בצורה טובה קירור: לא רוצה מים, מבחינת קירור אוויר הוא בסדר? יתאים ללוח ולמארז? ssd: המחיר זול.. הבנתי שהם חלשים יחסית לסמסונג כרטיס מסך: חיפשתי 3080 הכי זול.. יש דגמים של גיגבייט אלף ש"ח יותר.. יש סיבה? תודה
-
- 90 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט יהיה לשימושים ביתיים, והוא יהיה שלי, אני אוהב לעבוד עם הרבה דברים במקביל ולקפוץ בין חלונות, לא משתמש בתוכנות מיוחדות.. אני ארצה לשחק גם משחקים חדשים שיוצאים מדי פעם וירוצו בסדר... אני לא גיימר מושבע אבל בשביל משחקים שיוצאים מדי פעם למה לא... למשל כמו רד אלרט 3 שיצא עכשיו אני מת לשחק בו... למחשב יחובר בעתיד מסך 20 - 22 אינץ', כרגע יש 17 CRT... שהדיסק הקשיח יהיה 500 לפחות , במחירים של היום זה פשע לא לקנות 500... והכי חשוב שהמפרט יהיה מפוקס פיסי, החנות נמצאת פשוט בעיר שלי אז זה יתרון עצום הרכבתי פה איזה מפרט.. אני אשמח לשיפורים והסברים, תודה. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gig…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקבל מפרט למשחקים בסביבות ה 2500 עד 3500 שח כולל מסך. ללא OC וללא מערכת הפעלה. אם אפשר לנסות שהמשחקים שיוצאים עכשיו יפעלו ברזולוציות גבוהות לדוגמה crysis 2 ו modern warfar 3 ושירוצו כמו שצריך.יש לי עדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. אם אפשר שהלוח אם יתמוך בשיפורים ככה שעוד שנה או שנתיים אני אוכל לשפר כרטיס מסך, וזיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לביתי מחשב פנטיום 4 במארז שחור של ASUS. המחשב שירת אותנו מספר שנים והגיע הזמן לשדרג. הצרכים: אינטרנט, עיבוד תמלילים, מוזיקה, icq, תמונות, הורדות סרטים וצפייה. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-